ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2898 (3) ερωτήσεις – απαντήσεις, α’ μέρος ( απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2014  ( ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ α’ μέρος )

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ: Κύριε Σώρρα, έχω εκπλαγεί με όλα αυτά που ακούω και έχω να σας πω τα εξής: αν είχα το οικονομικό προνόμιο και τα μεγάλα ποσά που άκουσα, δεν θα ρωτούσα καμία κυρία Τσανάκα και κανέναν κύριο Στουρνάρα. Θα πήγαινα, σε ό,τι αφορά το χρέος του δημοσίου, στην δευτερογενή αγορά και θα αγόραζα σε μια τιμή –και μάλιστα πολύ χαμηλή- το Ελληνικό χρέος και θα το χάριζα χωρίς να ρωτήσω τους κρατούντες. Αυτό σε ό,τι αφορά το χρέος! Το ίδιο ισχύει και για τους δήμους που αναφερθήκατε…

– ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  Να απαντήσω σε αυτό για να μην τρώτε τον χρόνο σας. Το έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές και θα απαντήσω με αυτό: Ο Μέγας Αλέξανδρος, όταν πήγε στον Δαρείο, εκείνος του είπε: «πάρε το μισό βασίλειο, για να μην πολεμήσουμε μαζί. Δεν υπάρχει λόγος!» «Όχι» του απαντά ο Αλέξανδρος, «δεν συμφωνώ» και φεύγει. Είχε δίπλα του έναν στρατηγό, τον Βρασίδα που του λέει: «Αρχηγέ, έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Δεν θα πολεμούσαμε και θα είχαμε το μισό βασίλειο». Και ο Αλέξανδρος του απαντά: «Κι εγώ, αν ήμουν Βρασίδας, αυτό θα έκανα, που λες εσύ!».

Παρακαλώ, οι ερωτήσεις σας να είναι επί του θέματος κι όχι ο καθένας να μιλάει για το τι θα έκανε. Όποιος νιώθει ικανός να διοικήσει και να πάει στην δευτερογενή αγορά ή στην τριτογενή, για να μην κάτσω πάλι να αναλύσω αυτά που έχω αναλύσει, ας κλείσει ένα ραντεβού δημόσια να του παραδώσω, να φύγω και να πάει να τα καταφέρει  μόνος του. Άλλη ερώτηση!

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, αυτή η δυνατότητα σας να πάτε στα Καταπιστεύματα και να ζητήσετε χρήματα; Πώς το κάνετε αυτό εσείς;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Στα Καταπιστεύματα δεν πηγαίνεις και λες «δώστε μου λεφτά». Τα κράτη μπορούν να το κάνουν. Σας ανέλυσε ο Γιάννης ότι όποιος είναι Φορέας μπορεί. Φορέας είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Εγώ, από την Ελλάδα, είμαι πέντε φορές ένα τέτοιο άτομο. Έχω πέντε υπογραφές του Φορέα να πάω όπου θέλω και να κατεβάσω όσα λεφτά θέλω και με ανέγκλητο πληρεξούσιο και με μεταθανάτια ισχύ. Κι έχω πάλι την ίδια υπογραφή από δύο δόγματα. Εκτός τούτου έχω κι ένα παγκόσμιο σύστημα, με ειδική εξουσιοδότηση, να το χρησιμοποιήσω και να κατεβάσω όπου θέλω αυτά τα χρήματα. Έχω λοιπόν την εξουσιοδότηση να πάω όπου και όποτε θέλω. Φυσικά, έχω την υποχρέωση να τηρώ τους νόμους, την διαδικασία του παγκόσμιου νόμου του πώς θα κατεβάσεις τα χρήματα. Από εκεί πηγάζει. Πηγάζει με πέντε κυβερνητικές υπογραφές από την Ελλάδα, με δύο δόγματα και με άλλες υπογραφές από το εξωτερικό. Και μαζεύω υπογραφές. Μαζεύω δικαιώματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ήθελα συγκεκριμένα να ρωτήσω, γιατί διάλεξαν εσάς κι όχι κάποιον άλλον και ποιες είναι αυτές οι κυβερνήσεις…

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν, δεν σε βάζει κανένας! Έχω ήδη απαντήσει. Το δικαίωμα για να πάω στα Παγκόσμια Ταμεία και να κατεβάσω τα χρήματα απορρέει από το ότι έχω πέντε κυβερνητικές υπογραφές από Δημάρχους στην Ελλάδα.. Δύο είναι από δόγματα. Σας απάντησα ότι έχω την εξουσιοδότηση για τα συγκεκριμένα χρήματα και για την συγκεκριμένη δουλειά, για τους δήμους να κατεβάσω, αλλά δεν μου έδωσε κανείς το δικαίωμα. Είχα το δικαίωμα και το πήρα από το σύστημα, έχω ήδη τους κωδικούς και προχωράω.

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε κάλυψε η απάντηση;

Παρευρισκόμενος: ¨Όχι…

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ίσως να μην το κατάλαβες και θα το εξηγήσουμε.

Παρευρισκόμενος: Κύριε Σώρρα, εμένα με καλύψατε, εγώ σας πιστεύω…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Φίλε μου συγνώμη…η λέξη «πιστεύω» δεν μου αρέσει… Πρέπει να πάρεις θέση…έχεις πάρει θέση, είναι το σωστό!

Παρευρισκόμενος: Έχω πάρει θέση!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μπράβο! Εσύ πήρες την δική σου κι εγώ την δική μου, ξέρουμε τις θέσεις μας και προχωράμε. Αυτό είναι το σωστό!

Παρευρισκόμενος:… και μάλιστα είχα μια μετοχή της Τράπεζας Ανατολής και έκαψαν την Σμύρνη…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έχουν κάψει μόνο την Σμύρνη, έχουν κάψει τον πλανήτη, έχουν κάψει τις ψυχές μας.

Παρευρισκόμενος: ..την είχε η γιαγιά μου από την Κωνσταντινούπολη κτλ. όμως, μήπως δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος για να αντισταθούμε και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ας μην μιλάμε για τον τρόπο! Ας μιλήσουμε για το τι θέλουμε! Όλος ο Ελληνισμός χρειάζεται να δουλέψει και να εργαστεί σαν ένα σώμα κι ένας νους. Τώρα είμαστε δύο, είμαστε τρεις, αλλά πρέπει να γίνουμε αρκετοί. Πρέπει να μάθουν όλοι οι Συνέλληνες, σε όλη την Ελλάδα να καταλάβουμε όλοι τι θέλουμε και τότε θα καταλάβεις ότι τα μέσα, όσο σκελετωμένα να είναι, θα σε βγάλουν. Άλλωστε, δεν χρειαζόμαστε μέσα. Εγώ προσωπικά δηλαδή, δεν υπάρχει τηλεόραση που να θέλω να βγω…

Παρευρισκόμενος: .. αυτό ήθελα να πω…να μπορούσαμε…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Άσε με να ολοκληρώσω…εγώ δεν είπα ότι δεν βγαίνω. Ακόμα κι εκεί που δεν βγαίνω, έχω αγοράσει ώρες. Να με δεις εμένα να κάνω τον μαϊντανό, δεν γίνεται… Εσύ πάρε την θέση σου, κοίτα τι γίνεται. Υπάρχουν τουλάχιστον 30 κανάλια που έχω κανονίσει και θέλουν να βγω και δεν βγαίνω, γιατί δεν μπορώ να βγω. Θέλεις εσύ αύριο να βγεις και να πεις την γνώμη σου σε ραδιόφωνο; Γιατί έχουμε πολλά! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ στις ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. Γιατί εγώ δεν είμαι τηλεαστέρας! Εσείς πρέπει να το καταλάβετε! Εγώ έχω πάρει τις θέσεις μου και να πάρετε τις θέσεις σας. Υπάρχουν πολλά ραδιόφωνα που μπορείτε να βγαίνετε. Υπάρχουν τηλεοράσεις από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Μόνο τα μεγάλα καθεστωτικά είναι που δεν μας βγάζουν. Αλλά κι εκεί να μην είσαι σίγουρος! Έχω αγορασμένες ώρες! Και την ώρα που θα πρέπει να κτυπήσω, θα καταλάβεις τι θα γίνει! Άρα, τώρα γιατί; Για να μιλήσω σε σένα; Κοίτα πόσο πολύ υλικό που έχουμε! Είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω. Δεν μπορείτε να γίνετε ειδικοί! Όμως, μας παίρνουν την χώρα και πρέπει να γίνουμε. Ακόμα άνθρωποι που δεν ήξεραν υπολογιστή, μπήκαν στον υπολογιστή για να επικοινωνήσουν.

Δεν γίνεται αυτά τα κανάλια που χρωστούν 500 εκατομμύρια το καθένα να βγάζουν εμάς. Γιατί μία ώρα δεν κάνει την διαφορά, γιατί θα βγουν από πίσω μου άλλες δέκα ώρες και θα λένε ό,τι θέλουν. Άρα, πάλι δεν έχω κέρδος! Γιατί δεν υπάρχει νόμος στα ΜΜΕ.  Η συχνότητα είναι δική σου. Αυτοί δεν έχουν πρωτόκολλα, δεν έχουν αξίες, δεν υπάρχει ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, έχει λήξει από το 2003 και δεν έχει ανανεωθεί.

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, άρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!  Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν Συνέλληνες συμπολεμιστές δικοί μας. Αύριο θα είσαι εσύ! Γιατί εγώ κι όχι εσύ; Έχουμε ακυρώσει την διαδικασία και είμαστε ήδη στο αντάρτικο. Τι θέλεις; Να βγω στον Antena; Πώς θα βγω; Με τα 250 εκατομμύρια που χρωστάει στις τράπεζες και να φωνάζω για την Εθνική;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ

Απέδειξα ότι δεν υπάρχει πλούσιος άντρας ή γυναίκα στην Ελλάδα! Δείξτε μου μόνο έναν! Είναι όλοι δανειζόμενοι! Όταν του ζητήσουν τα δάνεια, πέφτει! Είδαμε τον Κοντομηνά φυλακή για 700 εκατομμύρια δανεικά. Θέλω να μου πείτε έναν πλούσιο κι όχι δανειζόμενο! Τον Βαρδινογιάννη; 5,5 δις δανεικά. Μαρινάκης; 1,700 εκατομμύρια και δεν ξέρουμε και τι άλλο…ο Αγγελόπουλος δεν είναι καν πλούσιος. Δικός σου είναι! Γιατί πήρε χρήματα από τα καταπιστεύματα και έκανε την Χαλυβουργία που ήταν αναγκαία να γίνει στην Ελλάδα. Τελείωσε μετά από 50 χρόνια και του την πήρε το κράτος και την πουλάει. Πείτε μου ποιοι είναι οι πλούσιοι; Ο Ποδοσάκης είναι όπως κι ο Αγγελόπουλος και ο ηλεκτρικός που έκανε, ήταν πάλι από το καταπίστευμα.

Αύριο λοιπόν σας λέω ότι θα βάλω κάποιον από εσάς να είναι διαχειριστής μου! Δεν θα είναι όμως ο πλούσιος. Θα είσαι ένας καλός μισθωτός που θα παίρνει 20000 τον μήνα, θα πηγαίνεις για συμφωνίες, θα μιλάς για λεφτά, αλλά πάντα όταν γυρίζεις, θα με παίρνεις τηλέφωνο. Είσαι ο…και λέγεσαι, ή είσαι αυτό που σου είπαν ότι λέγεσαι;

Έτσι είναι αγαπητοί μου! Μην μπερδεύεσαι! Αναρωτήθηκε κανείς τώρα στην κρίση, που έχουμε την μεγαλύτερη ναυτιλία στον πλανήτη, έχουμε στην Αμερική 3,5 εκατομμύρια Έλληνες, πλούσιους, Λάτσηδες…δεν θέλω να συζητήσω για τις μεγάλες οικογένειες, γιατί δεν έχω κάτι μαζί τους. Ίσως, αργότερα να έχω, γιατί τώρα δεν έχω! Αλλά σας λέω κάτι: Δεν υπάρχει κανείς πλούσιος! Είναι όλοι σκελετωμένοι! Άρα λοιπόν πού είναι να μαζευτούν 100 Έλληνες για να γλυτώσουν αυτή την μάνα την πατρίδα; Ή τουλάχιστον να βοηθήσουν! Σας λέω ότι όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά μας κυνηγούν κιόλας.

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ

Άρα, είσαστε μόνοι σας. Αλλά, αυτοί οι μόνοι μας, είμαστε πολλοί. Ενωθείτε και δεν θα μας πειράξει κανείς. Όσο είσαστε μόνοι σας και κοιτάτε την πάρτη σας, θα σας λιώσουν σαν σκουλήκια. Όταν ενωθείτε δεν μπορεί να σας πειράξει κανένας. Αυτό συμβαίνει στον πλανήτη. Τα τσοντοκάναλα δεν δείχνουν τίποτα. Στην Γαλλία έχει ξεκινήσει και γίνονται πολλές οργανώσεις, όπως και στην Ισπανία. Ξέρετε ότι οι Μασσαλοί είναι Έλληνες; Οι Γάλλοι είναι Έλληνες! Δεν υπάρχει Γάλλος, Γερμανός… Πρέπει να θυμηθείτε από πού ξεκινάει η ιστορία μας. Στην Μασσαλία όμως, εννοώ ότι είναι με γαλλικό διαβατήριο και ελληνικό DNA κι όχι Έλληνες που έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν εκεί. Είχαν τιμή και ανάκοινωσαν ότι ήταν Έλληνες με τριήρεις και δεν πήγε η Ελληνική σου κυβέρνηση. Να πάνε να τιμήσουν τους Έλληνες της Γαλλίας; Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν Συνέλληνες και τελειώνουν με ένα νόμο. Θέλετε να μου πείτε ότι θα δικαστεί η δική μου μήνυση τώρα; Σε ποιο δικαστήριο και με ποιον δικαστή; Αφού τελικά η δικαστική εξουσία έχει προϊστάμενη αρχή και μπαίνει πάντα με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Όχι, αυτή είναι η πλατφόρμα για την επόμενη μέρα. Κοίτα να το κάνεις γρήγορα, όταν περάσεις στην επόμενη μέρα  κι έλα γρήγορα μαζί μου και σήμερα, όσοι είσαστε εδώ να μεταλαμπαδεύσετε σε όλους τους Συνέλληνες το μήνυμα. Δεν χάνετε τίποτα και δεν πληρώνετε κάτι. Αδογμάτιστα. Να τελειώσουν οι διαφορές σας και με μια καλή οργάνωση να φτάσουμε μέχρι το τέλος. ας φτάσουμε στο τέλος και θα δούμε μετά τι θα επιτύχουμε. Έχετε κάτι άλλο να κάνετε; Μήπως δεν πήγαμε όλοι στους κομματάρχες μας; Ή μήπως δεν περάσαμε όλοι από εκεί; Ή μήπως δεν ψηφίσαμε όλοι; Όλα τα κόμματα απέτυχαν και αν δεν απέτυχαν, να μου δείξετε ένα που μπορώ να πάω. Όλα τα πέρασα και όλα μίλησαν μαζί μου!  Πού είναι; Ή μήπως ζητάω δανεικά; Ενωθείτε να εκτελέσουμε την διαδικασία, γιατί δεν μπορούμε να την εκτελέσουμε διαφορετικά. Τα κλειδιά είναι  η ίδια η χώρα! Αν δεν πάρεις την χώρα, το κλειδί δεν το έχεις! Δεν μπορείς να κουνηθείς καθόλου, ακόμα κι αν θέλεις να κάνεις κάτι και να φέρεις χρήματα στην χώρα. Εμάς, μας έχουν μπλοκάρει τρεις λογαριασμούς. Από πού να ξεκινήσω να μιλάω; Όμως, υπάρχει σχέδιο μεγάλο, εκτός από τους δήμους.

Για αυτό στις επόμενες μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σίγουροι, γιατί πρέπει να είναι έτοιμο τα προϊόν για να το δώσουμε σε εσάς. Δεν μπορούμε να λέμε μόνο κι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το τι κάνουμε! Για αυτό κι εγώ πρώτα το κάνω και μετά σας το δίνω. Ποτέ,  δεν είπα κάτι πριν και μετά να το κάνω, για όσους με ξέρουν και να τους το πείτε. Ποτέ δεν είπα κάτι, πριν το κάνω! σχεδιάζουμε πολύ σοβαρά να δημιουργήσουμε Ελληνικό ηλεκτρονικό νόμισμα δικό μας!

ΠΕΡΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΛΟΓΟ …

Παρευρισκόμενος: Κύριοι μου επιτρέπετε; Είμαι ένας απλός πολίτης αυτής της χώρας…είμαι ο Δημήτρης ο Κωνσταντινίδης, είμαι γεωλόγος. Ήξερα ότι υπάρχουν πετρέλαια στην Ελλάδα από το 1970-72 κι είχα δει και τους χάρτες που είχαν καταγράψει η εταιρεία πετρελαίων της Γαλλίας, αυτά τα πετρέλαια της Κρήτης κι ήταν κατάμαυρες οι περιοχές τότε στο χάρτη της Μεσογείου. Και ξέραμε ότι ήταν το μεγαλύτερο κοίτασμα του κόσμου και σήμερα λένε αυτοί οι κύριοι ότι τα πετρέλαια μας είναι περίπου 450δις εδώ στην περιοχή και ίσα-ίσα φτάνουν για να ξεχρεώσουν αυτά που χρωστάμε.

Τα λιγότερα που δικαιούμαστε κύριοι, κι ας πάρουν αυτοί όσα τους χρωστάμε,  είναι το λιγότερο, 1,5 τρις, από τα πετρέλαια που έχουν ελάχιστα διαπιστωθεί, γιατί υπάρχουν πολλαπλάσια.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ μου φίλε, γεωλόγε, αφού τις μετρήσεις τις κάνουν τα ίδια εβραϊκά λόμπι, όπως και τα ίδια λόμπι σου μετρούν τους ψήφους. Δεν πρόκειται να βγεις!  Άρα καταλαβαίνετε γιατί θέλουμε τα κλειδιά της ίδιας μας της ύπαρξης; Πολεμάμε για την ίδια μας την ύπαρξη! Βεβαίως, θα στα βγάλει το εβραϊκό λόμπι ή μια εταιρεία λιγότερα…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ξέρετε κύριοι ότι το όσμιο είναι το πιο ακριβό μετάλλευμα στον κόσμο και έχει 20000 ανα γραμμάριο. Ξέρετε ότι το ουράνιο και υπάρχει πολύ εδώ στην Βόρεια Ελλάδα, ότι έχει 12000 το γραμμάριο; Ξέρετε ότι υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που έχουμε διαμάντια, εδώ στην βόρεια Ελλάδα και το γραμμάριο έχει αξία γύρω στις 10-12000. Γνωρίζετε ότι μόνο από αυτά τα μέταλλα έχουμε 94 τετράκις εκατομμύρια αξία;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Συνέλληνα να σε διακόψω, εφόσον τα λες τόσο καλά, γιατί δεν κλείνεις σε ένα ωραίο ραδιόφωνο για να τα πεις;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Δεν σε αφήνουν. Στο ραδιόφωνο δεν αφήνουν να μιλήσει κανένας. Εκτός από τις συκοφαντίες τις δικές τους, δεν ακούγεται τίποτα. Η αλήθεια δεν ακούγεται!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ‘Εχεις δίκιο! Έχω δικά μας μέσα. Δώσε τα τηλέφωνα σου στο ράδιο sorras και σε άλλα κανάλια που ανοίγω τώρα στην Αθήνα,  κι υπάρχουν κι άλλα στην Καβάλα και στην Κατερίνη έχουμε…

Παρευρισκόμενος: Για την Ξάνθη δεν μιλάτε, γιατί; Η παρέα μας εδώ είναι από την Ξάνθη.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ έφτασα Αλεξανδρούπολη! Θα μιλήσω για όλους τους νομούς. Εγώ μιλάω για Ελλάδα κι όταν μιλάω για Ελλάδα, μιλάμε για όλη την Ελλάδα. Μην πάτε στο προσωπικό και στο τοπικιστικό. Εγώ δεν μιλάω ούτε την ιδιαίτερη πατρίδα μου, που δεν έχω, γιατί είμαι μόνο Έλληνας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Υπάρχει μια αίσθηση στο σύστημα εδώ των φίλων μου, ότι δεν προχωράμε με ταχύ ρυθμό στο να ξεσηκωθούμε…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δεν μιλάς σε μένα..μιλάς σε όλους, έτσι;

Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Υπάρχει μια αίσθηση στο περιβάλλον ότι δεν προχωρούμε…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πώς δεν προχωρούμε; Εγώ τρέχω συνέχεια και περιμένω εσάς. Δεν μιλάς σε μένα. εγώ είμαι πάντα παρόν. Δεν κοιμάμαι, μόνο ταξιδεύω. Μόνο γυρίζω και μιλάω και σκοτώνομαι με όλους.

Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Έχω την ψευδαίσθηση ότι σήμερα, έπρεπε να γινόταν το αδιαχώρητο εδώ μέσα.. έχω γράψει στην κάρτα μου από πίσω….  Και μου λένε δεν φοβάσαι; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; «Να φύγουν να φύγουν αυτοί που πρόδοσαν την Ελλάδα, οι ευρωκατευθυνόμενοι… να φύγουν λοιπόν! Κάποτε ήθελαν και να με κάνουν και μασόνο. Συγνώμη κύριοι! Είναι τόσα πολλά που μπορεί να πει κανείς…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Να ξέρεις ότι εμάς δεν θα θέλουν στις μασονικές στοές.

Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Με ρώτησε ο γιος μου: «μπαμπά είναι αλήθεια ότι αυτός ο κύριος έχει τόσα πολλά λεφτά;» και απαντώ: «αυτά τα διεθνή ταμεία που λένε αυτοί,  έχουν τόσα χρήματα;  Και πού τα βρίσκουν αυτά τα χρήματα και συνέχεια, αν δουν τον κόσμο να διαμαρτύρεται και αφού του έχουν πιει το μισό αίμα, αρχίζουν τώρα να λένε ότι δίνουν κάποια ψιχουλάκια.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ήδη το κάνουν αυτό! Η Ελλάδα πτώχευσε, δεν πλήρωνε τα ομόλογα της… τελικά έχει βγάλει και πρωτογενές πλεόνασμα, λες και το είδε κανένας! Και σιγά-σιγά, συσφίγγουν και το μηχανισμό των δανείων…

Παρευρισκόμενος: Πρέπει να οργανωθούμε, να βρούμε στόχους, γιατί άκουσα κάτι: και ρωτάω «Που συχνάζετε;» Λέει «μια εδώ στον καφέ, μια εκεί…» και δεν μπορούμε να έχουμε ένα στέκι, οι 30 να γίνουν 150 και 1000;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  Έτσι είναι! Αυτό αδερφέ μου κάντο! Αυτός είναι ο πόλεμος!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι καλό λοιπόν, εφόσον είσαστε εδώ να αφήσετε τα τηλέφωνα σας, να γνωριστούμε μεταξύ μας, γιατί ο λόγος που είμαστε εδώ και ο λόγος που γίνεται η κάθε εκδήλωση είναι και να ενημερώσουμε για τα οικονομικά θέματα, αλλά και να γνωριστούμε μεταξύ μας. Θα ήθελα σας παρακαλώ να πάμε για συγκεκριμένες ερωτήσεις για τον δήμο.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο Δήμος είναι η ιδιαίτερη πατρίδα σας και ο τόπος σας. Αυτός έχει δικαίωμα στα παγκόσμια ταμεία. Οι άλλοι, ειδικά στην βουλή, είναι μόνο διαχειριστές, οι οποίοι πολλές φορές και τελευταία μόνιμα, κλέβουν την ψήφο σας. Αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Γι’αυτό σε μια Συνέλευση Ελλήνων, σε ένα τεράστιο ποτάμι, δεν προλαβαίνει να σε κλέψει κανένας. Πρέπει να είμαστε συντεταγμένοι την επόμενη φορά. Πρέπει οι Συνέλληνες να καταλάβετε τι έχει γίνει!  Αφού καταλαβαίνεις τι έχει γίνει! Το βλέπεις! Πάρτο! Είναι δικό σου!  Σε αυτή την χώρα εδώ και σε μια χώρα που λέγεται Λεβάντες, όπου και να σκάψεις  σε αυτόν τον πλανήτη και παντού,  βρίσκεις ελληνικά πράγματα. Όσο και να θέλουν να σε σκοτώσουν, δεν μπορούν, γιατί η αλήθεια είναι και θαμμένη είναι και πάνω…. είναι και κάτω, είναι και παντού! Πόσο χρονών μου είπες ότι είσαι; Ψυχικά δεν έχει νούμερο, γιατί η ψυχή δεν γερνάει; Είσαι 62 χρονών; Μια χαρά ώριμος είσαι!  Πρέπει τουλάχιστον να αφυπνίσουμε την νεολαία. Αν σου πω τα δικά μου χρόνια, θα πεθάνεις εδώ! Έχω πολλά χρόνια στην πλάτη μου, όπως και χιλιόμετρα.

ΠΕΡΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ»

ΒΑΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:  Εδώ έχουμε το Ψήφισμα των Ελλήνων! Όποιος δεν έχει υπογράψει και θέλει να υπογράψει, βρίσκονται εδώ και μπορούν να υπογράψουν όλοι!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Κι αυτό σημαίνει: «Είμαι ο….και λέγομαι…..είμαι  με την Ελλάδα μου, στηρίζω την πρόταση και θέλω να γνωριστώ με τους Συνέλληνες μου…». Ξεκινάμε όλοι, έχουμε αρκετά ψηφίσματα, μοιράζουμε στον κόσμο και φτιάχνουμε παντού –δεν θα πω «στέκια»- θα πω «Εκκλησίες του Δήμου» και πάμε για την Εθνοσυνέλευση για να αποφασίσουμε μόνοι μας τι θέλουμε και πώς θα ζήσουμε.

Παρευρισκόμενος: Ονομάζομαι Χατζημιχαήλ Μανώλης, έρχομαι από Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μην έρθω, ενώ έχω τον Αρτέμη Σώρρα στην Καβάλα δίπλα μου…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τιμή μου Συνέλληνα!

Μ. ΧΑΤΖΗΝΙΧΑΛΗΣ: Δική μας τιμή για τα όπλα που έχετε καταθέσει και για την ψυχή που καταβάλετε! Ήθελα να ρωτήσω σε σχέση με το Ψήφισμα των Ελλήνων. Πρίν ακόμα γίνει η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, είχαμε  ήδη υπογράψει και είχαμε στείλει μέσω e-mail ..Ισχύουν αυτά που στείλαμε μέσω e-mail ή πρέπει να υπογράψουμε άλλα;

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μέσω e-mail, δεν έστειλες την υπογραφή σου, αλλά έστειλες ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για διασταύρωση ότι θα έρθει και το πραγματικό. Αυτό με το e-mail, έγινε περισσότερο για τους Έλληνες του εξωτερικού, για να είμαστε σε επαφή και να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αυτό που είναι απαραίτητο και έχει και την πραγματική του σημασία είναι το χειρόγραφο. Αναγράφει επάνω την διεύθυνση που μπορείτε να τα στείλετε ταχυδρομικώς, ή όπως κι έχει αρχίσει η οργάνωση των τοπικών ομάδων στους δήμους, το παραδίδεις εκεί.

Όταν ξεκινήσαμε, επειδή ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, δώσαμε την διεύθυνση για να στέλνετε το Ψήφισμα στην κεντρική διεύθυνση. Τώρα όμως έχουμε αρχίσει να γνωριζόμαστε και γίνονται ομάδες σε κάθε δήμο. Η κάθε ομάδα αναλαμβάνει και να τα μαζεύει και να τα κρατάει σε αρχείο. Οπότε, σε μια παρουσίαση ενημέρωσης έχει 60-100-1000 ονόματα για να καλέσεις και να ενημερώσεις και τα στέλνεις ομαδικά στην διεύθυνση που αναγράφει.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν πέντε στέκια…

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα, έχουμε φτάσει σε πολλές περιοχές να γίνονται μια-δύο φορές την βδομάδα παρουσιάσεις σε μεγάλα καφέ, όπου καλούν διάφορους ανθρώπους από την περιοχή τους και τους ενημερώνουν. Αυτό να το επεκτείνετε σε όλη την Ελλάδα και να το εφαρμόσετε σε μέρη που δεν γίνεται. Μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο καφέ, να γίνουν οι πρώτες επαφές και οι γνωριμίες και να αποφασίσουν οι Συνέλληνες της περιοχής.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Θα πάμε σε εκλογές των δήμων για να βγουν αντιπρόσωποι και να εκπροσωπείστε νόμιμα και δημοκρατικά. Άρα, πρέπει να δημιουργηθούν στέκια, όπως για παράδειγμα καφετέριες που υπάρχουν σε χιλιάδες σημεία, οι οποίες δεν έχουν δουλειά και να κάνετε την εβδομαδιαία συνάντηση σας και να γίνει μια μόνιμη διαδικασία στην οποία θα ενημερώνετε τον κόσμο.

Είναι η ενημέρωση του Συνέλληνα σου και όπως το κάνω εγώ τώρα, να το κάνετε και εσείς! Το κάνω για την ίδια μου την πατρίδα. Το κάνω για την Ελλάδα μου!  Η δική σας Ελλάδα είναι μέσα σας! Εγώ θα λέω «Ελλάδα ΜΟΥ» και θα κάνω το μέγιστο! Αυτό που κάνω εγώ τώρα, μπορείτε να το κάνετε κι εσείς! Δεν έχω καμία διαφορά από εσάς! Να θυμάστε, στις ημέρες των Ελλήνων, θα τα αλλάξουμε όλα! Σας αρέσουν αυτοί οι δημοσιογράφοι; Άθλιοι, ανόητοι, εγκάθετοι παπαγάλοι. Υπάρχουν πένες! Εγώ έχω διακρίνει μέσα στην Ελλάδα πολύ καλά μυαλά. Έχουμε δημοσιογράφους, γιατρούς, δεν θα πω ότι έχουμε δικηγόρους, γιατί έχουμε πρόβλημα. Το λέω και στους δικούς μου: «ο καλός δικηγόρος είναι ο νεκρός, όσο ζει, έχει πρόβλημα. Θα σου κάνει κάτι!». Είναι γιατί μαθαίνει στραβά, ενώ ουσιαστικά είναι για τον πολίτη! Υπάρχει εδώ δικηγόρος Έλληνας; Αυτό που είπα το εννοώ από την πείρα μου! Όχι ότι δεν υπάρχουν καλοί δικηγόροι και καλά παιδιά, αλλά το σύστημα σε τρώει!

Δικηγόρος: Έχεις δίκιο!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Το ίδιο μου λένε κι οι δικοί μου! Κι ενώ έχω δίκιο πού να το βρω;

ΠΕΡΙ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Παρευρισκόμενη: Καλησπέρα σε όλους τους Συνέλληνες. Καλησπέρα Αρτέμη! Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε όλους τους αδερφούς μου εδώ. Η ερώτηση είναι: Εμείς οι ομάδες ανά την Ελλάδα, που έχουμε καταθέσει το αίτημα μας στους δήμους και δεν έχουμε πάρει ακόμα απάντηση, προσωπικά για τις Σέρρες, από τις 27-2-2014 δεν έχουμε πάρει ακόμα απάντηση. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τι να κάνεις; Να τον δείρουμε; Δεν γίνεται! Άρα, εμείς θα πάμε με την Αθηνά, μέχρι το τέλος! αν ποτέ έρθει ο Άρης, αυτοί θα φταίνε! Εμείς θα πάμε με την Αθηνά, μέχρι το τέλος, με την λογική, με την στρατηγική και τον πολιτισμό. Δεν θα περάσουμε καμία κόκκινη γραμμή. Το αίτημα να το κάνεις και ξανά και ξανά. Και να του κάνεις μήνυση, δεν υπάρχει δικαστής για να το δικάσει. Κάνε το αίτημα και δημιούργησε του πίεση για να αναγκαστεί να απαντήσει. Δεν μπορεί να απαντήσει! Ένας άνθρωπος που είναι σκελετωμένος, απλά το αποφεύγει. Ξέρετε, όλοι οι πολιτικοί, γύρω στα 70% πέρασαν από τα γραφεία του δικού μου δικηγόρου στην Αθήνα και τους έχω βιντεοσκοπήσει. Θα δείτε ανθρωπάκια να κάθονται απέναντι σας και να λένε: «ναι έχετε δίκιο…».

Εσύ δεν το ξέρεις;..»

Ναι, δεν μου έχει έρθει εμένα…

Πάρε! Διάβασε! Τι θα κάνεις αύριο; Κάνε αυτό…κάνε εκείνο…να σου τα δώσουμε έτοιμα…να στα γράψουμε εμείς….μην ρωτάς βλακείες, γιατί βλακείες ρωτάς και βλακείες έρχονται. Να πάρεις από τον νομικό την υπερώτηση και να την δώσεις στην βουλή κι αν δεν απαντήσει η βουλή, τότε έχουμε πολύ μεγάλο θέμα….»

Όλοι λοιπόν ξέρουν και είναι ενημερωμένοι. Εσείς τους βρίσκετε στον δρόμο και τους ρωτάτε αν ξέρουν τον Αρτέμη Σώρρα και τα όπλα του. Ή θα φύγει γρήγορα, λες και βλέπει κάποιο δαιμόνιο, ή θα σου πει «εγώ δεν ξέρω, έλα να μου το εξηγήσεις!». Πλάκα σου κάνει! Με ξέρουν όλοι! Με ξέρουν και οι πέτρες! Και ξέρουν όλοι το θέμα κι όλοι τρέμουν! Γιατί να τρέμουν; Δεν σας κάνει εντύπωση βρε Συνέλληνες, αφού έχετε φαντασία….είσαστε ο πιο μυστήριος λαός. Εγώ σας λέω ότι αν ήμουν στην Γερμανία, θα την είχα πάρει, τόσο καιρό! Η Γερμανία θα ήταν όλη στα πόδια μου! Εσείς είσαστε το γένος των Ηγετών και θέλω να μου το αποδείξετε. Ο καθένας από εσάς είναι και ένας Ηγέτης. Το πρώτο που θα ηγηθείτε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Τώρα, γιατί δεν ηγείστε στον εαυτό σας και κάθεστε και κοιτάτε πίσω σας; «Ωχ τι θα κάνω…..;» Μην είσαστε μικρόψυχοι! Ηγηθείτε στον εαυτό σας! Βγάλτε τον ηγέτη από μέσα σας και σαν Ηγέτες που είμαστε και ο μοναδικός λαός και Έθνος στον πλανήτη,  να ξαναπάρουμε την πατρίδα μας, γιατί αλλιώς, θα χάσουμε τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: Να πάμε λίγο στον Δήμο Καβάλας, γιατί ενημερώθηκα ότι υπάρχει εκπρόσωπος του Δήμου που μας ακούει. Έχω καταθέσει τον φάκελλο προσωπικά, τον έχει η Δήμαρχος, έχουμε πάρει πρωτόκολλο, περιμένουμε το νομικό πόρισμα του Δήμου Καβάλας, το οποίο θα μας κοινοποιηθεί επίσημα. Όπως επίσης το έχουν πάρει κι όλοι οι αρχηγοί παρατάξεων. Προσέξτε όμως τι καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο και τι ζητάμε: «Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να διορίσει την Δήμαρχο, ως την επίσημη και πλήρως εξουσιοδοτημένη, υπογράψα αξιωματούχο του Δήμου, η οποία ανέγκλητα και υπό όρους θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί, ώστε να προβεί με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο στην αναζήτηση εξεύρεση και εξασφάλιση επενδυτών». Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Ανάπτυξη δεν ζητάμε; Αυτό δεν μας λένε; Για να καταθέσω και κάτι άλλο. Για όλα αυτά τα δημοσιεύματα που λένε ότι το Σώρρα τον έπιασαν, για το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής κοινοποιήσε στο Έθνος….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Παράσχο, συγνώμη! Εχθές το βράδυ, κοιμήθηκα σε ένα σπίτι και απέξω υπάρχει μια φωτογραφία του FBI. Και το έβγαλε φωτογραφία ο Καλογερόπουλος και με εκβιάζει… είναι γελοία τα πράγματα, έτσι;

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: Ακούστε λοιπόν ποια είναι η ουσία της υπόθεσης. Καλούμε λοιπόν την δήμαρχο, αφού εξουσιοδοτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο να ενεργεί ως πλήρως εξουσιοδοτημένη υπογράφουσα του δήμου και στην οποία ανέγκλητα και υπό όρους τέθηκε να προβεί στην εξεύρεση και εξασφάλιση επενδυτών οι οποίοι δεν θα μπορούν να φέρουν κανένα άμεσο, ή έμμεσο βάρος στο Δήμο. Δεν υπάρχει μεμπτό, ήδη υπάρχουν άλλα πορίσματα από Δήμους.

Εγώ επίσημα ζητώ να ελέγξουν τα χαρτιά και να σκεφτούν την όλη κατάσταση που περνάμε, συγκεκριμένα στο δήμο Καβάλας και να τοποθετηθούν ανάλογα. Επίσης θα σας κοινοποιήσουμε το link στο internet για να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το πώς θα εξελιχθεί το δημοτικό συμβούλιο.

Αυτό που θα ζητήσω και αυτό που θα πρέπει να καταθέσω είναι ότι ο αγώνας μας είναι καθαρός, πεντακάθαρος και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η δήμαρχος είπε και προεκλογικά και στην πλατεία: «όλες οι προτάσεις στο τραπέζι». Οπότε, φέρνουμε την πρόταση στο τραπέζι. Ελέγξτε την πρόταση!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ θα πω ποια είναι η διαδικασία για τον Δήμο της Καβάλας. Πραγματικά, ο Δήμος της Καβάλας έχει δώσει ένα πολύ καλό παρόν, ειδικά με τον Συνέλληνα και ορκισμένο συμπολεμιστή μου, Παράσχο Αγανικόλα. Εγώ θα πω το προφανές:

«Κυρία Δήμαρχε δεν έχετε να χάσετε τίποτα!». Θα βγάλει το συμβούλιο μια απόφαση ότι θέλει επενδυτή τον Σώρρα. Υπογράφει μαζί μου το συγκεκριμένο έγγραφο και έχουν υπογράψει κι άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα κι αν θέλει, μπορώ να της κάνω επίδειξη και των άλλων δημάρχων που έχουν υπογράψει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Μετά, να πάμε στην Τράπεζα Ελλάδος που είναι εδώ στην Καβάλα, γιατί υπάρχει παράρτημα εδώ. Το λέω δημόσια κι έχουμε όλα τα στοιχεία πιστοποιημένα ότι αυτά που λέω, αυτά θα γίνουν. Να πάμε να κατεβάσουμε τα χρήματα της Καβάλας από εδώ, από λογαριασμούς που γνωρίζω τους κωδικούς. Να πάμε μαζί με την Δήμαρχο και να ζητήσω να κατέβουν τα χρήματα της Καβάλας από την Τράπεζα Ελλάδος με παρουσία εισαγγελέα. Όλοι μαζί θα είμαστε μια παρέα, θα φάμε και μεσημεριανό και θα πάμε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν καταλαβαίνω, γιατί να μην γίνει κάτι τέτοιο και να εμφανιστούν όλα μπροστά στις κάμερες, είτε μπροστά στους παρόντες. Θα είμαι εγώ, το δημοτικό συμβούλιο, ο δικηγόρος μου, ο οικονομολόγος μου, θα έρθω με τα χαρτιά μου, θα έρθω με τις σφραγίδες μου, θα έρθω με τα δικαιώματα που έχω, θα τα δείτε όλα εμφανώς, θα ανοίξουμε τον φάκελλο και θα πούμε: «Εντάξει, κατεβάστε μας τα χρήματα!». Να ξέρετε ότι η Τράπεζα είναι παραπληγικό μαγαζί. Θα πάω στον λογαριασμό μου που ο Δήμος μου έχει εκπροσωπήσει και θα πω να μου κατεβάσει από τον τάδε λογαριασμό αυτά τα χρήματα. Δεν μπορεί να μην το κάνει! Δεν έχει δικαίωμα να μου αρνηθεί. Και θα είναι δίπλα ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός διευθυντής. Εγώ δέχομαι να γίνει κάτι τέτοιο κι αν νομίζετε ότι είναι κι ανάγκη φέρτε και το FBI, φέρτε και την CIA..καλό θα είναι!  Αν δούμε και δεν έχουμε χρήματα, θα πούμε στον Λαμπράκη να μας στείλει μια επιταγή… αχ, Έλληνα τι έχεις να δεις!

 

Παρευρισκόμενος: Έγινε κάποιο πρόγραμμα σε άλλο δήμο; Κατεβάσατε χρήματα; Γιατί είπατε ότι ….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δεν με αφήνουν να πάω μέχρι την Τράπεζα και να μπω μέσα. Δηλαδή, θέλω να φανταστείς Συνέλληνα ότι έχεις 50 εκατομμύρια ευρώ στον λογαριασμό σου. Δεν σε αφήνουν να μπεις στην πόρτα. Πηγαίνεις στην τράπεζα και λες ότι θέλεις να δεις τον λογαριασμό σου και σου λένε: «Δεν γίνεται!». Τι θα κάνεις; Θα βαρέσεις τον security; «Αφήστε μας το μήνυμα, θα σας απαντήσει η Τράπεζα». Αν ήταν όμως ένας Εισαγγελέας μαζί μου…ο Εισαγγελέας, ενώ είναι η πολιτεία μας και είναι ξεχωριστά από την Δικαιοσύνη…. Ο Εισαγγελέας ό,τι βλέπει, το κάνει ανάκριση και κοιτάει να το δικάσει. Ο Εισαγγελέας ενώ θα πρέπει να είναι μόνος του, έχει προϊστάμενη αρχή και ο Προϊστάμενος του είναι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που τον βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση.

Οπότε, όταν ο Σώρρας λέει: «δώστε μου έναν εισαγγελέα να ασκήσω το νόμιμο δικαίωμα μου στην τράπεζα, για να είμαστε συνεπείς και να έχω μια διαφάνεια όσον αφορά τον λογαριασμό μου». Η απάντηση είναι: «Κάνετε αίτηση και θα σας απαντήσουν!». Όμως ένας Δήμος που έχει έννομο συμφέρον που ζητάει έναν εισαγγελέα να έρθει στον δήμο, τελειώσαμε! Είναι στο τεχνικό κομμάτι η δυσκολία και όχι στην ουσία. Αυτό μπορεί να γίνει με είκοσι Δημάρχους και να πάμε στην Αθήνα και να γίνει…αυτό που δεν πρέπει να γίνει… ελάτε είκοσι δήμαρχοι λοιπόν, με αστυνομική φρουρά να πάμε στην τράπεζα. Ποιος θα μας σταματήσει; Και από τους 5 δημάρχους, δεν έχουν εκλεγεί κι οι 5, αλλά το δικαίωμα μου δεν φεύγει, είναι αμετάκλητο, αλλά οι δήμαρχοι, δεν είναι 5, αλλά 2.  Κατάλαβες Συνέλληνα ότι είναι το θέμα στην λεπτομέρεια κι όχι στην ουσία; Για αυτό κάνω αυτή την πρόταση στην Καβάλα. Έλα κυρία μου να υπογράψεις κι έλα να πάμε μαζί! Το δικαίωμα είναι δικό σου,  άλλωστε, εσύ μου έδωσες το δικαίωμα να ρυθμίσω να βάλω τις εγγυήσεις κι αυτό έχω κάνει. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα. Όλα είναι πολύ ξεκάθαρα. Γιατί δεν δοκιμάζει η κυρία Δήμαρχος; Τι έχει να χάσει; Είναι 12δις για τον Δήμο της Καβάλας. Έλα να τα πάρεις! Ούτε να πας στον Φούχτελ…πλάκα κάνουν οι άνθρωποι, γιατί δεν έχουν λεφτά!

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επιτρέψτε μου να προσθέσω κάτι. Αυτό που διάβασε ο Παράσχος Αγανικόλας σχετικά με το αίτημα στον Δήμο, δεν είναι κάτι που το σκέφτηκε ο Παράσχος, αλλά είναι μια παράγραφος του νόμου του Καλλικράτη. Αυτό ακριβώς λέει ο νόμος Καλλικράτη 3852 που έκανε την συνένωση στους καποδιστριακούς δήμους. Είναι ακριβώς ότι επιτάσσει ο νόμος στον κάθε δήμαρχο. Είναι υποχρεωμένος, εκτός από το δικαίωμα που έχει ο Δήμαρχος, για το καλό της τοπικής κοινωνίας να αναζητήσει επενδυτές, ιδιώτες που θα κάνουν τα ιδιωτικά τους έργα, να τους προτρέψει να τα κάνουν στον δήμο του.

Αυτό είναι ουσιαστικά το πνεύμα, μέσα στην «Μοντέρνα Δόμηση  Αρχιτεκτονικής Χρηματοδότησης». Έτσι το έχουν ονομάσει μέσα στον Καλλικράτη. Του έχουν δώσει και ωραίο, «χριστουγεννιάτικο» τίτλο. Αυτό όμως είναι κατ’ουσίαν το αίτημα σε όλους τους Δήμους. Εκείνο που είναι μια πραγματικότητα, η οποία αρχίζει και γίνεται ενσυνειδήτως κατανοητή σε όλους τους Συνέλληνες σε όλη την Ελλάδα είναι ότι όσο περνούν οι μέρες και καταλαβαίνουμε καλύτερα το κομμάτι της χρηματοδότησης των δήμων και κατανοούμε ότι είναι κληρονομικά κεφάλαια, τα οποία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του λαού να τα απολαύσει, άρα και υποχρέωση του Δημάρχου να αιτηθεί να έρθουν.

Θα αρχίσει να πέφτει πολύ στενό μαρκάρισμα στους δημάρχους σε όλη την Ελλάδα. Δεν το λέω με την έννοια της απειλής, αλλά αν έχεις σε κάθε δήμο 100-200-500 συνειδητοποιημένους που κατανοούν ακριβώς τα δικαιώματα τους και τις υποχρεώσεις του Δημάρχου, θα πιέζουν τον κάθε δήμαρχο. Και περιμένουμε τώρα, κάτι με τις εκλογές, με τις επιτροπές και με το ένα και το άλλο, έχουν κερδίσει λίγο χρόνο. Δεν θα μπορούν κάθε μέρα να βρίσκουν δικαιολογίες και να κερδίζουν χρόνο.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Και η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος είναι σκελετωμένος και είναι σε θέση που τον πιέζουν. Εσείς θα πιέσετε τον Δήμαρχο ως πολίτες. Εγώ έχω καταθέσει και έχω μαζέψει στοιχεία….δηλαδή, θα πρέπει να βάλω έναν μπράβο πίσω από μένα για να μαζεύω τα ποσοστά  από τα χρήματα που δίνει η κυβέρνηση στους δήμους. Δηλαδή, δεν γίνεται να δίνουν λεφτά στους δήμους, όταν πηγαίνω και οι δικοί μας δεν παίρνουν φράγκο. Σε όποιο Δήμο πήγαμε, η κυβέρνηση έδινε χρήματα από πίσω! Στο Δήμο του Άργους –αυτό θέλω να το καταθέσω, γιατί θα αρχίσουν «τα σκληρά» κι όταν αρχίσουν τα «σκληρά», έχω τεράστια βιβλιοθήκη για ό,τι έχουν κάνει- ο Δήμος του Άργους εμένα με αγκάλιαζε! «Αδερφέ μου Σώρρα, εμένα με λένε Καμπόσο…»

– Μπράβο ρε Καμπόσο…

– Αδερφέ μου, τέλος…το παίρνω απόφαση… εγώ είμαι πολύ άντρας…δεν καταλαβαίνεις ποιος είμαι εγώ…»

Μετά από τέσσερις φορές είχε χωθεί σε μια τουαλέτα. Πήγαμε τέσσερις φορές για να το καταλάβει καλά κι αφού το κατάλαβε και ήταν έτοιμος να υπογράψει  και τελικά φωνάζει τον Γιάννη τον Καλογερόπουλο σε μια τουαλέτα στο Γύθειο για να μην είναι κανένας και του λέει: «σε παρακαλώ, κάνε κάτι για να μην μιλάει ο Σώρρας, γιατί δεν μπορώ να υπογράψω». Ήταν σκελετωμένος από την μία, αλλά από την άλλη η κυβέρνηση του έδωσε 19 εκατομμύρια για καθαρισμό στα …νύχια των αγαλμάτων στις Μυκήνες! Παιδιά, είναι γελοία τα πράγματα. Όλοι οι Δήμοι που περάσαμε και ήρθαν μαζί μου, αμέσως τους έπιασαν, τους έδωσαν χρήματα. Βρε, κερατάδες, δεν καταλαβαίνω! Όλοι χρωστάτε και είσαστε όλοι απατεώνες. Πάρε και από την κυβέρνηση και έλα πάρε και τα δικά μου! Τι στο διάολο; Τόσο πρόβλημα υπάρχει; Πάρτε και τα δικά μου, πάρτε και της κυβέρνησης! Η απατεωνιά την έχετε κάνει επιστήμη. Τώρα, δεν μπορείτε να πάρετε και τα δικά μου; Έλα να υπογράψεις μαζί μου και πάρε από όπου θέλεις! Αφού δεν έχεις να χάσεις τίποτα, έλα να δοκιμάσεις και για την Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω, εκεί τα παίρνεις και εμένα με προδίδεις; Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα και θα τα βγάλω στην φόρα και έναν-έναν δήμαρχο θα τον κρεμάσω…έμαθα λοιπόν μετά ότι είχε δικαστήριο.

Τελευταία μου εμπειρία ήταν στην Κοζάνη, με ένα μεγάλο κύριο, γιατρό, έρχεται και στην εκδήλωση μου. «αγαπητέ Σώρρα, εγώ είμαι παλικάρι και υπογράφω…». Μπράβο το παιδί! Ε, από την άλλη μέρα είναι στα κανάλια με κάτι παλιές του δίκες, με παλιά χρέη. Ακούτε! Εμάς δεν μας ενδιαφέρει! Τι κοιτάμε; Εμείς δεν έχουμε πελατειακή σχέση. Ξεχάστε αυτά τα πράγματα μεταξύ σας, δηλαδή, ότι αυτός είναι καλός και πληρώνει, αυτός χρωστάει επιταγές…άντε, ρε παιδιά. Στον ελληνικό λαό, οι μισοί είναι χασικλωμένοι, άλλοι είναι φαρμακωμένοι, το 70% του λαού πίνει ψυχοφάρμακα, ο άλλος έχει τα προβλήματα του…

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Παιδιά, δεν μας νοιάζει τίποτα! ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Εμένα δεν με πειράζει τίποτα. Το σύστημα μου και το σασί μου είναι πάρα πολύ μεγάλο και δεν με νοιάζει! Ας φτιάξουμε αυτή την πολιτεία, όπως ονειρευόμαστε όλοι και θα βάλουμε ένα μεγάλο Χ και θα ξεκινήσουμε με τίμιους και αξιακούς νόμους. Θα ξαναφτιάξουμε τα πάντα όπως θέλουμε. Σε αυτό ποντάρω και αυτό ονειρεύομαι. Δεν με νοιάζουν όλες αυτές οι γνώμες. Το μόνο είναι αν είσαστε με την Ελλάδα. Η μισή Ελλάδα είναι για φυλακή και η άλλη είναι ήδη μέσα. Απλώς, δεν έχουν φυλακή να τους βάλουν. Τελικά μας πειράζει τι; Η ουρά του γαϊδάρου που είναι μέσα στο πηγάδι, που στάζει; Αυτοί που πρέπει να πάνε φυλακή είναι όλοι στην βουλή και σε αξιωματικές θέσεις. Για αυτό είπα «σε αυτόν τον αγώνα πάμε για όλα!» Ή θα τα πάρουμε όλα, ή θα τα χάσουμε όλα! Να ξέρετε όμως ότι τα έχετε χάσει όλα και το τελευταίο που μένει, είναι η ψυχή μας κι ο Ελληνισμός. Όλα τα άλλα τα έχετε χάσει. Δεν έχουμε χώρα, δεν έχουμε βουλή, δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε ψυχολογία, δεν έχουμε δικό μας δόγμα, είναι όλα εβραϊκά και ξένα. Δεν έχουμε τίποτα. Μας έχει μόνο ο Ελληνισμός και αυτό που κάνουμε τώρα. Δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο! Πάνε να μας το πάρουν κι αυτό και πριν μας το πάρουν, πρέπει να ενωθούμε και θα τους τα πάρουμε όλα πίσω! Αυτό να θυμάστε! Τα χρήματα και τα εργαλεία δεν είναι του Σώρρα. Είναι μηχανισμός και εγώ το είπα από την αρχή! Δεν είμαι πλούσιος λεζάντας!  Δεν έχω λεφτά! Έχω δυνατότητα, δηλαδή ενέργεια! Έτσι μου είπε ένας δικός τους: «πάνω από 500 εκατομμύρια, Σώρρα δεν είναι λεφτά, είναι ενέργεια, αλλά θα σε πολεμήσουν όλοι!». Καταλάβατε τι είμαι; Είμαι η ενέργεια που καίει! Είμαι ο μηχανισμός! Ελάτε όλοι μαζί, σας καλώ και σας ζητώ! Κι εσείς να ζητάτε! Ζητείστε τι θέλετε! Μην κρύβεστε λοιπόν! Ζητάτε βοήθεια από τον Συνέλληνα σας! Πιάσε έναν Συνέλληνα αύριο και πες του: «Σου ζητάω να έρθεις μαζί μου για την Ελλάδα». Τι θα σου πει; «Μου χρώσταγες….» ή  «…με στραβοκοίταξες στο σχολείο…» ή  «είμαι με τον κομμουνισμό ή με την Ν. Δημοκρατία..»; ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Παρευρισκόμενος: Δηλαδή, η δυναστεία ΠΑΣΟΚ, Μητσοτάκης πρόκειται να ψοφήσουν….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, είναι ήδη πεθαμένοι! Δεν υπάρχουν αυτοί! Το σύστημα είναι ήδη νεκρό και σε διοικεί και τελικά…δεν σε διοικεί!

ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Παρευρισκόμενος: Θέλω να κάνω ένα προβοκατόρικο ερώτημα. Αν θεωρήσουμε ότι εδώ είμαστε 100-200 άτομα και χρωστάει ο καθένας μας, ας πούμε για την οικονομία του λόγου, 100 χιλιάδες ο καθένας. Μαζευόμαστε όλοι μαζί και έχουμε ένα ποσό Χ και πάμε όλοι μαζί στην Εθνική τράπεζα για να μας πληρώσει το δάνειο. Μπορεί να σταθεί αυτό το σενάριο; Να πάμε μια ομάδα ατόμων, για να γίνει παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πρόσεξε με λίγο τώρα!  Αυτά τα παραδείγματα είναι οξύμωρα. Δηλαδή, αν βγάλω τώρα ένα συσσίτιο στην Αθήνα και ταΐσω 50 χιλιάδες κόσμο, είναι παράδειγμα αυτό για να με πιστέψετε;

Παρευρισκόμενος: Ξαναλέω…για το πώς λειτουργεί…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  Απαντώ…δεν γίνεται να με ρωτήσεις ξανά το ίδιο. Να απαντήσω σε αυτό πρώτα. Άρα, για παράδειγμα, να μαζευτούν κάποιοι και να τους ξεχρεώσω…Μα, εγώ δεν θέλω να ξεχρεώσω εσένα! Γιατί να σε ξεχρεώσω; Γιατί; Τι με πέρασες; Ευεργέτης; Μα, δεν είμαι! Και το βραβείο ευεργετών που μου έδωσαν οι Μασόνοι, εγώ δεν το πήρα ποτέ! Το πήρε ο πίτουρας! Δεν το έχω πει από την αρχή; Ποτέ δεν σου είπα ότι είμαι ευεργέτης! Ακούω «φιλανθρωπία» και βγάζω σπυριά! Πρόσεξε με γιατί: «Τι δάνειο πήρες αγαπητέ μου; Γιατί πήρες 5000; Γιατί πήρες ένα πόρσε και θέλεις να στο πληρώσω; Άσε μας ρε φίλε!» ή «για να σου πω κάτι…είχες μια γκόμενα και σε έψηνε αυτή και η μάνα της ότι χρειαζόσουν ένα πιο μεγάλο σπίτι και πήγες και έφτιαξες 500 τμ και χρωστάς; Και θέλεις να στο πληρώσω εγώ; Βρε, κάνε μας την χάρη τώρα! Αφήστε τον να φύγει!». Πρέπει λοιπόν να έχουν δικαιοσύνη αυτά τα θέματα. Εγώ δεν θέλω να ξεχρεώσω εσένα! Όχι!

ΕΣΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΜΕΝΑ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!  Μην μου ζητάς από τα δικά μου! Τα δικά μου τα έβαλα σαν όπλα για να πάρεις τα δικά σου και μαζί με τα δικά σου, να πάρω και τα δικά μου και από τα Παγκόσμια Ταμεία που έχουμε κι οι δύο. Άρα, γιατί μου ζητάς, αφού έχεις δικά σου; ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!  Ελεημοσύνη μου ζητάς; Δεν γίνεται!

Παρευρισκόμενος…ναι, αλλά αν μαζευόμασταν μια μικρή ομάδα 100-200 άτομα, θα μπορούσε να γίνει κάτι με αυτό;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αφού σου λέω ότι αυτό δεν το κάνω! Δεν με νοιάζει να σε ξεχρεώσω. Κι ένα άτομο να είναι, η αδερφή μου να είναι, δεν της δίνω τίποτα. Γιατί δεν της δίνω; Άμα έρθεις μαζί μας, ξεχρεώνεσαι κι εσύ και όλοι!

ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επέτρεψε με να σου απαντήσω. Σωστά λέει αυτό που λέει ο Αρτέμης, αλλά επειδή επιμένει σε μια διαφορετική τοποθέτηση ο Συνέλληνας, θα επιχειρήσω να απαντήσω.

Έχει γίνει η κατάθεση των 100 δις στο ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτική Στήριξης)  για αυτό τον λόγο. Όχι απλά για μια ομάδα ανθρώπων, αλλά για ΟΛΟΥΣ στην Ελλάδα. Δεν πήραν τα λεφτά! Η μήνυση που τους έκανε, αυτόν τον σκοπό είχε. Η μήνυση που έρχεται να κάνουμε εμείς αυτή την βδομάδα και για αυτό προχωράμε και στο άνοιγμα του Οργανισμού Ενεργών Ενωμένων Ελεύθερων Ελλήνων, τον Ε4 για να μπουν τουλάχιστον 500 άτομα από όλη την Ελλάδα, μπορεί και παραπάνω…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μισό λεπτό…(απευθύνεται στον Συνέλληνα..) το όνομα σου για αυτή την ομάδα που λέει ο Γιάννης –για αυτό χρειάζονται και άλλοι, γιατί τα χάνω και εγώ λίγο και δεν τα θυμάμαι όλα- μαζί με την ομάδα που θέλει να ξεχρεώσει να κάνετε την μήνυση για το ΤΧΣ που εκεί μέσα είναι όλες οι τράπεζες και εκεί μέσα είναι και τα χρέη σου. Εγώ έχω κάνει ήδη την μήνυση…

Παρευρισκόμενος: Το ΤΧΣ είναι Ανώνυμος Εταιρεία. Πού είμαστε εμείς; Υπάρχει κράτος εδώ; Μας κυβερνά Ανώνυμος Εταιρεία και παίρνει όλα τα χρήματα μας.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πρόσεξε το λοιπόν…μένει η μήνυση που θα κάνουν οι Συνέλληνες για να ζητήσουν προσωπικά σε 63 πρωτοδικεία. Να πάρουμε τα στοιχεία του ανθρώπου μαζί με την ομάδα του. Μας είναι πολύ χρήσιμο αυτό, γιατί εκεί μέσα είναι όλα τα χρέη μαζί και το δικό μας. Αυτό είναι συλλογικό και γίνεται. 63 άτομα σε όλη την Ελλάδα θα καταθέσουν τις μηνύσεις σε όλα τα πρωτοδικεία.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να συνεχίσω την απάντηση στον Συνέλληνα για να καταλάβει και μαζί με αυτόν κι όλοι οι υπόλοιποι. Η μήνυση που θα έρθει λοιπόν την επόμενη βδομάδα στα χέρια των πολιτών, ως πολίτες, οι ίδιοι, θιγόμενοι άμεσα, γιατί τα έχουν πληρώσει μια φορά, γιατί τους τα έχει χρεώσει το ελληνικό δημόσιο, γιατί τα δάνεια τα πλήρωσε στις τράπεζες. Το ελληνικό δημόσιο χρέωσε εσένα και εμένα για να πληρώσουμε τα δάνεια που τους χρωστάμε. Μία φορά! Έρχεται ο Αρτέμης και τους τα πληρώνει 2η φορά. Η πρόταση του Σώρρα με τα 100 δις δεν έγινε και μετά την απέσυρε. Είναι εκεί και είναι ανέγκλητη. Θα συνεχίσει να είναι εκεί!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μέχρι να γίνει η μήνυση, δεν μπορώ να πάρω την προσφορά πίσω. Μην φοβάσαι! Έχω ήδη κάνει μήνυση.

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ –ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η μήνυση που κάνουμε τώρα εμείς ως Έλληνες πολίτες, θιγόμενοι, γιατί μας έχουν χρεώσει από την μία, αλλά συνεχίζουν οι τράπεζες να μας ζητούν τα λεφτά. Θα κάνουμε λοιπόν μήνυση, γιατί; Γιατί ενώ μας τα χρεώσαν 1η φορά, τους τα πληρώνει ο Σώρρας 2η  και τα ζητάν από εμάς, 3η φορά. Κάνοντας όμως την μήνυση και προχωρώντας την, έστω κι ένας εισαγγελέας από τους 63, στην προανάκριση…..δηλαδή, πες, ότι και οι 62 τις βάζουν στο αρχείο τους, που δεν μπορούν…αλλά, λέμε τώρα, αν ένας την πάει στην προανάκριση, έρχεται ο Σώρρας που τους έχει καταθέσει τα 100δις ανέγκλητα και βάζει τα ασφαλιστικά, εν αναμονή της εκδίκασης και της δικής μας μήνυσης και της δικής του, γιατί τα λεφτά είναι εκεί και δεν τα παίρνουν. Γίνονται ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει κάθε δίωξη σε όλη την Ελλάδα, όλων των δανειοληπτών, οποιασδήποτε μορφής δανείου.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μισό λεπτό…ας ρωτήσουμε τον δικηγόρο που είναι εδώ. Είναι έτσι; Γίνεται; Έχει σημασία η γνώμη του νομικού. Εγώ δεν είμαι νομικός!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ναι, έτσι είναι! Γίνεται! Ταυτίζονται απόλυτα με την θέση του Γιάννη του Καλογερόπουλου. Τα ασφαλιστικά μέτρα βγαίνουν το πολύ σε ένα μήνα, οπότε τελειώνει κι όλη η δικαστική διαδικασία με αυτά.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Και ας είναι η μήνυση από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Από οπουδήποτε…

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήδη έχει γίνει κάτι ανάλογο και θα πρέπει να το δούμε. Δεν ξέρω αν τα παιδιά από την Κοζάνη έχουν το έγγραφο του Εισαγγελέα να το φέρουν. Γιατί έγινε το ίδιο για την εφορία στην Κοζάνη με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα. Ο Εισαγγελέας επεμβαίνει αυταπάγγελτα μόλις του γίνεται η κοινοποίηση και το πάει στην προανάκριση. Αυτό είναι φορολογικό θέμα. Το ένα με το άλλο, ουσιαστικά είναι το ίδιο το πνεύμα του νόμου. Το χαρτί στο οποίο αναφέρει ότι ξεκίνησε ο εισαγγελάς προανάκριση έχει ένα κωδικό. Ο κωδικός είναι ΒΜ2667.

ΠΕΡΙ ΦΟΡΕΩΝ…

Παρευρισκόμενος: Κύριε Σώρρα, εφόσον ζητάμε από τους δημάρχους, γιατί δεν ζητάμε το ίδιο πράγμα από φορείς  αγροτικών συνεταιρισμών..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Δεν εκπροσωπούν Ιθαγενείς Κυρίαρχους. Πρόσεξε την διαφορά. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Πρέπει να καταλάβουμε την έννοια της Κυριαρχίας πόσο σημαντική είναι και τι συνεπάγεται. Αν δεν το καταλάβουμε αυτό, θα είμαστε λίγο μετέωροι. Ακούσατε πριν τον κύριο που είπε γιατί δεν πάει ο Σώρρας στην δευτερογενή αγορά για να αγοράσει ομόλογα και να ξοφλήσει την Ελλάδα; Δηλαδή, αυτό είναι ένα άσχετο πράγμα, γιατί ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει. Δεν θα τον αδικήσω, απλά θα πω ότι δεν έχει καταλάβει. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  Συνέλληνα, ο Συνεταιρισμός δεν είναι Φορέας. Ψάχνουμε ακόμα, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για τον Φορέα, ο οποίος είναι η Περιφέρεια. Ίσως να μπορεί να το κάνει και η Περιφέρεια. Ο Δήμος είναι σίγουρο και δεδομένο. Δεν έχω δει ακόμα το καταστατικό της Περιφέρειας, που μου έχουν υποσχεθεί ότι θα μου φέρουν, για να είμαστε σίγουροι ότι η Περιφέρεια είναι νομικά και στο σύνταγμα μας Φορέας. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό κι αν δεν έχω το νομοθετικό έγγραφο, δεν μπορώ να μιλήσω. Για τον Δήμο σου το λέω σίγουρα, γιατί πρέπει να αποδείξω αυτά που λέω. Όχι μόνο σε σένα. Το αποδεικνύω στην τράπεζα, το αποδεικνύω στην Federal Reserve,  στην Worldbank,  στο ΑΩ, το αποδεικνύω στο κράτος με τον φάκελο μου.

ΠΕΡΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ….ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΩ

Καταρχήν ο φάκελος μας έχει την σφραγίδα της Χάγης. Τι συζητάμε; Η σφραγίδα της Χάγης είναι μέσα στο Bretton Woods. Δεν γίνεται να μπει η σφραγίδα της Χάγης και να επικυρωθεί κάτι, αν δεν είναι νόμιμο. Άρα, δεν γίνεται να κινούμαι όπως θέλω. Δεν κάνω ό,τι γουστάρω. Κάνω ό,τι λέει ο νόμος.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θυμηθείτε όμως ότι η Συνθήκη της Χάγης έγινε το 1966 και οι λογαριασμοί που έχουμε δώσει δημόσια στον ισολογισμό που υπογράφεται τον Φλεβάρη του 2007, όλων των κρατών οι λογαριασμοί, επειδή έχουν μεταφερθεί, ξεκινούν από τις 1/1/του 1967. Το έχετε προσέξει; Έχει να κάνει με την Συνθήκη της Χάγης που τους μεταφέρει.

Εν τω μεταξύ, τώρα που είμαστε δημόσια, θέλω να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στον κύριο Σώρρα που δεν έχω κάνει ποτέ και θέλω να την κάνω δημόσια, γιατί πιστεύω ότι η απάντηση ενδιαφέρει όλους! Αναφέρατε πριν το ΑΩ. Μπορείτε να μας πείτε δύο κουβέντες τι είναι αυτό το ΑΩ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι ένα παγκόσμιο σύστημα. Αυτό το σύστημα το άνοιξε ο Αντρόπωφ. Ο Αντρόπωφ ήταν Έλληνας, πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά ως Γενικός Γραμματέας, όπως ήταν τότε το καθεστώς ΚΚΕ. Αυτός έκτισε το ΑΩ σύστημα. Τα Ταμεία υπήρχαν ήδη!

Παρευρισκόμενος: Ήταν Πόντιος!

ΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δηλαδή, δεν είσαι Έλληνας, είσαι Πόντιος; Δεν απαντάς ε;

Παρευρισκόμενος: Και τα δύο είμαι!

Παρευρισκόμενος: Αρχαίος Έλληνας είναι!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είσαι Έλληνας που έμενε στον Πόντο. Άλλος είναι Έλληνας που μένει στην Μακεδονία. Υπάρχουν Μακεδόνες; Από πού υπάρχουν; Αφού οι Μακεδόνες ήταν Αργιείς και το μεγάλο σας βασίλειο δεν το ξέρετε και δεν το έχει ούτε ο χάρτης. Είναι το βασίλειο των …. Βασιλιάς της Ελλάδος και να μην ήταν από τους Ηρακλειδείς, δεν υπάρχει. Άρα, λοιπόν οι Έλληνες που πήγαν προς τα πάνω…οι Έλληνες που πήγαν στην Γερμανία, τι είναι; Οι Ινδιάνοι που είναι δκοί μας, τι είναι; Άρα, δεν είσαι Πόντιος. Είσαι Έλληνας που έμεινες στον Πόντο.

Επί του θέματος, αυτό το σύστημα φτιάχτηκε επί Αντρόπωφ. Είναι ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο άγγιζε και εισέπραττε τα χρήματα από τα παράγωγα και τα κέρδη της Bretton Woods και έγινε το ΑΩ μαζί με την μεγάλη συμφωνία «greekkeeper», το οποίο δεν θα ανοίξουμε τώρα. Τότε, αρχίζουν τα παράγωγα να τρέχουν κι αυτοί οι λογαριασμοί θα έπρεπε κάπου να μπαίνουν. Εκεί λοιπόν, το ΑΩ system, ελέγχεται από το Ρώσικο κομμάτι. Δηλαδή, ο μισός πλανήτης ελέγχεται από την Αμερική, αλλά δεν εννοώ τους αμερικάνους. Γιατί έχουμε την κλασική Αμερική και τους ανθρώπους της, που δεν έχουν καμία σχέση, ό,τι τους πεις το πιστεύουν και είναι μια χαρά και υπάρχει κι η Σιωνιστική Αμερική, η οποία ελέγχει και αυτή τα καταπιστεύματα.

Άρα, το κομμάτι του Ρώσου είναι το ΑΩ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να δίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό είναι με Κληρονομικό Δικαίωμα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί πάνε με Κληρονομικό Δικαίωμα από τον πατέρα στον γιο. Έχει μέσα τρισεκατομμύρια. Από αυτό το σύστημα λοιπόν, έχουμε πολύ συγκεκριμένες θέσεις και είμαστε πολύ συντεταγμένοι. Φυσικά, το εκτελεί η τράπεζα, η Federal Reserve, κατόπιν της Παγκόσμιας Τράπεζας, αλλά τα χρήματα ανήκουν σε αυτό το σύστημα. Από αυτό το σύστημα πήρε ο Πούτιν κι έφτιαξε την διαλυμένη Ρωσία και χρηματοδοτήθηκε 150 τρις, πάλι μέσω των Δήμων κι έφτιαξε την χώρα του.

Φυσικά την Ρωσία που βλέπετε σήμερα, δεν σημαίνει ότι την ξέρετε, επειδή έχετε πάει στην Μόσχα. Υπάρχει πολύ πείνα στην Ρωσία. Η Ρωσία είναι 9 ώρες διαφορά, αν θέλεις να πας από την μια άκρη της στην άλλη και στα χωριά, δεν έχουν καλή ζωή. Είναι στους δρόμους και πεινάνε. Αλλά, έτσι όπως είναι σήμερα η Ρωσία, φτιάχτηκε από δικά της χρήματα από τα Παγκόσμια Ταμεία. Αυτό το σύστημα το έφτιαξε ο Αντρόπωφ και σήμερα κακοδιαχειρίζεται από τους επικυρίαρχους. Αυτά πρέπει να τελειώσουν! Άρα, όπως είπα, εμείς καταθέτουμε κι εκεί! Όπως είπα, τον φάκελο του δημάρχου, τον έχω καταθέσει και το ITC, ο οποίος είναι παγκόσμιος θεσμός, εκλεγμένος και από τον ΟΗΕ. Το τι κάνει και το πόσο καλά το κάνει και ότι είναι αδρανοποιημένος, είναι μια άλλη ιστορία. Όμως, οι μηχανισμοί υπάρχουν. Και στην Ελλάδα υπάρχουν οι νόμοι αλλά δεν εκτελούνται, εκτελούνται κατά το δοκούν, εναντίον σας κι όχι για τους επικυρίαρχους, στους πολιτικούς και αξιωματούχους.

Το ΑΩ σημαίνει το σύστημα του Αλέξανδρου του Μέγα. «Αλέξανδρος ο Μέγας». Έχουν σημασία και τα σημάδια και τα γράμματα. Είναι τεράστιο ζήτημα. Είναι το μυστικό των μυστικών.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και να έρθει τώρα και ένα δημοτικό συμβούλιο να πει: «απόδειξε  μας κύριε Σώρρα, αυτά που μας λέτε, γιατί εμείς ξέρουμε και θα κρίνουμε…».

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Για αυτό, αν κάτσει  ένας ειδικός άνθρωπος, θα κάτσω να του δείξω. Αν όμως κάτσει ένας βοσκός, δεν ξέρω αν μπορώ να του δείξω!

……..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μνημοσύνη

…………………………

……………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2898 (1) ( απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2898 (2) ( απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2898 (3) ερωτήσεις – απαντήσεις, α” μέρος ( απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ 16/11/2898 (4) ερωτήσεις – απαντήσεις β” μέρος ( απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ )

Αφήστε μια απάντηση