ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ 10/05/2015)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΩΡΡΑΣ ΛΗΜΝΟΣΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Καλημέρα συνέλληνες! Τιμή μου που είμαι στην Λήμνο. Σήμερα αυτή η εκδήλωση δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι απλά ένας εργάτης όλης αυτής της κίνησης σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον πλανήτη με χιλιάδες ανθρώπους που μπορούν να καταλάβουν.
Ίσως, η ώρα δεν είναι κατάλληλη και η Κυριακή είναι ένα οικογενειακό θέμα με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να είναι στα σπίτια τους και στις οικογένειες τους. Όμως, αν πρόκειται για την πατρίδα σου και για σένα τον ίδιο, θα έπρεπε να είσαι εδώ και από τις 6 το πρωί. Αυτό λίγοι το έχουν καταλάβει. Όμως υπάρχουν πολλοί πλανεμένοι άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ

Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που γίνεται μια τεράστια Παλιγγενεσία, για να μαζευτεί και να ενωθεί ο Έλληνας για πρώτη φορά και έχει να το κάνει 2.500 χρόνια. Όμως, έχει περάσει τόσος πολύς χρόνος κι όλα αυτά που έχουν γίνει αποτυπώνουν μια πραγματική αλήθεια. Έχει αποτυπωθεί ακόμα και το πώς φτάσαμε εδώ. Φτάσαμε μετά από μεγάλες προδοσίες, όχι μόνο στις ημέρες μας, αλλά κατά την διάρκεια όλης της ιστορίας, η οποία έχει αποτυπωθεί με τα γράμματα κάποιων που λένε ότι είναι νικητές. Προδόθηκαν αξίες, γένη, έθνη. Φτάσαμε με μεγάλο θράσος να μιλάμε σήμερα ότι μοιράζουμε ιθαγένεια σε κάποιους αλλογενείς, μόνο με ένα χαρτί. Κάποιος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει ένα DNA γράφοντας απλά λόγια σε πάπυρους, όπως ακριβώς μας πήραν τις χώρες και τις συνειδήσεις.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΤΟ 1934 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 1.500.000.000 $ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1941;

Άρα, το θέμα δεν είναι οικονομικό, γιατί αν ήταν θα είχε λυθεί και στην εποχή την δική μου και στην προηγούμενη. Για φανταστείτε! Έχω βάλει κι ένα στοίχημα και έχω πει: «Ας μου απαντήσουν κάποιοι οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι ή δημοσιοκάφροι και δικηγορίσκοι, γιατί μόνο από αυτούς έχει η Ελλάδα, πώς γίνεται η Ελλάδα να πτωχεύει το 1934 για 50.000.000 δολάρια μόνο και το 1940-41 να δίνει δάνειο στο Γερμανό κατακτητή, Ασκενάζι, μπάσταρδο γιο του Rothtcild, στον Χίτλερ-γιατί δεν ήταν απλά ένας Χίτλερ- χρηματοδοτούμενο από όλους τους σιωνιστές της Αμερικής; Όταν τελείωσε ο πόλεμος, όλοι πήγαν στην Αμερική. Τελικά, βλέπουμε ότι τα SS (Ες-Ες) είναι οι καλύτερες υπηρεσίες των Γερμανών, αλλά στην Αμερική, γιατί οι μυστικές της υπηρεσίες έτσι λέγονται: SS δηλαδή, Secrets Services. Ναι; Και δεν άλλαξε κάτι; Δεν είναι κανείς τίποτα; Πώς γίνεται να δίνει δάνειο η Ελλάδα στον γερμανό κατακτητή 1.500.000.000 δολάρια. Ας μου το λύσουν αυτόν τον γρίφο. Πώς δίνεις 1,5 δισεκατομμύριο, όταν πτωχεύεις 8 χρόνια πριν για 50 εκατομμύρια; Είχαμε καταπιστεύματα και χρήματα; Τότε, γιατί πτωχεύσαμε για 50 εκατομμύρια; Σας πάω σε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί θα βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις.
Απάντηση που δεν βρείτε μόνοι σας, δεν υφίσταται, γιατί δεν είναι δική σας! Είναι δική μου! Ας μου απαντήσουν οι κύριοι λοιπόν γιατί υπογράφουν παγκόσμιους ισολογισμούς κι όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιότερα, όπως το 1921, γιατί έχω και από τα παλιότερα ταμεία. Αλλά κι ο Καποδίστριας έκανε χρήση από παγκόσμια καταπιστεύματα της Ρωσίας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ

Άρα, μου λέτε ότι ο κόσμος είναι χωρισμένος στα δύο. Από εκεί είναι η ανατολή και από εκεί η δύση και κάποιος διοικεί από την ανατολή και κάποιος από την δύση, άρα κι εμείς πρέπει να ανήκουμε κάπου. Άρα, οι δήθεν εθνάρχες μας ήταν εντελώς τυχαία κι αυτοί αλλογενείς; Έχω πει ότι δεν υπάρχει τύχη, γιατί θα κουτουλούσαν οι πλανήτες. Είναι όλα σχεδιασμένα και σίγουρα ποτέ για το καλό μας. Άρα, κάπου πρέπει να ανήκω! Η Ελλάδα δεν ανήκει πουθενά κύριοι. Η Ελλάδα είναι στο κέντρο του πλανήτη. Η Ελλάδα τους βλέπει όλους, αλλά δεν ανήκει πουθενά.
Είναι σίγουρο ότι τα χρόνια που πέρασαν όλοι ανήκαν στην Ελλάδα και αν είσαστε περήφανοι που είσαστε Έλληνες, Παλιότερα για να γίνει βασιλιάς κάποιος έπρεπε να είχε ελληνικό αίμα βάσει πλανητικής διαταγής. Ακόμα και οι τελευταίες βασιλείες, αν και όλες έχουν πέσει πια, είναι ακόμα Έλληνες.
Η Βασίλισσα της Αγγλίας, έχω πει ότι δεν είναι βασίλισσα, αλλά ρήγισσα και δεν είναι ούτε καν σαξόνισσα, αλλά γερμανίδα και είναι βασίλισσα, γιατί έχει παντρευτεί τον Φίλιππο που είναι Έλληνας. Γιατί; Ο Κάρολος έχει πάρει την Σοφία που είναι Ελληνίδα, άρα ούτε αυτός είναι βασιλιάς, αλλά ρήγας.
Άρα, έχουμε ένα Εθνος που έχει παντού Βασιλιάδες. Για θυμηθείτε τι έπρεπε να ήταν οι Τσάροι. Είναι τυχαίο που έπρεπε να ήταν όλοι Έλληνες, όπως οι Καίσαρες; Ποιος έδινε Βασιλιάδες σε όλα τα Βαλκάνια; Τελικά, ποιος είμαι εγώ που δίνω Βασιλιάδες; Γιατί πρέπει να γράφεται το ευρώ και στα ελληνικά; Τελικά, γιατί η κρίση ξεκινάει από την Ελλάδα, ενώ χρωστάει τα λιγότερα από όλον τον κόσμο;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΘΝΟΣ

Τελικά η Ελλάδα είναι Έθνος! Σίγουρα το γνωρίζετε αυτό; Γιατί είναι το τελευταίο Έθνος. Οι άλλοι δεν είναι έθνη. Η Αμερική δεν είναι έθνος. Ήταν κράτος που πτώχευσε το 1934 και έχουν μπει οι δανειστές από τότε. Άρα, η Federal και όλες οι ιδιωτικές τράπεζες είναι οι ίδιοι που πληρώνουν τα τιμολόγια και ό,τι χρειάζεται το κράτος. Η Αγγλία και η Γαλλία είναι όλες πτωχευμένες. Δεν σας το είπαν; Η Γερμανία δεν είναι ούτε καν κράτος. Είναι εταιρεία και το δηλώνει. Άλλωστε απέδειξα με έγγραφα στο διαδίκτυο ότι η πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα είναι μια offshore εταιρεία με έδρα στα Kayman islands που εκπροσωπεί την εταιρεία της Γερμανίας. Για σκεφτείτε βρε παιδιά! Μια εταιρεία κάνει κουμάντο σε ένα Έθνος; Κι όταν ιδρύθηκε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών γιατί τον ονόμασαν έτσι και δεν τον είπαν Οργανισμό Ηνωμένων Κρατών; Τελικά όμως, αντί για Έθνη, έχουμε μόνο κράτη.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Πρέπει να γίνει ένα πραγματικό ξεκαθάρισμα, να δούμε ποιοι είναι οι Έλληνες, τι ακριβώς γίνεται και πώς είναι στημένα τα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που μπορείτε να μάθετε και υπάρχουν κατάλληλοι μηχανισμοί για να δείτε τον πλούτο σας, ο οποίος είναι δικός σας για πρώτη φορά. Θα έπρεπε να είναι όλη η Ελλάδα μαζεμένη και εσείς να μαζεύετε τα αδέρφια σας από άκρη σε άκρη και να αντιλαμβάνεστε συνεχώς τι σας γίνεται με τα στοιχεία που σας δίνουν, γιατί εγώ δεν σας έδωσα δικά μου χαρτιά. Εγώ σας έδωσα χαρτιά των Ηνωμένων Εθνών και θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα έγγραφα από όλο το κοινό, από δημοσιογράφους, από ειδικούς και από τουλάχιστον νοήμονες ανθρώπους. Είναι έγγραφα των Ηνωμένων Εθνών, σφραγισμένα και τα υπογράφουν κάθε χρόνο οι κυβερνώντες του κάθε λαού, γιατί εγώ δεν σας έδωσα μόνο τα ελληνικά, αλλά τα παγκόσμια.

ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ

Άρα, εκεί μέσα βλέπετε πώς διανέμεται ο πλούτος. Έτσι μαθαίνεις για ποιον λόγο πληρώνεις φόρους, έτσι μαθαίνεις γιατί η οικονομία σου είναι αυτή που είναι και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έτσι μαθαίνεις γιατί δεν πρέπει να πουλάς εσύ πετρέλαιο και είναι σύμβαση των κρατών που διαχειρίζονται τον δημόσιο πλούτο, πόσο θα πουλάς το πετρέλαιο, πόσο θα το αγοράζεις.
Έτσι μαθαίνεις, γιατί υπάρχουν χρηματιστήρια και να μάθεις ότι τα χρηματιστήρια είναι δικά σου. Έγιναν για σένα για να δημιουργηθεί ο παγκόσμιος ιστός. Να μάθεις πώς είναι οι τράπεζες σου, γιατί είναι ιδιωτικές, γιατί κάποιος τις ελέγχει, τι ακριβώς έχει γίνει, πώς είναι οι πολιτικοί σου, πώς είναι τα δόγματα σου, πού είναι οι εκκλησίες σου, που εσύ τις έκτισες με αίμα στην γη σου και με δικά σου χρήματα. Οι θεοί δεν παράγουν χρήματα και δεν μαζεύει κιόλας. Θεός που μαζεύει χρήματα, δεν είναι θεός! Είναι από πίσω του, ένας εγκάθετος άνθρωπος και μια ομάδα στοχευμένων ανθρώπων.

ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ

Όλα αυτά έφτασαν να αποδεικτούν στις ημέρες μας. Σήμερα λοιπόν σου δίνω τα δικά σου τα χρήματα και σου λέω και τον τρόπο με τον νόμο, που δεν τον ήξερες ποτέ πώς ακριβώς έπρεπε να τα πάρεις και με τον Δήμο σου. Φτιάχνω σε κάθε Δήμο μελέτες και σήμερα πρέπει εσύ να είσαι ο μηχανισμός, γιατί τα χρήματα δεν είναι δικά μου, αλλά δικά σου! Ο Νόμος λέει συγκεκριμένα ότι πρέπει κάποιος να βάλει τις εγγυήσεις με 120%. Αν το δημόσιο έχει να έρθει να τις βάλει! Αν το κράτος έχει τις εγγυήσεις να έρθει να τις βάλει! Αν δεν έχει, δεν πειράζει, γιατί τις δώσαμε εμείς και δεν ζητήσαμε τίποτα για τις εγγυήσεις. Πείτε μου λοιπόν, ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; Πείτε μου συνέλληνες τι δεν καταλαβαίνετε και τι διαφορετικό θέλετε; Όμως αυτό το παιχνίδι της Ευδαιμονίας πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Πρέπει να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, όχι κάτω από δόγματα, γιατί το δόγμα είναι αυτό που δεν αποδεικνύεται κι αυτό σκότωσε την ανθρωπότητα. Ανοίξτε όποιο λεξικό θέλετε για την έννοια του δόγματος, είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται! Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τι είναι. Απλά υπάρχει!

ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

Όμως το δύσκολο ήταν, όχι να αποδείξω τα οικονομικά μου εργαλεία τρία χρόνια, τα οποία γιατί τα λέτε δικά μου, ακόμα και τα 600 δισεκατομμύρια είναι δικά σας, μπήκαν στον Ελληνικό κυρίαρχο λογαριασμό, γιατί στον κυρίαρχο; Κάποιοι ήξεραν τότε τι σημαίνει κυριαρχία και ήρθατε να δείτε τι είναι η κυριαρχία και πως εκτελείται η δική σας κυριαρχία. Έτσι δεν πτώχευσε η Ελλάδα αγαπητοί συνέλληνες, αν δεν υπήρχαν αυτά θα σας είχαν πτωχεύσει από τότε. Γιατί είχαν ετοιμάσει όλο το έδαφος να πτωχεύσει η Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνανε, πέντε φορές έχουμε πτωχεύσει από το 1841, θυμηθείτε το, η τελευταία μας ήταν το 1934, για θυμηθείτε το λοιπόν. Μπορούσαν να το κάνουνε, το είχανε κανονίσει.
Τελικά στον πλανήτη μπορείτε να μου πείτε έτσι μία ωραία χώρα που να έχει προοδεύσει από το σύστημα; Από τους φιλελεύθερους, από τους σοσιαλιστές, από τους νεοδημοκράτες, από τους βασιλείς; Πέστε μου μία ωραία χώρα στον πλανήτη. Σαν ποια χώρα θέλουν να γίνω; Γιατί έχει μείνει πίσω η Ελλάδα, σαν ποια χώρα πρέπει να γίνω; Δείξτε μου μία χώρα καλή, δείξτε μου μία που δεν χρωστάει, δείξτε μου μία που έχει ανάπτυξη, ξέρετε καμία; Εγώ δεν ξέρω και δεν υπάρχει. Τελικά χρωστάνε όλες.
Τελικά τι προσπαθούνε να μου κάνουν; Μάθατε ότι το ΔΝΤ είναι δικός σας υπάλληλος και γιατί ανήκουμε στο ΔΝΤ; Το ΔΝΤ το φτιάξαμε εμείς, για να διατηρεί τα ταμεία και να μου δίνει τα αποτελέσματά μου και να διοικεί την συμφωνία που υπόγραψαν τα κράτη για το πώς θα κινούνται, άρα το τι θα κάνει το κάθε κράτος και πως θα κινείται είναι ένα πλαίσιο για να δημιουργείται η παγκόσμια οικονομία. Σήμερα λοιπόν – μαθαίνετε και είναι και δύσκολο γιατί είναι και πολύ αληθινό, ναι με έγγραφα, ναι με αποδείξεις, ποτέ δεν λέμε και μόνο αποδεικνύουμε – βλέπεις ότι έχεις στα χέρια σου τόσα δισεκατομμύρια σε τράπεζες, ξέρετε τα παγκόσμια ταμεία υπογράφονται με αριθμούς λογαριασμών. Τα βιβλία και τα ταμεία τα οποία έχετε και έχουν γίνει και πρωτόκολλο στην κυβέρνηση και με εξώδικα σε όλη την κυβέρνηση και σε όλους φορείς και θεσμούς είναι με λογαριασμούς τραπεζών και με αποτελέσματα στοιχείων που υπάρχουν και είναι μέσα. Λέτε να είναι ψευδή και να κάνω διάδοση στην Λήμνο ή οπουδήποτε αλλού; Όχι, άρα είναι τόσο αληθινά. Τότε γιατί δεν σηκώνεστε να πάρετε την χώρα στα χέρια σας.

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.

Σας δίνεται και αυτή η δυνατότητα γιατί και αυτό κάναμε. Η δυνατότητα να φτιάξουμε την Ε.ΣΥ. Η Ε.ΣΥ. τίνος είναι δικιά μου; Βλέπετε να έχω κανένα κίνημα, κανένα κόμμα; Όχι, τι έχουμε όμως; Μη κερδοσκοπικές σε όλη την Ελλάδα. Που ανήκουνε; Στον λαό του κάθε δήμου. Άρα λοιπόν στις τοπικές κοινωνίες για πρώτη φορά μπαίνεις σε μία διαδρομή να κάνεις άσκηση εξουσίας. Όπως αυτή πραγματικά είναι και με τις λέξεις αλλά και στην ουσία της. Γιατί αυτό σημαίνει κράτος. Τι σημαίνει κράτος; Όλοι φαντάζεστε ένα κράτος και τελικά έχουμε ένα έθνος και ένα κράτος και τελικά παλεύει ένα έθνος απέναντι στο κράτος; Και το κράτος σκοτώνει το έθνος; Αφού το κράτος σημαίνει δύναμη, τον νίκησα λέει «κατά κράτος», δηλαδή τι; με όλη μου την δύναμη. Άρα λοιπόν η δύναμη από πού προκύπτει; από το έθνος και γιατί αφήνουμε το κράτος να σκοτώσει το έθνος; Αφού τελικά το έθνος έδωσε την δύναμη στο κράτος. Και το κράτος είναι η δύναμη του έθνους. Δεν καταλαβαίνω, γιατί τελικά αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι; Πως έγινε αυτή η αντινόηση; Ποιος το κατάφερε αυτό; Και ποιος θα είναι αυτός που θα το σταματήσει αν όχι εμείς; Δεν υπάρχει άλλος από το έθνος, δηλαδή από τους ίδιους τους αυτόχθονες να σταματήσουν αυτή την διαδικασία να σκοτώνει με το κράτος, με τον εαυτό του, την ίδια του την γέννα, το έθνος. Με έναν τρόπο θα γίνει, να ενωθούμε κάτω από έναν σκοπό, στόχο, σημαία, Ελληνικότητα.

ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Ο τρόπος; Βεβαίως, είναι στα πόδια σας. Το δύσκολο είναι να καταλάβετε την επόμενη μέρα, η επόμενη μέρα είναι δικιά σου, πάρε τα κλειδιά της χώρας σου, γιατί τα μεταβιβάζεις στους αντιπροσώπους σου, αντί του προσώπου σου. Και είναι ο αντιπρόσωπος ικανός να απεμπολήσει εθνική κυριαρχία όταν ψήφισαν κάποιοι και βάση του συντάγματος – όποιου συντάγματος, ας μην το εξετάσουμε τώρα δεν είναι η ώρα να εξετάσουμε το σύνταγμα πως υφίσταται, εάν και εφόσον υφίσταται έτσι με τον τρόπο που λειτουργεί. Δώσατε μωρέ το δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να σας φέρει αλλογενής αλλοδαπούς, με ποια συνθήκη; Χρειαζόμασταν εργάτες; Και αν ποτέ η Ελλάδα χρειαστεί, δεν θα διαλέξει και δεν θα επιλέξει τους ανθρώπους που θα φέρει; Του δώσατε τέτοια εντολή; Του δώσατε εντολή, χριστιανοί όπου και αν είστε σε όλη την Ελλάδα, να φτιάξει και να χρηματοδοτήσει το Ισλάμ; Του δώσατε καμία τέτοια εντολή; Ή μήπως του δώσατε να απεμπολήσει εθνική κυριαρχία; Τελικά τι του υπογράψατε αυτού του ΣΥΡΙΖΑ, του εκάστοτε, του οποιουδήποτε ΣΥΡΙΖΑ, τι του δώσατε; Του δώσατε να πάει να διαπραγματευτεί με ποιόν; Τα δανεικά; Και τώρα γιατί δεν του δίνεις εντολή να πάρει τα λεφτά σου; Και αν δεν το κάνει, γιατί δεν τον ξηλώνεις; Και εν πάση περιπτώσει γιατί δεν παίρνεις την εξουσία στα χέρια σου και κάθεσαι να μιλάς για ιδεολογίες; Οι οποίες είναι ξενόφερτες και δεν είναι δικές σου. Γιατί επιτρέπεις πάνω από σένα τον άνθρωπο, το νοήμων ον, να υπάρχει δόγμα, χρώμα, κόμμα; Αυτά είναι κάτω από σένα, αν και εφόσον υπάρχουν.

ΟΙ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

Μέχρι τώρα όλες αυτές οι ψευτοϊδεολογίες είδατε ποτέ να υπάρχει ένας ή κάτι να έχει κάποια αρχή, αξίες και να σου τις πούνε; Κόμματα και δόγματα στον πλανήτη είδατε να έχουνε αρχές και αξίες; Το σύνταγμά μας μιλάει για τις αρχές της δημοκρατίας, τις έχετε δει ποτές; Όχι. Λοιπόν ακούστε αγαπητοί μου, η επόμενη μέρα βεβαίως θα πρέπει να φτιαχτεί και να τοποθετηθεί πάρα πολύ καλά. Η επόμενη μέρα είναι οι Ε.ΣΥ. Το «εσύ» δεν καταργεί το «εγώ», το «εσύ» επισημοποιεί το «εγώ». Παντού σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οι θεωρίες της ατομικότητας, όλοι μιλάνε για ατομικά δικαιώματα, ας το σταματήσουμε αυτό γιατί δεν υπάρχει. Στο βουνό έχεις ατομικό δικαίωμα, πήγαινε. Εδώ είναι κοινωνικό το θέμα, προέχει η κοινωνική ελευθερία, το κοινωνικό δικαίωμα. Άρα λοιπόν το «εγώ» υπάρχει επειδή υπάρχει το «εσύ». Για φανταστείτε να φωνάζεις «εγώ» και να είσαι ναυαγός! Άρα δεν υπάρχει το «εγώ», επιβεβαιώνεται το «εγώ» μέσα από τα «εσύ». Έχει τεράστια τεχνολογία ο τρόπος που στήθηκε το «Ε.ΣΥ.» και που μπαίνει στην διαδικασία, στην ψυχή και στην ζωή των Ελλήνων, γιατί το «εσύ» επιβεβαιώνει το «εγώ», τα «Ε.ΣΥ.». Εσείς μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι εγώ είμαι εδώ και τι ακριβώς κάνω και τι έχω. Εγώ μπορώ να κάνω για εσάς. Άρα «Ε.ΣΥ.». Το «εσύ» επιβεβαιώνει το «εγώ» άρα καταστρέφεται αυτό το εγωκεντρικό πυρηνικό σύστημα στον πλανήτη το οποίο ταλανίζει, μας μοιράζει και διαιρεί και δεν γνωριζόμαστε ούτε στην διπλανή πόρτα. Είναι καθαρά κοινωνικό το θέμα, είναι καθαρά συλλογικό.

Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Άλλωστε ξέρετε η αρμονία είναι λίγο περίεργη. Μιλάτε για τελειότητα Ελληνικού πολιτισμού, να σας πω και κάτι, καμία κολώνα του Παρθενώνα δεν είναι ίδια με την άλλη. Εάν ήταν, δεν θα ήταν αρμονικό! Το αποτέλεσμα είναι αρμονικό. Ακόμα και τα αγάλματά μας, του Ερμή του Πραξιτέλους που το θεωρούν τέλειο άγαλμα, δεν είναι ίδιο, τα χέρια του και τα πόδια του οι διαστάσεις είναι σαν τις δικές σας. Το δεξιό σας μέλος με το αριστερό σας έχει διαφορά. Το αποτέλεσμα είναι η αρμονία μέσα από την δυσαρμονία, άρα λοιπόν είναι αυτό που λέμε η μεσότητα. Άρα λοιπόν η αρμονία πρέπει να ξέρεις από πού προκύπτει, από πού βγαίνει, τι θέλω να πω; Ότι η διαφορετικότητα που θα συνθέσει την πολιτεία μας και η εύρυθμη λειτουργία της θα είναι η αρμονία. Δεν μπορεί να προκύψει από λοβοτοειδή, τα οποία θα είμαστε πανομοιότυπα, έχει πολύ τεχνολογία όλος ο Ελληνισμός και πρέπει να τον βλέπουμε και να τον αποκωδικοποιούμε. Γιατί είμαστε τεράστιοι σε όλον τον πλανήτη.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η επόμενη ημέρα θα πρέπει να χαραχθεί με δομές. Δηλαδή τι θέλουμε να φτιάξουμε; Σε αντίθετη περίπτωση, αντιλαμβάνεστε να πηγαίναμε αύριο να χαρίσουμε – εγώ είμαι τρία χρόνια στον αγώνα, σε έναν αγώνα χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας θα πάρει την κυρίαρχη εξουσία στα χέρια του και θα εκτελέσει μία δημοκρατική διαδικασία, διότι η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα. Η δημοκρατία είναι εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων, ας το καταλάβουμε, και είναι μόνο Ελληνική. Και δεν έχει κόμματα, έχει μόνο δημόσια διοίκηση. Αυτή είναι η δημοκρατία, σας αρέσει δεν σας αρέσει και είναι και σκληρή. Έχω κάνει εκατό καλές πράξεις, μία έκανες λάθος, πήγες φυλακή. Αυτή είναι η δημοκρατία αγαπητοί μου, δεν σημαίνει είσαι γιατρός κάνεις εκατό ασθενείς καλά αλλά τον εκατόν ένα τον πεθαίνεις, άρα τελικά όλα καλά. Δεν είναι έτσι η δημοκρατία. Αλλιώς δεν μπορεί η πολιτεία, δεν έχουμε «πόλις». Μα η «πόλις» είναι αντιπροσώπευση και καθρέπτης ανθρώπου πολιτισμένου.
Αν θυμάστε τα Σόλυμα – που αν το θες και τα Σόλυμα είναι δικά μας – όταν μπήκαν οι εβραίοι στα Σόλυμα απεφάσισαν οι Έλληνες ότι αυτό το πράγμα δεν είναι πόλη, πόλη νοείται πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Με το θέατρο, με την βουλή, με την δημοκρατία, με νόμους, οι νόμοι πρέπει να είναι με αξία. Πέστε μου σήμερα πως βγάζουμε νόμους, σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε σήμερα πως βγάζουμε νόμους; Έχω ένα club σοβαρό, έχω το Κεντρικό Ισραηλινό μου συμβούλιο, έχω βάλει τους κυβερνώντες μου παρουσιαστές και τελικά βγάζω νόμους πώς να σκοτώσω τους άλλους μισούς ή πώς να κλέψω τους άλλους μισούς στην πόλη; Ή είμαι μία μασονική στοά οπότε περνάω τα αδέρφια μου παντού ή τους δικούς μου τους ορκισμένους στα δικαστήρια παντού, οπότε βγάζω νόμους που βολεύει εμένα; Άρα είμαι βάρος ενός συνόλου, αυτό είναι πόλη; Αυτό είναι πολιτισμός, με αυτό θα προκόψουμε; Πάρτε τα αποτελέσματα, αυτά είναι κύριοι. Δηλαδή έχουμε ισοκρατία, ισοπολιτεία, Που; Η Λήμνος; Η Λήμνος βιώνει την δημοκρατία της Ελλάδας; Το Διδυμότειχο την βιώνει; Υπάρχει ισοκρατεία, υπάρχει ισοπολιτεία, ισηγορία; Πέστε μου τι νιώθετε εσείς στην Λήμνο και όλη η Ελλάδα εν πάση περιπτώσει. Γιατί μήπως την νιώθει η Αθήνα; Από πού την νιώθει; Άρα υπάρχει τίποτα; Άρα έχουν διαλυθεί τα πάντα; Άρα ποιος θα αποφασίσει, για ποιον λόγο; Ξέρετε κάποιον νόμο, ο οποίος τι σημαίνει; Νόμος είναι «νους μου» αυτό που αντιλαμβάνομαι. Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες πεθαίνανε για τους νόμους αυτούς; Και ήταν νομοτελειακοί.
Ναι κύριοι, η Ε.ΣΥ., η Ελλήνων Συνέλευσις έκανε διακήρυξη αξιών και έκανε και διακήρυξη αρχών. Κανένας μέχρι τώρα δεν τόλμησε να βγάλει αξίες. Δεν είχε τα κότσια να το κάνει, δούλευε μόνο για να διαχειριστεί συνειδήσεις και συναίσθημα. Φτάνει το συναίσθημα κύριοι. Πολλοί μας έμαθαν, και πιο πολύ οι ψυχολόγοι, λένε «έχω ένστικτο», μόνο τα ζώα έχουν ένστικτο, με εκείνο λειτουργεί, ζει και προστατεύεται, οι άνθρωποι έχουν λογική. Και δεν θα πω ότι το συναίσθημα δεν υπάρχει, είναι θέμα διαχείρισης όμως, δεν γίνεται να ζεις με το πάθος σου. Θα πρέπει λοιπόν όλα να τα διαχειριστούμε.

ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ

Εμείς όμως έχουμε έναν κατάλογο πολύ συγκεκριμένο, αριθμητικώς δώδεκα όχι παραπάνω, δώδεκα αξίες. Είναι η λογική, είναι η ελευθερία – ναι αλλά ο καθένας τώρα αντιμετωπίζει και αντιλαμβάνεται την ελευθερία όπως θέλει, θα πρέπει όμως να συμφωνήσουμε όλοι τι είναι η ελευθερία, η ελευθερία είναι μία. Όπως και η λογική είναι μία. Ο τρόπος που θα πάμε στην λογική και που μπαίνει η λογική στην διαδικασία είναι ένας, δεν γίνεται κάθε ένας να έχει την λογική του, τότε μιλάμε για παραφροσύνη.
«Η λογική είναι το μέσον το οποίο οδηγεί στην νόηση η οποία αποδέχεται το ορθόν και το υπαρκτόν αποκλειστικά μόνο μέσω της αποδεικτικής διεργασίας». Η ελευθερία, να δούμε τι σημαίνει ελευθερία, να συμφωνήσουμε όλοι και όποιος έχει διαφωνία να το τρυπήσει. Έχω ήδη προκαλέσει, έχουν φύγει γύρω στα 300 e-mail έχω ενημερώσει ανθρώπους οι οποίοι είναι διανοούμενοι ή υπέρ διανοούμενοι, φιλόσοφοι, φιλόλογοι, καλλιτεχνικό κόσμο, παρακαλώ στις αξίες, μπείτε στην διαδικασία και είναι αυτές δεν είναι άλλες, οτιδήποτε άλλο να το συζητήσουμε. Δεν ακούμπησε κανένας, γιατί; Και οι δώδεκα είναι ένας αέναος κύκλος, είναι καθαρά μαθηματικά οι αξίες αυτές. Τις ερχόμενες μέρες θα το δείτε, βγαίνει ήδη γεωμετρικά στο στερέωμα το συμπαντικό γιατί έτσι είναι χτισμένο σήμερα, με αυτά είναι, χωρίς αυτά δεν συνυπάρχει δεν μπορεί να σταθεί.
«Ελευθερία η οποία θέτει τον άνθρωπο σε απεριόριστη και διαρκεί δυνατότητα δυναμικής (απεριόριστη, ό,τι θέλεις) και πρωτίστως βουληματικής πορείας (πρέπει να θέλεις να το κάνεις όμως) προς την αναζήτηση και εφαρμογή από μέρους του άρχων με την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν νομοτελειακή προσέγγιση (όσο πιο κοντά είσαι στην μεσότητα». Αυτό είναι ελευθερία, ότι θέλεις κάνε. «Αρετή, είναι η γνωσιακή υπεροχή η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις εκδηλώσεις και αποφάσεις, χωρίς το ίδιον όφελος ή η έπαρση να είναι το κίνητρο».
«Δικαιοσύνη (ένα τεράστιο κεφάλαιο, μια γραμμή είναι όμως) ως μέσον για την απόδοση διανεμητικά, διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου». Πότε νιώσαμε εμείς διανεμητική δικαιοσύνη; Νιώσατε ποτέ να σου δώσει κάτι το κράτος, να πει παιδιά εμείς έχουμε αυτό και θα διανεμηθεί σε όλους τους πολίτες. Πότε το νιώσαμε; Αυτό ήτανε πάντα απέναντί μου. Που είναι αυτή η πολιτεία μου; Πότε ένιωσα κράτος μου;

ΣΕΙΡΙΟΣ & ΑΙΓΑΙΟ

Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό και τους έκλεψαν κάποια στιγμή, ξέμειναν σε μία χώρα, νιώσανε στο πετσί τους την εχθρότητα του κράτους μου. Ή δεν την νιώσατε; Σε όλες τις πρεσβείες του κόσμου που είναι το Ελληνικό κράτος – και όχι η πολιτεία – είναι γύρω στις 286 πρεσβείες και θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι τόσο διαφημισμένη τώρα. Και η Λήμνος δεν έχει ξενοδοχεία, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει τίποτα. Μωρέ δεν έχετε καράβι, κάθε τρεις μέρες είναι και σου κάνουν και χάρη. Καλά μην αρρωστήσεις, εδώ θα πεθάνεις, ούτε χάπι δεν έρχεται, θα σου το πετάξουν με αλεξίπτωτο. Που; Στη γη μου τώρα έτσι; Στο Αιγαίο, στη σπουδαιότερη θάλασσα… βρε ξέρετε τι σημαίνει Αιγαίο; Αίγα, τι είναι «αίγα» η κατσίκα; Ουσιαστικά οι «αίγες» είναι δυνάμεις. Γιατί όταν σου λένε οι εβραίοι «Κίνα» τι σημαίνει «κύνας»; Σκύλος, γιατί σου λένε έτσι; Ακόμα και στις γραφές λέει «εγώ δεν ήρθα για αυτούς, αυτοί είναι κυνάρια». Τι σημαίνει ξέρετε; Ο κύνας είναι ο Σείριος, είναι η μήτρα του σύμπαντος. Άρα λοιπόν ας αποκωδικοποιήσουμε τι σημαίνει Αιγαίο. Είναι «αίγες» οι δυνάμεις, οι δυνάμεις οι συμπαντικές που κατεβαίνουν στο Αιγαίο. Ξέρετε μωρέ ότι ό,τι γαία υπάρχει στο Αγαίο δεν υπάρχει στον πλανήτη; Δεν υπάρχει αλλού, υπάρχουνε σε άλλους πλανήτες αλλά όχι πουθενά αλλού στη γη. Που σημαίνει ότι είναι μοναδική η γη της Λήμνου, μοναδική της Μήλου, της Σαντορίνης. Η Δήλος δεν πατάει στην γη, επιπλέει. Σε αυτόν το ιερό τόπο είναι δυνατόν να μην έχουμε ούτε καράβια ούτε τίποτα; Παρά ούτε εσείς να μπορείτε να βγείτε; Στο 2015; Αυτή η πολιτεία είναι δικιά σας ή δικιά τους;
Ε λοιπόν ακούστε, οι Έλληνες θα έχουν δική τους πολιτεία και θα την φτιάξουν ακριβώς με πολύ τεχνολογία γιατί τεχνολογία δεν είναι αυτή που βλέπετε σήμερα, τεχνολογία είναι κάτι που έχουν οι Έλληνες, είναι η τέχνη του λόγου δηλαδή του νου, εν αρχήν είναι ο λόγος. Αυτό μην το ξεχάσετε. Δεν είναι η τεχνοτροπία που βλέπετε σήμερα, δεν υπάρχει αυτή η τεχνοτροπία, είναι μόνο για πιθήκους. Ή μήπως θέλετε να το πιστέψουμε όλοι μαζί ότι τα αδέρφια μας είναι οι πίθηκοι, αλλά εμείς ήμασταν λίγο πιο μάγκες και φύγαμε και τα αδέρφια μας μείνανε στα δέντρα; Σε αυτή την θεωρία θα κάτσω την εβραϊκή, την αποστατική; Και εκείνοι γιατί είναι έτσι οι πίθηκοι; Ήταν λίγο χαζά τα παιδιά και εμείς είμαστε αδερφάκια των πιθήκων; Σας παρακαλώ κύριοι, σοβαρευτείτε, είμαστε άνθρωποι. Όλη αυτή η ανόητη νόηση, μέχρι που θα φτάσει η γελοιότητα στον πλανήτη;

ΑΞΙΕΣ

Για να μην σας διαβάσω όλες τις υπόλοιπες αξίες και σας κουράσω, θα σας πω αυτό «ισότης». Σήμερα μια ισότητα δεν έχουμε; Μόνο που κανείς δεν κατάλαβε ότι η ισότης είναι «η επακριβώς παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες, χωρίς καμία διάκριση, η αξιοποίηση των ευκαιριών όμως εξαρτάται από τον καθένα πολίτη ξεχωριστά». Ας έχεις εσύ τις ευκαιρίες και το συζητάμε.
Η «Αφθονία», η «αλήθεια» τι τεράστιο η αλήθεια, μια πρόταση είναι «αλήθεια είναι η έξοδος από την οντολογική λήθη και η ταύτιση της νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό». Οντολογική λήθη, σημαίνει «ον» και «λογική», λήθη σημαίνει δεν υπάρχεις, φύγε από εκεί, και η ταύτιση την νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό. Πάρτε αυτό τον ορισμό και βάλτε να σας πούνε ποιο δόγμα έχει τον ορισμό της αλήθειας. Θέλω ένα δόγμα, από τα 655 δόγματα, αιρέσεις, εκκλησιές, ιδεολογίες που κινούνται μέσα στον Ελληνικό χώρο, μέσα από το Υπουργείο Παιδείας το τμήμα δογμάτων και ιδεολογικών, να μου πούνε αν έχουν μία αξία, όχι δώδεκα, μία. Αν έχουν την «αισθητική», αν έχουν την «αρμονία», αν έχουν την «ανδρεία».
«Ευδαιμονία» νομίσατε ότι ελάτε να φάμε όλοι μαζί ε; δεν είναι έτσι. Η «ευδαιμονία είναι η πορεία και ο τελικός προορισμός της πορείας του ανθρώπου όταν ταυτίζονται με τον λόγο (σκοπό) της ύπαρξής του».
Και τελειώνει με το «γνώθι σ΄εαυτόν», αυτό το «αν» που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεραστεί. «Γνώθι σ΄εαυτόν, η αυτογνωσία μας για το ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε, ποιο προορισμό έχουμε». Ποιον προορισμό έχουμε, και όχι σήμερα να περιμένουμε από την ώρα που γεννιόμαστε να μαθαίνουμε πως θα διαχειριστούμε τον θάνατό μας. Αυτό γίνεται σήμερα, γεννιέσαι σε ένα περιβάλλον πολύ συγκεκριμένο και μπλοκαρισμένο, αγκυλωμένο και πως θα πεθάνεις, μέχρι να πεθάνεις σε διαχειρίζονται αυτοί. Δεν γίνεται αδερφέ, έχουμε πολύ μεγάλο θέμα.
Και τώρα θα μάθουμε πως πρέπει να το κάνουμε. Θα φτιάξουμε λοιπόν τις δικές μας πολιτείες όπου δεν θα επιτρέπονται όλα αυτά. Το μυαλό σας είναι αυγολέμονο γιατί έχουν επιτραπεί όλα να υπάρχουνε και όλα να διαχειρίζονται, εκτός από την νόηση και την λογική, όλα τα άλλα που λέγονται συναίσθημα και με ένα τέλειο στόχο αφανισμού.

Φτάσαμε στις Αρχές! Θα τις αναφέρω επιγραμματικά.

ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
Εδώ θα πω ότι έχουμε τις Αξιακές Αρχές και είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε. Πάμε και σε μια έννοια. Τι σημαίνει Αξία;
«ΑΞΙΕΣ είναι οι συμπαντικές ιδιότητες, οι οποίες όσο περισσότερο αναδεικνύονται στον άνθρωπο, τόσο περισσότερο τον τοποθετούν στην μεσότητα». Η πρώτη Αξία είναι ο ορισμός της Αξίας.
Εδώ υπάρχει ένα πρωτόκολλο από το οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Καταλαβαίνετε ότι αύριο το πρωί, όποιος νόμος βγει, θα πρέπει να υπάρχει ένα πρωτόκολλο που κανείς δεν μπορεί να το παραβεί, είτε είναι Εβραίος, είτε είναι Έλληνας, είτε είναι Αρμένης, είτε είναι Τούρκος. Άρα, σε μια πολιτεία θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δουλεύουν για τον άνθρωπο. Άρα, είναι το πιο αντιρατσιστικό σύστημα για να βγάζεις νόμους και να έρθεις κοντά στην μεσότητα με δικαίωμα Συμπαντικής Νομοτέλειας, δηλαδή ότι δεν μπορείς να κόψεις κάποιον και να σταματήσεις την ελεύθερη βούληση του. Υπάρχει σεβασμός στην ελεύθερη βούληση και στην ελεύθερη ζωή.
Πάμε στην συνέχεια στις Αρχές πάλι: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ…
Η Ισηγορία χρήζει μιας τεράστιας ανάλυσης. Τι εννοεί εδώ πέρα; Είδατε πώς η Δημοκρατία έχει γίνει αυθάδεια; Ισηγορία σημαίνει ότι οι ίδιοι έχουν ίσο δικαίωμα αγόρευσης. Δηλαδή, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για κτίρια, φωνάζουμε αρχιτέκτονες. Δεν θα μιλήσει ο γιατρός, δεν θα μιλήσει ο δικηγόρος ή όποιος άλλος. Τώρα μιλάνε όλοι μαζί κι όλοι έχουν άποψη! Όχι! Θα μιλήσουν οι ίσοι! Όταν θέλουμε να κτίσουμε κτίρια και να κάνουμε πολεοδόμηση, μιλούν οι ειδικοί. Βάζουμε 20 ίδιους ειδικούς και αυτοί αγορεύουν και μιλούν. Εμείς ακούμε και ψηφίζουμε. Αυτοί αγορεύουν! Δεν γίνεται να κάνεις υπουργό υγείας ή γεωργίας έναν δικηγόρο. Τι να κάνει εκεί ο δικηγόρος; Δεν έχει καμία δουλειά. Δεν είναι ο «ίδιος». Αυτό πάει σε μια άλλη έννοια, την Αξιοκρατία. Άρα θα πρέπει να δομήσουμε και να κλειδώσουμε την πολιτεία μας, για να την φτιάξουμε.
Συνεχίζω με τις Αρχές: ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που δεν την πήρες ποτέ. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ενώ σήμερα έχεις Τιμωρό Δικαιοσύνη και μάλιστα μαζί με την εκτελεστική εξουσία, η οποία δεν λειτουργεί. Λειτουργεί κατά το δοκούν σε όλα τα θέματα, από τα μνημόνια μέχρι την κρίση. Τα έχουμε χάσει όλα! Δεν έχω ούτε την δικαιοσύνη που ήταν δική μου! Δεν έχω ούτε διανεμητική, ούτε διορθωτική Δικαιοσύνη. Τι σημαίνει Διορθωτική; Να διορθώσει την Πολιτεία, γιατί αγαπητέ μου, αν αύριο σκοτώσεις τον συνέλληνα σου, το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά πολιτειακό. Πείραξες την πολιτεία, άρα είσαι απέναντι από την πολιτεία και έχεις να κάνεις με όλη την πολιτεία και δεν έχεις να κάνεις με την οικογένεια του.
Άρα, η πολιτεία πρέπει να διορθώσει αυτό που έγινε, για να μην ξαναγίνει ούτε αυτό, ούτε ο,τιδήποτε άλλο. Σήμερα, πού είναι η πολιτεία; Εμένα τι θέλει να με κάνει; Έναν μπάσταρδο πολίτη, διακονιάρη; Δεν θα της το επιτρέψω, γιατί αυτή η πολιτεία δεν είναι δικιά μου, είναι αλλουνού που χαράζει για εμένα.
Αυτές που είπα είναι οι Αξιακές Αρχές.

ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ….
Τώρα ας δούμε τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ που απορρέουν από το έθος της κοινωνίας: ΦΡΟΝΗΣΗ, ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΑΙΔΩΣ….αυτή η τελευταία είναι ανύπαρκτη. Υπάρχει Αιδώς στην Σουηδία που με βάσει νόμου, μπορεί κάποιος να αυνανίζεται στο παγκάκι και εσύ να περνάς, για να νιώθει ελεύθερος! Ποιος; Καλά αυτός! Εγώ;
Ξέρετε, αυτά είναι θέματα καθαρά της κοινωνίας. Δεν υπάρχει νόμος εδώ. Η Φρόνηση, η Σωφροσύνη και η Αιδώς έχει να κάνει με την Νόηση. Άρα, αν έχεις κοινωνίες με χαμηλή νόηση, έχεις και χαμηλή ηθική. Έκαναν νόμο την παιδεραστία! Νόμος η παιδεραστία ή μήπως δεν ήσασταν παιδιά; Αυτά τα ζωντόβολα δεν ήταν παιδιά; Ή νόμος κτηνοβασίας; Μπορεί να πάει το ζώο με τον άνθρωπο, αρκεί το ζώο να πιστοποιήσεις ότι θέλει. Θα σου μιλήσει το ζώο ότι θέλει! Πόσο ζώον είσαι που το κάνεις ρε φίλε!!!
Άρα, οι Κοινωνικές Αξίες που απορρέουν από το έθος της κοινωνίας, εξαρτώνται από εμάς και την νόηση μας. Όσο μεγαλύτερη νόηση και διανόηση έχουμε, τόση ηθική έχουμε στην κοινωνία μας.
Συνεχίζω με τις Κοινωνικές Αξίες: ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…
Θα ήθελα να διαβάσω επιγραμματικά κάτι για τον Σεβασμό, γιατί ο Σεβασμός είναι πάλι συμπαντικός.
«Ο κόσμος που μας περιβάλλει διέπεται από Σεβασμό. Όποιος εντάσσεται στους κανόνες και στις Αρχές της Νομοτέλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον άνθρωπο ως τμήμα του συμπαντικού συνόλου, διότι είναι, ο Σεβασμός εκδηλώνεται συμπαντικά ανάμεσα στις σχέσεις των νοήμονων όντων με πλήρη αμοιβαιότητα. Μέσα σε αυτή την αμοιβαιότητα του σεβασμού, βρίσκεται ο άνθρωπος, μεταξύ των δημιουργών του, ως ομοίωμα τους, του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος του κι ως συμπαντικό ον με τον εαυτό του. Ο Σεβασμός δεν απαιτείται αλλά αποκτάτε και διατηρείται με συνεχή προσπάθεια». Δηλαδή, σου λέει ότι το ον που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει κι ο δημιουργός του να σέβεται το νοήμον ον. Θεός που δεν σέβεται το δημιούργημα του δεν είναι θεός του δημιουργήματος. Αυτό, ας το εμπεδώσετε και πάμε να δούμε ποιος σέβεται ποιον! Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε ότι ο Σεβασμός έχει αμοιβαιότητα και απλά, αν κάποιον δεν τον σέβεσαι, δεν υπάρχει για σένα!
Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Σεβασμού που θα καθήσουμε, γιατί εκεί είναι και τα θεμέλια των δογμάτων, γιατί κανένα δόγμα δεν έχει σεβασμό, ούτε στους πιστούς του, αλλά ούτε στους θεούς του, γιατί δεν υπάρχουν!
Συνεχίζω με τις Κοινωνικές Αξίες! Η ΦΙΛΟΤΗΣ, δηλαδή η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, η οποία δεν είναι να σε κεράσω ένα ούζο, όπως έχουν προβάλλει στις τηλεοράσεις. «ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ σημαίνει Φίλος την Τιμής. Είναι αυτός που αναζητάει την τιμή μέσα από την κοινωνία. Η έννοια αναδεικνύει πρωτίστως το κίνητρο η τιμητική διάκριση, η υπεροχή, δόξα. Είναι η έντονη αίσθηση της Τιμής και της Αξιοπρέπειας. Εννοείται η Φιλοτιμία η οποία δεν εξαντλείται σε ατομικό επίπεδο, αλλά διοχετεύεται στην κοινωνική προσφορά, ενσωματώνει δηλαδή την ατομική φιλοδοξία στις Κοινωνικές Αξίες, ώστε αυτή να λειτουργεί προς όφελος της Κοινωνίας.
Η Φιλοτιμία εκτιμάται και αποδίδεται στο άτομο από όλο το σώμα της κοινωνίας κι όχι από κάποια συγκεκριμένη ομάδα, σύλλογο, τάγμα ή στοά». Δηλαδή, αυτός που θέλει την τιμή και καλά κάνει, θα προσφέρει στην κοινωνία και το σώμα της κοινωνίας θα προσφέρει την τιμή. Άρα, δεν είναι να σε κεράσω ένα ούζο και αυτό σημαίνει Φιλότιμο. Είναι τεράστια η έννοια της Φιλοτιμίας, αλλά το βραβείο θα στο δώσει το σώμα της Κοινωνίας. Όχι να μαζεύονται 15 μασόνοι και να αλληλοβραβεύονται. Προχθές, ήμουν σε ένα Δημαρχείο της Βούλας και είχε έρθει ένας Μητροπολίτης, τον οποίο τον βράβευσε η Unisef. Τι να βραβεύσει η Unicef τον Μητροπολίτη; Πέντε άτομα της Unisef, δέκα μαζί με τον δήμο κι ο Μητροπολίτης 15 και του έδιναν βραβείο! Τα βραβεία πάνε στο σύνολο της κοινωνίας. Γιατί να τον βραβεύσει; Για τις κηδείες που κάνει ή για το έργο που επιτελεί; Ποιο έργο; Εμείς έχουμε στρατό ολόκληρο και είμαστε πάρα πολλοί στην Ελλάδα. Για φανταστείτε αύριο το πρωί να μοιράζω βραβεία στους δικούς μου! Ποια είναι η αξία; Καμία! Το σώμα της Κοινωνίας δίνει την Τιμή κι όχι η στοά, ούτε η ομάδα, ούτε ένα κοινωνικό σύνολο.
Η τελευταία Αρχή είναι η ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΑ, Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι οι εντυπώσεις επί των αισθήσεων, από πράξεις ή συμπεριφορές, ενέργειες, παρουσιάσεις, σκέψεις, οι οποίες προβάλλουν μεγαλειωδώς το πρέπον, το αρμόζον, το ωραίο, το ενάρετο, το δίκαιο. Όσο η συνειδητότητα του ανθρώπου βρίσκεται εναρμονισμένη με τον σκοπό της ύπαρξης του, τόσο η Μεγαλοπρέπεια εκπέμπεται σε κάθε εκδήλωση του. Η Μεγαλοπρέπεια απομακρύνει τον άνθρωπο από την μικροπρέπεια και από την μεμψιμοιρία. Είναι χαραγή στο Ελληνικό γένος η Μεγαλοπρέπεια. Η Κληρονομιά τους Γένους μας στον πλανήτη Γαία χαρακτηρίζεται κυρίως από Μεγαλοπρέπεια».

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ

Αυτοί είναι οι Έλληνες κύριοι!
Κι εδώ θέλω να μείνω λίγο. Μήπως έσκαψαν πουθενά στον πλανήτη και βρήκαν καμιά παράγκα ή καμιά σπηλιά που να μένουν Έλληνες; Γιατί όπου σκάβουν στον πλανήτη, βρίσκουν ότι τα πάντα είναι ελληνικά, με ελλάνια τεχνολογία. Δεν βρίσκουν πάντα παλάτια, ναούς και δομημένα κτίρια που έχουν μέχρι και καλοριφέρ, με το πώς θα κινείται το νερό και πώς θα είναι η δομή της πόλης; Πότε έσκαψαν και βρήκαν καμιά παράγκα; Ποτέ! Δεν σας κάνει εντύπωση αυτό ότι εμείς έχουμε Έλευση, άρα εμείς ήρθαμε μαθημένοι και ήρθαμε και φτιάξαμε. Οι αποδείξεις είναι δίπλα σου και δεν τις βλέπεις; Πώς τα πέταξες όλα και μπήκες σε αυτά τα μαύρα σκοτεινά υπόγεια και στοές; Κι αν μπήκες, τώρα γιατί δεν βγαίνεις;
Καλώ όλους τους Έλληνες σε όλη την Ελλάδα, απανταχού της γαίας και έχουν μαζευτεί πολλοί. Κάποιοι αντιλαμβάνονται τι λέω και κάποιοι που είναι σκελετωμένοι και δεν μπορούν να ακουμπήσουν ακόμα, όμως ξέρουν τι λέω. Ας μάθουν και ας καταλάβουν ποιοι είναι και ας ενωθούν με τα αδέρφια τους για να κάνουμε όλοι μαζί την Ελλήνων Πολιτεία.

ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ….
Τόλμησα με κάποιους συνεργάτες μου κι έφτιαξε τις Αντι-Αξίες που δεν υπάρχουν. Η μοναδικότητα των Αξιών και των Αρχών είναι ότι δεν έχουν αντίθετες. Όπως είναι τα αντίθετα το καλό με το κακό, αλλά στις Αξίες δεν υπάρχουν αντίθετες. Δεν υπάρχει αντίθετο της Λογικής. Δεν είναι η Αντι-λογική. Είναι το παράλογο κι όχι η παραλογία. Οι 12 Αξίες δεν έχουν αντίθετο. Έφτιαξα όμως τις 12 Αντι-Αξίες για να αποτυπώσω μια πραγματικότητα, αυτή που συμβαίνει και την έχουμε χάσει. Ζούμε στην λεπτομέρεια και χάνουμε την ουσία, από πού ξεκινήσαμε! Τσακωνόμαστε, αλλά πρέπει να πιάσουμε την βάση, για ποιο λόγο τσακωθήκαμε; Τι μας χώρισε; Τι είχαμε; Ας το δούμε! Έφτιαξα λοιπόν τις 12 Αντι-αξίες και τις αποτύπωσα όσο μπορούσα καλύτερα συμπυκνωμένα, γιατί μπορείς να γράψεις τόμους ολόκληρους, όσον αφορά την κάθε Αντι-Αξία που συμβαίνει σήμερα.
Ας διαλέξω μια στην τύχη και ας πάω στην Αξία της Ανδρείας και στην Αντι-αξία της που είναι η ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ.
Θα σας διαβάσω όμως πρώτα την Αξία της Ανδρείας για να καταλάβετε: ΑΝΔΡΕΙΑ! Τι τεράστια έννοια. Φτιάξαμε γένη ολόκληρα. Είμαστε παγκόσμιοι παγκοσμιοποιητές, ο πλανήτης μας ανήκε πολλές φορές, επί Διονύσου, επί Ιάσονα, επί Αλεξάνδρου. Αυτοί πάνε τώρα να φτιάξουν την παγκοσμιοποίηση και δεν θα μπορέσουν ποτέ τα ζώα!
Η Ανδρεία, να θυμάστε γυναίκες, ότι είναι θηλυκού γένους και δεν υπάρχει Αξία αρσενικού γένους. Βρείτε μου μια Αξία αρσενικού γένους! Δεν υπάρχει! Άρα, δεν υπάρχει αρσενικό-θηλυκό, όσον αφορά τον Άνθρωπο. Ο Άνθρωπος είναι ένας με τεράστιο σεβασμό. Και για να το μάθετε, στην Αρχαία Σπάρτη είχαμε φιλοσόφους γυναίκες και δεν είχαμε μόνο την Υπατία. Βέβαια, τις διάλυσαν τα καθεστώτα, τις έκρυψαν και τις έθαψαν και τα αρσενικά ιερατεία κυριάρχησαν τον πλανήτη.
«ΑΝΔΡΕΙΑ εστί έξις ψυχής, ακίνητος υπό φόβου επιστήμη των κατά πολέμων πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν και εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και δεινά, υπηρετική φρονήσεως, ευθαρσία επί θανάτου προσδοκίας, έξις διαφυλακτική, λογισμόν ορθόν εν κινδύνοις».
Ας δούμε τώρα την ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ. «Η Ανανδρεία είναι η λειτουργική διεργασία του ανθρώπου με επικράτηση του θυμικού του. Ανανδρεία είναι η αιτία όταν ο φόβος κατακλύζει την ψυχή του ανθρώπου και νικά την βούληση του. Η Ανανδρεία είναι η κατάσταση πανικού που προέρχεται ο άνθρωπος, κάτω από την οποία δεν μπορεί να έχει λογική σκέψη για να λάβει ορθές αποφάσεις. Ανανδρεία είναι η φοβία που εγκλωβίζει τον άνθρωπο σε κατάσταση παράδοσης και υποταγής σε εξουσίες, οι οποίες την οικοδομούν, φροντίζουν να διατηρείται συνεχώς και στηρίζονται πάνω σε αυτήν. Ανανδρεία είναι οι παράτολμες πράξεις και οι ηρωϊσμοί, όταν το κίνητρο τους είναι η συναισθηματική φόρτιση μέσα σε κατάσταση παραλογισμού. Ύβρις κατά της Νομοτέλειας ή Ανανδρεία. Κάλπικοι ήρωες δημιουργημένοι μόνο με διαφήμιση, αστοιχείωτοι καθηγητές, στηριζόμενοι στην λήθη, πλούσιοι χωρίς χρήματα, οικονομία χωρίς νούμερα, ανόητες μαριονέτες σε θέσεις πολιτικής εξουσίας, ιεράρχες με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς θεό, βραβεία ανύπαρκτα, νόμπελ σκουπίδια, πρωταθλητές παγκόσμοι ντοπαρισμένοι, παρασκευάσματα πολιτικά ανύπαρκτα και άνανδρα ». Ή δεν είναι έτσι σήμερα; Δεν είναι το αντίθετο από την Ελληνική Ανδρεία; Αυτό δεν βιώνουμε;
Όλες αυτές οι Αντι-αξίες που έχουμε φτιάξει είναι για να αποδείξουμε και να δούμε πώς αποτυπώνονται σήμερα. Όπως για παράδειγμα, η ΑΝΑΡΕΤΗ. Η ψευδεπίγραφη κι όχι η πραγματική γνωσιακή υπεροχή του ανθρώπου η οποία διακρίνεται ότι έχει σκοπό αποκλειστικά την προβολή του εγώ του». Ενώ η Αρετή είναι η ιδιότητα και η Αξία είναι πως ό,τι κάνεις, το κάνεις για όλους, χωρίς ίδιον σκοπό. Όπως ο αφελής. Ο αφελής δεν είναι ο κουτός. Αφελής είναι αυτός που δεν έχει όφελος. Ένας πολεμιστής μπορεί να είναι αφελής. Ένας κουτός δεν μπορεί να είναι πολεμιστής. Μα, ο πολεμιστής μπορεί να είναι αφελής. «Η μη-αληθινή γνωσιακή υπεροχή καθίσταται όχι μόνο ανωφελής, αλλά επικίνδυνη και για την κοινωνία, διότι παράγει κοινωνικό ανταγωνισμό, ανταγωνιστικότητα με λάθος κίνητρα, με ευτελή σκοπό και βράβευση με ανύπαρκτα βραβεία για επίτευξη των στόχων που είναι κατά της νομοτέλειας. Ψευδής πλασματική γνωσιακή υπεροχή καλλιεργείται από κλειστές ομάδες, συλλόγους, στοές….

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ
10 ΜΑΪΟΥ 2015

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση