Η ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ… ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΪΑ

ΥΓΕΙΑ

0322-01Vasilis Theodoropoulos Η ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ;;; ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΪΑ

Η ΛΕΞΗ ΦΑΡΜΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΕΝΩ Ο ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ;;;; ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΓΟΣ, ΠΑΘΗΜΑ.
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΘΝΗΤΟΙ, ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΗΠΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΣΘΛΑ (ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΛΥΓΡΑ (ΟΛΕΘΡΙΑ), ΘΝΗΤΟΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΦΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΗΤΙΟΕΝΤΑ (ΕΞΥΠΝΑ). ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ “ΕΞΥΠΝΩΝ” ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΙΣΤΟ Η ΠΛΗΘΟΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.
ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ, ΟΙ ΑΛΟΙΦΕΣ, ΟΙ ΣΚΟΝΕΣ ΕΠΙΠΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ: Η ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ, Η PER OS (ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ) ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ.
ΔΡΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΡΙΖΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΝΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΗ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΛΥΚΟΥ), Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΈΚΤΟΡΑΣ), Η ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ – ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ) ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ (ΓΛΑΥΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ).
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΪΑ, ΑΝΤΙΔΟΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ “ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ” ΚΑΙ “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ”.

Αφήστε μια απάντηση