ΛΗΜΝΟΣ limnosreport.gr : Ο Αρτέμης Σώρρας στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα στις 10 Μαΐου.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ο Αρτέμης Σώρρας στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα στις 10 Μαΐου.

12Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο στις 25 Απριλίου ο Αρτέμης Σώρρας έρχεται στην Λήμνο.

Τελικά η ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση οργανώθηκε για τις 10 Μαΐου στο κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο τύπου:

http://www.limnosreport.gr/archives/67500

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΛΗΜΝΟΥ» (υπό σύσταση)

Σας προσκαλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΜΑΙΟΥ, ΏΡΑ 10:30 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «Μ Α Ρ Ο Υ Λ Α» στη ΜΥΡΙΝΑ – ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ,

όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία από τον Αρτέμη Σώρρα

για την απελευθέρωση της Ελλάδος μέσω των οικονομικών του εργαλείων .

2

Συνέλληνες, η Ελλάδα βγήκε κυριολεκτικά στο σφυρί και ξεπουλιέται στ” αρπακτικά που καραδοκούν να κατασπαράξουν κάθε υγιές κύτταρο και να αφανίζουν οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, με πρόσχημα την οικονομική χρεοκοπία…

Ομάδες Ενεργών Ελλήνων Ελεύθερων πολιτών σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, αγωνιζόμαστε συστηματικά από το 2012 μέχρι σήμερα να γίνει αποδεχτή η πρόταση που προσέφερε Ο Αρτέμης Σώρρας δεσμεύοντας περιουσία από το δικό του οικονομικό χαρτοφυλάκιο για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος, να χρηματοδοτηθούν οι νέες ανάγκες και να δομηθεί μια αναπτυξιακή πορεία προς την ελευθερία και την ευημερία:

  1. 600 Δις USD Διεθνείς Συναλλαγματικές, επικυρωμένες και αδιαμφισβήτητες περιμένουν να εισπραχτούν από τον Σεπτέμβρη του 2012. Μηδέν % επιτόκιο και μέχρι 100 χρόνια αποπληρωμής. Μόνος όρος: Να προωθηθεί αυστηρός οικονομικός έλεγχος για το Δημόσιο χρέος και όπου σημειωθεί κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, οι ιθύνοντες να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2015/02/600-6765013.html

  1. 325 αναπτυξιακές μελέτες για όλους τους Δήμους της χώρας έχουν κατατεθεί με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία. Ο κάθε Δήμος μπορεί με νόμιμες διαδικασίες να καλέσει τον Αρτέμη Σώρρα να προβεί ο ίδιος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Παγκόσμιο Ταμείο Κληρονομικών κεφαλαίων και να δεσμεύσει δικιά του περιουσία, ούτως ώστε να δομηθεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση όλων των έργων υποδομής μέχρι και την ανακούφιση των νοικοκυριών από τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το Δημόσιο.

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/02/49000.html

  1. 100 Δις κατατέθηκαν στο ΤΧΣ για απορρόφηση των βαρών των τραπεζών σε τιμή διπλάσια της αγοράς τους για την ανακούφιση του Δημοσίου από τις εγγυήσεων (50 Δις Ε) και τις ζημιές (16 Δις) που επέφερε το ταμείο.

    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/05/15/katathesitxs/

https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/06/16/exodikotxs/

https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/08/06/minisitxs/

  1. Προώθησε Δωρεά Οκτώ (8) Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, φορολογήθηκε με 27 Δις Ευρώ από τη Γ” ΔΟΥ Πατρών (Αρ.Πρωτ.21321 και 21518/13-10-2011). πιστοποιήθηκε από κοινοβουλευτικό έλεγχο, εκδόθηκε δικαστική απόφαση (Αρ. 6341/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) αλλά η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το φόρο ενώ την ίδια στιγμή κατάσχουν κατοικίες από άπορες οικογένειες και κουρεύουν τις πενιχρές συντάξεις των ηλικιωμένων!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

  1. Κατέθεσε μηνύσεις κατά των κυβερνόντων Εσχάτης Προδοσίας, Κακουργηματικής Απιστίας και Παράβασης Καθήκοντος ενώ Κέρδισε στα δικαστήρια κατά της Εθνικής και του Άδωνη Γεωργιάδη (Υπ. Υγείας) και απέδειξε περίτρανα ότι όλα όσα προσέφερε είναι υπαρκτά, αυθεντικά και έτοιμα προς εκταμίευση.
  2. Δύο εξώδικα προσφάτως παραδόθηκαν στη νέα κυβέρνηση προς ενημέρωση και απαίτηση για τα πιο πάνω.

Οι Έλληνες συναθροίζονται κάτω από νέες ΜΚΟ σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.). Το ίδιο συμβαίνει και στο νησί μας. Κάτω από την υπό σύσταση «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. Λήμνου» ενεργοποιούμαστε με όλους τους νόμιμους Δημοκρατικούς τρόπους και απαιτούμε από την κρατική διοίκηση να αποδεχτεί και να θέσει σε εφαρμογή τις προτάσεις αυτές, απαλλάσσοντας την Ελλάδα από τα μνημόνια της ντροπής και την καταδυνάστευση του Ελληνισμού από τους τοκογλύφους δανειστές.

Για πόσο ακόμα Συνέλληνα θα δεχόμαστε να σέρνεται η χώρα μας πενόμενη, καταχρεωμένη, ο κόσμος να τρώει από σκουπίδια, τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον και οι γέροντες να μαραίνονται στη ντροπή στο τέλος της ηλικίας τους δηλώνοντας ότι δεν έχουν ζήσει χειρότερο εξευτελισμό ούτε καν κατά την κατοχή;

Χωρίς κόμμα, χωρίς χρώμα, χωρίς δόγμα

συνελληνα καλείσαι να γινεισ μελοσ

στην των «ελληνων συνελευσισ- ε.συ.». της περιοχησ σου.

σπευσε προς ενημέρωσή σου διοτι Δια μέσου τους μπορει να εφαρμοστει η πραγματική Δημοκρατία και να ενεργοποιηθουν τα Ελληνικά ΑξιακΑ Συστήματα.

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- Κάθε Κυριακή, ώρα 20:00 (Kεντρική Αγορά Μύρινας) Π.Κυδά 123 

Είναι εντολή να προστατεύσουμε το Έθνος μας!

πληροφορησου!

Ε.ΣΥ.

τι προτίθεσαι να κάνεις συνελληνα;

………………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση