Οι ΄Ελληνες και… οι άλλοι

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

10999159_847387845323864_1656509890_oΟι ΄Ελληνες και… οι άλλοι

Konstantin Valassidis

Μέχρι να κυκλοφορήσει , να το πάρετε είδηση και να το διαβάσετε, θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι απολαμβάνετε «μία από τα ίδια», ίσως με κάποιες ιδιαιτερότητες στην συσκευασία, όμως απελπιστικά μια θλιβερή επανάληψη στις πλάτες μας.. Ενδεχόμενα να έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Τα αφεντικά παραμένουν ίδια και ο σκοπός τους ένας «Εξοντώστε τον ΄Ελληνα»….

Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στην επιθυμία-διαταγή του αφεντικού, από τον οποίον είναι εξαρτώμενος ο εκάστοτε αρχηγός της χώρας. Η αλυσίδα στον λαιμό είναι κοντή δεν αφήνει περιθώρια. Να σκεφτείτε μόνον τι πλούτος είναι μαζεμένος για την χώρα μας τον οποίο απαγορεύεται να αγγίξουμε και να πληροφορηθούμε…. Είμαστε καταδικασμένοι σαν τον μυθικό Τάνταλο να τελειώσουμε από ασιτία και δίψα.

Εδώ τελείωσε η πληροφόρηση σας. ΄Ετσι είναι η κατάσταση και θα γίνεται ολοένα και χειρότερη… Ας καταλάβουμε ότι οι σωτήρες μας, τελείωσαν ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ» ΣΩΘΗΚΕ. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Συνειδητοποιούμε την κατάσταση, ξαναθυμόμαστε την ιστορία μας, στης οποίας τις δύσκολες στιγμές πάντοτε «οι΄Ελληνες ενώθηκαν και ενωμένοι νίκησαν τους εχθρούς τους»…. Πρέπει να καταλάβουμε ότι χωρίς την συνένωσή μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον άλλον δρόμο τον εύκολο…. Πιάνουμε μια άκρη του δρόμου και ψοφάμε !!!!!!!

΄Οσοι όμως κατορθώσετε να ξυπνήσετε και να καταλάβετε…… τρέξτε να βρείτε τον όμαιμό σας τον αδελφό σας, αυτόν στου οποίου τις φλέβες κυλάει ο «Ιχώρ», θα τον αναγνωρίσετε από το βλέμμα του και θα σταθείτε δίπλα του, δυναμώνοντας την συμπαράταξη των Ελλήνων…. Δίπλα στους παραστάτες μας, που μας περιμένουνε. Ας μην αργούμε. Η αργοπορία μας επιφέρει απώλειες. Η αφύπνισή μας έχει αποφασιστεί…. Ας μην καθυστερούμε άλλο. Ρωτώντας θα μάθετε για τις Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις)… Τους άλλους, αυτούς που κοιμούνται αφήστε τους. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Αστερίων (ΚΒ)

Αφήστε μια απάντηση