Εθνικής σημασίας τα δις της υπόθεσης Σώρρα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011…

………………

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

 Πράγματι υπάρχει ένα τεράστιο χρέος της Εθνικής και της τράπεζας της Ελλάδος προς τον κ. Σώρρα, και αυτός είναι ο λόγος που του προσέφεραν 1,5 δις ευρώ για να κλείσει την υπόθεση. Οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες της Εθνικής και της Ελλάδος, από ότι καταλαβαίνω, είναι ….

μεγαλοτραπεζίτες από το εξωτερικό, και αυτοί στην ουσία δεν θέλουν να πληρώσουν τα τεράστια χρέη τους προς ένα Έλληνα πολίτη. Θα κάνουν το παν για να σκεπάσουν και να υποβαθμίσουν την υπόθεση, και να την πνίξουν. Όμως, υπάρχει σοβαρό νομικό υπόβαθρο στην υπόθεση, που σε βάθος χρόνο μπορεί να αποφέρει μεγάλη οφέλη για τον Ελληνισμό. 

Η υπόθεση Σώρρα, μαζί με το ζήτημα των αποζημιώσεων από τη Γερμανία, και την σκόπιμη μαφιόζικη αύξηση του Ελληνικού χρέους είναι οι τρεις καλύτερες νομικές υποθέσεις του Ελληνικού λαού για να στριμώξει τους διεθνείς απατεώνες. Δεν είναι τυχαία η συνεργασία της Γερμανίας με αυτούς που χρωστάνε στο Σώρρα. Εάν βρεθούν ομάδες Ελλήνων που θα πάνε στα δικαστήρια πολλών και διαφορετικών χωρών τα τρία αυτά θέματα, θα αποκτήσει η χώρα μεγάλο μοχλό πίεσης προς τους διεθνείς εγκληματίες. Υπάρχουν πολλοί αυτόνομοι και ισχυροί πυρήνες και ξένων πολιτών ανα τον κόσμο, που πολεμούν ενάντια στη διεθνή διαφθορά, και που μπορούν να σταθούν στο πλευρό Ελλήνων, εφόσον τους ζητηθεί. Η δωρεά Σώρρα στο δημόσιο, το θέμα των αποζημιώσεων από την Γερμανία και το εγκληματικό χρέος, είναι υποθέσεις με πλήθος στοιχείων τα οποία μπορεί να πάρει στα χέρια της κάθε Ελληνική κοινότητα σε κάθε σημείο του πλανήτη, και να τρέχει τους τρομοκρατικούς διεθνείς κύκλους οικονομικών απατεώνων στα δικαστήρια. Οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδος δεν προέρχονται μόνο από κάποιους Γερμανικούς κύκλους που θέλουν φθηνές τις πρώτες ύλες μας και τις ΔΕΚΟ, αλλά από ένα συνασπισμό των Γερμανικών κύκλων αυτών με κάποιους ειδικούς κύκλους στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ δεν είναι μονοκόμματες υπέρ ή κατά της Ελλάδος. Υπάρχουν διαφορετικά λόμπυ μέσα στις ΗΠΑ και εμείς μπορούμε μαζί με σωστούς Αμερικάνους που πολεμούν τον οικονομικό υπόκοσμο, κάτι καλό να κάνουμε. 

Ο Ελληνισμός μπορεί να αναστηθεί, μόνο όταν βρεθούν οι κατάλληλοι Έλληνες να εργαστούν μαζί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένα ικανό σώμα – οργανισμός να μαζέψει του καλύτερους. Υπάρχουν άριστοι Έλληνες άνθρωποι ανα τον πλανήτη, όμως είναι σκόρπιοι. Υπάρχει διεθνές κίνημα ενάντια στον οικονομικό υπόκοσμο, και μαζί με αυτό ο Ελληνισμός μπορεί να δώσει και να κερδίσει τη μάχη. 

http://axiocratia.blogspot.com/

http://stilpon.blogspot.gr/2011/09/blog-post_664.html

Αφήστε μια απάντηση