ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ( απομαγνητοφώνηση ομάδα Μνημοσύνη) 14/2/2899(2015)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 14 2 2899

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 14-2-15

Καλησπέρα συνέλληνες, μεγάλη μου τιμή, όλα τα αδέρφια μαζί!

Κάθε μέρα μεγαλώνουμε, κάθε μέρα ωριμάζουν όλοι και στην μεγάλη ιδέα αλλά και στην πραγματικότητα των Ελλήνων. Κοιτάξτε πόσα χρόνια πολεμάμε και κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα. Σήμερα την ημέρα «Βαλεντίνου» που όλοι είναι ερωτευμένοι και είναι φευγάτοι, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από μέρες, μαζευόμαστε και κάνουμε την μεγάλη διακήρυξη των Ελλήνων Συνέλευση!

Μετά από πολλά χρόνια, Ελλήνων Συνέλευση.

Αφού φάγαμε όλα τα κόμματα στο κεφάλι, αφού τα ζήσαμε στο πετσί μας, είδαμε όλες τις ψεύτικες ιδεολογίες τις ξενόφερτες, τα ζήσαμε, πτωχεύσαμε πολλές φορές. Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου εδώ και – εγώ τον κάνω από τότε που γεννήθηκα, αλλά μαζί μου τουλάχιστον τρία χρόνια εμφανή. Αφού είδαμε ακριβώς τι συμβαίνει, σας δείξαμε, σας αποδείξαμε, το είδατε και συνέχεια κάθε μέρα ωριμάζουν Έλληνες. Ας είναι αγκυλωμένοι από όλο αυτό το σύστημα και όλο αυτό το καθεστώς που πιέζει τους πάντες. Ναι, έχουμε την τόλμη να φτιάξουμε την Ελλήνων Συνέλευση, την πραγματική δημοκρατία, για αυτό ζούμε και αυτό θα κάνουμε. Μία δημοκρατία η οποία έχει μόνο δημόσια διοίκηση, δεν έχει κόμματα, χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα. Και εδώ να θυμηθούμε ότι γεννηθήκαμε Έλληνες και τελικά σε όλη την πλάση, σε όλη την ανθρωπότητα αλλά και στην Ελλάδα μας, βρήκαν χιλιάδες τρόπους να μας διαιρέσουν. Είτε λέγονται κόμματα, είτε λέγονται δόγματα, είτε λέγονται ομάδες ποδοσφαιρικές και χιλιάδες πράγματα.

Στην μεγάλη ένωση των Ελλήνων, για την Ελλήνων πολιτεία. Μου λένε μερικοί «κάνετε πολιτική;». Όχι, κάνουμε πολιτειακή. Και αυτή την στιγμή είναι μεγάλη ανάγκη σε όλη την Ελλάδα να μαζευτούν όλοι οι Έλληνες να διοικήσουν τις δικές τους Ε.ΣΥ. Πρέπει να ξέρετε και να ξεκαθαρίσουμε κάτι, δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει κίνημα. Όλοι με πιέζουν για κόμμα, εγώ να γίνω κόμμα; Μα εγώ δεν θέλω κομμάτι της Ελλάδας, θέλω όλη την Ελλάδα! Όλη!

Είναι νομοτέλεια να μαζευτούν οι Έλληνες απανταχού της γης.

Δεν θυμώνετε ρε συνέλληνες, όταν έχω τρία εκατομμύρια αδέρφια μου στην Αμερική που πονάει η καρδία τους για την Ελλάδα, ένα εκατομμύριο στην Αυστραλία, πεντακόσιες χιλιάδες στον Καναδά, ένα εκατομμύριο στην Γερμανία και πολλά εκατομμύρια μέσα στον πλανήτη; Είναι αυτόχθονες Έλληνες και δεν μπορούνε να πούνε για την χώρα τους ή να ψηφίσουν στην χώρα τους; Τελικά η πολιτεία των Ελλήνων δεν τους αντέχει; Αλλά αντέχει να μοιράζει ιθαγένειες; Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην ιθαγένεια. Η ιθαγένεια είναι θέμα DNA, είναι θέμα Ελλήνων και δεν μπορεί κανένας να μας την πάρει.

Ξέρετε όμως τι πονάμε; Θα σας πω κάτι, τους βασιλιάδες τους ξεκινήσανε οι Έλληνες, αλλά ποιους βασιλιάδες ξεκινήσανε; Την βάση του λαού, αυτό σημαίνει βασιλιάς. Και είχαμε εκλεγμένους βασιλιάδες. Γράψαμε όλα τα καταπιστεύματα και όλους τους παγκόσμιους λογαριασμούς, τα κέρδη των ανθρώπων, σε πρίγκιπες και βασιλιάδες οι οποίοι σήμερα στον πλανήτη γίνονται άνευ εκλογών. Ο πρώτος βασιλιάς των Ελλήνων ήταν ο Φίλιππος, που μας ένωσε. Κοιτάτε πόσα χρόνια πάνε για να ενωθούμε ξανά και να ξανά μεγαλουργήσουμε. Γιατί μας διαίρεσαν και βρήκαν τον τρόπο. Και μέσα σε αυτή την διαδικασία της κυριαρχίας που προσπαθούνε σήμερα να την βγάλουνε από τον Έλληνα, είναι αν μη τη άλλο όλα μας τα ταμεία και η παγκόσμια κληρονομιά μας από τα πολλά χρόνια που έχουμε. Γιατί οι κληρονομιές παγκοσμίως είναι των Ελλήνων. Έχω αποδείξει χιλιάδες πράγματα, ότι εμείς έχουμε πλούτο και παγκόσμια ταμεία πριν ακόμη αυτοί εμφανιστούνε στον πλανήτη μας. Και αυτός ο πλανήτης είναι Ελλάνιος.

Σχεδόν όλοι ξέρετε τι συμβαίνει εδώ, βλέπω πολλά αδέρφια μου ορκισμένα. Μπήκαμε σε έναν μεγάλο στίβο, τελικά είδατε αγαπητοί συνέλληνες που πολεμιόμαστε από όλους; Γιατί; Που είναι λοιπόν αυτή την στιγμή όλο το κράτος να έρθει, στο κράτος τι δώσαμε, στους κραταιούς; Μήπως ζητήσαμε τίποτα δανεικά; Ή μήπως τους ζητήσαμε κάποιες θέσεις; Ή μήπως να αγοράσουμε ακόμα και ένα μέτρο γης; Τους δώσαμε τα 600δις, είναι εκεί. Υπάρχουνε τεράστιοι μηχανισμοί και αποδείξεις που τα αποδέχτηκαν και ξέρουνε τι συμβαίνει. Αλλά το καλύτερο είναι ότι κάθε χρόνο ο πλούτος της Ελλάδος στα παγκόσμια Ελληνικά ταμεία υπογράφεται από τους αξιωματούχους, όχι τους Έλληνες, τους δικούς τους και υπογράφει ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο υπουργός οικονομικών, ο αμπάσαντορ στον Ο.Η.Ε. που έχουμε και χιλιάδες αξιωματούχοι και κρύβουνε τους λογαριασμούς τους Ελληνικούς. Και σήμερα η κυβέρνηση, η οποία είναι σήμερα χωρίς πρόεδρο – και εκεί είναι ένα θέμα, πως λειτουργεί η κυβέρνηση χωρίς πρόεδρο αφού τελικά κάναμε εκλογές για να βγάλουμε πρόεδρο αλλά τελικά ακόμα δεν έχουν πρόεδρο – γυρίζει γύρω-γύρω την Ευρώπη και ζητάει χρήματα. Ακούμε συνέχεια τα εβραϊκά τους κανάλια να λένε ότι όλοι είναι σε μια ανίχνευση χρημάτων. Πρέπει να μας κάνουνε πλάκα, κανένας δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι τα παγκόσμια ταμεία δεν είναι αληθινά γιατί έχω άλλο ένα φορτηγό με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι εκεί, είναι δικά μας και τα παίρνουν συνέχεια. Και θα τα πάρουμε μέχρι το τέλος όλα!

Πολλοί συνέλληνές μου, παραπονιόνται ότι μας χλευάζουν. Αγαπητοί μου συνέλληνες εδώ θα σας πω ένα παράδειγμα για να γελάσετε, μία ωραία κοπέλα η πιο ωραία της γειτονιάς όταν περνάει από την γειτονιά όλοι για αυτήν λένε. Οι μισοί λένε ότι έχουν πάει μαζί της και οι άλλοι μισοί που είναι γυναίκες λένε κοίτα πως είναι αυτή. Μα μόνο για αυτήν μπορεί να λένε συνέλληνες, εσάς χτυπάνε, εσείς που αξίζετε, εσείς που καταλάβατε και εσείς που θέλετε την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα ενωθεί, είναι εντολή και διαταγή για κάποιους η Ελλάδα να διοικηθεί από αυτόχθονες Έλληνες!

Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν γύρω στις 40 με 45 Ε.ΣΥ. – εγώ δεν μένω στον αριθμό γιατί ο αριθμός αλλάζει μέρα με την μέρα. Η Ε.ΣΥ. που σημαίνει «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι «εσάς», είναι δική σας. Εσείς θα διοικήσετε τον κάθε δήμο σας γιατί ξέρετε καλύτερα από όλους πως διοικείται ο δήμος και τι προβλήματα έχει. Με μια δημοκρατική διαδικασία η οποία είναι μέσα στο καταστατικό της Ε.ΣΥ., με ένα συμβούλιο γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ομαδικό και θα μάθουμε να λειτουργούμε δημοκρατικά από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα. Θα συνδεθούμε και όλοι οι δήμοι θα συνδεθούνε μαζί με μία τεράστια διαδημοτική διαδικασία, πλήρως δημοκρατική, για να ελέγχουμε τον χώρο μας, να ελέγχουμε τι θέλει ο κάθε δήμος, να ελέγξουμε τα προβλήματα μας, να πάρουμε ξανά οι Έλληνες την εξουσία στα χέρια μας. Η εξουσία στα χέρια των Ελλήνων, όχι στων αντιπροσώπων.

Άξιοι συνέλληνες και συμπολεμιστές μου σας έχουν εξηγήσει τα εργαλεία και ίσως έχετε βαρεθεί να τα ακούτε. Ναι, είναι η ώρα που θα πολεμήσουμε και ο πόλεμος είναι που πρέπει να ενώσουμε όλα μας τα αδέρφια. Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, καταλαβαίνουν, δεν καταλαβαίνουν, πρέπει να τους κάνετε να καταλάβουν. Υπάρχουν συνέλληνες που είναι μπλοκαρισμένοι σε ένα καθεστώς τεράστιο και δεν μπορούν να έρθουν μαζί μας. Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και πολεμικά, να περάσουμε το μεταίχμιο και να κυλήσει όλος ο τροχός, να έρθει όλη η Ελλάδα να πάρει την δημοκρατία στα χέρια της, να διοικήσουν οι Έλληνες την Ελληνική τους πολιτεία και να μην ξαναγίνουν όλα αυτά που έχουν συμβεί στην χώρα μας, οι πτωχεύσεις και όλοι αυτοί οι οργανισμοί που λειτουργούν εις βάρος του Έλληνα. Όλοι αυτοί οι εβραϊκοί οργανισμοί όπως το Κ.Ι.Σ. που δεν πληρώνει ποτέ φόρους, όλα αυτά τα κλαμπ, όλες αυτές οι λέσχες και ποτέ μα ποτέ οι Έλληνες δεν θα επιτρέψουνε την παγκοσμιοποίηση γιατί μόνο αυτοί είναι παγκοσμιοποιητές, ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε παγκοσμιοποιητής.

Ξέρετε ότι υπάρχει ένας ιερός όρκος που έχουνε βγάλει οι Έλληνες. Ποτέ ξανά, εδώ και 2.500 χρόνια ενώ όλοι ορκίζονται, όρκος Ελληνικός δεν υπήρξε και δη όρκος που να είναι ολοκληρωμένος. Ποτέ δεν λέγανε όλο τον όρκο, δηλαδή όρκο που στο τέλος λέει τι θα πάθεις αν δεν κάνεις αυτό. Είδαμε ορκωμοσίες στην βουλή, σε προέδρους κρατών που κρατάνε το σύνταγμα και ο όρκος του προέδρου είναι γελοίος. Ο όρκος του βουλευτή είναι γελοίος «υπακοή στο σύνταγμα που φτιάχνω εγώ». Α μάλιστα, και αν δεν; αφού εσύ το φτιάχνεις. Οι δικηγόροι μας, τα παιδιά μας που υπερασπίζονται όλο το δίκαιο των πολιτών, δεν έχουν όρκο, γι αυτό αυτή η χώρα έχει διαλυθεί για πάντα. Διαλύθηκε το πνεύμα, διαλύθηκαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι δικηγόροι, τα πάντα, αλλοιώθηκαν, γι αυτό με πολεμάνε όλα μαζί. Γίνανε όλοι μασόνοι λέει, τι είναι αυτό; δεν ήταν Έλληνες; Εγώ λέει είμαι από εκεί, δηλαδή δεν είναι από δω; Δηλαδή δεν είσαι Έλληνας; Κοιτάξτε τι μας κάνανε, πως μας διαιρέσανε και δεν ξέρω τι υποσχεθήκανε αλλά ότι και να υποσχέθηκαν πρέπει να θυμηθούν ότι είναι Έλληνες γιατί αυτή την στιγμή το κτήνος τους τρώει όλους, τρώει και τα δικά του παιδιά.

Είχαμε πολλές προδοσίες σε όλα τα χρόνια, θυμηθείτε συνέλληνες ο Ιάσωνας προδόθηκε. Ο Ιάσονας είχε και νόμους, τους πέταξαν στην θάλασσα. Ο Αλέξανδρος προδόθηκε, δηλητηριάστηκε, κάποιοι δικοί του στρατηγοί είπανε φτάνει, δεν θέλουμε παραπέρα, ενώ το τέλος ήταν πιο πέρα. Τον πρόδωσαν και αυτόν, τον δηλητηρίασαν. Πάντα μια προδοσία, μια υπονόμευση. Όλοι μας οι ήρωες και ο μεγάλοι μας οι φιλόσοφοι πέθαναν στην εξορία εκεί στην φυλακή, ενώ γράψανε ιστορία και ο πλανήτης έχει καθίσει στις πλάτες τους.

Φτάνει αγαπητοί μου, δεν μπορώ στην Ελλάδα να βλέπω όλους τους δρόμους με τους προδότες, δεν μπορώ το αεροδρόμιό μου να λέγεται «Ελευθέριος Βενιζέλος», ναι δεν μπορώ! Έχουμε χρέος τους ήρωές μας να τους τιμούμε και όχι κάθε προδότη που διέλυσε την χώρα μου και τον Ελληνισμό μου να τον έχω πρώτη μούρη, διότι οι διοικήσεις μου είναι προδοτικές. Ας βάλουμε ένα φρένο σε αυτή την κατηφόρα και ξέρουνε πολύ καλά κάποιοι τι λέμε και σήμερα μας παρακολουθούνε σε όλο τον πλανήτη.

Αυτό που ζητάω λοιπόν σήμερα από όλους τους συνέλληνες είναι να ορκιστούνε στην μάχη του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας, στο DNA που είμαστε. Εδώ και 2.500 χρόνια δεν υπάρχει όρκος και βγάλαμε έναν όρκο και αυτή την στιγμή έχουμε πολλούς ορκισμένους σε όλη την Ελλάδα. Ο όρκος αυτός δίνεται ανάμεσά σας, στους συνέλληνές σας, να μην προδώσετε τον συνέλληνά σας, δεν ορκίζεστε σε κανέναν θεό, σε καμία θρησκεία. Είναι όρκος Ελληνικότητας ενός τεράστιου πολέμου ορατού και αόρατου, τον οποίο αυτοί κήρυξαν αλλά εμείς κάνουμε μάχες, κάθε μέρα κάνουμε μάχες σε έναν πόλεμο δικό τους.

Έχουμε μαζί μας σήμερα τρεις ιεράρχες. Ο ένας είναι αρχιεπίσκοπος και οι άλλοι δύο είναι μητροπολίτες. Ο αρχιεπίσκοπος της αυτοκρατορίας της Ρωμανίας, κοινώς του Βυζαντίου, έχει υπογράψει μαζί μας για τα παγκόσμια ταμεία, θα ορκιστεί ως Έλληνας. Προσκαλώ όλους τους Έλληνες που νιώθουν Έλληνες να έρθουν εδώ να δώσουν τον όρκο των Ελλήνων. Ελάτε!

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση