ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ” 23-2-2015 Α’ ΜΕΡΟΣ (Απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10968103_1404854733153645_1371725828_nΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ NEW RADIO 23-2-2015

ΘΕΜΑΤΑ: 1. ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ: Το θέμα είναι ότι ο αγώνας που λένε για τους ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ δεν ξεκίνησε τώρα. Δεν έχει να κάνει με το ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους κανόνες.

Οι αγώνες των λαών, όπως είχαμε αναφέρει και στην προηγούμενη εκπομπή και από τους Έλληνες και από τους υπόλοιπους λαούς, αμερικανικούς, ασιατικούς λαούς και από αφρικανικούς λαούς και μέχρι τελευταία στην Ν.Ζηλανδία. Και εκεί υπάρχουν άνθρωποι που άρχισαν ξανά να ζητούν πίσω τα δικαιώματα τους και όχι να παρακαλάνε να δημιουργηθεί ένα Διεθνές Νομικό Πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να διέπει την Διεθνή κατάσταση, την ισχύ και την Κυριαρχία. Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι «δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο ιστορικά και θα πρέπει να το συντονίσουμε τώρα.

Θα πω την κουβέντα μιας πάρα πολύ καλής φίλης που είπε ότι «αν προσπαθήσει κάποιος να γράψει σε ένα κείμενο τα δικαιώματα των ιθαγενών, τα έχει ήδη περιορίσει».

Ελπίζω να καταλαβαίνετε το βαθύτατο του νοήματος αυτού, δηλαδή, ο,τιδήποτε γραπτό και να δείτε θα είναι ήδη μια περιορισμένη λίστα δικαιωμάτων και ικανοτήτων κυριαρχίας από αυτά που πραγματικά ισχύουν.

Ας πάμε λίγο στην Ελληνική αποικιοκρατία, την πρώτη αποικιοκρατία που έχει γραφεί στην ιστορία. Δεν πάμε δηλαδή στα προϊστορικά γεγονότα, αλλά στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Ο Ηρόδοτος, ή ο Πλούταρχος, μου διαφεύγει αυτή την στιγμή, λέει ότι οι Έλληνες είναι σαν τα βατραχάκια που πηγαίνουν γύρω από τις λίμνες και εννοούσε την Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο. Κι όχι μόνο! Όταν πας να μπεις σε κάποια παραλιακή περιοχή θα δεις και κτισμένη και μια ελληνική πολιτεία.

Για παράδειγμα, έστω ότι κατοικούσαν σε κάποια περιοχή Βάσκες ή Κέλτες. Οι ΄Ελληνες πήγαιναν κι έκτιζαν μια πολιτεία με όλες τις ικανότητες και τις ορέξεις που είχαν δίπλα τους, ώστε να μην τους ενοχλούν, αλλά να είναι και δίπλα τους, για να έχουν την ικανότητα να εμπορεύονται με αυτούς και να ανταλλάσσουν προϊόντα.

Αν δούμε, «το Δίκαιο της Γης» λέει ότι για να έχεις δικαίωμα να πεις ότι μια γη είναι δική σου, πρέπει να μην υπάρχει άλλος σε εκείνη την γη. Πες ότι έγινε μια ιδιοκτησία και είναι καταγεγραμμένη με το σύστημα ιδιοκτησίας που έχει φτιάξει ο κάθε λάος. Σε κάποια αρχεία υπάρχουν γραμμένα ποιος έχει, ποια γη και διαχειρίζεται. Πέρα από αυτή την γή, ό,τι δεν χρησιμοποιείς, δεν εκμεταλλεύεσαι και δεν κατοικείς, κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι «αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος εδώ, θα την πάρω να την χρησιμοποιήσω εγώ», είτε για κατοικία, είτε για χωράφι, είτε για ορυχείο, εξαρτάται το τι είναι και δεν υπάρχει κάποιος άλλος να του πει ότι εγώ ήμουν πρώτος εδώ, επειδή το μάτι μου φτάνει μέχρι εκεί, άρα αυτή η γη ανήκει σε μένα. Δεν είναι δηλαδή, όπου βλέπει το μάτι, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς την γη με οποιονδήποτε τρόπο.

Θα μου πείτε: «δηλαδή, οι Ινδιάνοι της Αμερικής χρησιμοποιούσαν όλη την γη της Αμερικής για κατοικία;» Αυτοί, όπως είπαμε, δεν χρειάζονταν κατοικία. Αυτοί εξέτρεφαν άλογα και τα πήγαιναν από την μια περιοχή στην άλλη. Μπορείτε να δείτε ότι ανάλογα με την εποχή, μπορούσαν και να μετακινούνταν 300 και 400 χιλιόμετρα άνετα κι όση γη χρησιμοποιούσαν αυτοί για τα άλογα τους, ήταν δική τους. Δεν ισχύει ότι πρέπει χειμώνα- καλοκαίρι να είσαι στο ίδιο μέρος!

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να έχει το χειμερινό του σπίτι στην Πρέβεζα και το θερινό του στην Ιθάκη. Τι σημαίνει; Ότι, όταν τελειώσει το καλοκαίρι και φύγει από την Ιθάκη, μπορεί κάποιος άλλος να του το πάρει; Δεν είναι σωστό!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι Ινδιάνοι, δεν είναι απλώς ότι χρησιμοποιούσαν την γη, ανά εποχή και ανάλογα το κλίμα, αλλά είχαν και ένα άλλο πλεονέκτημα: ότι δεν υπήρχε εκεί και κάποιος άλλος, που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα της γης, ή όλη την γη.

Ήρθαν οι λευκοί γύρω στο 1500 και μετά. Το μεγάλο μυστικό των Ινδιάνων είναι το διαβατήριο Ιθαγένειας που έχουν και αφετέρου, οι συμβάσεις ενοικίασης που έχουν κάνει για 99 και 99 χρόνια στο Μαρόκο με το «Δίκαιο του Μαρόκου». Και εδώ θα δούμε, τι λέσχες έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο και ποια δόγματα, γιατί αυτή η  καλή παρέα της Καμπάλ, έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά.

Να δούμε πώς ο βασιλιάς της Αγγλίας κόβει 48 νομούς-κομμάτια αυτό το μαγαζί που σήμερα λέγεται Ηνωμένες Πολιτείες, πώς τους παραχωρεί την χρήση, ενώ δεν την έχει, ενώ της τους την έχει νοικιάσει, πώς γίνεται στο Μαρόκο και με το Δίκαιο του Μαρόκου και γιατί ουσιαστικά έχουμε δυο Μαρόκο; Το δυτικό Μαρόκο το οποίο βλέπει τον Ατλαντικό, το οποίο είναι με άλλη ταχύτητα και οικονομία και το ανατολικό που βλέπει το Μεσόγειο και είναι με τελείως διαφορετική ταχύτητα και με άλλη οικονομία. Όλα αυτά, το ένα συνάδει του άλλου. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ: Θα δώσουμε ένα άλλο παράδειγμα. Ζούμε σε μια όμορφη, αλλά και σεισμογενή περιοχή: Εγκέλαδος. Μπορεί για κάποιους Έλληνες ο Εγκέλαδος να λέγεται για τους σεισμούς, για άλλους να είναι ο Δίας, για άλλους ο Ποσειδώνας και όπως ονομάζει ο καθένας αυτή την δύναμη.

Φανταστείτε τώρα, γίνεται ακόμα ένας «όμορφος» σεισμός, ταρακουνάει τα πάντα και εμφανίζεται ένα νησάκι δυτικά της Κρήτης. Και εκεί που είναι κάποιοι ψαράδες, πάει ένας Ιταλός ψαράς, αφήνει την βαρκούλα σε μια μεριά του νησιού, κτίζει και μια καλύβα, βάζει και μια προβλήτα για να μπορεί να μπαινοβγαίνει με την βάρκα του. Από την άλλη μεριά, έρχεται ένας Κρητικός, φτιάχνει μια άλλη προβλήτα σε μια άλλη μεριά του νησιού, βάζει και αυτός την βαρκούλα του, έρχεται και ένας μαροκινός, ένας αιγύπτιος και όλοι παίρνουν ένα κομμάτι γης από το νησάκι και το κατοικούν και το χρησιμοποιούν. Αυτή είναι μια καινούρια γη, η οποία δεν είχε ποτέ ιδιοκτήτη και η ιδιοκτησία της γης ανάγεται στην χρήση του καθενός στο κομμάτι του, γιατί όπως είπαμε, για να έχεις το δικαίωμα να λες ότι αυτή είναι η γη σου, όπως το είχαμε αναφέρει και στην Συμφωνία της Βερσαλλίας κάποια στιγμή, είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείς την γη. Εάν λοιπόν, έναν από τους δύο ανθρώπους τους διώξεις από εκεί, τι γίνεται σε εκείνη την γη;

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, ιδιοκτησία παίρνει όποιος χρησιμοποιεί την γη. Αφου αυτό έγινε εκεί κοντά στην Κρήτη, ο θαλάσσιος και ο υποθαλάσσιος χώρος ανήκει ήδη σε κάποιο Αυτόχθον γένος Ιθαγενών, δηλαδή στα πατρογονικά τους εδάφη…

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Είπα δίπλα στην Κρήτη, αλλά εννοώ πέρα από τα δεδηλωμένα εθνικά όρια.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να το διευκρινίσουμε αυτό, γιατί διαφορετικά, η Κυριαρχία πηγαίνει κατευθείαν στο Κυρίαρχο Εθνος που έχει το θαλάσσιο και τον υποθαλάσσιο χώρο.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Δεν το διευκρίνισα, αλλά πες ότι ήταν ανάμεσα σε αυτά τα κράτη, μέσα στην Μεσόγειο, ένα καινούριο πανέμορφο νησάκι. Αν κάποιος δεν το χρησιμοποιεί και δεν υπάρχει η Κυριαρχία γραμμένη κάπου στα αρχεία μιας γης, πάει και την χρησιμοποιεί.

Το πρόβλημα είναι ότι το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ήταν ένα κατασκεύασμα και ενώ είναι δόγμα, δημιουργεί ένα νομικό πλαίσιο που λέει, «όποιος πατήσει το πόδι του πρώτος πάνω σε ένα κομμάτι γης, του ανήκει όλη η γη».

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι και το αγγλικό δίκαιο της θαλάσσης και για τα καράβια. Οποιος πάει ένα καράβι που δεν είναι κανένας μέσα,  παίρνει την κυριαρχία και την ιδιοκτησία.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ξέρεις από πού βγήκε αυτό; Ετοίμασαν αυτό το δόγμα, έτσι ώστε να πάνε να κατακτήσουν, όποιος προλάβει, ό,τι προλάβει και επειδή ήταν δογματικά κατασκευασμένο, δεν υπήρχε εξήγηση και λογική στο πώς γίνεται αυτό. Αν έφτανε ένας Πορτογάλος στην μια μεριά της Κούβας, ένας Ισπανός σε μια άλλη μεριά και ένας Ολλανδός σε μια άλλη μεριά επίσης της Κούβας, όλοι το διεκδικούσαν ταυτόχρονα, γιατί όλοι ήταν στο παπικό δόγμα και για να επιβληθεί ο ένας εναντίον του άλλου, άρχιζαν τους πολέμους. Αν ήταν λογικό αυτό που έκαναν, δεν θα χρειάζονταν ούτε πόλεμοι, ούτε θα υπήρχε σύγχυση σε αυτό που έλεγαν. Πήγαν λοιπόν και βρήκαν κι άλλους λαούς και τι έλεγαν: «Α, αυτό μας ενοχλεί. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ… ας τους ονομάσουμε ζώα, γιατί δεν μιλούν την γλώσσα μας, δεν έχουν το χρώμα μας, δεν είναι δικοί μας, τους ονομάζουμε ζώα και τα ζώα δεν έχουν ιδιοκτησία και επειδή εμείς ήρθαμε εδώ, αυτή η γη είναι δική μας».

Αλλά, εγώ θα ρωτούσα αυτόν που το έλεγε αυτό: Εάν αυτός ο ιθαγενής πήγαινε με την μάνα σου, θα έκανε παιδί; Φαίνεται χυδαίο αυτό που λέω, αλλά αν είναι άνθρωπος, η μάνα σου θα γεννούσε παιδί και θα ήταν αδερφός σου. Άρα, μην προσπαθείς να προσβάλλεις την ανθρωπότητα, ό,τι χρώμα και να έχει και σε όποιο τόπο και να είναι. Να είσαι σοβαρός και δίκαιος». Αυτό είναι το πρόβλημα μου με αυτό που δημιούργησαν τα δόγματα με απάτες νομικά πλαίσιο που μερικοί τα θεωρούν και διεθνές δίκαιο.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η πιο μεγάλη βρωμιά που έχουν κάνει είναι ότι ο Πάπας-δόγμα αναγνώριζε βασιλείς και τους έδινε εδάφη για να κτίσουν κράτη και στην συνέχεια μετά από λίγο χρόνο, έρχονταν οι ίδιοι οι βασιλείς και παραχωρούσαν στον πάπα τα εδάφη και τις κτίσεις. Δηλαδή, αν δείτε τι έχουν υπογράψει και τι έχουν κάνει μέσα στους τελευταίους 7 αιώνες, θα καταλάβουμε το δούλεμα των λαών και των ανθρώπων που έχουν κάνει οι μη-άνθρωποι και αυτό θα το λέω και θα το τονίζω συνέχεια. ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙν εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους και  πήραν με χαρτιά τις ιδιοκτησίες που δεν τους ανήκαν. Από την μια, τους τα μοίραζε ο θεός και από την άλλη οι βασιλείς που ήταν και οι ίδιοι διορισμένοι από τον άνθρωπο που συνομιλούσε με τον θεό, αλλά δεν πίστευε στον θεό.

Πώς τα καμπαλιστικά συνωμοτικά καθεστώτα που είχαν στήσει, έστησαν και τις πόλεις-κράτη και πώς φτάσαμε μέχρι σήμερα, να μην αναγνωρίζονται τα κράτη ουσιαστικά, ενώ έχουμε κράτη και να έχουμε ένα παγκόσμιο –δικό τους βέβαια- Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, γιατί τα έθνη είναι αυτά που έχουν την κυριαρχία και δεν μπορεί να φύγει η κυριαρχία και η ιδιοκτησία από τα έθνη.

Και υπάρχουν και ένα σωρό λεπτομέρειες που πρέπει να τις πούμε και να τις αναλύσουμε για να καταλάβει όλος ο κόσμος τι δυνατότητα έχουμε και εμείς πλέον ως Αυτόχθον γένος και πάνω στις πατρογονικές γαίες και πάνω στα εθνικά μας περιουσιακά στοιχεία και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Γι’αυτό κατά επανάληψη ασχολούμαι με το θέμα του 350 πχ που εκλέγουν βασιλιά και φτιάχνουν τον θεσμό για ολη την Ευρώπη τον Φίλιππο που ήταν επικεφαλής των δικαιωμάτων των Αυτοχθόνων, διαχειριστής θεματοφύλακας βασιλιάς.  Γιατί ο κόσμος έχει παρασυρθεί μέσα από τις βασιλείες των τελευταίων 2-3 αιώνων και νομίζουν ότι βασιλιάς είναι το μούλικο και το μογγόλικο του καθενός, που έρχεται και γεννιέται με το δικαίωμα να διοικήσει τους ανθρώπους. Από πού και ως πού, το ζώο θα διοικήσει τους ανθρώπους;

ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο να καθήσεις να εξηγήσεις τα πράγματα που βασίζονται σε δόγματα, γιατί τα δόγματα βασίζονται στην επιθυμία και όχι στην λογική. Δεν μπορείς να βαλεις την λογική για να εξηγήσεις δόγματα. Η δογματολογία μόνο με το επιθυμικό μπορεί να εξηγηθεί…

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το χειρότερο από όλα για τους νοήμονες ανθρώπους είναι ότι όλα αυτά τα δόγματα που φτιάχτηκαν και οι θρησκείες, μιλούν όλα για την μεταθανάτιο ζωή, αν θα πάνε στον παράδεισο, την κόλαση, αν θα τους τιμωρεί κάποιος τιμωρός θεός, λες και δεν έχει ο ψυχανώμαλος τι να κάνει, παρά να τιμωρεί τον κόσμο, αν θα έχουν γκόμενες ωραίες με βουνά από πιλάφι…και μέσα σε αυτή την φρίκη του μυαλού που έχουν δημιουργήσει σε σημείο να αφήσουν με απαξίωση τα εγκόσμια και τα τωρινά που ζουν και τους πάνε να ασχοληθούν με την μεταθανάτιο ζωή, λες και ήρθε και κανένας πίσω για να μας πει τι γίνεται κι εκεί πέρα. Χάσαμε λοιπον την μπάλα μέσα από την θεοφοβία που καλλιεργούν επίτηδες.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτή είναι παραπλάνηση των κοινωνιών που δημιουργούν οι επιθυμικοί χαρακτήρες κοινωνιών που βασίζονται σε δόγματα.

Το πρόβλημα είναι ότι φτάσαμε στην Συνθήκη των Βερσαλιών το 1648.

Αν θυμάμαι καλά, οι ίδιοι οι βασιλείς που πήραν την γη από τους πάπες, την έδωσαν πίσω στους πάπες –κι όταν λέω «πάπες», εννοώ το οποιοδήποτε δογματικό πλαίσιο- φτάνουμε στην Συνθήκη της Βερσαλίας, που προσπαθεί να περιορίσει πλέον την εξουσία του δόγματος και να επαναφέρει την εξουσία κάποιων κυριαρχικών δικαιωμάτων, είτε σε κράτη, είτε σε βασιλείς, είτε σε αυτόνομες περιοχές. Ανακατεμένα πράγματα! και βγήκαν και κάποιοι άνθρωποι διαφωτισμού στην Ευρώπη και προσπάθησαν να πούν: «εντάξει, δεν καταλαβαίνετε με τα δόγματα ποιος έχει εξουσία και πού, ας ορίσουμε ότι υπάρχουν Αυτόχθονα γένη, τα οποία έχουν την κυριαρχία να δημιουργούν εθνικά κράτη. Τι κάνουν μετά οι τύποι που ένιωσαν ότι θα χάσουν πολλά από αυτή την υπόθεση; Άρχισαν τον πόλεμο κατά του κράτους-έθνους και άρχισαν να δημιουργούν, είτε πολυεθνικά κράτη, είτε πολυκρατικά έθνη, είτε ο,τιδήποτε ανάμικτο υπάρχει.  

ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Για παράδειγμα, δείτε σήμερα την Ελλάδα κι αν κάποιος μπορεί να μου πει, πού ορίζεται το τι είναι Έλληνας, είτε σε σύνταγμα, είτε σε νόμο, θα ήθελα να το ακούσω πολύ καλά, αν εξηγείται κάπου ποιος και τι είναι Έλληνας.  

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό δεν ορίζεται στο σύνταγμα μας του κράτους, ή καλύτερα του πρώην κυρίαρχου κράτους και της σημερινής εταιρείας. Δεν ορίζεται ποιος είναι ο Ελληνας μέσα στο σύνταγμα.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Μιλάνε για πολλές υποχρεώσεις, μιλούν για κάποια δικαιώματα, αλλά αν για παράδειγμα, μιλάμε για μαθηματικά και δεν ξέρουμε ποιο είναι το μηδέν και ποια είναι η μονάδα, οποιονδήποτε άλλον συσχετισμό να μου δώσεις, δεν έχει μια αληθινή, σταθερή βάση αναφοράς. Έχω λοιπόν ένα κράτος που λέει για Έλληνες και κανείς δεν ξέρει ποιος ονομάζεται Έλληνας, ειδικά τελευταίως που βλέπουμε ότι προσπαθούν να  βγάλουν νομοθεσίες για να δώσουν την ιθαγένεια του Ελληνα, στον οποιονδήποτε κάνει αίτηση.

«ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ…;» και ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε ;

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό για να το καταλάβουμε, είναι όπως το παράδειγμα που έδωσα σε μια ομιλία μου, στο Λυγουριώ Αργολίδος, ρωτώντας όλους τους παρευρισκόμενους, τίνος είναι ιδιοκτησία το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, αυτό το περίφημο μνημείο; Όλοι μου είπαν με ένα στόμα: «είναι δικό μας». Και όταν τους ρώτησα: «όταν λέτε «δικό μας» τι εννοείτε;». Μου λένε: «Εμάς εδώ των Ελλήνων». Και τους απαντώ: «Όχι απλώς των Ελλήνων, αλλά του εξ’αίματος συνεχιστών Ιθαγενών αυτών που το έφτιαξαν και ήταν δικό τους πάντα και το άφησαν κληρονομιά στους απογόνους τους». Και αφού το εξηγήσαμε και το κατάλαβαν όλοι, ότι δεν είναι απλώς των Ελλήνων της περιοχής, αλλά του κάθε Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή, όπως κάθε εθνικό περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού έθνους, ανήκει εξ’αδιαιρέτου σε κάθε Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή, τους έκανα και την ερώτηση: «τα εισιτήρια από το θεάτρο ποιος τα εισπράττει;» και πετάχτηκε ένας που γνώριζε και είπε: Η ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. δηλαδή, μια ιδιωτική εταιρεία που έχει την ευθύνη να εισπράττει τα εισιτήρια που κόβονται. Και τίνος είναι η Φεστιβάλ Α.Ε ιδιωτική εταιρεία; Ποιος γνωρίζει το μετοχολόγιο; Απάντηση ακόμα δεν πήρα, αλλά υποσχέθηκαν ότι θα βρουν το μετοχολόγιο της ιδιωτικής εταιρείας  Φεστιβάλ Α.Ε που παίρνει τα εισιτήρια. Το περίεργο είναι ότι αυτά τα εισιτήρια, εν κατακλείδι, μπορεί με το πρόσχημα ότι τα παίρνει μια ιδιωτική εταιρεία να καταλήγουν στους δανειστές μας και λογικά, εκεί καταλήγουν. Και την επιβεβαίωση που θέλει να κάνει και η σημερινή ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ –θα το τονίζω και θα το λέω ότι δεν έχουμε κυβέρνηση αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και σίγουρα και αποδεδειγμένα δεν έχουμε πρωθυπουργό- επικυρώνοντας την παράταση του μνημονίου, προσπαθούν να δώσουν την είσπραξη στους δανειστές χωρίς χρονικό περιορισμό και χωρίς να αναφέρεται το ύψος και για ποιό ποσο θα εξοφλούμε δίνοντας αυτή την είσπραξη.

ΠΕΡΙ ΟΡΚΟΥ… ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Προσέξτε καλά τι θα πω, γιατί έχει να κάνει με τις Ε.ΣΥ αυτό και έχει να κάνει και με τους Έλληνες που ορκίζονται. Όλοι οι άντρες πήγαμε στο στρατό. Όπλο μας δίνουν μετά την ορκομωσία. Πρώτα ορκιζόμαστε και μετά παίρνουμε όπλο. Γιατί έπρεπε πρώτα να ορκιστούμε; Δεν είμασταν στρατιώτες πριν ορκιστούμε;  Αφου το περάσαμε όλοι, γιατι δεν το καταλαβαίνουμε; Για να σου δοθεί το υπερόπλο το οικονομικό που εσύ θα αποφασίσεις και θα το χρησιμοποιήσεις για τους Έλληνες, θα στο δώσουν έτσι, χωρίς να ορκιστείς; Ούτε στο σινεμά δεν παίζει τέτοιο έργο. Πάμε ένα βήμα παρακάτω. Πρωτόκολλο 1 του Συντάγματος των Ελλήνων. Σύσταση και ορκωμοσία κυβέρνησης. Ένας βουλευτής για να έχει βουλευτική ασυλία, την παίρνει από την ώρα που ορκίζεται. Ο πρωθυπουργός από ποια στιγμή και μετα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του, βάσει του πρωτόκολλου του συντάγματος 1; Από την ώρα που ορκίζεται! Μας αρέσει η δεν μας αρέσει, εδώ και 180 χρόνια, ο όρκος που δίνει ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές, είναι ένας θεσπισμένος και συγκεκριμένος. Η Ορκομωσία γίνεται από ιεράρχες της ορθόδοξης εκκλησίας και μας αρέσει δεν μας αρέσει και πάντα εκεί ορκίζεται η κυβέρνηση βάσει του πρωτοκόλλου 1 του συντάγματος.

Ο Άξελ Τσίπρα έδωσε τον όρκο βάσει του πρωτοκόλλου του ελληνικού συντάγματος; Όχι! Άρα, δεν έχεις νομιμότητα κύριε Τσίπρα και δεν είσαι καν πρωθυπουργός. Αλλιώς θα μπορούσα και εγώ να δώσω μια υπόσχεση τιμής στο σύνταγμα και να γίνω εγώ πρωθυπουργός ή ο καθένας μας! Ποιος είναι αυτός λοιπόν που αναγνωρίζει ως πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Τσίπρα την στιγμή που δεν τήρησε τον πρωτόκολλο 1, ούτε το σύνταγμα στην σύσταση και στην ορκομωσία της κυβέρνησης με συγκεκριμένο όρκο; Αλλιώς άλλοι θα ορκίζονταν στον Ιεχωβά, άλλοι στον Αλλάχ και άλλοι οπουδήποτε… Τι γίνεται ρε παιδιά εδώ; Έχουμε κυβέρνηση; Έχουμε νόμιμο πρωθυπουργό; Τον πληρώνουμε με μισθό τον τενεκέ; Και αν ναι, γιατί τον πληρώνουμε; Ποιος τον νομιμοποιεί και τον πληρώνουμε; Γιατί ο στρατιωτικός δίνει τον όρκο, για να πάρει τον όπλο κιο αστυνομικός αν δεν ορκιστεί, δεν παίρνει τον μισθό του Τι έγινε με αυτό εδώ; Αυτος δεν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο, έχει παραβιάσει το σύνταγμα και καρπώνεται μισθούς. Πως το δεχόμαστε αυτό; δεν έχει ορκιστεί βάσει του πρωτοκόλλου 1 του ελληνικού συντάγματος. Πώς νομιμοποιείται να κάνει τον πρωθυπουργό και πώς παίρνει τον μισθό; Υπάρχει κάποιος αστυνομικός που μας ακούει να μας πει πώς γίνεται και αν ο ίδιος  δεν δώσει όρκο, αν θα πάρει ποτέ μισθό; Καταλαβαίνουμε σε τι κόσμο ζούμε και πόσο χάβρα έχουμε κάνει το μαγαζί; Ποιος να μιλήσει; Οι μασονόσποροι; Οι υπάλληλοι των τραπεζιτών; Οι μυστικές υπηρεσίες που είναι όλοι εναντίον σου; Γιατί μια μυστική υπηρεσία νομιμοποιείται μέσα στην Ελλάδα να κάνει ο,τιδήποτε εναντίον των Ελλήνων; Μας δουλεύουν και δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα, τα τελείως κτυπητά, αυτά που ζούμε και μας τα δείχνουν κι από την τηλεόραση που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Για δείτε πόσο σοβαρό είναι αυτό που ανέφερα. Δεν έχουμε νόμιμο πρωθυπουργό! Γιατί έχουμε νόμιμο υπουργό οικονομικών; Τι όρκο έδωσε ο Βαρουφάκης; Μήπως τωρα που είναι πολύ νωρίς πρέπει να ψαξουμε τις λεπτομέρειες και να τις λέμε για να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΣ Βγήκαν και κάποιοι μητροπολίτες μετά την ορκομωσία του Τσίπρα και είπαν ότι κακώς δίνεται όρκος!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βγήκε και ο δεσπότης στην Αργολίδα και του γράφω του Νεκτάριου, αλλά δεν τολμούν να απαντήσουν. Τρέμουν να αντιμετωπίσουν Έλληνα. «Βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι εδώ και 180 χρόνια, ορκίζετε στο θεό σας, στην θρησκεία σας και στο ευαγγέλιο σας κι έτσι νομιμοποιείτε το οποιονδήποτε κερατά μας κάθεται στο κεφάλι. Τι έγινε τώρα ξαφνικά και είσαστε εναντίον του όρκου; Τώρα ανακαλύψατε ότι ο χριστός, ο θεός και το ευαγγέλιο λέει να μην ορκίζεστε; Γιατί ορκίζετε τους αστυνομικούς, τα σώματα ασφαλείας, τους στρατιωτικούς, τους λιμενικούς και το κάθε παλικάρι που πηγαίνει στο στρατό; Προχθές, έγινε πάλι ορκομωσία στο στρατόπεδο του Ναυπλίου. Παπάδες τους ορκίσανε! Δεν ήρθε κανείς να πει ότι τους ορκίζει βάσει του συντάγματος! Δηλαδή, για πόσο βλάκες μας περνούν και υποτιμούν την νοημοσύνη μας; Μας περνούν για ζώα! Το έχετε καταλάβει αυτό; Όλα αυτά τα δογματισμένα παλιόπαιδα μας θεωρούν στην κυριολεξία ζώα. Μας εξαπατούν μπροστά στα μάτια μας και περιμένουμε να μας σώσουν! Μήπως πρέπει να συνέλθουμε και μάλιστα πολύ σύντομα;

Ας πάμε όμως να δούμε για τους πάπες και τους βασιλιάδες και πώς μοίρασαν τα οικόπεδα και πώς τα ξαναπήραν πίσω και πάλι τα μοίρασαν και πώς παραδίδει ο πάπας την διαχείριση του πλούτου, που του είχε παραδοθεί ξανά στους Ρότσιλντ, γιατί αυτό γίνεται πρόσφατα, τότε που γίνεται η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των Ηνωμένων πολιτειών, μετά την ανακήρυξη του τάγματος των Ιλλουμινάτι που τώρα έχουμε και Έλληνα πρόεδρο ισόβιο, κολλητό του πρώην του δικού μας, το 1760  στην Γερμανία..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΣ: Σαν σήμερα, στις 23 Φλεβάρη του 1944 γεννήθηκε Μάγιερ  Αμσελ Ροθτσιλντ, γερμανοεβραίος τραπεζίτης. Είναι γενάρχης της δυναστείας.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με μια μικρή τροποποίηση έχουμε και μπύρα τους εδώ στην Ελλάδα, την μπύρα Άμστελ. Από πού ξεκινάει και γίνεται θυγατρική εταιρεία; Από ποιο μέρος; Από την Ολλανδία. Τώρα θα καταλάβετε γιατί έχω λυσσάξει και βγάζω ξανά και ξανά στην ιστορία του Ολλανδού εβραίου Ιωσήφ Ναζί, το 1750. Θα μου πεις θα πάμε τόσα χρόνια πίσω;  Ναι, γιατί το σήμερα, είναι προέκταση του τότε.

Χθες, βγάλαμε την δημοσίευση για τα αμπέλια που απαγορεύεται να φυτέψουμε στην Ελλάδα. Μα είναι δυνατόν να σου επιβάλλουν άλλοι τι θα κάνεις στο κυρίαρχο κτήμα σου που είσαι ιδιοκτήτης; Πώς  γίνεται να στο επιβάλλουν; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν μέχρι σήμερα από τότε; Και λέω μέχρι σήμερα, γιατί σήμερα υποτίθεται ότι είμαστε μια ευρωπαϊκή αναπτυγμένη χώρα που ανήκουμε στον ευρωπαϊκό περίγυρο, με το ευρωπαϊκό σύνταγμα και με τους νόμους που διέπουν την δημοκρατία και με όλες τις βλακείες που μας είπαν! Ναι και με τόση δημοκρατία, σου απαγορεύουν να φυτέψεις αμπέλι και άμα φυτέψεις στο ξεριζώνουν και σου βάζουν πρόστιμο 1500 ευρώ το στρέμμα; Γιατί; Τελικά δεν είμαστε κυρίαρχο έθνος; Αλλά έχουμε και τον ΟΗΕ που είναι τα Ηνωμένα Έθνη, που υποτίθεται ότι προστατεύει τα δικαιώματα των αυτοχθόνων και έχουμε και πέντε τενεκέδες κράτη που ό,τι ώρα θέλουν προβάλλουν βέτο;

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS –ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΩΝ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ

Το ξέρετε ότι τα μέλη του συμβουλίου της ασφαλείας του ΟΗΕ μπορούν να προβάλλουν βέτο για λογαριασμό τους προς οποιαδήποτε απόφαση του ΟΗΕ. Αυτά είναι τα πέντε μέλη που βλέπουμε και στην συνθήκη του Bretton Woods που μαζί με την Federal, οι κεντρικές τους τράπεζες γίνονται τα παγκόσμια ταμεία.

Λέει λοιπόν η συνθήκη του Bretton Woods το 50% του παγκόσμιου χρυσού θα πάει στην Federal, το υπόλοιπο 40% θα πάει πάλι στην Federal, στην τράπεζα της Αγγλίας, στην τράπεζα της Μόσχας, στην τράπεζα της Κίνας και στην τράπεζα του Παρισιού. Αυτά τα πέντε κράτη, Αγγλία, Γαλλία, Αμερική, Ρωσία, Κίνα, είναι μονίμως στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, υποτίθεται είναι οι θεματοφύλακες. Ανάθεμα δηλαδή! Έχουν δηλαδή, μονίμως το δικαίωμα του βέτο, ό,τι απόφαση και να πάρει ο ΟΗΕ.

-Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτό έχει να κάνει κιόλας με την έλλειψη της δικαιοσύνης και της ισονομίας. Για παράδειγμα, υπήρχε μια κατάσταση που δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα ονόματα, αλλά θα πω ότι κάποιος από τις μεγάλες πολιτικές οικογένειες, συνελλήφθη να κλέβει ομόλογα μεγάλη αξίας και να τα χρησιμοποιεί σαν δικά του για να χρηματοδοτήσει πράγματα που αυτός ήθελε. Πιάστηκε αυτός ο πολιτικός ανθρωπος με τα κλεμμένα ομόλογα στο χέρι, έγινε δικαστήριο, καταδικάστηκε, αλλά κανένα Διεθνές δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλλει στην χώρα από την οποία προέρχεται την εκτέλεση της ποινής και να γραφεί στο ποινικό του μητρώο, ότι είναι κλέφτης διεθνούς επιπέδου. Τι να το κάνω λοιπον να βγαίνουν αποφάσεις, αλλά να έχουν λιγότερη αξία από το χαρτί που βγάζει το κήρυγμα, ο παπάς στην εκκλησία;

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως και η απόφαση για τον πάπα και την βασίλισσα της Αγγλίας…

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Και αυτοί, αλλά εγώ δεν μιλώ για αυτούς τώρα. Οπότε, αυτό εδώ το θέμα, ότι : «όλοι είσαστε ίσοι, αλλά εγώ έχω βέτο…», είναι ένα σοβαρό δείγμα ότι ζουμε κάτω από διεθνές καθεστώς κι όχι κάτω από κάποια διεθνή δικαιοσύνη…

«ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ…»

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟς: Ετσι είναι δυστυχώς…κι όλα αυτά τα παραδείγματα και τα συγκεκριμένα νομικά τερτίπια που έχουν κάνει,  το αποδεικνύουν αυτό σε όλα τα επίπεδα και με περισσότερες λεπτομέρειες, όλων των λεγομένων θεσμών.….και το πιο τρελό είναι ότι έστω για ένα βασιλιά…έπρεπε να εκτελέσουν την οποιαδηποτε ποινή.

Να πάμε να δούμε τι γίνεται με τους τραπεζίτες των κεντρικών τραπεζών, από τον δικό μας τον Στουρνάρα και πριν από αυτόν, τον Προβόπουλο, μέχρι τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας της Ευρώπης; Μπορεί κάποιος να τους ακουμπήσει; Προσέξτε! Εχουν περισσότερα δικαιώματα κι από τον πάπα, τελικά, ακόμα και από έναν βασιλιά. Είναι μονίμως στο απυρόβλητο και δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανένας. Είναι ιδιώτες υπάλληλοι, παίζαμε μαζι με κοντά παντελονάκια, πηγαίναμε μαζί στον σχολείο, πήγαμε ενδεχομένως μαζί στο στρατό και σήμερα αυτοί είναι πάνω από όλους τους θεσμούς του πλανήτη και είναι ιδιώτες υπάλληλοι τραπεζίτες.

Είχα μια συζήτηση το απόγευμα με κάποιους φίλους για τον Στουρνάρα που έφυγε από Υπουργός Οικονομικών και πήγε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ρωτάω τους παρευρισκόμενους: «Ο Στουρνάρας υποβαθμίστηκε ή αναβαθμίστηκε που πήγε από Υπουργός σε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος;». Και με κοιτούσαν να δουν τι λάκκο έχει φάβα και γιατί τους κάνω αυτή την ερώτηση. Γιατί θεωρητικά, ο απλός άνθρωπος βλέπει ότι αφού έφυγε από Υπουργός και πήγε διοικητής, ο Υπουργός είναι πιο πάνω! Του λέω ότι δεν είναι έτσι! Πιο πάνω από όλους είναι ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και από τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Να προσθέσω κάτι. Ακούσατε ότι δήθεν θα προσέξουν για τις αφορολόγητες καταστάσεις και τις φοροαπαλλαγές και τις φορουπεκφυγές. Ακούσατε κανέναν να μιλάει για πόσο φόρο πληρώνει η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος από τότε που ιδρύθηκε;

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, δεν πληρώνει ούτε ένα σεντ και αν δεν βρισκόταν ο Αρτέμης Σώρρας να μας ανοίξει τα μάτια, δεν θα το έπαιρνε κανένας χαμπάρι.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Κι όμως, εγώ είδα ότι η Εθνική πληρώνει φόρους στην Αμερική. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι μια άλλη εταιρεία που εκεί δεν μπορείς να γλυτώσεις την φορολόγηση, ενώ στην Ελλάδα είναι αφορολόγητη. Μίλησε κανένας μάγκας Βαρουφάκης που το παίζει σκληρός και μέγας και αναρχικός, μίλησε ότι η μεγαλύτερη τραπεζα που ελέγχει τα περισσότερα πράγματα μεσα στην Ελλάδα, δεν πλήρωσε ποτέ ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ φόρου στα 160 χρόνια που υπάρχει; Ήρθε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και λέει ότι έλεγξε, αλλά δεν είδε ότι υπάρχουν Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, ενώ δεν έπρεπε να είναι Δημοσίου Δικαίου, δεν είδα ότι ότι υπάρχουν Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που δεν φορολογούνται, αλλά βρήκε την σύνταξη της γιαγιάς ότι πρέπει να φορολογηθεί περισσότερο. Ποιον κοροϊδεύουν παιδιά;

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το χειρότερο  από όλα είναι ότι ενώ η Εθνική είναι Ιδιωτικού Δικαίου και δεν φορολογείται, απεναντίας κάναν ψήφισμα τα 300 προδοτόσκυλα μέσα στην βουλή και ψηφίσαν να δώσουν εγγυοδοσία στα ομόλογα που θα εκδόσει για να πάρει χρήματα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο ελληνικός λαός να πληρώνει 25% τόκο στα δικά τους.

Προσέξτε τι έγινε. Παίρνει τα χρήματα η Εθνική με την εγγυοδοσία του ελληνικού κράτους και οι εγγυήσεις δεν είναι πάνω στο ομόλογο που βάζουν στην Εθνική να το εκδόσει, αλλά είναι επι των εγγυήσεων που βάζουν τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους να το εγγυηθεί! Και επειδή ήδη έχει υποβαθμιστεί η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος και έτσι έχει καταπέσει η αξία των ομόλογων της πολύ χαμηλά, μας κάνει χάρη η Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα και αντί να λάβει στο 15% στην αξία της εγγύησης, που λαμβανει τα υπόλοιπα ελληνικά ομόλογα, το πάει στο 45%. Ναι, αλλά η τράπεζα για να πάρει 1 δις, αφού είναι στο 45%, η αξία της πρέπει να πάει επί 2,5. Άρα, ο τόκος που τρέχει 12% και 12,5 που λέει το ΦΕΚ επί των εγγυήσεων, επειδή οι εγγυήσεις για κάθε δις είναι 2.200, τρέχει επί του 2.200, άρα συνολικά είναι 27,5% ετήσιο τόκο και αν το βάλεις ανά εξάμηνο και κεφαλοποιήσεις τον τόκο βγαίνει στο 29% σχεδόν συνολικά, πληρώνει ο ελληνικός λαός τόκο, στην Εθνική που δεν πληρώνει τόκους, για να πάρει χρήματα από την Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα και επιπλέον, πληρώνουμε και  euribore επιτόκιο. Δεν πληρώνουμε μόνο τόκους επί των εγγυήσεων που τους δώσαμε, αλλά και για λεφτά που πήραν, αυτό το επιτόκιο που χρεώνει η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, το πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, ο έλληνας φορολογούμενος. Είναι ασύλληπτο το δούλεμα και η εξαπάτηση που μας κάνουν. Περιμένουμε να έρθει μια κυβέρνηση άλλη να μας σώσει;

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Μιλάμε για κακουργήματα και οι άνθρωποι μιλούν για το ποιος θα βοηθήσει τον κακούργο. Τώρα, θα μου πει κανένας, ότι δεν φταίνει αυτοί που ψηφίζουν.

«ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΑ…»

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι συνυπεύθυνοι και δεν γίνεται να το αιτιολογούμε συνεχώς, ότι τόσα χρόνια δεν ήξεραν. Ξέρουν και τους  ψήφισαν συνειδητά. Εδώ είναι το μεγάλο κόλπο και ένα άλλο πράγμα που θα επέμβουν οι Ε.ΣΥ και θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Γιατι ενώ πας να ψηφίσεις με ταυτότητα, ΑΦΜ και ενώ σου κάνουν ταυτοπροσωπία, σε βάζουν να ψηφίσεις μέσα σε ένα παραβάν και να το ρίξεις σε ένα κουτι που το λένε «κάλπη».Κάλπικο ξέρουμε όλοι ότι λένε το ψεύτικο. Γιατί σου κάνουν ταυτοπροσωπία, αλλά από την άλλη μεριά σε βάζουν κρυφά να ψηφίσεις; Γιατί να μην ψηφίσεις φανερα και να καταγραφεί τι ψήφισες;

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Πρώτα από όλα το κρύβουν από σένα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εξαπατούν πρώτα από όλα εσένα! Αυτό θα τελειώσει μέσα από τις Ελληνων Συνελεύσεις. Τελεία και Παύλα! Φανερά όλα και η απόφαση να είναι φανερή. Το άσπρο θα είναι άσπρο και το μαύρο θα είναι μαύρο! Ο καθένας παίρνει την ευθύνη της θέσεως του.

-Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Στην Πνύκα έβαζαν κρυφή την ψήφο τους στα οικονομικά θέματα των Αθηνών; Στην συνέλευση της Σπάρτης, μπροστά στους δύο βασιλείς, έβαζε κανείς κρυφή την ψήφο του;

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κανένας! Ήταν όλα ολοφάνερα!

-Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Τώρα ήρθε η ψευδοδημοκρατία για να μας πουν τι θα κάνουμε!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: είναι αυτό που έστησαν τα βαυαρέζικα προδοτόσκυλα, τα ανθελληνικά μιάσματα, οι μη-άνθρωποι που ήρθαν εδώ πέρα το 1834. αυτό ακριβώς έστησαν! Την εξαπάτηση των πάντων.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Για μένα ήταν η μεταβίβαση από την οθωμανική στην γερμανική αυτοκρατορία. Υπήρχε ένα ενδιάμεσο διάστημα για λίγα χρόνια με τον κόντε, ο οποίος προσπάθησε να κάνει ένα κράτος κι μόλις το είδαν αυτοί είπαν: Αυτός υπηρέτησε τόσους και τόσους και τώρα κάνει κατι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε να κάνει.. για να του κόψουμε το σβέρκο του…»

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το μεγάλο μυστικό της δολοφονίας του Καποδίστρια είναι διπλό: είναι από την μία τα Ελληνικά Καταπιστεύματα και η παράδοση της διαχείρισης από τον πάπα στους Ροθτσάιλντ τραπεζίτες όλου του οικονομικού του χαρτοφυλακίου. Το 1800 όλες οι τράπεζες ήταν ιδιωτικές των Ρόθτσαιλντ σε όλο τον πλανήτη. Δεν υπάρχει κρατική τράπεζα. Έρχεται ο Καποδίστριας να τους χαλάσει το σχέδιο και να κάνει κρατική τράπεζα, την πρώτη στον κόσμο την «Ελληνική Χρηματιστική» και να εκδόσει νόμισμα τον «Φοίνικα».

-Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Και με ρήτρα τα χρυσά μας!

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Επιτακτική η ανάγκη η δολοφονία του Καποδίστρια και το κλείσιμο της τράπεζας. Εσύ Βασίλη που έχεις περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα ομόλογα, θα ήθελα να κάνεις μια ειδική μνεία και να αναφέρεις ότι ακόμα και τα ομόλογα του Ναπολέοντα που είναι εν ισχύ και σήμερα και  ότι με αυτά τα ομόλογα συναλλάσσονται παγκόσμιοι τραπεζικοί  οργανισμοί και θησαυροφυλάκια και ας έχουμε περάσει 220 χρόνια.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Το αξιόγραφο δεν χάνει την αξία του, επειδή πέρασε ο χρόνος. Το έχουμε ξανακούσει πολλές φορές αυτό, που έλεγαν για ημερομηνία λήξης ομολόγων. Τα ομόλογα μπορεί να είναι χρεόγραφα και μπορεί να είναι και αξιόγραφα. Στα αγγλικά δεν τα διαφοροποιούν και ονομάζουν και τα δύο bonds, δηλαδή «δεσμούς», δηλαδή δέσμευση.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:  Ουσιαστικά έχει και μια Τρίτη προέκταση, για αυτό στα αγγλικά έχουν γενική ορολογία, σχετίζεται και με το αντίκρυσμα σε ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό είναι το πιο σοβαρό ακόμα. Άλλο το έναντι χρέους, άλλο το έναντι χρυσού, άλλο το έναντι επένδυσης –όπως έκαναν και με τον ΟΤΕ και τον έκλεψαν ουσιαστικά οι Γερμανοί από τους Έλληνες και δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ για τον ΟΤΕ –και η τέταρτη προέκταση είναι ακριβώς αυτή, δηλαδή, ότι το δυναμικό που εγγυάται το ομόλογο είναι δυστυχώς ο παράγων άνθρωπος!

ΟΜΟΛΟΓΑ –ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ- ΕΠΙΤΑΓΕΣ

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Κοιτάξτε, άνθρωποι δημιουργούν, άνθρωποι κλέβουν, άνθρωποι καταστρέφουν….πράγματα που έχουν αξία, έχουν σχέση με τον άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη. Δηλαδή, οι αξίες υπάρχουν γιατί έχουν σχέση με τον άνθρωπο. Αν δεν υπήρχε άνθρωπος, δεν νομίζω ότι θα υπήρχε καμια μεγάλη αξία στον πλανήτη που θα δημιουργούσε καποιο ζωντανό για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πολύ-πολύ να μάζευε κάποια μαϊμού κάποιες γυαλιστερές πέτρες να τις κρύψει σε καμιά κουφάλα δέντρου, αλλά την ώρα που θα πήγαινε να βρει κάποιες άλλες γυαλιστερές πέτρες, κάποια άλλη μαϊμού θα τις έπαιρνε. Οπότε, δεν θα υπήρχε μόνιμη αξία συνδεδεμένη με κάποιο ζωντανό σε αυτόν τον πλανήτη. Ο,τιδήποτε έχει αξία στον πλανήτη, πρεπει να ξέρετε ότι έχει σχέση με άνθρωπο. Οπότε, οποιαδήποτε ομολογία μιλάει για αξίες, μιλάει για χρέη, μιλάει για υποσχετικές.

Υποσχετική μπορεί να είναι ότι θα γίνει αυτό το έργο, υποσχετική είναι και το τραπεζογραμμάτιο που λέει ότι εγώ θα σου πληρώσω στις τάδε του μήνα τόσα λεφτά, υποσχετική είναι και μια επιταγή. Φυσικά, η επιταγή δεν είναι καθαρά υποσχετική, αλλά εντολή πληρωμής. Τώρα, αν στην Ελλάδα την χρησιμοποιούν ως υποσχετική. Μερικοί συμφώνησαν στα μυστικά, όχι στα νόμιμα να κρατούν επιταγές για ένα ή δύο χρόνια για να πάνε να τις δώσουν στην τράπεζα. Η επιταγή είναι εντολή πληρωμής και δεν είναι υποσχετική όπως είναι το τραπεζογραμμάτιο. Η επιταγή είναι πληρωτέα επι τη εμφανίσει. Τώρα, αν την κρατά κάποιος είναι χρόνο μέχρι να πάει στην τράπεζα να πληρωθεί, αυτό είναι μια μυστική συμφωνία και δεν έχει νομική κάλυψη και για αυτό και η μεταχρονολόγηση των επιταγών είναι απάτη.

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το έκαναν νόμιμο, κόβοντας χαρτόσημα. Έτσι νομιμοποίησαν την απάτη.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Πραγματικά, όλα έγιναν όμορφα! Τώρα σκέψου ο Ναπολέοντας είχε κάποια αποθέματα χρυσού, όπως όλοι εκείνη την εποχή, τα έκρυψε κάπου, τα αποθήκευσε κάπου ή τα έδωσε σε κάποιον να τα φυλάει και κράτησε τις ομολογίες στα χέρια του για να μπορεί να πληρώνει ό,τι θέλει. Έλιωσε ο χρυσός από τότε; Όχι! το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένη η ομολογία μπορεί να λιώσει, αλλά ανταλλάσσεται! Το χαρτί μπορεί να ανταλλαχθεί, αν έχει την επίσημη αιτιολόγηση για ποιον λόγο το έχεις στα χέρια σου., το πόθεν έσχες, τι έδωσες για να το πάρεις, πού είναι οι υπογραφές αυτού που σου έδωσε, στο ανταλλάσσουν. Δεν χάνει την αξία του, ούτε τα ομόλογα σου. Όπως τοτε που έλεγαν μερικοί ότι έληξαν τα ομόλογα και δεν προλάβαμε να πάρουμε τα λεφτά. Τα ομόλογα δεν είναι χάπια που λήγουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – ΠΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΝΤΡΑΓΚΙ

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΣ: Εγώ θα ήθελα να μάθω για το ηλεκτρονικό νόμισμα και πώς το χρησιμοποιείς.

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κάρτα έχεις; Αυτό δεν είναι ηλεκτρονικό νόμισμα; Τώρα, αν ονομάζεται ευρώ, ή δραχμές ή δολλάρια είναι το πρόβλημα; Πώς γίνεται αυτό;

-Γ.ΤΑΡΑΣ: Μέσω κωδικοποιημένης διαδικασίας που είναι στο όνομα μου…

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μην το κάνεις τόσο σύνθετο, είναι πιο απλό. Θα ήθελα να επαναλάβουμε μια δήλωση του κεντρικού τραπεζίτη της Ευρώπης τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Θυμάστε την δήλωση του Ντράγκι; Αυτή την δήλωση πρέπει να την βρεις και να την δημοσιεύουμε κάθε μέρα στους Ελληνες για να καταλάβουν πως τους κοροϊδεύουν. Βασιλη, θυμάσαι την δήλωση;

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Για το 1 τρις; Έχουν την κουτάλα, έχουν και την κατσαρόλα…

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το κακό είναι ότι τους βγήκε μπροστά ο Σώρρας. Αν δεν υπήρχε ο Αρτέμης ο Σώρρας, ο Ντράγκι, δεν θα αναγκαζόταν να πει μια φοβερή αλήθεια. Αλλά, επειδή υπάρχει ο Αρτεμης ο Σώρρας με ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο απέναντι σε όλα αυτά τα παιδιά των λεσχών, των δογμάτων και της Καμπάλα, αναγκάστηκε να πει την αλήθεια. «Θα εκδόσουμε χαρτονόμισμα 1 τρις 200 εκατομμύρια περίπου για να ενισχύσουμε  την ρευστότητα στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης». Και επειδη υπάρχει ο Αρτέμης ο Σωρρας που τα μασονόσκυλα τον πολέμησαν, αναγκάστηκε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ευρώπης να πει την αλήθεια και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνει αυτό δημόσια. Και χωρίς να ζητήσω συγνώμη σε 650 εκατομμύρια ευρωπαίους, τους είπε εν ψυχρώ ότι είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο βλάκες κι ότι είναι ανάξιοι να διαχειριστούν την μοίρα τους και την ζωή τους κι ότι αυτός τους κάνει όπως θέλει. Θα ζητήσει να εκδόσουν από τα 27 κράτη-μέλη ομόλογα  χρέους –απαντω και για το ηλεκτρονικό νόμισμα -και αυτά τα ομόλογα χρέους θα τα πάρει κεντρική τράπεζα της Ευρώπης και έναντι αυτού του χρέους θα εκδόσει καινούργιο ομόλογο σε δισεκατομμύρια τμήματα. Με εγγύηση δηλαδή αυτό το ομόλογο  χρέους θα εκδόσει ένα άλλο ομόλογο χρέους που το ονομάζουμε μέσο συναλλαγής ευρω. Τι θα βάλει για αντικρυσμα; Το αντίκρυσμα για το 1 τρις που θα εκδόσει θα είναι εικονικό χρέος που θα εκδόσουν οι τράπεζες των χωρών της ευρωζώνης και θα το πάρει η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και έναντι των κωλόχαρτων αυτών θα εκδόσει καινούργια κωλόχαρτα, τα οποία το ένα θα έχει αντίκρυσμα το άλλο και αυτά θα είναι το μέσο συναλλαγής που θα τα ονομάζουμε ευρώ. Αυτό είπε και αν δεν υπήρχε ο Σωρρας δεν θα σας αποκάλυπτε ποτέ την αλήθεια.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ -ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Και εγώ ρωτώ κάτι: Γιατι πρέπει να είναι ομόλογο χρέους και να μην είναι απορρόφηση δύο ιδίων αποθεματικών κεφαλαίων με μηδενικό τόκο; Κάποιος κλέβει. Κάποιος είναι ανάμεσα στις οικονομίες των λαων και κλεβει. Καποιου πρεπει να σπάσουν τα χέρια για να σταματήσει να βουτάει στο μέλι.

Όταν διάβαζα την ιστορία του πώς θα γίνει η εισχώρηση της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα που έπρεπε να παραδόσει κάτι από την εθνική της κυριαρχία –όπως το έλεγε και η Μπενακη στον Παπουλια- ώστε να μπει μέσα στην ομάδα των κρατών αυτών που είναι καθαρά ένας πολεμικός αντιπερισπασμός της…. αυτό δεν έχει καμία σχέση ότι θα σταματήσουν οι πόλεμοι στην Ευρώπη. Η Ελλάδα θα μπορούσε να μπαίνει στα αποθεματικά της και να παίρνει τα λεφτά της με μηδενικό τόκο κι αυτά να μην φαίνονται πουθενα αλλου ως εξωτερικό χρέος, παρά μονάχα προς τον διαχειριστή των ταμείων των ελληνικών χρημάτων.

Έχουμε, δηλαδή, τον κουμπαρά μας ο οποίος έχει αποθέματα από δικά μας χρήματα κι έχουμε τον διαχειριστή του λογαριασμού, ο θεματοφύλακας του λογαριασμού που πρέπει να προστατεύει την ύπαρξη του λογαριασμού και τα παράγωγα του για να μην τον κλέψει κανένας και είναι υπεύθυνος βάσει της συμβάσεως και του Διεθνούς νόμου, να τα έχει όλα εκεί έτοιμα, όποτε τα χρειαζεται ο Έλληνας. Όταν μπήκαμε στην λεγόμενη ευρωπαϊκή οικονομικη κοινοτητα παραδόθηκε αυτή η εξουσία μας, δηλαδή, η άμεση πρόσβαση στα δικά μας αποθεματικά και πρέπει να πηγαίνουμε μέσα από την κοινή ευρωπαική τράπεζα –τότε βέβαια δεν υπήρχε ακόμα η κεντρική ευρωπαϊκη τράπεζα, αλλά ο όμιλος των ευρωπαικών κεντρικών τραπεζών. Δηλαδή την κεντρική γαλλική. Κάποιος επρεπε να προστατέψει αυτή την ομάδα. οπότε, πηγαίνουν στην κεντρική τράπεζα της Ευρώπης και τι μας δίνει; «Ευχαριστούμε πολύ για την αίτηση σας και τώρα, εμείς σαν ευρωπαική κεντρική τράπεζα θα πάμε στην federal». Ούτε η ευρωπαϊκή κεντρικη τράπεζα βγάζει κατευθείαν από τα δικά μας αποθεματικά χρήματα. θα πάμε στην Federal».

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS – ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν μπορεί γιατί είναι το Bretton Woods στην μέση. Έχει σημασία να το λέμε για να το καταλάβουν, όπως προχθές το είπε κι ο Βαρουφάκης, ότι είμαστε ακόμα δεσμευμένοι στο Bretton Woods. Αρα πρέπει να ξεφύγουμε από την κεντρική Ευρωπαική που είναι απλά εκτελεστικό οργανό του Bretton Woods και να πάμε κατευθείαν στην μητρόπολη που είναι η Federal.  Γιατί εκεί πήγα κι ο φάκελλος του δημάρχου, για όποιον κάνει πως δεν θυμάται. Ο Δήμαρχος που υπέγραψε ο πρώτος για να κατεβούν τα αποθεματικά από το καταπίστευμα, ο φάκελλος του πήγε στην Federal και δεν είναι τυχαιο που πηγε εκεί το 2013.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Αφού έτσι τα έφτιαξαν, ετσι και εμείς πήγαμε μέσω αυτης της οδου.

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί είναι ολοι δεσμευμένοι στο  Bretton Woods κι αυτοί που θα δώσουν ομόλογα για να εκδόσει νομισμα η κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα.

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Να εξηγήσουμε τωρα πώς ο,τι και να έκαναν στον Bretton Woods  δεν πέρασαν όλοι οι δικοί μας λογαριασμοί μέσω αυτού του ταμείου. Έχουμε κι άλλους λογαριασμούς και άλλα ταμεία που δεν είναι κάτω από την Federal, ή κατω από το Bretton Woods η κάτω από την Διεθνή τράπεζα. Υπαρχουν κι άλλα ταμεία, τα οποια ευτυχώς δεν τα ελέγχουν. Δεν χρειάζεται να ξέρουν πού υπάρχουν και πώς υπάρχουν. Αυτό το θέμα είναι ειδικά μόνο για Έλληνες. Είναι θέμα Εθνικής Κυριαρχίας. Δεν χρειάζεται κανένας να ασχοληθεί, ούτε ο Βαρουφάκης, ούτε κανείς άλλος και δεν θα δώσουμε πληροφορίες. Η Federal πηγαίνει στην Παγκόσμια τράπεζα Ανοικοδομήσεως και Επενδύσεων, καταθέτει τον φάκελλο που της είχε δώσει η ευρωπαική κεντρική τράπεζα  που της είχε δώσει η ελληνική κυβέρνηση μέσω της κεντρικής τράπεζας, δηλαδή εγώ το λέω στον σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του. Και να θελαμε να πάμε κατευθείαν να πάρουμε τα χρήματα και να μην υπήρχε άλλο αυτή η γραφειοκρατία και να μπορούσαν απλώς να μεταβιβάζονται οι φάκελλοι κατευθείαν, χωρίς να ελεγχονται σε κάθε ενδιάμεσο οι φάκελλοι, θα χρειαστούν 5 μήνες για να μεταβιβαστούν. Αν είναι να ελεγχθούν θα σε πάει 2 χρόνια πίσω. Και ψάξε εσύ τώρα και τρέχα γύρευε, ποιος κάνει σχέδιο πολιτικής στην Ελλάδα και αν μπορεί να το εκτελέσει ποτέ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ… ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακούω προσεκτικά τα πράγματα που λέγονται. Όντως η δόμηση του οικονομικού status μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο περνάει από την Federal, γιατί αυτή έχει οριστεί θεματοφύλακας, ο διαχειριστής της διακίνησης των χρημάτων που βρίσκονται μέσα στο Παγκόσμιο Ταμείο, στο οποίο βρίσκονται κι οι ελληνικές καταθέσεις. Γι’αυτό και είναι το δολλάριο το μόνο νόμισμα που γίνονται ολες αυτές οι συναλλαγές. Το θέμα είναι ότι οι  κυβερνήσεις που υπάρχουν στα κράτη δεν είναι διορισμένες από τον λαό, αλλά από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες ανάγκασαν τα κράτη να εκχωρηθεί σε αυτούς το δικαίωμα διαχείρισης των κεφαλαίων. Έτσι λοιπόν αυτό είναι δικαίωμα των ανθρώπων, αυτό που είναι δικαίωμα των λαών έχει περάσει μέσα από την διαδικασία στα χέρια των τραπεζιτών. Ουσιαστικά, αυτοί ελέγχουν όλο το σύστημα.

Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα και αυτό είναι πολύ εμφανές, δολοφόνησαν τον Καποδίστρια γιατί ήθελε  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΕ κι έτσι θα μπορούσε η κυβέρνηση στο τέλος του μήνα να πάει στην τράπεζα και βάσει των εγγυήσεων που είχε να εκδόσει χρήμα.

Αυτή η δυνατότητα παρεχωρήθει στην Τραπεζα της Ελλάδος, από την Εθνική τράπεζα, η οποία ιδρύθηκε το 1841 και από την αρχή αυτή η τράπεζα εξεδιδε το χρήμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ήθελε η κυβέρνηση χρήματα, πήγαινε στην Εθνική τράπεζα για να κόψει το χρήμα. Αυτό που έκανε όμως η κυβέρνηση ήταν να δίνει ομόλογα χρέους. Τα ομόλογα αυτά εχουν μέσα πάντα τον τόκο και αυτά τα χρήματα που παίρνει από την τράπεζα είναι πολύ λιγότερα από ό,τι είναι οι ομολογίες που δίνει. Δηλαδη, αυτά που παίρνει, δεν φτάνουν να εξοφλήσουν το χρέος της. οποτε, το κράτος αυξάνει το χρέος του, μονο και μόνο, γιατί έχει εκχωρήσει κατι δικό του στους τραπεζίτες.

Αυτό είναι το σύστημα που δημιούργησαν σε όλο τον κόσμο οι συγκεκριμένοι τραπεζίτες και με την υποκλοπή της ελεύθερης βούλησης των λαών, έχουν πάρει την διαχείριση όλων των ταμείων και όλο το οικονομικό σύστημα στα χέρια τους κι ενώ ο πλούτος που υπάρχει παράγεται από τους ανθρώπους και ανήκει στους ανθρώπους, έχουν καταφερει να τον διαχειρίζονται και να τον εκμεταλλεύονται αυτοί και ενώ κάθε χρόνο αυξάνει με πολύ μεγάλους ρυθμούς –κάποια δημοσιεύματα λένε ότι ενώ ο πλούτος τα τελευταια πέντε χρονια έχει διπλασιαστεί, έχει τριπλασιαστεί ταυτόχρονα και το χρέος των κρατών. Είναι ένα οξύμωρο σχήμα, γιατι ενώ ο πλούτος παράγεται από τους ανθρώπους και ανήκει στους ανθρώπους, το παίρνουν οι τραπεζίτες και με τα χρήματα των ανθρώπων δανείζουν στους ανθρώπους και αυτοί βρίσκονται πάντα πιο πολύ χρεωμένοι, αυξάνοντας συνέχεια το χρέος τους. Αυτό συμβαίνει! Κι όλοι αυτοί οι οποίοι κυβερνούν, ουσιαστικά εξυπηρετούν τους τραπεζίτες. Όλοι οι πόλεμοι που έγιναν, έγιναν για αυτούς.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για να μαζευτεί όλος ο πλούτος, όλος ο χρυσός και το παράδοξο είναι ότι οι γερμανοί έκλεβαν το χρυσό και αντί να τον πηγαίνουν στο Βερολίνο, το πήγαιναν στην Βραζιλία στην BIS και από εκεί, πήγαινε στο Λονδίνο. Βλέπουμε ότι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, χρηματοδότησαν και τον Τσώρτσιλ, χρηματοδότησαν και τον Ρούσβελτ και τον Στάλιν. Δηλαδή, οι άλλοι πολεμούσαν υποτίθεται για ιδεολογία και ουσιαστικά έστρωναν τον δρόμο για την επικυριαρχία των τραπεζιτών. Είναι ένα οφθαλμοφανές παιχνίδι που υπάρχει κι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει, γιατί μέσα σε αυτή την κατάσταση, ήρθε ένας καινούργιος παράγοντας, που είναι ο παράγων άνθρωπος, ο παράγων Έλληνας.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL

Αυτή την στιγμή ο Αρτέμης Σωρρας είναι ενας Παγκόσμιος οικονομικός θεσμός, ο οποίος βρίσκεται πιο ψηλά από την Federal. Έχει την δικαιοδοσία όλα αυτά που λέει και έχει πει να τα πραγματοποιήσει αυτά.

Το θέμα είναι ότι για να ενεργοποιηθούν αυτά, πρεπει να πάμε πίσω στην βάση και εμείς σαν Έλληνες, σαν λαός, ως άνθρωποι να απαιτήσουμε αυτά που είναι δικά μας. Αν δεν τα απαιτήσουμε εμείς, δεν πρόκειται να έχουμε το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση, εμείς πρέπει να πάρουμε τους θεσμούς στα χέρια μας, γιατί όλα αυτά που γίνονται είναι με ένα θεσμικό κλείδωμα, ώστε να μην μπορεί κάποιο φυσικό πρόσωπο να επέμβει και μέσα από την διαδικασία του ελέγχου των θεσμών μπορούμε πραγματικά να πάρουμε αυτά που είναι δικαίωμα μας να πάρουμε, όχι με καινούργια νομοθεσία, αλλά με την υπάρχουσα νομοθεσία, που τώρα γίνεται ό,τι γίνεται μέσα στις τράπεζες.

Είναι γεγονός ότι τα καταπιστεύματα είναι τεράστια, οι ελληνικοί λογαριασμοί είναι τεράστιοι και τα παράγωγα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από εμάς, θα έκαναν την Ελλάδα ένα πρότυπο ανάπτυξης. Βλέπουμε όμως ότι αυτά τα χρήματα με την εκχώρηση που έχουμε κάνει στους τραπεζίτες, τα διαχειρίζεται σήμερα η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Να σκεφτούμε λίγο τι σημαίνει Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ..;;»

Η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης έχει ως μετόχους της τις κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης. Βέβαια, όλες αυτές οι τράπεζες έχουν ένα αφεντικό, ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο. Όλα τα κρατη όμως έχουν ισολογισμούς οι οποίοι είναι ελλειμματικοί. Παρουσιάζεται σήμερα λοιπον η κεντρική τράπεζα της Ευρωπης να έχει αποθεματικά τα οποία υπερβαίνουν τα τρις εκατομμύρια ευρώ. Πως γίνεται λοιπόν η κεντρική τράπεζα να έχει όλα αυτά τα χρήματα, ενώ όλοι οι μέτοχοι της είναι άφραγκοι που λέει κι ο Αρτέμης Σωρρας; Σημαίνει ότι κάτι άλλο υπάρχει και η τράπεζα έχει αποθεματικά. Κι αυτό που   έχει ακριβώς είναι το δικαίωμα των λαών να πηγαίνουν στα παγκόσμια ταμεία γιατί είναι δικά τους τα χρήματα και από εκεί να παίρνουν το χρήμα που υπάρχει για ανάπτυξη. Αντί αυτό το χρήμα να πηγαίνει στον κόσμο, στους λαούς, στα έθνη, πηγαίνει στους τραπεζίτες και κοιτάξτε μια λεπτομέρεια: οι κεντρικές τράπεζες και η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης και η federal δίνουν αυτά τα χρήματα με ένα πολύ μικρό επιτόκιο. Δεν είναι επιτόκιο, ουσιαστικά είναι τα εξοδα φακέλλου, γιατί δεν νοείται τράπεζα να δίνει χρήματα κάτω από τον πληθωρισμό. Αν σκεφτούμε ότι ο πληθωρισμός της ευρωζώνης είναι 2,2%, δεν είναι υπάρχει καμία οικονομική δικαιολογία να δίνει τα χρήματα αυτά με 0,25% ή 0,1% επιτόκιο. Δεν είναι επιτόκιο, αλλά έξοδα φακέλλου και από εκεί καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να τοκιστούν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα χρήματα που παίρνουμε από το Παγκόσμιο Ταμείο δεν τοκίζονται κι έτσι δεν μπορεί και η τράπεζα να δώσει αυτά τα χρήματα με τόκο. Αλλα τι έχουν κάνει; Έχουν απαγορεύσει τις κυβερνήσεις να δανείζονται κατευθείαν από την κεντρικά τράπεζα της Ευρώπης, δηλαδή, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της Ελλαδας, η ο Υπουργος Οικονομικών να πάει στην κεντρική τράπεζα της Ευρώπης και να συνάψει ένα δανειο. Γίνεται όμως μεσω των συστημικών τραπεζών που υπάρχουν στο κράτος. Δηλαδή, οι τράπεζες αυτές παίρνουν τα χρήματα χωρίς τόκο και κάνουν ομολογιακές συμβάσεις με το κράτος με ένα τεράστιο τόκο. Δηλαδή, υπάρχουν ομολογιακές συμβάσεις της Εθνικης που είναι 13%. Το 13% σε πέντε χρόνια σημαίνει αναδιπλασιασμός του κεφαλαίου του χρέους. Κι έτσι συμβαίνει αντίστοιχα και στις υπόλοιπες συστημικές τράπεζες. Είναι ένα σύστημα που έχει στηθεί μόνο και μόνο με τα χρήματα τα δικά μας και το τρελό είναι ότι μας δεσμεύουν με δικά μας χρήματα και μας χειραγωγούν και μας φέρνουν σε αυτή την άσχημη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα. Υπάρχουν 2 εκατομμύρια άνεργοι στην Ελλάδα, το 50% των επιχειρήσεων έχει κλείσει και το υπόλοιπο είναι στο μεταίχμιο και καμία προοπτκή. Όλες οι υπηρεσίες του κράτους έχουν απαξιωθεί τελείως κι ενώ έχουμε τόσα χρήματα που μπορούμε όλοι να ζήσουμε άνετα, βλέπουμε ότι με τις εκχωρήσεις αυτές, οι τραπεζίτες μπορούν να μεταχειρίζονται έναν ολόκληρο λαό κατά την βούληση τους και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη για τους Έλληνες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε στοχοποιημένοι, ότι το αγκάθι για την παγκόσμια κυβέρνηση είναι η Ελλάδα και η Ελλάδα πρέπει να υποταχθεί τελείως για να μπορέσουν να περάσουν τα σχέδια τους.

Από τότε όμως που βγήκε ο Αρτέμης Σωρρας με αυτά τα οποία εχει προσφέρει, τους έχει αλλάξει τα σχέδια,  κι έχουν καθυστερήσει και δεν πρόκειται να φτάσουν στο σκοπό τους. Αντίθετα, έχει δημιουργηθεί ένα άλλο ρεύμα το οποίο γίνεται τωρα και είναι για να μπορέσουμε τα δικά μας που είναι κληρονομικό μας δικαίωμα να τα πάρουμε στα χέρια μας.

Γι’αυτό δημιουργούμε τις Ε.ΣΥ και για αυτό δημιουργούμε την βάση για να μπορέσουμε μέσω των θεσμών που θα έχουμε στα χέρια μας ως  Έλληνες να πάρουμε τα δίκαια μας.

«ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ….»

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που είπες Βασίλη και πράγματι είναι έτσι και θα προσθέσω κι εγώ το εξής. Ότι μετά από ό,τι έχει γίνει εις βάρος μας κι ενώ δεν υπάρχει πια κράτος και δεν λειτουργεί τίποτα, η μόνη λύση του Έλληνα είναι να αποφασίσει ο ίδιος να πάρει στα χέρια του την ίδια του την ζωή. Γιατί ουσιαστικά, αυτό καλούμαστε να κάνουμε πλέον, είτε το καταλάβαμε, είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Για αυτό καλούμαστε να οργανώσουμε την δομή της καθαρά ελληνικής κοινωνίας για να μπορούν οι Ελληνες νόμιμα και νομικά να εκπροσωπηθούν με επίσημους θεσμούς εταιρειες με ΑΦΜ και να ζητήσουν τα δίκαια και τα δικά τους.

-Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, δεν έχουμε άλλη διέξοδο, είναι μονόδρομος. Ουσιαστικά, μέσα από αυτό γίνεται μια επανάσταση.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό ήταν αναμενόμενο ότι έπρεπε να γίνει και το θέμα είναι να καταλάβουν οι Έλληνες, να πάρουν την πληροφορία, να την αξιολογήσουν πώς μπορούμε να κάνουμε την πραγματικη επανάσταση που από την μια είναι αναίμακτη και από την άλλη είναι νομικής ουσίας, γιατί μερικοί νομίζουν ότι είτε με τα οπλα, είτε με την διαδήλωση, είτε με το να κατεβαίνουν και να ξηλώνουν τα πεζοδρόμια, κάποιοι θα τους ακούσουν ή θα τους λάβουν υπόψη τους σοβαρά.

Γ.ΤΑΡΑΣ: Κι όχι μόνο αυτό! Περιμένουν κι ένα νέο κόμμα που θα αλλάξει τα πράγματα. Μερικοί με ρωτούν σε ποιο κόμμα είναι ο Σώρρας!

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι τα δικαιώματα του κάθε Έλληνα Αυτόχθονα Έλληνα Ιθαγενή που ο καθένας με την προσωπικότητα του και με την φυσική του οντότητα θα βγει και θα διεκδικήσει τα δικά του. Όχι, ο καθένας πίσω από ένα παραβάν με ένα ψηφοδέλτιο σε ένα φακελλο σε αυτό το μαγαζί που λέγεται κάλπη. Αυτό κάνουν τόσα χρόνια.

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ)  -ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξουν όλα αυτά. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι συντεταγμένο και πολύ οργανωμένο. Ό,τι κίνηση κάνουμε τώρα είναι πολύ καλά μελετημένη  και στοχεύει ακριβώς σε στόχους που είναι πολύ κρίσιμοι για να μπορέοσυμε να προχωρήσουμε.Ουσιαστικά μέσα από την διαδικασία που γίνεται τώρα με τις Ελλήνων Συνελεύσεις, πηγαίνουμε να αποκτήσουμε αυτά που είναι τα δικά μας, αλλα΄αυτό γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ταυτόχρονα εγκαθιδρύουμε την πραγματική δημοκρατία που είναι το κρατείν του δήμου. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία σε κάθε τόπο και σε κάθε καποδιστριακό δήμο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα είναι καλυμμένη από την νομική  οντότητα της ΜΚΟ με την ονομασία Ε.ΣΥ που θα είναι στα χέρια των δημοτών οι οποίοι την δημιουργούν. Οι ίδιοι αυτοί οι τοπικοί δημότες δημιουργούν ομάδες, γιατι ουσιαστικά αυτό σημαινει Δημοκρατία.

Ξεκινάμε και κάνουμε αυτό που ουσιαστικά άρχισε ο Καποδίστριας, ο οποίος όταν προσπαθούσε να στερεώσει και να οργανώσει την Ελληνική Δημοκρατία δεν είχε κόμματα. Γιατί τα κόμματα σε μια μικρή κοινότητα, τοπική κοινωνία δεν πρεπει να υπάρχουν και δεν έχουν κανένα νόημα. Ουσιαστικά, όλοι οι τοπικοί παράγοντες λόγω εντοπιότητας έχουν τα ίδια συμφέροντα, τα ίδια σχέδια και προοπτικές. Μια γέφυρα, ας πούμε, είναι καλή για όλους, όχι για τους κόκκινους η τους πράσινους. Αυτοί λοιπόν που ξέρουν τι χρειάζεται για την ανάπτυξη του τόπου τους είναι συνειδητοποιημένοι και μπορούν να το ζητήσουν.

Αυτό γίνεται σε όλους τους δήμους. Αυτοί οι δήμοι  θα λειτουργούν μέσα από αρχιαιρεσίες συγκεκριμένου τρόπου, -δηλαδή, δεν φτάνει μόνο η ψήφος για να βγουν οι καλύτεροι, αλλά θα γίνεται και δια κλήρου για να μην μπορεί να υπάρχει κάποια διαπλοκή ανάμεσα στους ψηφιζομένους και τους ψηφίσαντες. Τελικά, θα βγαίνουν με κλήρο λιγότεροι από αυτούς που έχουν ψηφιστεί, ένας αρκετά μικρότερος αριθμός και αυτοί ουσιαστικά θα δημιουργούν μια διαδημοτική αρχή που θα έχει πολύ μεγάλη δύναμη και αυτή θα ελέγχει και θα διορίζει θα έλεγα ακόμα και την κεντρική κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι η εξουσία πηγαίνει στο πολίτη και ο πολίτης είναι κυρίαρχος με αυτό τον τρόπο. Ουσιαστικά, η εξουσία θα είναι καθαρά εκτελεστική και αυτό που θα παράγεται ως νομοθεσία, θα παράγεται από την διαδημοτική. Αυτοί θα λένε τι θέλουν και μέσα από την διαδημοτική εξουσία θα γίνουν πράξεις αυτά που θα θέλουν οι δημότες και αυτό θα ελέγχεται με πολλά κλειδώματα και πολλούς κανονισμούς, ώστε να μην μπορεί να διαβρωθεί. Είναι μια λειτουργία που θα φέρει πραγματικά το Ελληνικό Αξιακό το οποίο μίλησε για Δημοκρατία, την δημιούργησε και ακόμα και την λειτούργησε κατά ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα θα γίνει το πρότυπο της ανάπτυξης και της ευδαιμονίας των πολιτών και ο πολίτης θα είναι αυτός που πρέπει και θα έχει την κυριαρχία.

«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ…»

Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι ότι τα παράγωγα της λέξης πολίτης, πόλις, πολιτεία, πολιτισμός, ξεκινούν από το να είσαι κυρίαρχος πολίτης, αλλιώς δεν είσαι πολίτης. Είσαι υπήκοος. Εισαι υπάκουος και υπο αυτών που θέλουν να σε κυβερνούν.

Ο Κυρίαρχος Πολίτης όμως είναι ο Ενεργός Πολίτης που αποφασιζει ο ίδιος για το μέλλον του και δεν παραχωρεί την βούληση του στους πολιτικούς, οι οποίοι παίρνουν την ψήφο του που διαρκεί 2-3 λεπτά και μετά για χρόνια κάθεται και υφίσταται τις συνέπειες αυτης της ψήφου. Κι όλα αυτά, γιατί τα κόμματα δεν έχουν βάσεις, δεν έχουν καποιο αξιακό σύστημα, δεν έχουν κάποια δέσμευση όταν δημιουργούνται. Είναι αυθαίρετα κομμάτια που κομματιάζουν τις κοινωνίες και βλέπουμε ότι άλλα λένε προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να υπάρχει σε ένα δομημένο Δημοκρατικό σύστημα με Ενεργούς πολίτες. ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΕΤΗ.  Θα είναι όλα κλειδωμένα, ώστε όλα να λειτουργούν με μια τάξη, ώστε να προάγεται η συνειδητότητα του ανθρώπου.

«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ…»

-Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πολλοί μπερδεύουν την πλειοψηφία με την δημοκρατία και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Η Δημοκρατία είναι μέρος από την κυριαρχία ενός λαού και δεν είναι αυτό που λενε ότι η Δημοκρατία βασίζεται  μόνο στην πλειοψηφία. Για να υπαρχει Δημοκρατία πρεπει να υπάρχουν συντεταγμένες αρχές μιας κοινωνίας.

Για παράδειγμα, αν η πλειοψηφία ήταν η μόνη αρχή της δημοκρατίας, θα μπορούσατε σήμερα να ψηφίσετε όλοι να εγώ πρέπει να εκτελεστώ και να πεθάνω! Πλειοψηφία δεν είναι; Δεν θα μπορούσε να γινει αυτό; Θα μπορούσε να γίνει! Το θέμα είναι ότι η Δημοκρατία μας βασίζεται στις συντεταγμένες αρχές και το πλήθος των συντενταγμένων αρχών αυτής της κοινωνικής ομάδος,  της Εθνοσυνέλευσης ονομάζεται Σύνταγμα. Συντασσόμεθα όλοι να εχουμε τις ίδιες αρχές και μέσα σε αυτές τις αρχές υπάρχει η πλειοψηφία. Δεν υπάρχει η πλειοψηφία πάνω από τις αρχές.

«Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ…»

-Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σωστά! Αλλωστε και στον όρκο που κάνουμε ορκιζόμαστε στα Ελλάνια Αξιακά συστήματα, ή τα Ελλάνια Πρωτόκολλα. Αυτά είναι βάση της Δημοκρατίας. Τα Πρωτόκολλα τα οποία διέπονται από τις αρχές της Ισονομίας, της Δικαιοσύνης και κυρίως της Αρετής. Αυτά ορίζουν ουσιαστικά το Δημοκρατικό τρόπο διοικησης.

Μιλάμε δηλαδή για τα Αξιακά Πρωτόκολλα, τα οποία πρέπει να υπάρχουν για να λειτουργήσει μια συντεταγμένη δημοκρατία και να φυλάσσονται χωρίς να μπορούν να αλλάζουν. Έχουμε και το παράδειγμα του Λυκούργου από την Σπάρτη. Η Σπάρτη μέσα από τα Πρωτόκολλα του Λυκούργου έκανε μια πολύ καλή διοίκηση που κράτησε 600 χρόνια με πολύ καλα συμπεράσματα για εμάς. Όλα αυτά τα βλέπουμε, τα εκτιμούμε, τι πλεονεκτήματα είχε. Όλα αυτά είναι για εμάς Παιδεία που θα μας χρησιμεύσει πολύ σύντομα.

ΟΙ Ε.ΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ….

Για να φτάσουμε εκεί, πρέπει να δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων που θα φτάσουν εκεί. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα και αυτό είναι που θα επιτευχθεί μέσα από την λειτουργία των Ε.ΣΥ.  και θέλουμε να γίνει γρήγορα η αφύπνιση τοπικά από κάθε ομάδα για να έχουμε τους ανθρώπους, τον αριθμό των ενεργοποιημένων πολιτών, οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνδράμουν στην επόμενη μέρα και από εκεί θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε για την Γενική Συνέλευση που θα κάνουμε,  για να δώσουμε το στίγμα για την Εθνοσυνέλευση, την οποία θα εκτελέσουμε, όταν έχουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα και πρέπει όλοι να συμμέτεχουμε σε αυτό τον αγώνα όσο πιο ενεργά γίνεται, γιατί ουσιαστικα δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι μονόδρομος, εμείς το έχουμε καταλαβει αυτό και πρέπει να εργαστούμε και να ενισχύσουμε τις Ε.ΣΥ. Στόχος μας είναι τώρα είναι να λειτουργήσουν όσο καλύτερα οι Ε.ΣΥ γιατί αυτό ουσιαστικά θα είναι η παιδεία για την επόμενη μέρα. Δεν έχουμε μάθει να ζούμε με Πρωτόκολλα και με πραγματική Δημοκρατία. Δεν έχουμε μάθει να ζούμε κάτω από ένα Δημοκρατικό σύστημα, γιατί η Δημοκρατία είναι ένα σκληρό πολίτευμα. «Σκληρό» με την έννοια ότι διέπεται από νόμους, όπως τα πάντα διέπονται βέβαια από νόμους γιατί την Νομοτέλεια την έχουμε μέσα μας και εμείς είμαστε συμπαντικά όντα. Βλέπουμε ένα σύμπαν και ένα κόσμο που διέπεται από νόμους και αυτό που πρέπει να τηρείται είναι οι νόμοι, αλλά επειδή έχουμε μάθει σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς και η ανομία είναι σε μεγάλο βαθμό, χρειαζόμαστε παιδεία για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτό και να μπούμε στην σωστή νομοτελειακή θέση που πρέπει να έχουμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Έτσι λοιπόν οι Ε.ΣΥ. πρέπει να ενισχύσουν την παιδεία για την επόμενη μέρα. Είναι μια πρόκληση για να παιδευτούμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Βλέπουμε ότι έχουμε κάποιες αντιδράσεις, κάποιες γκρίνιες, κάποια αναστάτωση. Είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί υπάρχει μια ζύμωση και στο τέλος αυτή η ζύμωση φέρνει ένα καταπληκτικό προϊόν. Ας προχωρήσουμε λοιπόν και να τρέξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε αυτές τις ομάδες και την διαδικασία γιατί έτσι θα έρθουμε πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» NEW RADIO ΕΚΠΟΜΠΗ 23-2-2015 Β’ ΜΕΡΟΣ (Παρέμβαση Αρτέμη Σώρρα)(Απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Αφήστε μια απάντηση