Δημήτρης Ιατρόπουλος: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

parthenon-plagia

25ce259925ce25b125cf258425cf258125cf258c25cf258025ce25bf25cf258525ce25bb25ce25bf25cf25827Δημήτρης Ιατρόπουλος ΚΑΛΕΣΜΑ:

ΚΑΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΙΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΛΕΣΜΑ:

 

 

 

* ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

Αδέρφια μας, Ποιητές όλου του σημερινού κόσμου.

Εμείς, οι ΄Ελληνες Ποιητές και Ποιήτριες, ταπεινοί αλλά και υπεύθυνοι συνεχιστές της παναιώνιας ποιητικής διαδρομής της πατρίδας μας, από τον ΄Όμηρο και τον Ησίοδο μέχρι τις μέρες μας, σας καλούμε σε μια παγκόσμια σταυροφορία, για να απαιτήσουμε όλοι μαζί, την επιστροφή των ιερών για όλη την Aνθρωπότητα Γλυπτών του Παρθενώνα, στο Ναό τους, εκεί όπου σχεδιάστηκαν, δημιουργήθηκαν και αναρτήθηκαν, ως μία διαχρονική μαρτυρία του ένδοξου και μητρικού γι’ αυτήν ακριβώς την Ανθρωπότητα, Πολιτισμού της Αρχαίας Ελλάδας.

Ήρθε ο καιρός το ανίερο αυτό έγκλημα της κλοπής των Γλυπτών μας, να πάρει τέλος.

΄Ηρθε ο καιρός σε ένα καινούργιο κόσμο που ανατέλλει, να ξανανθίσει έτσι όπως του αρμόζει ο Ναός του Παρθενώνα και να διαδραματίσει ξανά τον αιώνιο προορισμό του: Να προστατεύει το υπέρτατο κάλλος και την ύπατη αξία της μεγάλης τέχνης στην διαδρομή του ανθρώπινου Πολιτισμού.

Αδέλφια μας, Ποιητές όλου του σημερινού κόσμου. Εμείς οι Ποιητές, είτε γνωριζόμαστε είτε όχι, ανήκουμε σε μιαν κορυφαία αδελφική μυστική εταιρία, αυτήν της μητέρας όλων των Τεχνών, της Ποίησης. Είμαστε Εμείς που ενώνουμε για λογαριασμό των συνανθρώπων μας, το Πνεύμα με την ΄Υλη, τη Νόηση με την Ψυχή και την Μοίρα με την Αγάπη. Ελάτε να επανορθώσουμε την ανήκουστη αυτή πράξη, όσων διέπραξαν την Ύβρι απέναντί στον ίδιο τον Πολιτισμό του ανθρώπου.

Σας περιμένουμε με τις αγκαλιές μας ανοιχτές, σ’ αυτή την ιερή κινητοποίηση.

Με αδελφική, ελληνική αγάπη: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,

…………………………………………………………..

1471 

Αφήστε μια απάντηση