Αρχ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ: Πριν αναρριχηθείς κάπου ψηλά σκέψου το αποτέλεσμα μιας κατάρας πτώσεως από αυτό το ύψος…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΥΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ—-ΕΠΙΣΤΟΛΗ 4η—–
Πριν αναρριχηθείς κάπου ψηλά σκέψου το αποτέλεσμα μιας κατάρας πτώσεως από αυτό το ύψος…

Αριστερά του μπερντέ η καλύβα της πενίας που ο επισκέπτης αυτής, εξ αιτίας ενός υστερόβουλου εγωϊσμού, χαρακτηρίζει την ύπαρξή της ως κακή μοίρα του κατοικούντος, την στιγμή κατά την οποίαν γίνεται πάντοτε λόγος περί αναγκαίας προσωρινότητος.
Δεξιά του μπερντέ το ανάκτορον της υψηλής μιαρότητος, τρόφιμος αυτού ο (Φ) άναξ,που παρέλαβε και διατηρεί στο ακέραιον το σκήπτρον της υψηλότερης μικροψυχίας.

Σ’ αυτόν τον τελευταίον είναι άγνωστον το μεγαλείον της ταπεινότητας και της αξιοπρεπείας, όπου ο ηττηθέν δίνει το χέρι στον νικητή, εκφράζοντας συγχρόνως και τα συγχαρητήρια και την ευχήν για καλήν επιτυχίαν στο έργο του αλλά και την υπόσχεση περί αντιπολιτευματικής υποστηρίξεως, τω αγαθώ της Πατρίδος.

Αντί αυτών και πριν ακούσει τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, δηλώνει πρώτος <<Θα τον πολεμήσω λυσσαλέα, από την επόμενη μέρα>>!! Άγνωστο στον νικητή το ανυπολόγιστον της <<ουσίας>> και ταυτισμένος με το υλικόν και το πρόσκαιρον, ικανοποιείται με τις στιγμιαίες τυμπανοκρουσίες που αύριον θα μετατραπούν σε κοροϊδευτικά χειροκροτήματα.

Αποδεκτή και ευχάριστη η απόφαση, εάν τα 50 υπουργεία περιορίζονταν σε 20 η 30. Δέκα όμως υπουργεία με 3 τεράστιες όπως λέγουν προσωπικότητες να περιπλανώνται και να επισκιάζουν τους υπαλλήλους πλέον υπουργούς και κατ’ επέκτασιν όλη την Ελλάδα, φανερώνει το διάχυτον του εγωϊσμού και τίθεται βέβαια για συζήτηση το ανάστημα του ανδρός.

Η νίκη εν τούτοις βιάζεται να κλείση, την αυλαία του μπερντέ.
Κατάθεση στεφάνου στους Έλληνες της Καισαριανής, που εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς το έτος 1944. Εάν ο νικητής των Ελληνικών εκλογών πίστευε στη μεταφυσική, θα έφταναν μέχρι τα αυτιά του οι στεναγμοί των ψυχών εκείνων καθώς βαδίζει για διαπραγματεύσεις με τους ίδιους δολοφόνους της Καισαριανής που πάντοτε από θέσεως ισχύος, κάθονται στο τραπέζι.

Προς όλους τους συνΈλληνες οι οποίοι ευρέθησαν μακράν της κάλπης, στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
ΕΥΓΕ σε όλους τους αγωνιστές, οι οποίοι με την αποχή καταδίκασαν και δεν απεδέχθηκαν την πολιτική της Ευρώπης, έναντι της Ελλάδος, κάτω από το οποιοδήποτε κόμμα. (το ΚΚΕ απραγές, στον χώρο της μονίμου αντιπολιτεύσεως).
ΕΥΓΕ σ’ αυτούς που δεν απεδέχθηκαν την ελαστική καλτσοδέτα της Κ.Μερκελ, σαν θηλειά στον λαιμό των παιδιών τους.
ΕΥΓΕ σε αυτούς που με την αποχή καταδίκασαν τον χρεωκοπημένο πολιτικό τυχοδιωκτικό επαγγελματισμό.
Αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά, η σπουδαία παρακαταθήκη, που αφήσατε στα παιδιά σας και την οποίαν θα διηγούνται με υπερηφάνειαν τώρα αλλά και μετά την απελευθέρωση της Πατρίδος ΜΑΣ.

—-Ζήτωσαν οι συνΈλληνες και οι του μέλλοντος—

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-

Αφήστε μια απάντηση