ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ε;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

7086_620925344687285_809303884505794970_nΠάνος Σώζος 1η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ; ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ( ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ΄).

2η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΧΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ( ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ), ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΈΡΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 6 ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

3η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΕΦΤΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΧΡΗΜΑΤΑ ( ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ) ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΙ ΚΕΡΔΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΑΣΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΧΡΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ( ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ) ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΑΡΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΟΓΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ), ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ.

4η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΧΡΕΌΓΡΑΦΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΉΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΑΑ’,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΙΣΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ε;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ,  ” ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ”

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ”ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ, ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΠΟΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΡΡΩΣΘΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση