ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Α’). ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10462682_1557064734527718_5761501893563266749_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Α’) 

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, είμαστε με τον Αρτέμη Σώρρα για άλλη μία φορά για μία ακόμη συνέντευξη. Κύριε Σώρρα καλησπέρα σας.

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε εσάς, καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης.

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα να αρχίσουμε με μερικά βασικά πράγματα που ζητάει ο κόσμος να μάθει. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να μου πείτε είναι για ποιο λόγο βγήκε το ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Αρτέμης Σώρρας: Αν θυμάστε καλά είχαμε κάνει όλα τα έγγραφα σε όλους τους κραταιούς, είχαμε μπει σε όλη την νομική διαδικασία επιστρατεύοντας όλους τους νόμους, είχαμε πάει σε όλους τους θεσμούς και είχαμε καταθέσει όλα μας τα νομικά και τραπεζικά έγγραφα και όλη την διαδικασία πριν το τρίτο μνημόνιο. Έπειτα από όλη αυτή την διεργασία που είχαμε κάνει, μας είχε απαντήσει ο υπουργός οικονομικών, μας είχε απαντήσει και ο πρόεδρος της βουλής, κατόπιν είδαμε ότι οι κραταιοί δεν ανταποκρίθηκαν και οι θεσμοί παρέλυσαν. Με αποτέλεσμα μετά δύο-τρεις μήνες ελέγξαμε όλο το νομικό πλαίσιο να κατεβάσουμε ένα δημοψήφισμα, διότι αν θυμάστε η χώρα είχε βουλιάξει. Είχανε κανονίσει να πτωχεύσει η Ελλάδα, αν θυμάστε όλα τα δημοσιεύματα μιλούσαν για το ότι η χώρα δεν θα είχε χρήματα να αγοράσει βενζίνη, δεν θα είχει χρήματα στις τράπεζες, θα πηγαίναμε σε ελεγχόμενη πτώχευση.

Όταν ήρθε λοιπόν αυτό το οικονομικό εργαλείο με τα 600 δις πάλι παρέλυσαν οι θεσμοί, έτσι μπήκαμε σε μια νομική διαδικασία να ελέγξουμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα δημοψήφισμα σε όλο τον Ελληνικό λαό. Όταν ελέγξαμε το σύνταγμα και περί δημοψηφίσματος σχεδόν όλη η χώρα έπρεπε να ψηφίσει. Το ποσοστό που χρειαζόταν ήταν γύρω στο 90% των πολιτών που ψηφίζουν, αν είναι ποτέ δυνατόν. Έτσι λοιπόν δεν πήγαμε σε δημοψήφισμα, πήγαμε σε μία τεχνική ψηφίσματος. Ποιοί από τους πολίτες θα ήθελαν να συνταχθούν και να πιέσουν το καθεστώς, την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τους θεσμούς δηλαδή και να προκαλέσουν τους θεσμούς με το Ψήφισμα των Ελλήνων. Έτσι φτιάξαμε ένα ψήφισμα και αυτό το ψήφισμα ήτανε στον Αρτέμη Σώρρα, σαφώς βάλαμε τότε και τον συμβουλευτικό οργανισμό END αλλά τον βάλαμε σαν διαφήμιση. Διότι ο END δεν είχε ούτε 600 δισεκατομμύρια, ούτε τα ομόλογα, ούτε την Ανατολή. Όμως το ψήφισμα έγινε στον Αρτέμη Σώρρα, με την πρόταση που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, σαφώς πίσω βάλαμε και τον συμβουλευτικό οργανισμό.

Έτσι μπήκαμε σε μία λογική να δούμε οι συνέλληνές μας αν θα ήθελαν να συμμετέχουν στα 600 δις και στην διαδικασία να γίνουν ενεργοί πολίτες ώστε να ζητήσουν τα δίκαιά τους, να προκαλέσουν τους δικούς τους θεσμούς και να τρέξουμε σε μια δημοκρατική διαδικασία όπως έγινε. Και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία το ψήφισμα, έτρεξαν πολλές εκδηλώσεις για το ψήφισμα, έτρεξαν πάρα πολλοί συνέλληνες, έχουνε μαζευτεί αρκετά ψηφίσματα, δεν θα πω ποτέ εγώ τον αριθμό αν και κάποιοι βγήκαν και έλεγαν αριθμούς. Σαφώς είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός αλλά το πόσα είναι, είναι μία στρατηγική που δεν πρέπει να την πούμε στον αέρα, ακριβώς πως είναι το ψήφισμα και τι ακριβώς κάνει. Όμως το ψήφισμα δεν έχει προσωπικά δεδομένα και κάποια στιγμή είχε γίνει πολύ μεγάλος λόγος αν θυμάστε για το ψήφισμα, ότι έχει προσωπικά δεδομένα και γιατί να τα δίνουμε και θυμάστε τότε μια τεράστια μάχη που είχε συμβεί για τα ψηφίσματα των Ελλήνων. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να εξηγήσουμε ότι σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις που ψώνιζαν με δάνεια ο κόσμος και με πιστωτικές κάρτες τα προσωπικά δεδομένα και το ΑΦΜ, αν θυμάστε είχε γίνει και πολύ μεγάλος λόγος για το ΑΦΜ. Το ΑΦΜ είναι σαν την ταυτότητά σου, πιστοποιεί ποιος είσαι.

Τελικά αφού ξεπεράστηκε αυτό τα ψηφίσματα πήγαν πάρα πολύ καλά σε όλη την Ελλάδα, ο κόσμος είχε ανταπόκριση και το ψήφισμα έφερε και την συνένωση σιγά-σιγά. Μπήκαμε σε μία συνένωση συνελλήνων, την οποία την βιώσαμε τώρα δύο χρόνια, αν θυμάμαι καλά νομίζω είναι δύο χρόνια το ψήφισμα των Ελλήνων, με αποτέλεσμα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και την συνένωση των Ελλήνων και η πίεση στους θεσμούς και όλους τους φορείς ήταν από όλες τις πλευρές και το πολιτικό κομμάτι το έχει πιέσει. Και έτσι δημιουργείται η συνθήκη το να συνενωθούν οι Έλληνες και να φέρει το αποτέλεσμα να μπορέσουν κάποια στιγμή οι Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV 22/10/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ Μνημοσυνη

………………………………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Β’) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ

………………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;ΔΕΙΤΕ Κ’ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση