ΜΗ ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

10350608_909036632453668_3462281386167519112_nBasilis Drosos ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ή ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

2) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΖΗΤΗΣΕΝ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΙΣΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ.

3) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ….ΟΜΙΛΟΥΝ…ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΕΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗΝ ΘΕΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΝ ΣΧΕΣΙΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙΝ ΤΟΥ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

…………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!

Η ΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ… ( 2ο )

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ». ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ Ο ΓΑΠ.

Παρεπιπτόντως, ο ΓΑΠ προ ημερών μιλώντας κατά την παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, μεταξύ άλλων είπε… «Άλλοι προπαγάνδιζαν ότι ενώ μας χάριζαν τζάμπα δισεκατομμύρια εμείς σώνει και καλά θέλαμε την τρόικα» “Έχει ο καιρός γυρίσματα”, λέει ο Παπανδρέου και αφήνει ανοικτό τη δημιουργία νέου κόμματος 

ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ GAP ( Τζεφρυ Τσαντ-Παπανδρέου-Μινέϊκο ) ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!! 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. EI END, ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΩΤΗ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΚΑΙ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ( κατ” ομολογίαν του ) ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΩΣ «ΑΝΔΡΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ»…

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ «ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ… 

934798_10204806654032772_4130005970336321924_n

Αφήστε μια απάντηση