ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟ DNA ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΛΛΟ. (“NOI SIAMO PARTENOPEI” ΟΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΙ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΥΜΝΟ… “ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ”)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

italia1

Αρτεμης Σωρρας ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟ DNA ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΛΛΟ
ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ,,,, ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΛΟΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,, ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΘΝΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΔΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ..

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ. 

……………………….

BAIA η άγνωστη “ομηρική” πόλη στην Νάπολη της Ιταλίας

……………………….

Οι κάτοικοι της Νάπολης στην Ιταλία, βρωντοφωνάζουν ακόμη και στο γήπεδο ότι είναι Έλληνες – βίντεο

Λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας Νάπολι-Γιουβέντους, τον Μάιο του 2012, οι οπαδοί της Νάπολι, αποδοκίμασαν κατά χιλιάδες, με έντονα σφυρίγματα και φωνές τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας, φωνάζοντας ταυτόχρονα το με υπερηφάνεια το σύνθημα “NOI SIAMO PARTENOPEI” που σημαίνει “ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ”, δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δείτε τα συγκινητικά βίντεο:

……

 

Στην ελληνική μυθολογία ο Παρθενοπαίος ήταν ο ένας από τους επτά αρχηγούς που εξεστράτευσαν εναντίον των Θηβών και έγιναν γνωστοί ως οι Επτά επί Θήβας. Υπήρξε γιος της Αταλάντης και του Ιππομένη ή Μελανίωνα, ή του Μελεάγρου ή ακόμα και του θεού του πολέμου Άρη. Παρθενοπαίοι αυτονομάζονται μέχρι σήμερα οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάπολι καθώς και όλοι οι καθαροί κάτοικοι της πόλης. 

Η πρώτη πόλη ( λέγονταν Παρθενόπη ) ιδρύθηκε πιθανότητα από κατοίκους της Κύμης ( ή της Χαλκίδας ), Ελληνική αποικία της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο και 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη. Η αποικία αυτή ονομάστηκε αργότερα Παλαιόπολις και μετά κατά τον 5ο αι. π.Χ. ίδρυσαν σε μια κοντινή περιοχή την Νεάπολις δηλαδή Νέα πόλις σημερινή Νάπολη. voicenews.gr
 
Σχόλιο MATI GR: Σικελός από την Κατάνια του στενού μας κύκλου, μας είπε ανοιχτά, πως εκεί δεν νιώθουν και πολύ Ιταλοί. “Όλοι έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε κάτι άλλο…”
…………………………………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση