ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Ε’). ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ END – ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

1463209_1558111111089747_4679933268687074780_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Ε’) 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ END – ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Θα ήθελα να μας πείτε ποια είναι η κατάσταση με την END και ποιες είναι οι σκέψεις σας για την END.

Αρτέμης Σώρρας: Έχει γίνει πολύ λόγος για την END, έχουν ειπωθεί τεράστια ψέματα, την έχουμε διαφημίσει όλοι –εγώ, όχι εσείς, εσείς, μετά πήρατε από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι παραπονέθηκαν οι Συνέλληνες: «Μα, καλά βρε παιδί μου, τόσο καιρό, γιατί άφηνες τον Λαμπράκη, τόσο πολύ επάνω μας;» 

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Αγαπητοί, ο Λαμπράκης είναι ένα μεγάλο μάθημα, μάθαμε όλοι και γίνεστε πιο δυνατοί. Εγώ, δεν θα πω ότι ο Λαμπράκης μας έκανε κακό! Δεν μας έκανε καλό, αλλά αυτές του οι κινήσεις, μας αφύπνισαν και μας έβαλαν σε μια λειτουργία, γιατί αυτή την στιγμή την χρειαζόμαστε. 
Αν θυμάστε, όταν ξεκινήσαμε αυτό το τεράστιο αντάρτικο, όλοι οι Συνέλληνες με τις καρδιές μας, μέσα σε αυτές τις καρδιές, υπήρχαν και πρακτορόπαιδα, υπήρχαν και προδοτόπαιδα, έρχονταν όλοι και μας χτυπούσαν την πλάτη και έλεγαν: «Εμείς μαζί σας είμαστε! Για την Ελλάδα μας!» Όλοι αυτοί οι άνθρωποι τώρα ξεκαρφώνονται, τους βλέπουμε. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα κι αν το θέλετε και μια εκπαίδευση παραπάνω και τώρα μέσα από αυτό το think tank που ήταν στην αρχή και απευθυνόταν σε όλους, σε ένα γενικό κάλεσμα, θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα με ανθρώπους άξιους, που πραγματικά έχουν Ελλάδα, έχουν ελληνικό DNA και ελληνικές ψυχές.
Εν πάσει περιπτώσει, με αυτούς θα πορευτούμε τώρα, θα διαλέξουμε και θα δούμε αυτούς που θα έρθουν και θα μείνουν. Εμείς, άλλωστε, είμαστε καλά στημένοι, είμαστε γερά στα πόδια μας κι έχω πει ότι εμείς έχουμε να χάσουμε. 
Οι Συνέλληνες έχουμε να χάσουμε την χώρα μας και θα έρθει ο αφανισμός μας, εγώ έχω να χάσω μια τεράστια περιουσία και με πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσω πίσω μου για αυτόν τον ιερό αγώνα.
Ο Λαμπράκης δεν έχει να χάσει τίποτα. Ο Λαμπράκης, ήρθε, μίλησε του χτυπούσαν παλαμάκια. Ο Λαμπράκης, ούτε ομάδα έκανε στην Αμερική, ούτε μια συνέντευξη! Μια συνέντευξη έκανε κι αυτή κόπηκε, ήταν επιλογή του. Δεν έχει μαζέψει κόσμο! Τουλάχιστον τώρα, έχει βάλει κάποιους στρατιώτες του θα έλεγα, που ποτέ δεν ήταν μαζί μας. Ο άλλος, μας παίρνει τις ομάδες στο Facebook. Όλο το Facebook, αν το θέλετε, πολλά άτομα τα έχω βάλει εγώ, που έχω 25 000 άτομα στα προφίλ μου και έχω κι άλλα δύο κρυφά προφίλ με 5000 κόσμο τον καθένα. Εγώ έκανα τις ομάδες κι έβαζα κόσμο σε κάθε διαχειριστή που έκανε την ομάδα του. Τώρα, βλέπω ομάδες, στις οποίες κάνουν όλοι πλάκα! Πήραν τις ομάδες; Δεν μας πήραν τίποτα! Θα ανοίξω άλλες ομάδες, είμαστε καλά στερεωμένοι. 

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΚΑΛΑ

Τα εργαλεία τα έχουμε στερεώσει καλά, μας κυνηγάει το καθεστώς και όλα τα κανάλια και αυτό είναι καλό! Αυτό είναι καλό! Εγώ αύριο θέλω να βγουν και να με κυνηγήσουν τα κανάλια και αυτό θα μου δώσει τεράστια δυναμική. Αν αύριο βγει το CNN και λέει άσχημα λόγια για μένα, πάλι θα με καρφώσει πολύ ψηλά στον κόσμο. Άρα, εμείς έχουμε μάθει να γεννιόμαστε από την αρνητική διαφήμιση. Αυτή είναι η αλχημεία η δική μας. 
Στην END, όπως είδατε τα καταστατικά, σαφώς υπάρχουν πέντε άτομα και ο κύριος Ηλιάκης δεν υπάρχει, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κι αν ποτέ εμφανιστεί, θα δούμε και τι συμφωνίες παλιές που έχει κάνει. Είχε κάνει κάτι παλιές συμφωνίες τις οποίες δεν τις τήρησε και έχει αποστασιοποιηθεί. Ο άνθρωπος ανήκει σε έναν άλλο χώρο, σε μια άλλη σφαίρα και δεν έχει να κάνει με αγώνες και Ελλάδα, πατριωτισμούς και τέτοια πράγματα, ούτε σχετίζεται με τους τεράστιους αγώνες που κάνουμε εμείς, με αίμα, ιδρώτα και με την ίδια μας την ζωή. Αν ποτέ εμφανιστεί, θα πάμε σε μια άλλη τακτική. Ωστόσο όμως, θα πάμε σε πραγματικές αρχαιρεσίες. Είναι αδύνατον ένας οργανισμός σαν τον END, ο οποίος να είναι τρεισήμισι χρόνια με προσωρινό διοικητικό συμβούλιο και όσοι νομικοί με ακούν και οικονομολόγοι και άνθρωποι της δικαιοσύνης καταλαβαίνουν τι λέω. Τρεισήμισι χρόνια σέρνεται ένας οργανισμός χωρίς Γενική Συνέλευση, ενώ αν διαβάσετε το καταστατικό που είναι στο αέρα, έχει γενική συνέλευση μέχρι 30 άτομα. Τα 20 άτομα είναι από την Ελλάδα και τα 10 από την Αμερική. Φυσικά, ο Μανώλης ο Λαμπράκης δεν έχει έρθει ποτέ να κάνει την συνέλευση και με αυτό τον τρόπο, που δεν κάνει την συνέλευση, μένει πάντα πρόεδρος. 
Η Γενική Συνέλευση πρέπει να έχει 30 άτομα και έχουμε 20 άτομα εδώ και δυόμισι χρόνια περίπου και 10 άτομα από την Αμερική που είναι οι φίλοι του Λαμπράκη, οι οποίοι κάποια στιγμή έγιναν και δικοί μου και κάποιοι τώρα εναντιώνονται.
Όταν έφτιαξα θυμάμαι την ομάδα της Νέας Υόρκης, δεν υπήρχε ομάδα. Ο Χάρις ο Μαμαγκάκης είχε 120 φίλους, του έβαλα 5000 και τώρα είδα στο facebook ότι με έβγαλε κι από διαχειριστή. Τι να την κάνεις; Αντιλαμβάνεστε τώρα για τι πράγμα μιλάμε; Να με βγάλεις από διαχειριστή από την ομάδα που έβαλα εγώ τον κόσμο; Μίλα μόνος σου στην Αμερική! Θα ανοίξουμε άλλη!

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Εν πάσει περιπτώσει, λέω στον κύριο Λαμπράκη που μας έστειλε ένα έγγραφο την Παρασκευή, κατάπτυστο, αλλά δεν πειράζει, ότι αύριο θα του στείλω με εξώδικο, ή με κανονικό έγγραφο για να κληθεί και να κάνουμε την Γενική Συνέλευση που είναι το ανώτατο όργανο στον οργανισμό. Η Γενική Συνέλευση των 30 ατόμων με 20 άτομα από την Ελλάδα και 10 από την Αμερική. Τα 10 άτομα τα αναφέρει, αλλά να δούμε πόσα θα έρθουν εδώ. Δεν έχει δέκα άτομα στην Αμερική, γιατί εγώ ξέρω τα παιδιά στην Αμερική. Θα ανακοινώσω σήμερα τα ονόματα, τα οποία είναι τα 20 άτομα της Γενικής Συνέλευσης και έχουν υπογράψει εδώ και δυόμισι χρόνια και περιμένουμε να κάνουμε αυτή την ωραία Συνέλευση, την Γενική Συνέλευση του οργανισμού ΕΙ-END, ώστε να βγάλει ένα εκλεγμένο, δημοκρατικό, θεσμικό, όπως το λες Λαμπράκη, Διοικητικό Συμβούλιο για να μπει σε λειτουργία και να ξέρουμε ότι έχουμε έναν οργανισμό. Γιατί έχω βάλει και τέσσερις μετοχές εκεί και κάποια στιγμή, ο END θα πάρει μια συγκεκριμένη διαδρομή, ή τουλάχιστον θα αρχίσει να λειτουργεί θεσμικά και νόμιμα, γιατί μέχρι τώρα είναι παράνομος. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει και σέρνεται. Τα 20 άτομα για την Γενική Συνέλευση, που από την Παρασκευή κόπτεσαι κύριε Λαμπράκη, θα είναι στην εταιρεία (μη κερδοσκοπική) – γιατί εταιρεία είναι κι όχι οργανισμός- στην Αθήνα, στα γραφεία την ώρα που έχεις ορίσει. Δεν κάνει Συνέλευση στην Νέα Υόρκη ο END! Έχει έδρα στην Αθήνα και θα είναι οι: 

1) Ιωάννης Αλεξάντερ
2) Αρτέμης Σώρρας
3) Βασίλης Θεοδωρόπουλος
4) Έφη Σάγκα
5) Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης
6) Βίκυ Χαραλάμπους
7) Χρήστος Μπαλαντίνας
8) Αδριανός Μπεζούγλωφ
9) Θανάσης Κιουπελόγλου
10) Κατερίνα Σπανού
11) Στέφανος Βασιλείου
12) Πέτρος Ιακώβου
13) Δήμος Σελιανίτης
14) Νικήτας Καραγιάννης
15) Γιάννης Δάρας
16) Γεωργία Βαγενά
17) Ρένα Στεφανάκη
18) Πέλλα Παπαδάκη
19) Νίκος Χάλαρης
20) Γιάννης Καλογερόπουλος

Θα σε περιμένουμε για να κάνουμε μια Γενική Συνέλευση, ώστε να αποκτήσει ο END πραγματικό Διοικητικό Συμβούλιο, για να μην λέει, ό,τι θέλει στον αέρα, να μην κάνει εκπομπές, ούτε θρησκευτικές, ούτε μη θρησκευτικές, ούτε οικονομικές που δεν υπάρχουν και για να μην εκθέτει κανέναν στον ελληνικό λαό και κανέναν Συνέλληνα και για καμία φαινομενική διάσπαση. Για μένα, δεν υπάρχει διάσπαση, υπάρχει ξεκαθάρισμα. Θα σε περιμένουμε λοιπόν να κάνουμε αυτό το συμβούλιο και να ορίσουμε το προεδρείο μας. Περιμένουμε να έρθετε και οι 10 άνθρωποι από την Αμερική, αν τους βρεις φέρε και 12 και 14, αλλά έχεις μόνο 6, έλα να κάνουμε αυτό το συμβούλιο και να βγάλουμε το προεδρείο και να σταματήσει η ιστορία του διασυρμού της ΕΙ-END. Θα πάμε σε πραγματικές αρχαιρεσίες, όπως λέει ο νόμος. Θα σε περιμένω την Παρασκευή με αυτά τα ονόματα να κάνουμε Γενική Συνέλευση.

ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ & Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα, η επόμενη ερώτηση μου και ερώτηση πολλών ακροατών και τηλεθεατών μας είναι ότι αυτές τις ημέρες σε κάποιες εκπομπές ο κύριος Βαλσαμάκης έκανε μια δήλωση για εξάσφαιρα, πιστολέρο κτλ. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις δηλώσεις.
Αρτέμης Σώρρας: Καλά, δεν χρειάζεται να έχεις γνώμη για αυτή την διαδικασία. Εγώ θα πω ότι δεν έχουν καμία στρατηγική, ούτε στις εκπομπές τους και δεν ξέρουν για ποιο θέμα μιλούν. Δεν θεωρώ ότι ο Βαλσαμάκης το είπε από θέμα ακροδεξιότητας, αν και κάποια στιγμή προσπάθησαν να μας βγάλουν ακροδεξιούς. Βέβαια, αν σε αυτό που είπε ο Βαλσαμάκης τοποθετηθώ με ένα στυλ πολιτικής προπαγάνδας… που ποτέ δεν το κάνω και δη, με ανθρώπους που έχω φάει κι έχω πιεί! Άλλοι το κάνουν! Αυτοί κάνουν όλη την προπαγάνδα με πολλή τεχνική, όπως τους έχουν μάθει και τους έχουν πει. Αν το βάλω σε θέμα προπαγάνδας, μπορώ να τον πω ακροδεξιό, ναζιστή, φασίστα κτλ. αλλά δεν είναι έτσι. Όταν ο Βαλσαμάκης είπε για το εξάσφαιρο, ουσιαστικά είπε για την προδοσία και την ανταρσία από το καράβι. Καλά είπε! Μόνο που δεν κατάλαβε ότι από το καράβι του Ελληνισμού και της Συνένωσης αυτός κι ο Λαμπράκης πήδηξαν σαν ποντικοί. Ουσιαστικά, αυτό που έλεγε, χαρακτήριζε τον ίδιο του τον εαυτό. Ουσιαστικά, έλεγε: Κοιτάξτε αυτό θα κάνω εγώ, αλλά γιατί να μην το κάνετε εσείς».

ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ – ΜΗΝΥΣΕΙΣ 

Ουσιαστικά, η αποστασία κι η ανταρσία είναι Λαμπράκης και Βαλσαμάκης κι όχι EI-END, γιατί ουσιαστικά στον EI-END είμαι εγώ. Δεν έχει αποστατήσει ο EI-END, γιατί είμαι εγώ, ο Ιωάννης ο Αλεξάντερ, ο Λαμπράκης κι ο Γεωργατζάς. Ο Γεωργατζάς έχει δεχτεί πολύ πίεση, δεν θεωρώ ότι συμφωνεί με όλα αυτά που συμβαίνουν, ή δεν συμφωνεί. Άλλωστε, τον Νίκο τον έχω για πολύ σοβαρό άνθρωπο και δεν νομίζω να μπει σε αυτή την διαδικασία. Άλλωστε, σας λέω μετά λόγου γνώσεως, ότι ο Νίκος ήθελε να φύγει από τον οργανισμό. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Να φύγω, γιατί κινδυνεύω. Κινδυνεύω να φάω μηνύσεις…» κι εγώ του είπα: «δεν κινδυνεύεις αγαπητέ Νίκο, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, ή κάτι…». Τώρα κινδυνεύουμε να φάμε όλοι μηνύσεις στον οργανισμό EI-END! 

ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ 

Σαφώς, ο Λαμπράκης, ο διορισμένος πρόεδρος, έχει κάνει τεράστια λάθη, έτσι όπως έχουν τρέξει στις εφημερίδες που δεν γυρίζουν πίσω. Και για το καθεστώς, αν το θέλετε, θα μας βγάλουν καθεστωτικούς με τις ΚΟΙΝΣΕΠ. Βλέπετε, βγαίνει το Υπουργείο και λέει για 12000 θέσεις. Τι δουλειά έχουμε εμείς τώρα με τις ΚΟΙΝΣΕΠ και τις εταιρείες των Ρομά και τέτοιου είδους;
Ή αν έχει ο Λαμπράκης να δώσει χρήματα, απέδειξε ποτέ από πού έχει τα κεφάλαια; Φέρε τα κεφάλαια! Είναι των επικυριάρχων; Να τα φέρεις! Θα τα δούμε! Άντε, στα έδωσαν οι επικυρίαρχοι, στα έδωσαν οι Ναΐτες, στα έδωσαν αυτοί που υπέγραψες; Πού είναι τα κεφάλαια; Για βγάλε να πληρώσεις τώρα το πετρέλαιο, χειμώνιασε! Των επικυριάρχων είναι τα λεφτά; Δεν πειράζει! Πού είναι; Τι λες στον κόσμο και βγήκες εδώ κι ενάμισι μήνα και λες: «Θα δώσω και θα πληρώσω…» Γιατί δεν το έκανες; Και γιατί δεν απέδειξες αυτά τα χρήματα και έπρεπε εγώ να απολογούμαι για σένα και βγήκες σε δεκαπέντε εκπομπές και λες την σάρα και την μάρα κι όλα αυτά τα ψέματα του κόσμου κι όλα τα μυθεύματα και δεν έχεις αποδείξει τίποτα με κανένα χαρτί. Γιατί τα είπες; Δεν μπορούσες να περιμένεις να τα πάρεις πρώτα, ακόμα κι αν είναι των επικυριάρχων και να τα μοιράσεις; Θα σου έδιναν ποτέ χρήματα να τα μοιράσεις εσύ; Αυτοί δεν μπορούν να τα μοιράσουν; Έχουν κουλαμάρα και έβαλαν εσένα; Μάλιστα!
Τέλος πάντων, θεωρώ ότι το είπε μόνο και μόνο για να δείξει την αποστασία, δεν κατάλαβε τι είπε. Ουσιαστικά, σημάδευε τον εαυτό του, για αυτή την αποστασία του Λαμπράκη και του Βαλσαμάκη, δηλαδή, σημάδευαν τον εαυτό τους για αυτή την βλακεία που είπαν. Αυτοί έκαναν την αποστασία και την ανταρσία και όχι οι Συνέλληνες που ενδεχομένως δεν θέλουν πια να τους ακούνε κι αν τους ακούνε είναι καθαρά συναισθηματικό το κομμάτι, είτε γιατί είναι από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ή είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν πλανευτεί. 

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Αδριανός Μπεζούγλωφ : Κλείνοντας αυτήν την συνέντευξη κύριε Σώρρα θα ήθελα αν δώσετε ένα μήνυμα για τους συν-Έλληνες
Αρτέμης Σώρρας : Από σήμερα το βράδυ ο Λαμπράκης δεν υπάρχει για μένα. Είναι η εκπομπή που βάζουμε και κάνουμε και βάζουμε τις τελείες. Λαμπράκης Βαλσαμάκης δεν υπάρχει, καλά ο Βαλσαμάκης απλά ήταν εκπρόσωπος τύπου διορισμένος. Λαμπράκης δεν υπάρχει για μένα. Θα πω το εξής ότι ο Λαμπράκης είπα ότι έχει πει πάρα πολλά ψέματα σε όλες τις εκπομπές. Έχει πει τρελά ψέματα δεν έχει αποδείξει τίποτα, έχει πει ψέματα προσωπικά για μένα θεωρώντας ότι θα μου κάνει κακό ότι θα γκρεμίσει την συνέλευση και εμένα τον ίδιο δεν θα πω τον ευχαριστώ αλλά ούτε θα πω τον μισώ. 

Η EI-END ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι σε μια αποστολή και αυτός ο πόλεμος είναι πολύπλοκος και έχει πάρα πολλές ίντριγκες. Λαμπράκης ο Μανώλης θα πάει στην λήθη εκεί που του αξίζει. Θα μπορούσε να είχε τα πάντα δεν θα έχει τίποτα, δεν έχει εν τω μεταξύ και τίποτα. Το μόνο που προσπαθεί να πάρει είναι τον EI-END. Ο EI-END ανήκει στους συν-Έλληνες και μόνο στους συν-Έλληνες γιατί αυτοί σε διαφήμισαν και σε φτάσαν εκεί γιατί εγώ σε έβαλα δίπλα μου άρα δεν μπορείς να πάρεις τίποτα είναι των συν-Ελλήνων. Έλα για γενική συνέλευση, έχουμε 20 άτομα, έχουμε υπογράψει εδώ και 2,5 χρόνια, φέρε και τους δικούς σου να κάνουμε προεδρείο. Η διάσπαση που συζητάνε για διάσπαση, δεν υπάρχει για μένα, υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα ιδεών, ποιος είναι ο κάθε ένας, τι θέλει ο κάθε ένας. Εγώ προτείνω να δείτε τις εκπομπές μου από την αρχή μέχρι το τέλος, έχω μία σταθερή γραμμή και πορεία η οποία θα είναι μέχρι το τέλος και μέχρι τελευταία ρανίδας του αίματος μου. Άλλωστε από δω και πέρα εμένα θα χτυπήσουνε. 

ΣΤΗΝΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Θα δούμε λοιπόν τεράστια χτυπήματα από δω και πέρα, θα δούμε και στα καθεστωτικά κανάλια, και υπουργοί θα μιλήσουνε, στήνουνε ολόκληρες υποθέσεις, στήνουνε ψεύτικα βίντεο, στήνουνε να μιλήσουνε με τον ANT1 να βγούνε να βρίσουνε, από Αμερική στήνουνε υποθέσεις, θα τον κλείσουμε φυλακή, θα του φτιάξουμε αυτά, θα του βάλουμε εκείνα, στήνουνε πολλά διάφορα, θα τα δούμε όλα. Πάντως εμένα, θα τα αντιμετωπίσω όπως και να έχει, μονά ζυγά δικά μας είναι. Λέω λοιπόν ότι από αύριο το πρωί ξεκινάνε, μάλλον θα πω το άλλο, ότι Λαμπράκης Βαλσαμάκης φεύγει από όλο το σκηνικό, δεν υπάρχει Βαλσαμάκης Λαμπράκης, μας προδώσατε, μας είπατε τα ψέματά σας, πάτε στην λήθη σας όποιος θέλει ας τους ακούει δεν μας ενδιαφέρει. Όλες μου οι σελίδες, και όλα μας τα ραδιόφωνα τα οποία είναι στον αγώνα της συνέλευσης σταματάνε να μεταδίδουνε πια άλλο όλες αυτές τις ψευτιές και όλες αυτές τις ρητορείες, τις ψεύτικες φουσκωτές και δη τις αποστατικές. Σταματάμε, ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ τους απαξιώνω και δεν πρέπει να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους εγώ τουλάχιστον, όσοι θέλουν ας μείνουν. 

ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ

Όλοι οι συν-Έλληνες μας και οι πολεμιστές μας θα είναι στις επάλξεις στους δήμους, ξεκινάμε πυρήνες σε όλους τους δήμους της Ελλάδας. Η συνένωση συνεχίζεται. Δε θα την γκρεμίσετε ρε την συνένωση, έδωσα την ζωή μου να φτάσω μέχρι εδώ και θα το φτάσω μέχρι το τέλος και χωρίς εσάς. Έχω τεράστιες προδοσίες, σε σας θα κωλώσω; και που με προδώσατε πάλι δεν πειράζει. Όλες οι καρδίες να μαζευτούνε, όλοι οι συν-Έλληνες μαζεμένοι στους πυρήνες. Από δω και πέρα οι εκδηλώσεις θα είναι μόνο χωρίς EI-END, ούτε Λαμπράκη, ούτε τίποτα, ας κάνει δικές του, ας πάει να κάνει δικές του εκδηλώσεις να δω τι θα λέει, για ποια θέματα θα λέει. Άλλωστε τον είδα που είπε εμείς λέει αν θέλει ο κύριος Αρτέμης θα τον προστατέψουμε. Εσείς θα προστατέψετε εμένα; από τι; από την ανοησία σας; δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πάτε, δεν ξέρω τι φάρμακα παίρνετε σίγουρα παίρνετε βιταμίνες και οι δύο, βιταμίνες παίρνετε πάρα πολλές, αλλά κοιτάτε, θέλετε ιατρική παρακολούθηση, να με προστατεύσετε κιόλας, από ποιον ρε; από σας; από σας προστατεύομαι, εσείς με προδώσατε, πλάκα κάνετε; Δηλώνετε τώρα στον αέρα ότι θα με προστατεύσετε κιόλας; πόσο οξύμωρα είναι τα πράγματα; Μέχρι εδώ συν-Έλληνες, ξεκινάμε από την άλλη μέρα δεν έχουμε περιθώρια, χάσαμε ήδη 1,5 μήνα μ’ όλες αυτές τις βλακείες και τι κάναμε; φτιάξαμε καινούριες ΚΟΙΝΣΕΠ; έστειλε ο Λαμπράκης τις νομικές του υπηρεσίες πουθενά; Ποιες νομικές του υπηρεσίες; με κάτι δικηγόρους μου σέρνεται γύρω γύρω και δεν ξέρω τι θα απογίνει και θα δούμε μέχρι το τέλος πολλά πράγματα. 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

Συνελεύσεις παντού, εκδηλώσεις παντού, τα εργαλεία μας είναι έτοιμα και θα καταφέρουμε πολλά. Ίσως χρειαστεί να πάμε στην τράπεζα της Ελλάδος να ασκήσουμε το δικαίωμά μας με ή χωρίς εισαγγελέα ακόμα και σαν συν-Έλληνες. Έχουμε λοιπόν, οργανωθείτε, πετάμε από τις σελίδες μας όλες τις εκπομπές. Όλοι οι πράκτορες του Λαμπράκη οι οποίοι δείξανε είτε δεν κατάλαβαν τίποτα φεύγουνε από όλες μας τις σελίδες. Οι διαχειριστές μας αύριο το πρωί πετάνε τα πάντα. Τα σκουπίδια δεν θα τα έχουμε μαζί μας, ευχαριστούμε πολύ, μέχρι εδώ. Όλους τους συν-Έλληνες τους αφήνουμε να σκεφτούνε. Τους αφήνουμε να σκεφτούνε καθαρά και λογικά, ας πάρουν τα πράγματα με την σειρά. Είδα και κάτι αναρτήσεις το συναίσθημα λέει πάει μαζί, δεν πάει όχι κύριοι, έχουμε το συναίσθημα μέσα μας αλλά στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική μ’ αυτήν θα σκεφτούμε δεν γίνεται να πολεμήσουμε με συναίσθημα, δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα αυτά με το συναίσθημα. Ναι το συναίσθημα είναι μέσα μας αλλά μέχρι εδώ. Το συναίσθημα δεν μπορεί να με φτάσει στο σημείο να με σκοτώσει, δεν θα με σκοτώσει το συναίσθημα, θα πρέπει να σκεφτώ με λογική. 

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ

Γι’ αυτό υπάρχει η λογική έχω αποταθεί στην λογική πολλές φορές και την έχω επικαλεστεί. Μην βάζετε τώρα ξερή λογική, η απόφαση θα είναι της λογικής δεν θα είναι του συναισθήματος από αύριο το πρωί όλοι οι Έλληνες και δη οι πολεμιστές μας στις επάλξεις σε όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα είναι σαφέστατο, Λαμπράκη τέλος για μας και δη για μένα. Κλειδώνει το θέμα, δεν υπάρχει Λαμπράκης, δεν υπάρχει Καρυώτης, δεν υπάρχει κανένας από αυτούς τους προδότες , μας προδώσατε τελειώσαμε, την δικιά σας δουλειά και λέτε ότι θέλετε, όχι με μας, μακριά από μας, τέλος.
Ανδριανός Μπεζούγλωφ : Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Σώρρα
Αρτέμης Σώρρας : Καλό σας βράδυ αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης .

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 
http://youtu.be/HnjDCPLV8oY
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV 22/10/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση