ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS

Πέτρος Σαμανίδης: Μιας και το αναφέρατε, τι γίνεται με τα άλλα κράτη, υπάρχουν κι άλλοι;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι μόνο άλλοι….στην Bretton Woods ξεκινήσαμε 44 και μετά γίναμε 190. Η Ελλάδα είναι Έθνος! Όυσιαστικά, είμαστε οι μέτοχοι-κράτη, οι οποίοι τηρούμε μια συμφωνία μεταξύ μας για να έχουμε παγκόσμιο ιστό, παγκόσμια οικονομία, παγκόσμια κέρδη, παγκόσμιο πλούτο, ισάξια, ανάλογα πληθυσμού τότε, και οικονομικής δυνατότητας, με την οποία συμμετείχαμε. Αν γίνεται αυτή η εργασία καλά στο ταμείο, γιατί μπορεί κάποιος κράτος να κλέβει, συμφώνησαν οι 44 χώρες και μετά οι υπόλοιπες – και από τότε έχουμε και τα παγκόσμια χρηματιστήρια- ότι θα αγοράζουμε όλες οι χώρες και η Federal και η Παγκόσμια τράπεζα θα διαχειρίζονται τον Παγκόσμιο Εθνικό Πλούτο, πετρέλαια, μέταλλα, σπόροι, σιτάρια κι όλες τις παραγωγές. Δηλαδή, η Federal μπαίνει στο εμπόριο και θα πουλάει τα προϊόντα αυτά σε εμάς μέσω του χρηματιστηρίου, όπου θα κλειδώνουν και οι τιμές παγκόσμια. Δηλαδή, αν είναι 150 δολλάρια το βαρέλι το πετρέλαιο, κλειδώνεται και σε αυτή την τιμή και όλοι πληρώνουν 150 δολλάρια, ενώ το βαρέλι κάνει 3 δολλάρια. Για αυτό λοιπόν όλα τα προϊόντα έγιναν χρηματιστηριακά. Άρα, μπαίνει κάποιος που κάνει τις αγορές, μας τα πουλάει σε τιμές χρηματιστηρίου, και για αυτό τα χρηματιστήρια είναι των ανθρώπων.

Εμείς οι χώρες, οι λαοί όλων των χωρών και όλοι οι άνθρωποι υποχρεούμαστε να αγοράζουμε βάσει του Εθνικού και του Παγκόσμιου νόμου. Αν δεν έχετε καταλάβει, το πετρέλαιο έχει δύο φόρους! Ποιος θα σας τα πει όλα αυτά; Ο οικονομολόγος; Αφού ο οικονομολόγος δεν ξέρει ο ανθρωπάκος! Δεν καταλαβαίνω, γιατί έχετε σε εκτίμηση τον οικονομολόγο. Οικονομολόγος σημαίνει νομώ τα του οίκου μου…, αλλά για να το κάνει αυτό, πρέπει να έχει χρήματα και οίκο. Αν δεν έχει, τι να κάνει; Άρα, ο οικονομολόγος δεν μπορεί να βρει χρήματα. Ούτε την δήλωση του δεν κάνει μόνος του ο άνθρωπος! Για να νομείς τα του οίκου σου, πρέπει να έχεις χρήματα και να έχεις και οίκο. Αν δεν έχεις οίκο δέν έχεις οίκο και χρήματα, δεν καταλαβαίνω τι να νομήσει ο άνθρωπος. Άρα, έχουμε δύο φόρους στο πετρέλαιο: ο ένας είναι το plus. Γιατί έχουμε plus 800 στο πετρέλαιο; Γιατί; Αφού το πετρέλαιο δεν χρειάζεται κάτι, είναι σαν να ρουφάς με ένα καλαμάκι…γιατί να έχει 800; Εκεί είναι ένας διεθνής φόρος και υπάρχει ένα διεθνές λαθρεμπόριο, αν κάνει κάποιος λαθρέμπορας…και έχουμε κι έναν εθνικό φόρο, δηλαδή από τα 800 τον τόνο και μετά, πάμε στο 1,5 ευρώ τον λίτρο που είναι οι εθνικοί σου φόροι.

Άρα αυτό σημαίνει ότι έχουμε δύο φόρους. Εκεί παίζει το παγκόσμιο σύστημα. Θα σας αποδείξω και τούτο: Στην Σαουδική Αραβία, ο τόνος έχει 180 δολλάρια. Στο Καζακστάν, η βενζίνη έχει 22 λεπτά το λίτρο. Άρα, έχει 250 δολλάρια τον τόνο. Πού; Στο βενζινάδικο; Και τι βγάζουν; Πού είναι οι φόροι τους εκεί; Γιατί λοιπόν η Ελλάδα να αγοράζει plus Σιγκαπούρης, ή Άμστερνταμ 800 τον τόνο; Βλέπετε, πώς κινούνται και πώς προκύπτουν οι φόροι;

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αντιλαμβάνεστε, αν αυτό το ταμείο κάνει καλά την δουλειά του, γιατί έχει γίνει μια συμφωνία τι και από πού θα αγοράζει ο παγκόσμιος ιστός. Άρα η Ελλάδα δεν θα βγάζει πετρέλαια, η Ιταλία δεν θα βγάζει πετρέλαια, θα βγάζει άλλα πράγματα. ακόμα και στις παραγωγές των αυτοβιομηχανιών των αυτοκινήτων, σας λέω ότι αγοράζουν 3-4 χρόνια μπροστά.

Σήμερα, αγοράζουν για το 2019 αυτά που θα βγάλουν. Όπου και να πάτε, σε όποια χώρα, χρυσάφι, ασήμι, μέταλλα, τα πάντα είναι ήδη αγορασμένα πιο μπροστά! Ποιος τα έχει; Οι Τράπεζες! Πηγαίνεις να τα αγοράσεις και είναι όλα πουλημένα! Όλα τα εργοστασία, όλες οι παραγωγές είναι αγορασμένες από πριν. Είναι η παγκόσμια συμφωνία που έχουμε κάνει, αλλά από εκεί απορρέουν κέρδη βάση της μετοχής μας και ανάλογα με το ποσοστό που έχουμε στο ταμείο και με αυτόν τον τρόπο φορτώνονται οι παγκόσμιοι λογαριασμοί.
Σε αντίθετη περίπτωση, δεν είμαστε στην συμφωνία και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Βγάζουμε μόνοι μας τα πετρέλαια μας, τα φυσικά μας αέρια, τις σπάνιες γαίες μας και κάνουμε ό,τι θέλουμε! Δεν θα είχαμε και κεντρική τράπεζα που να ήταν του Ροθτσάιλντ, του αράπη που έχει την τράπεζα μου! Επιτρέπεται η τράπεζα μου να είναι ιδιωτική; Και τι μου κάνει; Μου πουλάει το χαρτί! Φτάσαμε σε επίπεδο ο πλανήτης να αγοράζει τα χαρτιά των κερατάδων και να λέει ότι είναι δικό μου νόμισμα;

Πέτρος Σαμανίδης: Ξεκινήσαμε να μιλάμε για το επόμενο βήμα και προχωρήσαμε από εκεί που μιλούσαμε για την κίνηση σας. Πλατιάσαμε λίγο, ίσως σας αποπροσανατολίσαμε κι εμείς, αλλά είναι και η κουβέντα που δεν είναι προκαθορισμένη κι είναι καλό να τα συζητάμε για να τα καταλαβαίνει κι ο κόσμος. Έτσι νομίζω ότι τα καταλαβαίνει καλύτερα.

ΧΡΩΜΑ

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητέ Συνέλληνα, καταρχήν εγώ δεν είχα ποτέ κίνημα και κόμμα και αν το θέλετε, το σύνθημα μας είναι: «Έλληνες ελάτε να ενωθούμε χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα και χωρίς δόγμα». Λέει κάποιος: «Τώρα τι λέει ο ποιητής; Τι είναι το χρώμα;». Μπορεί να αφορά τις αποχρώσεις του δέρματος, αλλά δεν είναι μόνο εκεί. Είναι και στις «αποχρώσεις» των ανθρώπων. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι το δολλάριο είναι μόνο πράσινο και είναι μόνο ένα σχήμα, είτε πάρεις μονοδόλλαρο, είτε εκατοδόλλαρο; Γιατί η Αμερική έχει τόσο χρώμα που δεν χρειάζεται να αλλάξει νόμισμα.
Η Ευρώπη όμως, που δεν είχε χρώματα, αλλά εθνικότητες και συγκεκριμένους λαούς, έπρεπε να βάλουν χρώμα κι έτσι να καθορίσουν το 20ευρω να είναι του εργάτη, ο αστός να χρησιμοποιεί το 50ευρω και το 100ευρω, ο golden boy να χρησιμοποιεί το 500αρικο και το 200ευρω. Έτσι έφτιαξαν μέσω του χρήματος, μια ταξική διαφορά κι ενώ είχαμε εμείς την Ευρώπη, την έκαναν χρωματισμένη.
Άρα, το «χωρίς χρώμα» που λέω στο σύνθημα μου είναι πολλά πράγματα και δεν είναι μόνο η χρωματική απόχρωση του δέρματος, αλλά των επιπέδων, των χρημάτων κι άλλα πολλά.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είπα κάποια στιγμή, μην μας αναγκάσετε ποτέ να γίνουμε φορέας! Αφού στα δίνουμε! Πάρτα! Για να μην νομίσει κάποιος ότι θέλουμε να διοικήσουμε, ή το όνειρο μας είναι η πολιτική. Όχι! Η ζωή μας είναι η Πολιτική και τώρα θα γίνει Πολιτειακή. Εκείνο είναι κομμάτι της ζωής μας.
Αυτοί είχαν όλες τις διαδικασίες στα χέρια τους και μπορούσαν να τις εκτελέσουν, αλλά δεν τις εκτέλεσαν! Εδώ μπαίνουν τα μηνύματα για ποιούς δουλεύουν, τι πρεσβεύουν, τι έχουν ορκιστεί στις λέσχες τους και στα υπόγεια τους.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και σε κανέναν άλλον κερατά! Για πρώτη φορά μίλησα και είπα: Η απελευθέρωση δεν έγινε το 1821. Τότε ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και σκλαβωθήκαμε στην πορεία από τα κωλόπαιδα του Κωλέττη και των επικυρίαρχων.
Στις ημέρες μας, έχει βρεθεί όλο το πλάνο, το σχέδιο, η στρατηγική, η νόηση, η διανόηση, όλες οι ψυχές. Γέμισε η βάρκα! Μαζεύτηκαν αυτοί που αποτελούν την Αργώ και έρχονται άσχημα πράγματα για τους επικυρίαρχους με τα χρήματα έτοιμα και στημένα.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αλλά, όπως είπα τα χρήματα δεν είναι χρήματα. Τα χρήματα είναι ενέργεια! αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι ότι παράγετε μια ενέργεια, κάνετε ένα έργο και έναντι αυτού του έργου, στην συμφωνία που έχουμε κάνει σε αυτό τον πλανήτη, παίρνετε κάτι χαρτάκια για αντίτιμο. Αλλά εσείς δίνετε την ενέργεια σας και την ζωή σας! Μα, το κάνουν όλοι αυτό! Κι αυτός που δουλεύει στο εργοστάσιο παίρνει αντίτιμο κι αυτός που βγάζει το μετάλλο, ο ανθρακωρύχος παίρνει αντίτιμο, άρα όλα είναι ένα ενεργειακό θέμα. Επομένως κάποιοι ξέρουν τι λένε, όταν ισχυρίζονται ότι τα πολλά χρήματα είναι ενέργεια, γιατί αλλάζεις γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά χιλιάδες πράγματα. Αλλά, δεν υπάρχουν πραγματικά χρήματα, γιατί αν υπήρχαν δεν θα ήταν έτσι! Ακόμα και την τιμή του χρυσού, εμείς καθορίζουμε, πόσο θα έχει στην αγορά. Άρα, ο πόλεμος είναι ενεργειακός. Ο γιατρός τι κάνει; Δίνει την παροχή της υπηρεσίας και πληρώνεται τις ώρες του! Ναι, αλλά αυτός που φτιάχνει τα φάρμακα, που δουλεύει στο εργοστάσιο, αυτός που φτιάχνει τα μέταλλα; Ό,τι δουλειά και να κάνεις, παράγεις ένα έργο από την ενέργεια σου και την ζωή σου και κάποιοι το εισπράττουν. Ποιος είναι αυτός; Ποιος παίρνει την ενέργεια μου; Κάποιος άλλος χαίρεται το έργο που κάνω!

ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ

Πέτρος Σαμανίδης: Είχατε ξεκινήσει μια προσπάθεια με τους Δήμους, την τοπική αυτοδιοίκηση και η οποία δεν ξέρω πού βρίσκεται…

Αρτέμης Σώρρας: Είναι σε τέλειο στάδιο! Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να τα αφήνουμε να ωριμάζουν. Έχω υπογράψει ήδη κρυφά, υπό την έννοια ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί από το μέρος μας, αλλά από την άλλη μεριά έχουν πολλά κανάλια και πολλούς σταθμούς και ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, πού πάει και τι θα γίνει. Απλώς δεν το έχουμε δημοσιοποιήσει. Υπάρχουν 5 ονόματα που έχουν υπογράψει με εμένα και δύο δόγματα για να κατεβάσουν χρήματα από τα παγκόσμια ταμεία και μου έχουν παραδόσει την κυριότητα τους και την δυνατότητα τους οι διοικητικοί άρχοντες. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πραγματικός διοικητής είναι ο Δήμος βάσει του συντάγματος. Ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, Αυτόνομο, που σημαίνει ό,τι είναι ο Πρώτος Διοικητής της Δημοκρατίας. Ο Πρώτος Άρχοντας.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Σαμανίδης: Για να πάμε επί του πρακτέου, είπατε ότι υπάρχει μια συνεργασία με κάποιους Δήμους. Θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα απτό και γρήγορο; Τι εκτιμάτε;

Αρτέμης Σώρρας: Το αποτέλεσμα υπάρχει και είναι υπαρκτό και είναι μια μεγάλη σπάθα πάνω από το κεφάλι τους.
Ουσιαστικά, τα χρήματα δεν θα έρθουν από πουθενά, τα χρήματα των Παγκόσμιων ταμείων είναι ήδη στην Ελλάδα. Είναι ήδη στις τράπεζες σου, με την Τράπεζα της Ελλάδος να κυριαρχεί για να κατεβάσει τα χρήματα στον λογαριασμό του Δήμου, γιατί είναι θεσμικό θέμα!, Όμως, έχω δικαίωμα σε αυτούς τους Δήμους κι αν δείτε το εξώδικο που στέλνω στην κυβέρνηση, δεν τους ζητώ να κατεβάσουν αυτοί, αλλά να βοηθήσουν να απλοποιηθεί η πράξη και να διευκολύνουν να κατεβάσω εγώ τα χρήματα, γιατί εγώ έχω το δικαίωμα των Δήμων. Σε αντίθετη περίπτωση, η κυβέρνηση κατεβάζει ό,τι ώρα θέλει, όπως ήδη το έχει κάνει! Δηλαδή, η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά το μονοπάτι των Παγκόσμιων Ταμείων και το υπογράφει κάθε χρόνο, διότι έχουν γίνει πολλά έργα στην Ελληνική επικράτεια μέσω του συστήματος των Παγκόσμιων Ταμείων, όπως δρόμοι, εργοστάσια, ορυχεία κτλ.

Πέτρος Σαμανίδης: Το λέω αυτό, γιατί είδαμε αυτές τις ημέρες ότι ξεσηκώθηκαν όλοι οι Δήμαρχοι για τα ταμειακά διαθέσιμα κι είχαμε και κινητοποιήσεις και αναρωτιέται κανείς αφού υπάρχουν αυτά τα ποσά, από την μια διαμαρτύρονται, αλλά από την άλλη, δεν θέλουν να τα αξιοποιήσουν. Πώς μπορεί να το εξηγήσει κάποιος;

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Έχουμε 325 δήμους και πρέπει να καταλάβετε κάτι: τους δήμους τους κρατούν πολύ καλά! Ο Δήμος είναι κλειδί, για αυτό είναι πάντοτε πολιτικοποιημένος. Οι Δήμοι κρατούν τα δημοτολόγια και κρατούν και τα ληξαρχεία. Αυτό είναι ένα κλειδί για την Πολιτεία.
Εγώ έχω διαπιστώσει πάρα πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπάρχουν ως Έλληνες και θα πω και την λέξη δεν υπάρχουν ως άνθρωποι, να έχουν ελληνικό διαβατήριο και να κινούνται σε πολύ υψηλές θέσεις.
Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο θα εξελιχθεί μέσα από τους δήμους. Με ένα πιστοποιητικό ενός Δήμου μπορείς να αρχίσεις μια καινούργια ζωή. Σωστά; Έρχεται ένας από το πουθενά και του δίνουν ένα πιστοποιητικό γέννησης, ότι για παράδειγμα γεννήθηκε στην Καστοριά. Έρχεται λοιπόν και κάνει εγγραφή στον δήμο και με ένα πιστοποιητικό γέννησης, βγάζουν έναν καινούργιο άνθρωπο. Ξέρετε ότι κυκλοφορούν 2.000.000 τέτοια μιάσματα στην Ελλάδα μου; Οι Δήμοι είναι το κλειδί για αυτό και δεν τους αφήνουν. Θέλετε να ακουμπήσω στην Τράπεζα της Ελλάδος; Τον Δήμο θα τον πιέσει ο δημότης, αλλιώς δεν άρχει σε ανθρώπους. Που άρχει; Στις εταιρείες; Έχουμε 325 Δήμους.

Έχω πει ότι αύριο το πρωί με 40-50 δήμους, με τέτοια δυνατότητα, με το που θα ακουμπήσουν αυτοί οι Δήμαρχοι έπεσε η Ελλάδα όλη και όλο το σύστημα για να πάρουν τα χρήματα, φωνάζοντας μόνο και με το θεσμικό τους δικαίωμα και να πάρουν τα χρήματα του ελληνικού λαού κι ως άρχοντες. Άρχοντας σημαίνει ότι άρχουν σε ανθρώπους, δεν σημαίνει «τρώω και πίνω καλά».
Οι τοπικοί άρχοντες μπορούν για τις κοινωνίες τους να βγουν μπροστά και να προτάξουν το δικαίωμα τους, το οποίο τους το δίνω υπογεγραμμένο στα χέρια. Πάρτε το! Δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα! Είναι άτοκο! Εγώ θα βάλω τις εγγυήσεις και ας τις χάσω! Βέβαια, δεν θα τις χάσω ποτέ, γιατί ξέρω τι κάνω και πώς θα τις διαχειριστώ. Αν έχετε δικές σας, τότε δεν με χρειάζεστε! Εάν το ελληνικό δημόσιο, είχε εγγυήσεις δεν θα με χρειαζόταν, μπορεί και το κάνει μόνο του. Ο Δήμος θα μπορούσε να πάρει άτοκα τα χρήματα και να τα γυρίσει, γιατί είναι δικά του, πίσω για τις επόμενες γενιές. Είναι ο Νόμος των Ηνωμένων Εθνών και ο τρόπος που στήθηκε ο πλανήτης, άσχετα αν δεν λειτουργεί για τον άνθρωπο. Ουσιαστικά, γυρίζει τα χρήματα στο δικό του Ελληνικό ταμείο, για να τα βρουν οι απόγονοι. Άρα, δεν είναι άτοκα τα χρήματα, γιατί είναι καλοί άνθρωποι, αλλά επειδή είναι δικά σου! Αν αύριο θελήσουν 40-50 Δήμοι, δεν φαντάζεστε το γύρισμα που μπορεί να γίνει σε όλον τον πλανήτη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κι αν δεν θελήσουν κύριε Σώρρα;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ»

Αρτέμης Σώρρας: Αν δεν θελήσουν, θα πιέζουμε τόσο πολύ, για αυτό έχουμε δημιουργήσει την Ε.ΣΥ που σημαίνει Ελλήνων Συνέλευσις και σημαίνει το «ΕΣΥ» για να τελειώσει το «ΕΓΩ»!
Το ΕΓΩ στην ουσία, δεν τελειώνει, αλλά προσδιορίζεται από τα άλλα ΕΣΥ. Διαφορετικά, είναι σαν να πας στο βουνό και να φωνάζεις μόνος σου «εγώ». Το «εγώ» προσδιορίζεται από τα άλλα «εσύ». Αν δεν έχεις «εσύ», δηλαδή συνανθρώπους, δεν υπάρχει το «εγώ». Πήγαινε το «εγώ» στο βουνό, για να δεις ότι δεν υπάρχεις! Άρα, το «εγώ» κακώς, όπως φαίνεται και προκύπτει από το καθεστώς, εγωκεντρικά. Το «εγώ» χωρίς τους άλλους (εσύ) δεν υπάρχεις! Έτσι καθορίζεται το εγώ!
Δημιουργήθηκαν λοιπόν οι Ε.ΣΥ που είναι 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Θα γίνουν πάρα πολλά. Αυτά τα γραφεία άνοιξαν μέσα σε δύο μήνες. Αυτά τα γραφεία όμως δεν είναι του Σώρρα, αλλά των Συνελλήνων. Είναι η κίνηση των πολιτών, η οποία είναι μη αντιμετωπίσιμη, είναι η ίαση που ήρθε για να διώξει όλο αυτό το καρκίνωμα. Σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και είναι μη αντιμετωπίσιμοι, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα και χωρίς κόμμα, μόνο για την Ελλάδα, για τα συμφέροντα του Ελληνισμού, της ζωής τους και το μέλλον τους, για την αξία που ζουν και τον τόπο τους.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Έχουν γίνει 3.500 εκδηλώσεις και έχω μιλήσει για Εθνοσυνέλευση. Αγαπητοί συνέλληνες σας λέω: Η Εθνοσυνέλευση δεν είναι εκλογές με κάλπη, όπου η κάλπη είναι πάντα κάλπικη. Τι σημαίνει κάλπη; Πηγαίνεις τώρα με την ταυτότητα σου και όταν πηγαίνεις εκεί, σε κρύβουν σε ένα παραβάν, ρίχνεις την ψήφο σου και δεν ξέρει κανείς πού μετράει; Λένε αλήθεια ποτέ; Ποιοι μετρούν; Εγώ μετράω; Μόνοι τους μετράνε και βγάζουν ό,τι αποτέλεσμα θέλουν! Δεν διοικούν ούτε με το 10%. Ο πραγματικός κόσμος δεν θέλει κανέναν από αυτούς! Είναι όλα κλεμμένα! Αλλά, μπορεί κανείς να φτάσει σε μια διαδικασία να διεκδικήσει με διεθνή νόμο πια και να καταργήσει όλα αυτά που τον δεσμεύουν και να σπάσει όλες τους τις αλυσίδες. Αυτό μπορεί να το κάνει με Εθνοσυνέλευση. Η Εθνοσυνέλευση που θα κερδίσει πάνω από 50% και με ονοματεπώνυμο και χωρίς κάλπη, αλλά με πραγματικούς τοποτηρητές, σταματάει τις κυβερνήσεις και σταματάει την γη τους να γυρίζει. Εγώ δεν μιλάω για τις μαριονέτες, που δεν βλέπω καθόλου, αλλά για αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτές. Η Εθνοσυνέλευση μπορεί να παγώσει την κόλαση στην πιο κατάλληλη και πιο μυστήρια ώρα που ζει ο πλανήτης και να κόψει με την μια, όλες αυτές τις αλυσίδες. Η Εθνοσυνέλευση γίνεται με ονοματεπώνυμο κι ο ίδιος ο πολίτης κάνει κάθετη άσκηση εξουσίας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, τι μπορεί να κάνει η Εθνοσυνέλευση.

Πέτρος Σαμανίδης: Έτσι όμως όπως το τοποθετείτε φαντάζει πολύ δύσκολο, γιατί λέτε ότι πίσω από αυτούς που φαίνονται κρύβονται άλλοι!

Αρτέμης Σώρρας: Τι δουλειά έχετε με αυτούς; Γιατί βλέπεις κόμματα; Είναι κι αυτοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα. Δηλαδή, όσοι έβγαιναν με την δεξιά τόσα χρόνια, δεν έχουν ακίνητα που πηγαίνουν κι αυτά κατά διαόλου; Μήπως παίρνουν χρήματα; Παίρνουν ενοίκια; Μήπως δεν χρωστάνε φόρους; Είναι εύκολο να μαζευτεί αύριο το 60-65% του ελληνικού λαού, εκτός των άλλων. Αλλά και οι φιλέλληνες θα έρθουν! Πού θα πάνε; Μήπως πρόκοψαν και οι μασόνοι σε αυτή την κοινωνία; Εγώ δεν θυμάμαι κανέναν διδάσκαλο μασόνο που δεν τον αυτοκτόνησαν! Ο τελευταίος έπεσε στην Κηφισίας!

Πέτρος Σαμανίδης: Συνεπώς, όπως καταλαβαίνω, στόχος είναι να δημιουργηθούν γραφεία σε όλους τους Δήμους!

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Σωστά! Σε μια τεράστια Εθνοσυνέλευση, γιατί αυτός ο πλούτος θα μοιραστεί. Δεν λέει τίποτα να το γνωρίζουν 100 άτομα στην Ελλάδα, αφού είναι δικά σου! Το θέμα της διαχείρισης θα περάσει από εσένα. Θα γίνει ανακατανομή και σεισάχθεια!
Το θέμα είναι ότι μπορούμε αύριο το πρωί να πάμε σε πραγματικούς νόμους. Πείτε μου, από όλα αυτά που συμβαίνουν κι όλα αυτά που είναι γύρω μας, ένα έξυπνο πράγμα που συμβαίνει! Νομίζετε ότι είναι τελείως ηλίθιοι; Νομίζετε ότι δεν ξέρουν τι να κάνουν; Ξέρετε, όταν είσαι ικανός να σκεφτείς την απάτη και να κάνεις ένα τεράστιο σχέδιο και να κρύψεις την αλήθεια, να την μεταποιήσεις και να πεις χίλια ψέμματα μετά, για να σκεπάσεις τα προηγούμενα, είναι δυνατόν να μην μπορείς να πεις την αλήθεια ή να εκτελέσεις μια αληθινή διαδικασία; Είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις μια απάτη, από το να κάνεις κάτι αληθινό. Άρα, θέλετε να μου πείτε ότι είναι οι απατεώνες των απατεώνων και δεν μπορούν να σκεφτούν το προφανές και το αυτονόητο κι εγώ πρέπει να μιλάω όμορφα; Σας λέω ότι αυτή μου η ομιλία είναι τόσο όμορφη! Αν πρέπει να πω πραγματικές λέξεις, δεν υπάρχουν λέξεις στο ελληνικό λεξιλόγιο για να αποτιμήσω και να αποτυπώσω όλη αυτή την γελοιότητα κι όλη αυτή την αθλιότητα. Είναι δόλιο αυτό που κάνουν και υπονόμευση!

Πέτρος Σαμανίδης: Επειδή πρέπει να κλείσουμε την εκπομπή μας, πολλοί συνεργάτες σας κι εσείς έχετε πει ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, με τα μέτρα που εμείς χαράζουμε! Οι παπαγάλοι μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, αλλά αν έρθει μια αίτηση πτώχευσης θα είμαι εκεί με τους δικηγόρους μου, να πάρει την αίτηση πίσω, γιατί η Ελλάδα έχει χρήματα και δεν μπορεί κανείς να την πτωχεύσει. Προκάλεσα να την πτωχεύσουν, αλλά δεν μπορούν να την πτωχεύσουν. Η Ευρώπη μπορεί να πτωχεύσει και μπορεί να πτωχεύσουν οι εταιρείες κι όχι τα κράτη. Το έθνος πτωχεύει όταν δεν έχει κυρίαρχους ανθρώπους, τότε γίνεται ανύπαρκτο.

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα, να σας ευχαριστήσω πολύ! Είναι πολλά που δεν είπαμε κι όσο και να μιλάμε, γεννιούνται κι άλλα ερωτήματα.

Αρτέμης Σώρρας: Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλο φάσμα θεμάτων που πρέπει να καλυφθεί. Ήταν η πρώτη γνωριμία με εσάς και τον σταθμό σας. Δεν λέω «ευχαριστώ», γιατί είναι υποχρέωση σας, αλλά τιμή μου που είμαι στον σταθμό σας και μπορεί να ακουστεί ο λόγος μου, ο οποίος είναι αληθινός σε όλα αυτά που έχω πει. Δεσμεύομαι με όλους μου τους συνεργάτες, ό,τι ώρα θελήσετε να έχετε πραγματικά στοιχεία, για όλα όσα είπα, ακόμα και για τους πολιτικούς που δεν είναι Έλληνες, υπάρχουν τα γενεολογικά τους στοιχεία σφραγισμένα, όπως οι ίδιοι τα λένε. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Καλή λευτεριά, γιατί για αυτή ζω! Ζω για την ώρα που η Ελλάδα θα είναι ελεύθερη και δεν θα κρέμεται από κανέναν! Θα μάθουμε στους Έλληνες ότι είναι οι αρχηγοί στον πλανήτη. Οι Έλληνες έχουν δώσει τα πάντα, κι ο πλανήτης αυτός είναι των Ελλήνων –κι αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά αποδείξιμο! Όσο και να κρύβουν τον πολιτισμό, μιλούν και οι πέτρες. Απαγορεύεται ο Έλληνας να μην είναι όρθιος αυτή την ώρα και να μην έχει καταλάβει ποιος είναι!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πέτρος Σαμανίδης: Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ρατσιστικό, αν όχι εγωιστικό.

Αρτέμης Σώρρας: Ο Ρατσισμός είναι μόνο αυτό που κάνουν στους Έλληνες και θα τους αλλάξω τα φώτα. Θα τους λιώσω! Δηλώνω επίσημα στο ραδιόφωνο σας και παντού: Είσαστε οι μεγαλύτεροι ρατσιστές υπάνθρωποι απέναντι στον Έλληνα. Ο Έλληνας δέχεται τεράστιο ρατσισμό. Ο Έλληνας δεν κάνει ρατσισμό. Την στιγμή που κάτι υφίσταται και υπάρχουν οι αποδείξεις μου σε όλον τον πλανήτη, ρατσισμό κάνουν αυτά τα ζώα! Τα λέω ζώα γιατί δεν είναι καν άνθρωποι! Κρύβουν τον πολιτισμό μου και την Γραμματεία μου. Κρύβουν τα πάντα και διαλύουν ό,τι Ελληνικό υπάρχει, από την Γλώσσα μου, από την Φιλοσοφία μου και από τα πάντα. Όλες οι επιστήμες είναι δικές σου κι’αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα είχαν τίποτα! Το ό,τι μιλούν τις άλλες γλώσσες, οφείλεται στα Ελληνικά, εκτός απ’τα Κινέζικα, με τους οποίους ο πολιτισμός μας δεν τέμνεται πουθενά! Άρα, αυτός δεν είναι ρατσισμός αλλά πραγματική ρεαλιστική θέση! Αυτοί κάνουν ρατσισμό στον Έλληνα και δή τέτοιες ώρες! Γιαυτό είναι τόσο θυμωμένοι αυτοί που πρέπει και έρχονται πολύ ατσαλωμένοι, οργανωμένοιγια να κάτσουν και να καθαρίσουν μέχρι το τέλος. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό και θα απαντήσω σε όποιον θέλει και όπου θέλει.

Πέτρος Σαμανίδης: Σας ευχαριστώ πολύ!

Αρτέμης Σώρρας: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΙΑFM 97,1
08 ΜΑΪΟΥ 2015  ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΙΔΗ. (ΜΕΡΟΣ Β’)
http://alfeiospotamos.gr/?p=15110
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση