ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, “όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη”

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

tsipras_turkey

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ(ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για τους Ρομά, πλήρη δικαιώματα στη στέγαση, είτε με τη χορήγηση στεγαστικών δανείων, είτε με την παροχή έτοιμων κατοικιών. Συνεχής μέριμνα για θέματα υγείας και εκπαίδευσης. ( ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ;;; )

……….

Αναγνώριση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για ομόφυλα ζευγάρια και φυσικά όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτόν (π.χ. παροχές εγγάμων, γονικές άδειες, επιμέλειες τέκνων, δικαιώματα υιοθεσίας, συνταξιοδότησης, κληρονομιάς κλπ.). ( ΕΡΏΤΗΜΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ… ΟΜΟΦΥΛΟΙ;;; )

Παροχή ασύλου στην Ελλάδα σε άτομα που κινδυνεύουν στη χώρα τους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού. ( !!!!!!!!!!! ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ;;; )

Καμία διάκριση απέναντι σε ομοφυλόφιλους στο στρατό, για κληρωτούς και επαγγελματίες. Η κατάσταση με τα ψυχιατρικά χαρτιά Ι5 είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει, καθώς αναπαράγει διακρίσεις και στερεότυπα σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών. ( ΖΗΤΩ… ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΣΚΕΛΕΕΣ !!! ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ !!! ) 

Εισαγωγή στα σχολεία μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από ειδικευμένους δάσκαλους, με σύγχρονα βιβλία και με αναφορές σε όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές εκφράσεις των ανθρώπων, ώστε οι έφηβοι να αποδέχονται τη διαφορετικότητα χωρίς να ενοχοποιούνται. ( ΕΔΩ; ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ… ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΑ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ, ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΚΛΠ ΑΝΩΜΑΛΟΙ; ) 

………………..

Υποστηρίζουμε το δικαίωμα των γυναικών στην αναπαραγωγή και στον ελεύθερο σεξουαλικό προσανατολισμό.

Οι γυναίκες πρέπει οι ίδιες να αποφασίζουν για το αν, πότε και πόσα παιδιά θα κάνουν.

Υποστηρίζουμε την ελεύθερη, ισότιμη και νομικά κατοχυρωμένη επιλογή τρόπου συμβίωσης, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Απορρίπτουμε τον φονταμενταλισμό, θρησκευτικό και πολιτικό. ( ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;;; )

………………

Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.

Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, για να μην μεταπίπτουν εργαζόμενοι μετανάστες, μαζικά και άδικα, από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών τους να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές. ( ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ… ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ;;; )

Ένταξη των μεταναστών σε προγράμματα γεωργικής κατάρτισης που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για την κατανόηση νέων γεωργικών πρακτικών. ( ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ “ΑΓΡΟΤΕΣ” !!! ) ( ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ )

Στήριξη μεταναστών για τη συμμετοχή τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα εκλεγμένα όργανα( ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!)

Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν ο αριθμός των μεταναστών μιας ομάδας υπερβαίνει το 8%.

Καθιέρωση της αντιρατσιστικής εκπαίδευσης, παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ώστε να προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, οργάνωση ειδικών διαπολιτισμικών δραστηριοτήτων.

Απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας. ( ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ”, … ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ )

Αναγνώριση στα παιδιά που αποφοιτούν από σχολεία μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα (και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κτήση ιθαγένειας ή δεν επιθυμούν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια) του καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος με την ενηλικίωσή τους, ανεξάρτητα από τη νόμιμη ή μη διαμονή των γονέων τους στη χώρα.

Παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση.

Καθιέρωση της αρχής της κατοικίας προκειμένου για την κτήση της ιθαγένειας (residence citizenship), που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα. ( ΕΞΩ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! )

http://www.syn.gr/programma/programma.htm

……………

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η… ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ…!!! Αυτόχθονες πληθυσμοί  Αυτόχθονες ή ιθαγενείς ονομάζονται στις μέρες μας οι μειονοτικοί πληθυσμοί ενός κράτους, στην περίπτωση που κατοικούσαν στο έδαφός του πριν την έλευση του μετέπειτα κυρίαρχου πληθυσμού. ] ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ… ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

…………………………………….

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

brookings-lamogia

………………………………………

7086_620925344687285_809303884505794970_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Αφήστε μια απάντηση