Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

13177_1081643888527831_7575066052285405904_nTassos Klinis ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΕΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ, ΕΛΕΓΕ: ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ , ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ. Ε ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΛΟΧΑΓΟΣ, ΠΟΤΕ ΟΔΗΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΩΜΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΗ, ΕΝΑ ΧΕΡΙ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΠΙΣΕ. ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΛΟΥΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΤΕΛΕΙΑ.

……………………………………………….

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

………………………………………………………………………

 

Αφήστε μια απάντηση