ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10982474_847164025346246_8823838164775072787_nΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. 

ΑΘΗΝΑ 14/2/2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Βίκυ Χαραλάμπους : Αγαπητοί συν-Έλληνες, αγαπητοί φίλοι, ευχαριστούμε που είστε εδώ, ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε για ακόμα μία φορά μία δική μας εκδήλωση. Μία εκδήλωση που οργανώνεται από εμάς εθελοντικά, φιλικά, για να ενώσουμε ψυχές, οι ομόνοοι. Να συντονιστούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Ακούσατε προηγουμένως και το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές, η “κυρία” Μπενάκη, με εισαγωγικά το “κυρία” να αναφέρει στον πρόεδρο της δημοκρατίας “κύριο” Παπούλια, και πάλι το “κύριος” μέσα σε εισαγωγικά, ότι αναλαμβάνει και ορκίζεται να ηγηθεί αυτής της χώρας και αποδέχεται ότι θα υπάρχουν μειώσεις στα σύνορα, ότι θα υπάρχουν άγνωστες δυνάμεις οι οποίες θα κυριαρχήσουν στην Ελλάδα, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα θα παραβιαστούν, εις χάριν λέει, της Ενωμένης Ευρώπης. Αυτά όλα, είναι αυτά που μας έλεγαν. Είναι όλα αυτά τα οποία έχουν καθιερώσει στην χώρα. Εμείς τα ακούγαμε και παλιά, δεν μιλάγαμε γιατί θεωρούσαμε ότι κάτι γνώριζαν περισσότερο από εμάς. Έχει αποδειχτεί φίλοι συν-Έλληνες, ότι ό,τι είπαν το έκαναν. Ήρθαν στην χώρα λέει, η τρόικα και το ΝΔΤ το 2009, το άταχτο παιδί της Ευρώπης την Ελλάδα, να μαζευτεί στα έξοδα και να αρχίσει να μπαίνει σε μια αναπτυξιακή πορεία.

Τι τραγωδία, το κοροϊδία, από το 2009 η Ελλάδα σε πραγματικούς αριθμούς και σε δικά τους δεδομένα από το 103 % του εξωτερικού χρέους έναντι του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της χώρας, καταφέρανε σήμερα με όλες αυτές τις εξυγιάνσεις να φτάσουνε στο 210 % σε μόνο 5 χρόνια. Από την μέρα που άρχισε ο πανικός και να συζητάνε ότι η Ελλάδα είναι το κακό παιδί της Ευρώπης. Καταφέρανε μόνο μέσα σε πέντε χρόνια να εκχωρήσουμε την χώρα μέσα από το ΤΑΙΠΕΔ , να κόψουν λέει το κόστος και το δάνειο για 100 δις, αλλά κρύψαν από τον Έλληνα πολίτη, ότι την ίδια στιγμή η χώρα κατασχέθηκε. Και κατασχέθηκε με νόμους παράνομους οι οποίοι όλοι ψηφίστηκαν μέσα από μία βουλή των 300 προβάτων, οι οποίοι χωρίς να διαβάζουν απλά βάζουν υπογραφή σε 200 νόμους την ημέρα, χωρίς να ξέρουν ότι ο κάθε νόμος ο οποίος υπογράφουν, δεσμεύει για πάντα αυτήν την χώρα. Έχουμε καταλήξει στο να υπάρχει η ανεργία στην Ελλάδα στο 25% το οποίο είναι ακόμα μία κοροϊδία. Έχουμε φτάσει αγαπητοί συν-Έλληνες στο 70 %.

Εάν σας ζητήσω από όλους εσάς, να μου πείτε πόσοι εργάζεστε σήμερα, πολύ λίγα χέρια θα δούμε, άρα και εδώ ψέματα. Τι θα πούμε για όλες αυτές τις αυτοκτονίες οι οποίες καθημερινά κρύβονται από τα ΜΜΕ ; Τι θα πούμε για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που τρώνε από τα σκουπίδια ; Τι θα πούμε στην μάνα που δεν έχει να δώσει φαγητό στο παιδί της ; Τι θα πούμε για τον νέο ο οποίος δεν έχει πια όραμα και βγαίνει στο εξωτερικό για ένα κομμάτι ψωμί ; Τι θα πούμε για τον ηλικιωμένο που με ντροπή προσπαθεί να συντονίσει την ζωή του και με πόνο να βλέπει τα παιδιά του να μην επιβιώνουν ; Όλα αυτά είναι η Ελλάδα του σήμερα. Τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά συν-Έλληνες ; 

Όλα αυτά είναι ένα τεράστιο σχέδιο, το οποίο υλοποιήθηκε με τους δικούς μας πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μέχρι σήμερα καταχράστηκαν κάθε τι που ήταν υγιές στην χώρα. Είπαν ψέματα, έκλεψαν, παραβίασαν κάθε βάση δεδομένων. Είναι ώρα συν-Έλληνες να σηκωθούμε, όλοι εμείς είμαστε η Ελλάδα, όλοι εμείς είμαστε η ενέργεια της Ελλάδας, όλοι εμείς είμαστε το σύστημα για την Ελλάδα, αυτοί μπορούν να ονομαστούν μόνο ως καθεστώς, το σύστημα είμαστε εμείς. Εμείς παράγουμε, εμείς μπορούμε να το καταφέρουμε, γι’ αυτό η Ε.ΣΥ., ο κάθε ΕΣΥ, ο κάθε ΕΜΕΙΣ, συντονιζόμαστε κάτω από μία ροπή, η οποία ροπή πρέπει να πετύχει. Εάν όλοι καταφέρουμε να συντονιστούμε κάτω από αυτές τις κοινές στρατηγικές, να αποδείξουμε την αλήθεια, να αντιστρέψουμε αυτήν την παρανομία η οποία γίνεται καθημερινώς στην Ελλάδα, θα δείτε ότι η Ελλάδα, ξανά θα βγει και θα είναι πρωτοπόρος ως πραγματική δημοκρατία. Και η πραγματική δημοκρατία δεν είναι βέβαια αυτό που ζούμε σήμερα. Σήμερα ζούμε σε μία φαυλοκρατία, σε ένα καθεστώς το οποίο δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, εμείς όμως δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβαίνει αυτό.

Ο κύριος Θεοδωρόπουλος πριν αναφέρθηκε στις “Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις”. Οι “Ελλήνων Συνέλευσις” ιδρύονται από όλους εμάς, τοπικά σε κάθε Καποδιστριακό δήμο, άρα έχουμε διείσδυση σε όλες τις περιοχές, για να μπορέσει να αντικατοπτριστεί η ανάγκη η δική μας από την μία, το πιστεύω μας από την άλλη και να συντονιστούμε στο να προωθήσουμε την πραγματική δημοκρατία και στην πολιτική ακόμα αν θέλετε, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα. Δεν υποκινούμαστε από κανέναν. Είμαστε Έλληνες, αγαπάμε την Ελλάδα, νιώθουμε υπερήφανα που είμαστε Έλληνες και δεν δεχόμαστε κανέναν να μας ονομάζει ρατσιστές, γιατί εμείς ονομάζουμε Ελλάδα= Ελλάδα. Έχουν την αναίδεια, μόλις ακούσουν κανένας να μιλάει για Ελλάδα σε λένε ρατσιστή. Που καταντήσαμε ;

Η Κύπρος είναι ένα μεγάλο παράδειγμα του τι συνέβηκε. Δημιουργήσαν στην Κύπρο το δεδομένο, ότι εαν πεις πως είσαι Έλληνας να θεωρείσαι φασίστας, μα Έλληνες είμαστε παιδιά. Δεν δικαιούμαστε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα συν-Έλληνας μέχρι σήμερα. Όλα αυτά είναι αν θέλετε το υβρίδιο η Κύπρος, να φτιάξουν μια Κύπρο η οποία να είναι αμέτοχη, να μπορεί να έχει ένα γενικό παγκόσμιο πολιτικό δεδομένο, ένα οικονομικό παράδεισο. Και είδατε πως ο οικονομικός παράδεισος, εν μια νυκτί κατρακύλησε και αυτός όπως και όλα τα άλλα ; Που είναι η Κύπρος σήμερα ; Που είναι όλα αυτά τα οποία στήσαμε μέσα στην Κύπρο τόσα χρόνια μετά την κατοχή ; Ακόμα μία κοροϊδία, κάθε μέρα και από μία κοροϊδία. Τελείωσαν όλα αυτά, σηκωθήκαμε, ξυπνήσαμε, είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ορκιζόμαστε ότι θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα, θα υπερασπιστούμε το Έθνος μας, τα πιστεύω μας, τα Ελληνικά αξιακά μας πρότυπα.
Προσπαθήσαμε όλοι μας και όλοι εσείς που βρίσκεστε εδώ παντοιοτρόπως να ενημερώσουμε τον Έλληνα συμπολίτη μας, για το χαρτοφυλάκιο που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας, τις μελέτες που έχουμε κάνει για όλους τους δήμους, να ταρακουνήσουμε την κυβέρνηση, ότι έχει 600 δις κατατεθειμένα σε λογαριασμό, που αναμένουμε το κράτος μας, ένα για την Ελλάδα 600 και ένα για την Κύπρο 50, να τα λάβει, για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτά τα μνημόνια της ντροπής και να μπορέσουμε να έχουμε μία πραγματική αναπτυξιακή πορεία και να αρχίσουμε να νιώθουμε περήφανα, ότι φτιάχνουμε το μέλλον και όχι ότι καταστρατηγούμε κάθε δικαίωμα και κάθε πολιτικό αξίωμα, αντ’ αυτού η κυβέρνησή μας κωφεύει, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, έχουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία σπέρνουν συνεχώς ανοησίες, όμως έχετε δει πάρα πολύ καλά, ότι την κάθε δίκη που έχει προσπαθήσει το κατεστημένο να εγκλωβίσει τον Αρτέμη Σώρρα και τις προτάσεις που τον συνοδεύουν, είδατε ότι κερδίζουμε τα δικαστήρια.

Κανένα δικαστήριο δεν έχει μείνει για να κερδηθεί. Αποδείχτηκε ότι τα 600 δις είναι πραγματικότητα, ότι είναι αυθεντικά, ότι είναι κατατεθειμένα και ότι με ένα πάτημα ενός κουμπιού μπορεί η Ελλάδα αύριο το πρωί να έχει χρηματοδότηση, να εξαγοράσει το δάνειό της με 0% επιτόκιο και με αποπληρωμή από 50 έως και 100 χρόνια και αν ξεκινήσει να έχει έναν έλεγχο σε αυτό το κρατικό χρέος, στο οποίο κανένας δεν γνωρίζει πόσο είναι και το ανεβάζει κάποια δις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κάνουμε τέλος πάντων έναν έλεγχο.

Αυτός είναι ο μόνος όρος που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στον φάκελό του. Να γίνει ένας έλεγχος του δημόσιου εξωτερικού χρέους και να δούμε εαν έχει καταχραστεί κανείς το δημόσιο χρήμα να αντιμετωπίσει τελικώς αυτήν την δικαιοσύνη, αυτός είναι ο μόνος όρος, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Η κυβέρνηση αγνοεί, δεν θέλει. Κάναμε την δεύτερη κίνηση, η οποία ήταν η δόμηση χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στους δήμους. Μελετήσαμε 500 ταξίδια πήγαινε έλα στην Ελλάδα. Μετρήσαμε πόσες ανάγκες νερού έχουμε, τι δρόμους χρειαζόμαστε, τι συντήρηση, τι νέο σιδηρόδρομο χρειαζόμαστε, τι ενέργεια, τα πάντα. Ό,τι χρειαζόμαστε για να έχουμε μία καλή διαβίωση και να έχουμε αναπτυξιακή πορεία να παραδώσουμε ένα μέλλον στα παιδιά τα δικά μας καλύτερο από αυτό που βιώσαμε εμείς, αυτό επίσης είναι εύκολο, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αιτηθεί ο δήμος μας, ο δήμαρχος μας κατ’ εντολήν του δημοτικού συμβουλίου.

Κάποιοι δήμοι το έκαναν, αλλά οι περισσότεροι δήμοι μας πετάγανε από το ένα δημοτικό συμβούλιο στο άλλο, παίρναν κάτι αποφάσεις οι οποίες ήταν ανόητες, για να πουν ότι το κάναν, και δεν δέχτηκαν τις ανάγκες του πολίτη τους και πάνε ταξίδια μόνο στην Γερμανία για να αποδείξουν ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να λάβουν δάνεια και να μας βάλουν περισσότερο στο βούρκο, από τα να απαιτήσουμε τα δεδηλωμένα, τα δικά μας. Ο φάκελος αυτός για τους δήμους, εκτός από τις μελέτες είναι συνδεδεμένος άμεσα με κυριαρχικά δικαιώματα που έχει η Ελλάδα στους παγκόσμιους λογαριασμούς, τα οποία είναι κληρονομικό δικαίωμα της Ελλάδας, να λαμβάνει χρήματα όταν τα χρειάζεται, και αυτό το έχουν επικυρώσει οι ίδιοι οι πολιτικοί μας. Ο εκάστοτε πρόεδρος, ο υπουργός οικονομικών, ο πρωθυπουργός της χώρας και ο Άρειος πάγος με υπογραφή τους αυθεντική, ότι κάθε χρόνο ελέγχονται αυτοί οι λογαριασμοί, στους οποίους έχουμε δικαιώματα να λαμβάνουμε όποτε τα έχουμε ανάγκη.

Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή, διαθέτει στους λογαριασμούς της χρήματα, τα οποία τα έχουν σπείρει σε διάφορες τράπεζες αρκετά τρις, δεν θέλω να σας λέω τα νούμερα γιατί ακούγονται πολλά και κάθε μέρα αυτά αυξάνονται. Είναι της Ελλάδας και για να μπορέσει κάποιος να λάβει αυτά τα χρήματα θα πρέπει να καταθέσει αντασφάλεια, δηλαδή ότι θα τα επιστρέψει πίσω σε 50 χρόνια με 0% επιτόκιο, έπειτα χρειάζονται τα έργα και τέλος χρειάζεται ο κλειδάριθμος, που τον κλειδάριθμο τον έχει ο εκάστοτε διοικητής της χώρας, άρα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών.

Εμείς φτιάξαμε τον φάκελο ως ιδιώτες. Ο Αρτέμης Σώρρας έβαλε και πάλι την εγγύηση, κάναμε τις μελέτες που έπρεπε να καταθέσουμε, κατέχουμε και τον κλειδάριθμο για να μπορέσουμε να ενταχθούμε και μας έμεινε μόνο το αίτημα, το αίτημα των δήμων. Καταφέραμε μερικούς δήμους και φτιάξαμε τον φάκελο. Ο φάκελος κατατέθηκε ήδη στην παγκόσμια τράπεζα στο εξωτερικό στην Αμερική. Στην ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής επίσης, την Federal Reserve, κατατέθηκε στον ελεγκτή, ο οποίος, καθώς αυτός θα έπρεπε να δει αν ο φάκελος πληροί τα δεδομένα για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε αυτά τα χρήματα και όλα αυτά έχουν γίνει. Η Ελλάδα έπρεπε να περιμένει εμάς τους ιδιώτες να κάνουν αυτά, τα οποία η κυβέρνηση θα έπρεπε με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού να αιτηθεί. Το κάναμε όμως, δώσαμε τον απαιτούμενο χρόνο για να υπάρξουν οι οποιεσδήποτε αντιρρήσεις. Ο χρόνος τον αντιρρήσεων έκλεισε. Η Ελλάδα αυτήν την στιγμή, ο φάκελός μας είναι πλήρως επικυρωμένος, έχει περάσει και ο χρόνος που δώσαμε για τις αντιρρήσεις. Δεν έχει υπάρξει καμία αντίρρηση και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο επόμενο μας βήμα, το να απαιτήσουμε να κατεβούν αυτά τα χρήματα γιατί είναι δικά μας.

Γι’ αυτό η κάθε Ε.ΣΥ. , αυτό το κύτταρο το οποίο θα στηθεί στον κάθε δήμο ξεχωριστά, που είναι μόνο Ελλήνων συνέλευσις και δεν είναι κάτω από κόμμα, μπορούν να αιτηθούν παράλληλα, να πιέσουμε τώρα με άλλο τρόπο, γιατί αυτή θα είναι η πραγματική μας πίεση, για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε αυτά τα χρήματα, άρα θα γίνει και όχημα των πιέσεων που θα κάνουμε σιγά σιγά, η ίδια η Ε.ΣΥ. στην ίδια την Ελλάδα, αλλά και σε όλη την υφήλιο, για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε αυτά τα χρήματα υπέρ της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή βέβαια εργαζόμαστε και πολύ καλά το ξέρετε, ότι στον φάκελο υπάρχει και η Κύπρος, γιατί η θυγατέρα Κύπρος δεν μπορεί να μείνει έξω. Ο νόμος της Κύπρου δεν δίνει το δικαίωμα όπως στην Ελλάδα για να γίνει Ε.ΣΥ., αλλά επειδή πάντοτε υπάρχει ένα παράθυρο, γιατί αυτοί τα φτιάχνουν, για να μπορούν να φεύγουν όταν χρειάζεται, χρησιμοποιούν αυτά τα παράθυρα και χρησιμοποιήσαμε την Ελλάδα, να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε χρήματα στην Κύπρο, οπότε το πακέτο μας διαθέτει χρήματα και για την Κύπρο και για τον απανταχού Ελληνισμό.

Αυτό ήταν το δεύτερο πακέτο, το ίδιο συνέβη και με την τράπεζα της Ανατολής, δεν θέλω να μπω σε αυτό αλλά και εκεί ακόμα αποδείχτηκε περίτρανα, ότι και πάλι η Ελλάδα έχει παραβιαστεί το κάθε της δικαίωμα, ότι τα χρήματα των Ελλήνων χρησιμοποιήθηκαν για τις επαναστάσεις, για τις δημιουργίες τραπεζών, για τις κατασχέσεις, και η Ελλάδα παραμένει πάντοτε να χρωστάει ενώ της χρωστάνε. Έχουμε κερδίσει και εκείνο το δικαστήριο, και πάμε στο να απαιτήσουμε τώρα να ελεγχθεί η τράπεζα η Εθνική και να γίνει πραγματική εκκαθάριση, θα δούμε τώρα τι θα συμβεί.  Έχουμε κερδίσει το δικαστήριο, όπου έχει αποδειχτεί και οι λογαριασμοί υπάρχουν και τα χρήματα υπάρχουν, δεν έγινε εκκαθάριση ποτέ, δικαιωματικά ανήκει στους μετόχους η αξία της τράπεζας και άρα η Εθνική σήμερα ως υπόλογη, θα πρέπει να αποδείξει τι τα έκανε τα λεφτά. Θα γίνει εκκαθάριση, απαιτούμε την εκκαθάριση, αυτή η δίκη έρχεται τώρα.

Δεν θέλω να σας κουράσω πολύ με όλα αυτά, θα πω και τέλος με το ΤΧΣ, όπως πολύ καλά ξέρετε, ήταν ένας άλλος ένας δούρειος ίππος όπως φτιάχτηκε στην Ελλάδα, για να κατασχέσουν και να καταχραστούν και τα τελευταία χρήματα που υπήρχαν στην Ελλάδα. Οι τράπεζες έχουν χρηματοδοτηθεί από αυτό το μίζερό μας κράτος μέχρι 280 δις ευρώ από το 2008 και μετά, που αυτό σημαίνει το μεγαλύτερο χρέος της Ελλάδος το έχει επωφεληθεί ο τραπεζικός τομέας. Δηλαδή εμείς, ο κάθε ένας από μας εγγυάται τις τράπεζες, την ιδιωτική εταιρεία, που τα χρήματα τα παίρνουν οι διοικούντες και επενδύουν σε χαρτοφυλάκια που κανένας δεν ξέρει τι κάνουν, χάνονται τα χρήματα, πως καταφέραν 280 δις να εξαφανιστούν και να χρωστάμε, να υπάρχει και ζημιά 16 δις και πάλι να είμαστε από κάτω ; Που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα βρε παιδιά ; 280 δις στην Ελλάδα έχουν ξοδευτεί ποτέ από τράπεζες ; Άρα τι τα κάναν αυτά τα χρήματα ; Τι τα κάναν αυτά τα χρήματα; Σε ποιες επενδύσεις δοθήκαν αυτά τα χρήματα με εγγυητές τον κάθε έναν από εμάς ; Και αυτό προχωράει.

Ο Αρτέμης κατέθεσε ένα χαρτοφυλάκιο με 100 δις, προς εξαγορά του χαρτοφυλακίου του ΤΧΣ, σε τιμή διπλάσια από αυτά τα οποία μας είχαν φορτώσει. Ακόμα και αυτό αγνοήθηκε, σιγή ιχθύος. Όμως μέσω των Ε.ΣΥ. τώρα, οι οποίες δημιουργούνται τάχιστα, και εκεί θα πάμε να απαιτήσουμε, γιατί δεν είναι μόνο ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος κατέθεσε έναν φάκελο και μπορούν να του πουν κιόλας δεν τον θέλουμε. Εμείς όμως δικαιούμαστε να ξέρουμε, ο κάθε ένας από μας, γιατί αυτά τα ρήματα δεν χρησιμοποιήθηκαν μέχρι σήμερα ή δεν απορρίφθηκαν. Οπότε, όλα αυτά μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε μέσω των Ε.ΣΥ., γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας και να ιδρύσουμε τις τοπικές Ε.ΣΥ., όπου να μπορέσουμε να αντιπροσωπεύσουμε σωστά τον εαυτό μας προς τους τρίτους και να απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας.
Δεν θέλω να σας πω τίποτα περισσότερο, ούτως ή αλλιώς ο Αρτέμης ακολουθεί. Είμαστε όλοι παρόντες και θα είμαστε όλοι παρόντες μέχρι το τέλος. Αυτός ο αγώνας δεν είναι εύκολος. Όμως, από την άλλη, κάθε σημείο και κάθε επίπεδο, όλη αυτή η ζούγκλα την οποία περάσαμε πιο πριν, είναι απλά μία εικόνα, δεν είναι τίποτα περισσότερο. Αυτή η εικόνα, θα μείνει ένα κάδρο στον τοίχο και θα το θυμόμαστε και θα ξέρουμε, ότι εμείς αλλάξαμε την ιστορία, εμείς καλούμαστε να αλλάξουμε την ιστορία.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και όλοι μαζί για μια ελεύθερη Ελλάδα.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………………………………………………………

ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. 14/2/2899(2015) βίντεο

Αφήστε μια απάντηση