Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ 766/27-12-1945(ΦΕΚ 315) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ;;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Dimos Dimaresis
Dimos Dimaresis

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

……………………………………………………….

Artemis Sorras ΤΟ «ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΦΕΚ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΛΙΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;;; Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΜΕ ΦΕΚ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

………………………………………………………

ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ;;; ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;;; ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 !!!

 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ υπ’ αριθ’ 766 περί κυρώσεως της εν Bretton Woods υπογραφείσης τελικής πράξεως και εξουσιοδοτήσεως προς υπογραφήν των αρχικών συμφωνιών.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ… ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ… ΤΟΥ 1945 !!! Ε ΚΑΙ ;;; Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Ή ΟΧΙ ;;; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ( ΛΕΜΕ ΑΝ ) ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 2015 ( ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ) ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ;;; Ο ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ… BRETΤON WOODS (ΔΝΤ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ). (βίντεο)

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 16.03: “Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τηρώ πάντα το σύνταγμα και τους νόμους και το γενικό συμφέρον του Λαού”

………………………………………………………………………………………..

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…

Σύνταγμα της Ελλάδας

Άρθρο 1
 1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Άρθρο 4
 1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
 2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Άρθρο 5Α
 1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει . Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
 2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.
Άρθρο 10
 1. Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.
 2. Μόνο μετά την κοινοποίηση της τελικής απόφασης της αρχής στην οποία απευθύνεται η αναφορά, και με την άδειά της, επιτρέπεται η δίωξη εκείνου που την υπέβαλε για παραβάσεις που τυχόν υπάρχουν σ’ αυτή.
 3. Η αρμόδια υπηρεσία ή αρχή υποχρεούται να απαντά στα αιτήματα για παροχή πληροφοριών και χορήγηση εγγράφων, ιδίως πιστοποιητικών, δικαιολογητικών και βεβαιώσεων μέσα σε ορισμένη προθεσμία, όχι μεγαλύτερη των 60 ημερών, όπως νόμος ορίζει. Σε περίπτωση παρόδου άπρακτης της προθεσμίας αυτής ή παράνομης άρνησης, πέραν των άλλων τυχόν κυρώσεων και έννομων συνεπειών, καταβάλλεται και ειδική χρηματική ικανοποίηση στον αιτούντα, όπως νόμος ορίζει.
Άρθρο 14
 1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
 2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
 3. Η κατάσχεση εφημερίδων και άλλων εντύπων, είτε πριν από την κυκλοφορία είτε ύστερα από αυτή, απαγορεύεται…
 4. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το δικαίωμα απάντησης και διασφαλίζεται η πλήρης και άμεση επανόρθωση ή η δημοσίευση και μετάδοση της απάντησης.
 5. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την αστική και ποινική ευθύνη του τύπου και των άλλων μέσων ενημέρωσης και με την ταχεία εκδίκαση των σχετικών υποθέσεων.
 6. Νόμος ορίζει τις προϋποθέσεις και τα προσόντα για την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.
Άρθρο 15
 1. Οι προστατευτικές για τον τύπο διατάξεις του προηγούμενου άρθρου δεν εφαρμόζονται στον κινηματογράφο, τη φωνογραφία, τη ραδιοφωνία, την τηλεόραση και κάθε άλλο παρεμφερές μέσο μετάδοσης λόγου ή παράστασης.
 2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζειΟ άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δωρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επιτροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗ-ΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600δις$ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

Άρθρο 77
 1. Η αυθεντική ερμηνεία των νόμων ανήκει στη νομοθετική λειτουργία.
 2. Νόμος που δεν είναι πράγματι ερμηνευτικός ισχύει μόνο από τη δημοσίευσή του.
Άρθρο 85

Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και οι Υφυπουργοί είναι συλλογικώς υπεύθυνοι για τη γενική πολιτική της Κυβέρνησης και καθένας από αυτούς για τις πράξεις ή παραλείψεις της αρμοδιότητάς του, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων για την ευθύνη των Υπουργών. Σε καμία περίπτωση η έγγραφη ή προφορική εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν απαλλάσσει τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς από την ευθύνη τους.

Άρθρο 98
 1. Στην αρμοδιότητα του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανήκουν ιδίως: α. Ο έλεγχος των δαπανών του Κράτους, καθώς και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων, που υπάγονται με ειδική διάταξη νόμου στο καθεστώς αυτό. β. Ο έλεγχος συμβάσεων μεγάλης οικονομικής αξίας στις οποίες αντισυμβαλλόμενος είναι το Δημόσιο ή άλλο νομικό πρόσωπο που εξομοιώνεται με το Δημόσιο από την άποψη αυτή, όπως νόμος ορίζει. γ. Ο έλεγχος των λογαριασμών των δημόσιων υπολόγων και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων, που υπάγονται στον προβλεπόμενο από το εδάφιο α’ έλεγχο. δ. Η γνωμοδότηση για τα νομοσχέδια που αφορούν συντάξεις ή αναγνώριση υπηρεσίας για την παροχή δικαιώματος σύνταξης σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 73, καθώς και για κάθε άλλο θέμα που ορίζει ο νόμος. ε. Η σύνταξη και η υποβολή έκθεσης προς τη Βουλή για τον απολογισμό και ισολογισμό του Κράτους κατά το άρθρο 79 παράγραφος 7. στ. Η εκδίκαση διαφορών σχετικά με την απονομή συντάξεων, καθώς και με τον έλεγχο των λογαριασμών του εδαφίου γ’. ζ. Η εκδίκαση υποθέσεων που αναφέρονται στην ευθύνη των πολιτικών ή στρατιωτικών δημόσιων υπαλλήλων, καθώς και των υπαλλήλων των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου για κάθε ζημία που από δόλο ή αμέλεια προκλήθηκε στο Κράτος, τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ή σε άλλα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου.
Άρθρο 107
 1. Η πριν από την 21 Απριλίου 1967 νομοθεσία, με αυξημένη τυπική ισχύ για την προστασία κεφαλαίων εξωτερικού, διατηρεί την αυξημένη τυπική ισχύ που είχε και εφαρμόζεται και στα κεφάλαια που θα εισάγονται στο εξής. Την ίδια ισχύ έχουν και οι διατάξεις των Κεφαλαίων Α’ έως και Δ’ του τμήματος Α’ του νόμου 27/75 «περί φορολογίας πλοίων, επιβολής εισφοράς προς ανάπτυξιν της εμπορικής ναυτιλίας, εγκαταστάσεως αλλοδαπών ναυτιλιακών επιχειρήσεων και ρυθμίσεως συναφών θεμάτων».

…………………………………………………

ΛΙΓΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ facebook

Γιαννης Νικητόπουλος: Συνέλληνες Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Θα ήθελα να σας πω αυτό πού έγινε πρίν λίγο στο REAL FM στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του Κουφόπουλου στις 22:00. Το θέμα ήταν η χθεσινή συνέντευξη τύπου στον ENIKO του Χατζηνικολάου. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μίλησα για 5 λεπτά και του τα είπα όλα για την συμφωνία του BREATON WOODS και μου είπε ότι ο Χατζηνικολάου το πήρε το έγγραφο απο την συνελληνίδα και θά το μελετήσει. Η απάντηση μου ήταν ότι μία τόσο σηματική συμφωνία έχει αποκρυβεί απο τον λαό για πάνω απο 70 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν μία τόσο σημαντική συμφωνία να μην βγει στη δημοσιότητα και να αναλυθεί πλήρως αλλιώς αν αυτό δέν γίνει θα θεωρήσω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι θα είστε ημίτυφλοι έως και τυφλοί επίσης ότι το κλειδί της κρίσης είναι Η ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ???) ΜΠΑ λάθος έκφραση Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ (Μία απο αυτές). Αυτός με μία διάθεση να αποφύγει την κουβέντα μου είπε ότι τα τρίς δέν υπάρχουν και δέν τα πιστεύει κανείς. Συμπέρασμα το οποίο το ξέρουμε εδώ και χρόνια ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

…………………………………………….

 

ΚΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΤΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ” !!!11174866_1657193907837448_7569960792648731995_n

………………………………………….

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση