ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΜΠΛΕ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

γκερέκουΑλέξανδρος Αλεξάνδρου ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Μόλις στις 5 Ιανουαρίου, ( δηλαδή πρίν 3 μέρες ), η υφυπουργός Πολιτισμού (!), Άντζελα Γκερέκου είχε εκδόσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι θα κατέβει υποψήφια βουλευτίνα στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Είχε κάνει την εξης δήλωση: » Έχω το ΧΡΕΟΣ να ΤΙΜΗΣΩ την παράταξη που με ανέδειξε (ΠΑΣΟΚ) και, ΚΥΡΙΩΣ, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.» …
Χθές 7 Ιανουαρίου, (δηλαδή μόλις 2 μερές μετά την δήλωση της οτι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ), με παρέμβαση, (όπως γράφει η εφημερίδα τα ΝΕΑ της Πέμπτης), του δικηγόρου του κ. Ρότσιλντ,υπουργού κ. Νικόλαου Δένδια, αλλάζει κόμμα και κάνει ανακοίνωσή οτι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ!!!
«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα. Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου (!!!), την ευημερία (!!!) και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας (!!!).»
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ, ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ!!!, (ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;).
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΑΝ 47.632 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ( ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ) !!!
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;10896877_1387107184925165_8894820976709191049_n

……………………………………………

Αλφειός: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΣΑΤΥΡΑ…

ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ… “ΕΞΑΠΑΝΕΚΑΘΕΝ” ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ… “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ” …

gerekoy1

 ΕΤΣΙ… ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ – ΣΑΜΑΡΑ… ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑ Ο ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ – ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) !!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ… ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ… ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ… ΤΙ ΜΠΛΕ… ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟ… ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ…1631372_473_355

 

Αφήστε μια απάντηση