ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ”: ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΘΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε4 ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

10289871_1489350484612848_309928634416553471_nΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΥΡΙΟΙ,
ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ .

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ή ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ή ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.

ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΘΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ΄΄ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ Parashos Aganikolas 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση