ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ (15/1/2015). ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΙΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1259_kavala_by_night

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ – ΕΓΓΥΗΤΗ

…………………………………..

Σχόλιο Αλφειού: ΤΙΜΗ ΜΑΣ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ !!! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ( Αν οι όποιες προτάσεις είναι προτάσεις με κομματικές σκιές, υπάρχουν τόσα άλλα μέσα να τις διαφημίσετε… )

ΔΗΛΑΔΗ, κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ κ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ ;;; ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ !!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αναπτυξιακή Μελέτη για το Δήμο Επιδαύρου Πελοποννήσου. Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΡΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ !!! ΙΔΟΥ Η ΚΑΒΑΛΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΣΙΜΙΤΖΗ, ΟΣΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;…

ΝΟΜΟΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση