Το Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία στα 240 εκατομμύρια λευκών μεταναστών χωρίς χαρτιά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ !! 

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

Οι Ινδιάνοι δεν ξεχνούν το μεγαλύτερο αλλά λιγότερο συζητημένο ολοκαύτωμα

Επίσημα στοιχεία (σε εκατομμύρια) θυμάτων σε ολοκαυτώματα.

www.kar.org.gr_2015-03-04_10-25-23_screen-shot-2015-03-04-at-12.24.45-pm-1Σε μια συνεδρίαση προ διμήνου στο Τάος του Νέου Μεξικού οι ηγέτες των αυτοχθόνων Αμερικανών μελέτησαν σειρά προτάσεων σχετικά με το μέλλον του πολυπληθούς, παράνομου ευρωπαϊκού πληθυσμού των ΗΠΑ.

Μετά από μακρά συζήτηση, το Συμβούλιο Αυτοχθόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην παροχή ιθαγένειας για εκείνους που δεν έχουν ποινικό μητρώο και δεν φέρουν μεταδοτικές ασθένειες. “Θα δώσουμε στους Ευρωπαίους τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση ιθαγένειας”, εξήγησε ο αρχηγός Sauti της φυλής Nez Perce.

“Για να αποκτήσουν νομική υπόσταση, οι αιτούντες οφείλουν να διατυπώσουν μια ειλικρινή συγνώμη για τα εγκλήματα των προγόνων τους, να πληρώσουν παράβολο 5.000 δολαρίων, και, αν αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένοι σε προγονική γη αυτοχθόνων, οφείλουν να παραδώσουν τη γη αυτή στο Συμβούλιο Αυτοχθόνων ή να καταβάλουν ένα προσδιορισμένο από μας τίμημα για την αγορά της”.

“Κάθε παράνομος Ευρωπαίος που έχει ποινικό μητρώο οποιουδήποτε είδους, εκτός από παραβάσεις σχετικές με την κυκλοφορία και το παρκάρισμα, θα απελαθεί πίσω στην πατρίδα του. Οποιοσδήποτε με μεταδοτικές ασθένειες όπως HIV, ευλογιά, έρπη κλπ, δεν θα πάρει την ιθαγένεια και επίσης θα απελαθεί”.

Η ευρωπαϊκή αποίκιση της Βόρειας Αμερικής ξεκίνησε τον 16ο και 17ο αιώνα, όταν οι αφίξεις από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλία δημιούργησαν αρχικά εποικισμούς σε εκτάσεις όπου ζούσαν αυτόχθονες λαοί. Οι εξερευνητές Lewis και Clark άνοιξαν το δρόμο για περαιτέρω εποικισμό δυτικών εδαφών, κάτι που τελικά οδήγησε στη δημιουργία του συστήματος καταυλισμών για τους Ινδιάνους.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των Ευρωπαίων που κατοικούν στις ΗΠΑ, οι ιστορικοί μελετητές συμφωνούν ότι τα εδάφη των αυτοχθόνων κατακτήθηκαν παράνομα μέσω πολέμου, γενοκτονίας και αναγκαστικού εκτοπισμού.

Παρά την απόφαση του Συμβουλίου, μια ομάδα αυτοχθόνων που ονομάζεται Αληθινοί Αμερικανοί (True Americans) επέκρινε την κίνηση, υποστηρίζοντας ότι η αμνηστία θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την ανταμοιβή των παραβατών.

“Όλοι πρέπει να απελαθούν πίσω στην Ευρώπη” τόνισε ο John Dakota από τους Αληθινούς Αμερικανούς. “Ήρθαν εδώ παράνομα και κατέστρεψαν τη γη μας. Έφεραν την ασθένεια και τον αλκοολισμό, έκλεψαν όσα είχαμε επειδή ήταν πολύ τεμπέληδες για να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους χώρες”.

Μετάφραση: Κίτσου Νικολέττα

Πηγή: http://cityworldnews.com/native-american-amnesty/

ΠΗΓΗ μας

……………………….

Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ – ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – Ο ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (Β’ΜΕΡΟΣ) ΟΙ ΙΝΚΑ & ΟΙ ΜΑΓΙΑ – ΔΩΡΙΕΙΣ

Εντουάρντο Γκαλεάνο: «Το έθνος που υπακούει δεν είναι πια έθνος, είναι η ηχώ ξένων»

Η ιστορία της περούκας και οι Ινδιάνοι

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…

ΔΕΙΤΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ»-ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ «HER MAJESTY THE QUEEN» ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ(ΙΝΔΙΑΝΩΝ) ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ…

Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΕΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΑΟΡΙ ΣΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ!

Νεκρός ενθάδε κείται Κνώσιος Ινδοφόνος, βρομίου ούναθλος Οφέλτης… Και τότε Βάκχος έθηκε ποδών ταχύτητος αγώνας

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.

Αφήστε μια απάντηση