ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ)!!!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΡΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ!!! ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΕΡΙΟΠΗΣ!!! ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΦΤΑΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…  
 
Κινητοποιήσεις για τη δίκη των 2 πρώην Δημάρχων Δελφών!
ceb1cebdcebfceb9cebacebfceb4cebfcebcceb7cf83ceb7Μια πολύκροτη υπόθεση που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη σε πανελλήνιο επίπεδο έρχεται ξανά στην επικαιρότητα. Ο λόγος για τη γνωστή υπόθεση της καταπάτησης του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών, στον οποίο ανεγείρονταν… εξοχικές κατοικίες.
Κεντρικοί πρωταγωνιστές και κατηγορούμενοι ο πρώην Δήμαρχος Δελφών (επί καποδιστριακής του φάσης) Παναγιώτης Καλτσής κι ο μέχρι πριν 7 μήνες Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης, οι οποίοι δικάζονται για την υπόθεση την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στο Κακουργιοδικείο Λαμίας.
Η επαναφορά της υπόθεσης στο προσκήνιο ξυπνάει μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι την Κυριακή 2 Νοεμβρίου πραγματοποίησαν εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την προστασία του Αρχαιολογικού Χώρου στο Μουσείο των Δελφών.
Μπροστά σε αρκετό κόσμο ανάρτησαν πανό αξιώνοντας δίκαιη διεξαγωγή της δίκης, παίρνοντας αφορμή κι από την επί 6 χρόνια κωλυσιεργία της Πολεοδομίας της περιοχής, που κρατά σε εκκρεμότητα τη διαδικασία επί των αυθαιρέτων, αν και υπάρχει σχετική γνωμοδότηση για τη διάπραξη της αυθαιρεσίας από την Τεχνική Υπηρεσία του ΥΠΠΟ, ήδη από το 2008!
Η κινητοποίηση αυτή των κατοίκων της περιοχής και της Δημοτικής Παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» προκάλεσε αίσθηση τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ιδιαίτερη εντύπωση στους επισκέπτες του Μουσείου, που ενημερώθηκαν μέσα από φυλλάδια που διανέμονταν στο χώρο.
Η αναμενόμενη με μεγάλο ενδιαφέρον συνέχεια θα δοθεί στο Κακουργιοδικείο της Λαμίας στις 20 Νοεμβρίου 2014

Πηγή: http://e-hani.blogspot.com/2014/11/2.html#ixzz3IrLM5uod

…………………………………………….

Η ΜΚΟ “Οικονομική Δελφική Ένωση” με πρόεδρο τον Παναγιώτη Καλτσή πήρε 190.000 ευρώ

Μία λίστα με της Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, συγκεκριμένα 398, που χρηματοδοτήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, τη χρονική περίοδο όπου επικεφαλής ήταν ο Αλεξ Ρόντος, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα τους και η ΜΚΟ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΕΛΦΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” με έδρα τους Δελφούς και Πρόεδρο τον Καλτσή Π. Τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη είναι: Μαγκανιά Μ. Παπαναγιώτου Δ. Κιούπης Ν. Παπαδημητρίου Π. Καλτσή Λ. Καλτσή Α. Καλτσής Ι. Γιατί κάθε τόπος θέλει και την ΜΚΟ της…

http://karteria1.blogspot.gr/2014/02/190000.html

Αφήστε μια απάντηση