ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ,ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε4 ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
“ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. 

ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΩΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ  ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ,ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

………………………………………..

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Αναπτυξιακή Μελέτη για το Δήμο Επιδαύρου Πελοποννήσου. Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση