Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

newsgr_katalipseis_20141104_20_{20175692-f8e7-43e9-a074-27c8179341ad}_57789776Αλέξανδρος Μακεδόνας Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ “ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ“, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΖΑΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ’80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΤΕΛΗΣ, Η ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ “ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ“ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ“, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΗΤΑΝ Η ΝΟΣΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ, ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ“. 
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ“ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

ΟΙ “ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ“ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΗ ΥΓΙΗ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΕΚΑΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΕΓΩΙΣΤΩΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ“, “ΑΙΩΝΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ“, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΛΙΕΡΓΗΤΟΙ, ΒΑΝΑΥΣΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΡΕΦΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΑΓΙΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΚΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ“ ΣΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΙΣ ΚΟΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ“ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟΥΣ: ΤΗΝ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ“.

Η “ΚΑΤΑΛΗΨΗ“ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΕΜΝΕΥΣΗΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΒΟΛΕΥΕΙ“ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΤΑ, ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ“ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΦΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ“, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ:
“ ΧΑΛΑΡΑ ΜΩΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ!“

ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ“ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΟΥ, ΤΩΝ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΩΝ, ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΙΜΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Η ΜΙΖΑ, ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ, Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ,Ο ΦΡΑΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, Ο ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ, ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΟΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ, ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΕΣ, ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ, ΟΙ ΜΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΟΒΟΛΕΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ, ΟΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ, ΟΙ ΦΑΣΑΡΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΙ ΚΑΛΩΔΙΟΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΧΑΖΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ: 
“ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΥΛΙΚΑ: ΦΡΙΚΗ, ΑΙΜΑ, ΛΑΣΠΗ, ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ“.

ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΒΙΛΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ “ΙΝ“ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΤΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΕΣ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ,ΤΑ GAY PRIDE, ΟΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ,ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΘΗΚΑΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΘΗΤΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: “ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ“. ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΝΟΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ. 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ“, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΑΚΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑΥΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση