ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ “ΜΙΝΥΕΣ – ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ” ( έρχεται ! )

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:  Ναυσίνοος – Nausinous
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ FACEBOOK:  ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: nausinous@yahoo.com

1798797_664492400349079_1132520929908474349_nΝαυσίνοος – Nausinous ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β’ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΝΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΓΟΥΪΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β’ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΙΝΥΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ, ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΗΠΕΙΡΟ – ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ – ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΡΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ, Η ΧΡΥΣΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΠΙΛΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ, ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΑΝ Η ΣΚΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΙΝΥΩΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΥΠ.ΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΕΙΟΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΛΛΑΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ (ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΧΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΣΥΛΗΤΕΣ ΚΟΓΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ 250 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΙΚΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ….

Αφήστε μια απάντηση