ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ”… Η παγκόσμια ελίτ σε πανικό υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
SORRASArtemis Sorras ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΜΑΣ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

………………………………………………………

Η παγκόσμια ελίτ σε πανικό υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών

Πώς συνδέεται ο Τζορτζ Σόρος; 

soros2-620x412-leveledΗ οργάνωση, η οποία προειδοποίησε αυτή την εβδομάδα, ότι οι πλούσιοι προετοιμάζονται για πολιτικές αναταραχές αγοράζοντας μυστικά καταφύγια, ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Σε δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις, ο οικονομολόγος Ρόμπερτ Τζόνσον αποκάλυψε ότι οι Κροίσοι αγοράζουν γη και διαδρόμους προσγείωσης σε απομακρυσμένες περιοχές, προετοιμαζόμενοι για μια κοινωνική εξέγερση η οποία αναμένεται να ξεσπάσει άμεσα εξαιτίας της αυξανόμενης εισοδηματικής ανισότητας.

«Γνωρίζω διαχειριστές hedge funds σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αγοράζουν διαδρόμους προσγείωσης και αγροκτήματα σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία, επειδή πιστεύουν ότι χρειάζονται μία μέθοδο διαφυγής», δήλωσε ο Τζόνσον.

Σε μεταγενέστερη συνέντευξη, ο Τζόνσον ανέφερε στο RT:  «Πολλοί πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι φοβούνται αυτή την περίοδο – πιστεύουν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε ασταθή τροχιά … Καθώς το σύστημα δεν διαθέτει κατάλληλους πόρους, καθώς δεν αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, όπως π.χ. στο Φέργκιουσον».

Ο Τζόνσον είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου της «Νέας Οικονομικής Σκέψης», μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Τζορτζ Σόρος, τον 26ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, με περιουσία που ανέρχεται περίπου στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι κάπως ειρωνικό το γεγονός ότι μια ομάδα που προειδοποιεί σχετικά με επερχόμενες κοινωνικές αναταραχές εξαιτίας των εισοδηματικών ανισοτήτων χρηματοδοτείται από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ωστόσο η ακρίβεια του ισχυρισμού ότι οι Κροίσοι αγοράζουν απομακρυσμένες κρυψώνες ενισχύεται μόνο από αυτή τη σύνδεση.

Ο Σόρος έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τις συνέπειες της ανισότητας στην κατοχή του πλούτου, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα ανάφερε για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος ανέφερε ότι η έναρξη του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης ύψους 1,1 τρισ. ευρώ θα έχει σοβαρές πολιτικές συνέπειες.

Άλλα μέλη της πλουτοκρατίας υιοθετούν επίσης τη ρητορική της ανισότητας στην κατοχή του πλούτου και υποστηρίζουν δήθεν την ανάγκη για εξισορρόπηση, ως μέρος μιας ευρύτερης θεματικής συζήτησης η οποία επικεντρώνεται στην «καπιταλιστική απειλή για τον καπιταλισμό».

Στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί ο Brandon Smith, όλα αυτά είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας, η οποία θα καταλήξει στην επιβολή ενός νέου οικονομικού συστήματος όπου η εξουσία θα συγκεντρώνεται στα χέρια μίας de facto παγκόσμιας κυβέρνησης.

«Οι διεθνείς τοκογλύφοι και κερδοσκόποι δεν έχουν απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τη διάσωση του σημερινού συστήματος, παρά τις υποθέσεις πολλών αναλυτών της αγοράς», γράφει ο Smith, προσθέτοντας ότι «ο μόνος στόχος τους είναι να αποτρέψουν τις ορατές συνέπειες της κρίσης μέχρι το νέο σύστημα να είναι έτοιμο (και αποδεκτό στη συνείδηση του κοινού) ώστε να τεθεί σε εφαρμογή».

http://www.tanea-london.net/NowNews/HOME.index.html

Αφήστε μια απάντηση