ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ: Η ομάδα υποστήριξης των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα στην Άρτα υπάρχει. Η “πρωτοβουλία πολιτών Άρτας” και το ράδιο Άρτα, ας πορευτούν όπως θέλουν και να μην ασχολούνται με τον Αρτέμη Σώρρα και τα εργαλεία του.

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

507971-imagesNikos Salonitis Αδέλφια, από σήμερα είμαι πολύ θυμωμένος. Σήμερα συμμερίζομαι την Βίκυ Χαραλάμπους, όταν μίλησε για έναν μεγάλο θυμό, στην τελευταία εκπομπή που μίλησε στο Ράδιο Αρτα.

Η σημερινή εκπομπή του Ράδιο Άρτα ήταν ένα παραλήρημα κατά του αγώνα μας. Όλοι όσοι μίλησαν είχαν δεδομένο πλέον ότι όλη η ιστορία ήταν ψεύτικη, και ότι ο λαός έπεσε θύμα. Βγήκε άτομο που συμμετείχε σε ενημερώσεις και είπε ότι «λέγαμε ψέματα»… Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! Τίποτε δεν ήταν ψέμα, και πολλοί από εμάς δεν βλέπουμε τίποτε παράξενο ή θολό σε ότι συμβαίνει μέχρι τώρα στον αγώνα με τα εργαλεία του Σώρρα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, καμία επίσημη ή βάσιμη αμφισβήτηση για όλα αυτά, και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Ας έρθουν οι ίδιοι αν θέλουν, που τώρα «ομολογούν» ότι έλεγαν ψέματα, να μας πουν πού ακριβώς έλεγαν ψέματα. Ποιο χαρτί από όλα αυτά που έδειχναν και μιλούσαν στον κόσμο είναι ψεύτικο. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!

Με ποιό δικαίωμα έρχεστε και αποκαλείτε ψεύτες όλους εμάς που επί τόσο καιρό επιδεικνύουμε τα εργαλεία; Γιατί όταν αυτομουτζώνεσαι, μουτζώνεις κι εμένα που μέχρι χθες καθόσουν δίπλα μου και μιλούσες στον κόσμο. Τι φαινόμενο είναι αυτή η αρέσκεια στο αυτομαστίγωμα; Τι μας έχουν κάνει; Όμως στο βάθος, ξέρετε ότι αν τελικά γίνει κάτι και από μεριά Σώρρα θα το καρπωθείτε, και θα πείτε στο τέλος ότι κι εσείς ήσαστε μέρος του αγώνα…

Ζούμε μια παράλογη κατάσταση. Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτός ο λαός τραβάει ότι τραβάει εδώ και τόσους αιώνες. Δεν είναι μόνο οι προδότες… είναι και οι ανόητοι. Δεν είναι δύσκολο για ένα καθεστώς να κουμαντάρει έναν λαό σαν τον δικό μας. Μας ξέρουν καλά και μας δουλεύουν όπως πρέπει για τους σκοπούς τους, όπως παλιότερα, έτσι και σήμερα.

Η ομάδα υποστήριξης των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα στην Άρτα υπάρχει. Πολλοί συμπολίτες που στήριξαν την προσπάθεια, εξακολουθούν και την στηρίζουν, γιατί όπως κι εγώ, δεν βλέπουν κάτι μεμπτό στην μεριά του Σώρρα, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάποιοι άλλοι όμως δεν ανήκουν σε αυτή πια, και σίγουρα το Ράδιο Άρτα. Αυτό είναι ένα πλήγμα, όχι τόσο επειδή δεν θα έχουμε την υποστήριξή του για τις όποιες εκδηλώσεις κτλ, αλλά επειδή καθημερινά θα βγαίνει να χτυπάει τον αγώνα και θα μας δημιουργεί πρόβλημα μέσα στην ίδια μας την πόλη (στην πραγματικότητα βγάζει τα δικά του μάτια, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται προς το παρόν).

Η κίνηση αυτή που προωθείται από το ΡΑ, μπορεί να υπάρξει και να ενεργήσει όπως νομίζει. Να κάνει ακόμη και κόμμα, αν πιστεύει ότι έτσι μπορεί να καταφέρει κάτι. Δεν βλέπω προσωπικά κάτι κακό σε αυτό. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται αναφορά στον Σώρρα και στα εργαλεία του… Ας κάνουν τον αγώνα τους ως ανεξάρτητοι πολίτες, ή «πρωτοβουλία πολιτών Άρτας» όπως ήδη έχουν ανοίξει ομάδα στο fb και ας πορευτούν.

Θα τους συνιστούσα, αν θέλουν να υπάρχει μελλοντικά έστω και μία πιθανότητα να ξαναβρεθούμε σε έναν κοινό αγώνα και στόχο, να αφήσουν τον Σώρρα και τα εργαλεία του ήσυχα, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι να αποδειχθεί. Το ότι μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και με έναν καθημερινό ανελέητο πόλεμο στα fm για τα εργαλεία του Σώρρα (που μέχρι χθες αυτοί οι ίδιοι προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο γι’ αυτά), είναι ανεξήγητο, και μας θυμώνει πολύ, εμάς τους υπόλοιπους που βλέπουμε μέσα από τα χαρτιά, και όχι από την πίστη μας σε πρόσωπα και λόγια.

Καλή συνέχεια σε όλους τους συνέλληνες.

……………………………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ 29/10/2898

……………………………………………………………………………………………..

Report viky charalambous 28 10 2014

Ο Αριστοτέλης διδάσκει τον Μέγα Αλέξανδρο και όλους εμάς ως εξής: “Ἐπιδίωξη τῆς τυραννίας εἶναι νά πτωχεύσουν οἱ πολίτες, ἀφ’ ἑνός γιά νά συντηρείται μέ τά χρήματά τους ἡ φρουρά τοῦ καθεστῶτος, καί ἀφ’ ἑτέρου γιά νά εἶναι ἀπασχολημένοι οἱ πολίτες καί νά μήν τούς μένει χρόνος γιά ἐπιβουλές. Σέ αὐτό τό ἀποτέλεσμα ἀποβλέπει τόσο ἡ ἐπιβολή μεγάλων φόρων, ἡ ἀπορρόφηση τῶν περιουσιῶν τῶν πολιτῶν, ὅσο καί ἡ κατασκευή μεγάλων ἔργων πού ἐξαντλοῦν τά δημόσια οἰκονομικά.” Υποστηρίζουμε και Καλούμε, τους απανταχού της γης Ελεύθερους Έλληνες να συνενωθούν μακριά από “δόγματα, χρώματα, κόμματα” ώστε να λάμψει εκ νέου το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ.

http://issuu.com/ei_end_info/docs/report_viky_charalambous-28-10-2014

Αφήστε μια απάντηση