ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ…

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1514589_10205327995302041_7000782721842735101_n10357239_10205327996102061_4405314008157281936_n

Konstantinos Androulidakis ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΩΣ ΟΠΛΟ- ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΣΥΧΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΗΣ ΗΡΑΣ) ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΔΩΡΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΣΘΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ. 

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΧΙΤΩΝΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΘΩΡΑΚΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟ. 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΤAI ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΑΣΟΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΟΡΘΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΡΟΠΑΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΩΜΑΛΑΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΝΤΡΟ <<ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ>>.

ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΓΑΘΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΛΑΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ. 

ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ, Η ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. 
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΠΑΛΑ;

Αφήστε μια απάντηση