26/5/2899/Ω:20.00 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, στο «Πανόραμα της Γεωργίας»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11289513_10206426515525018_631922839_nΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 26/5/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΗ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ

ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ !!!

ΛΕΜΕΣΟΣ 19/5/2015

Αναστασία Σώζου ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> – Ε.ΣΥ. , ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ !!!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΑΡΧΙΚΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. >> ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΑ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ.

ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΙΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ !!!
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΜΟΝΟΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΡΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 20.00 ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 
Α) ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΣΗ ΧΩΡΟΥ ( ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε.ΣΥ. ) ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ 
Β) ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ε.ΣΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Η Κ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ.. !!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 
ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ !! 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΖΟΥ

………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση