ΒΟΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n
 
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ! ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ!
 
ΒΟΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!
 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΦΕΚ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ ΛΑΟ!
 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, (Ε.ΣΥ), ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
 
ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! Ο ΑΤΜΟΣ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!   
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.unnamed
 
1) ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΚΡΙΜΑΤΖΕΣ, ΚΑΙ ΨΕΛΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥBRETTON WOODS EINAI ΠΑΛΙΟ, (ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ), ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ“ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΘΥΜΩΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!  unnamed (1)
 
2) Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ“, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΡΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΛΙΓΙΩΔΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
 
 
ΒΛΕΠΕ: http://alfeiospotamos.gr/?p=15037 (ΑΠΟ ΤΟ 19.58 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ).
 
unnamed (2)3) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ“ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945, ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS!   
 
 
ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
 
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ! ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση