ΦΕΚ 376/2015 (ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 1.900.000.000 € ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ” ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΙ ΕΣΥ ΨΟΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

τσιπρας-σορος

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( δηλαδή όλων ημών ), ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 1.900.000.000 ευρώ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΣΣΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΣΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΔΕΞΙΑ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή ΟΧΙ; ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ Ή ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ, ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ… 

………………………………………………

(ΦΕΚ 376) ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ !!!

Αλέξη το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η αλήθεια νομοτελειακά κάποια στιγμή αποκαλύπτεται, δηλαδή για να καταλάβουμε, για πόσο ανόητους μας έχεις, νομίζεις πως δεν διαβάζουμε τα ΦΕΚ ;;; Νόμιζες πως θα πέρναγε στα ψιλά ;;; Πλάκα μας κάνεις έτσι ;;; Για αυτά μιλούσες στην ΔΕΘ ;;; Αυτό είναι το πρόγραμμα ;;; Ψίχουλα στου φτωχούς και τρελό μαρούλι στα λαμόγια ;;; Σε ενημερώνω πως:

Σας βλέπουμε, σας ακούμε, παρακολουθούμε τα πάντα !!! Δεν θα σας επιτρέψουμε να μας δουλεύετε, σταματήστε των χορό των Δις τώρα !!! cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83-cf86ceb5ceba-ceb5ceb8cebdceb9cebaceb7

Γράφει ο Γεώργιος Κοντός

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 1

…………………………………………………………….

ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ΘΑΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ… 

ΨΗΦΟΣ = ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ !!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

……………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση