ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ,ΤΟ ΦΩΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΜΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ), ΤΟΤΕ Η ΗΓΕΣΙΑ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ), ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ( ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ). ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. Η ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ “ΠΑΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΕΚΙΝΓΣ ΧΑΝ, ΜΑΟ, ΣΤΑΛΙΝ, ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΗΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Η ΓΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΩΝ ΣΤΙΦΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΓΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ “ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ”, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΤΟ “ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ”, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΝΙΚΩΝ, ΒΓΑΛΑΝ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΕΡΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.

“ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Alexandros Macedon

Αφήστε μια απάντηση