ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Β’) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10155061_1557073664526825_2498304223340672872_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Β’) 
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Θα ήθελα τώρα να περάσουμε σε ένα επόμενο θέμα, πρόκειται για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Κύριε Σώρρα έχουν γίνει κάποια δικαστήρια, τι ακριβώς έχει γίνει και που βρισκόμαστε τώρα;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Απλόχερα άνθρωποι οι οποίοι είναι σε προδοτική στάση, τουλάχιστον σε μένα, τώρα τελευταία έχουν μπει και κάποιοι δικοί μου άνθρωποι, παλιά συμπολεμιστές τώρα προδότες και εναντίον μου, αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο. Είναι ξεκαθαρισμένο το κομμάτι και η στρατηγική της Ανατολής όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενη εκπομπή μου. Η μετοχή της Ανατολής όταν δεν υπήρξε κανένας και δεν ήξερε κανένας τίποτα και δεν υπήρχε και καμία μετοχή στον αέρα. Οι μετοχές της Ανατολής είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, αν το αναλύσει και το δει κανείς, τουλάχιστον με τις πληροφορίες που εγώ έχω στα χέρια μου – «εγώ» θα λέω πια γιατί το «εμείς» τελικά κάποιοι το καπηλεύτηκαν το «εμείς», έτσι θα μπω στο κομμάτι «εγώ» – και με πολλούς συνεργάτες, κάποιους τους ξέρετε κάποιους δεν τους ξέρετε, δεν υπήρχε πουθενά. Όταν ξεκίνησα την μετοχή της Ανατολής, οι πληροφορίες και όλο αυτό το υλικό που μαζεύαμε από πολύ μυστήρια μέρη και τραπεζικά αλλά και άλλα μέρη πολύ εξειδικευμένα, θα πω ότι είναι οι κρυψώνες των τραπεζών ή κρυμμένα καλά χαρτιά και πληροφορίες πολύ σημαντικές, δεν υπήρχε ποτέ Ανατολή. Όταν κατάφερα να μαζέψω όλα τα στοιχεία που ήταν ικανά για να δω τι έχει γίνει, είναι μια τεράστια απάτη, είναι μια τεράστια σφαγή, γιατί κάποια στιγμή χύθηκε πολύ αίμα για τις μετοχές της Ανατολής και έχουμε πάρα πολύ καλές πληροφορίες που ακόμα έρχονται στα χέρια μας. 4.000.000 Έλληνες της Σμύρνης σφαγιάστηκαν για να κλέψουν κάποιοι τον χρυσό τους, δεν είναι ανακατεμένοι μόνο οι εβραίοι, είναι και οι μογγόλοι, είναι και οι Κινέζοι, είναι και οι Αμερικάνοι, είναι και οι Γερμανοί, είναι όλοι τους μπλεγμένοι. Υπάρχει πάρα πολύ υλικό το οποίο αυτή τη στιγμή φτιάχνεται το οποίο θα έρθει στα χέρια των συνελλήνων και στο φως, πως και ποιές τράπεζες και εταιρίες, είναι τεράστιος ο αριθμός των τραπεζών και των foundation και των οικονομικών οίκων που έχουν εισπράξει χρήματα από την Τράπεζα της Ανατολής και από την θυγατρική της την Deutsche Orient Bank. Θέλω να πω λοιπόν ότι η μετοχή της Ανατολής έξω δεν υπήρχε παρά μόνο οι δικές μου γι αυτό και έκανα τις συμφωνίες μου όπως ήθελα και δεν μπήκα σε μια διαδικασία με τον Προβόπουλο αν θυμάστε της Τράπεζας της Ελλάδος με 10 μετοχές. 

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ

Όμως αργότερα η Εθνική όταν κατάλαβε τι ακριβώς μπορεί να γίνει έβγαλε σημαδεμένες μετοχές πολύ συγκεκριμένες και τις έδωσε στο e-bay. Είναι ένας τρόπος το e-bay να αγοράσει κάποιος μετοχές, ας λέει μετά η γιαγιά του ο παππούς του και όλη η διαδικασία – άλλωστε αυτό έκανε και ο Μανώλης Λαμπράκης άμα το θέλετε γιατί του υπέδειξα από πού – και κάποια στιγμή όταν η Εθνική έβγαλε έξω τις μετοχές από το e-bay από την Γαλλία, η πρώτη μετοχή που βλέπουμε είναι στην Γαλλία. Εγώ το ανακαλύπτω όταν με πήρε αξιωματούχος της τράπεζας B&B Bariba και μου λέει υπάρχει μία μετοχή σαν την δικιά σου στο διαδίκτυο. Ήταν η πρώτη μετοχή που αγόρασα από το διαδίκτυο. Όμως πρέπει να ξέρουμε όλοι για να μην κοροϊδεύουμε τους Έλληνες και κάποιοι που καπηλεύονται πολύ συγκεκριμένες εργασίες και δη το αίμα των συνελλήνων μας, τους λέγω ότι από το e-bay αν αγοράσεις αγοράζεις ή με πιστωτική κάρτα ή με pre-paid card που σημαίνει αγοράζεις με πιστωτική. Αν δείτε στο e-bay από κάτω λέει αυτά τα χαρτιά είναι cancelled – ΑΚΥΡΑ – και η αξία τους είναι μόνο το ιστορικό χαρτί που αγοράζετε που κάνει 10-30-40-50 δολάρια, κάποια στιγμή έφτασε και 1000 δολάρια δεν έχει σημασία. Όταν αυτό ξεκίνησε εγώ και άλλοι συνεργάτες μου τότε και ο Γιαβής αλλά και ο Μανώλης ο Λαμπράκης όταν του το είπα αγόραζε λοιπόν από το e-bay, αλλά για να μην αγοράσει ο ίδιος έβαλε έναν άλλον φίλο του εκεί που δούλευε στο μαγαζί του, ο κύριος Λάλας συγκεκριμένα, αγόραζε μετοχές της Ανατολής από το e-bay. Κάποια στιγμή μου είπε και ένα τεράστιο ψέμα, τώρα αυτό θα το αποκαλύψω. Μας πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο, ήμασταν στην Ελλάδα και μας λέει «Αρτέμη έγινε κάτι πολύ συγκλονιστικό», τι έγινε Μανώλη; Τώρα μιλάμε ότι έχουμε περάσει από τον ALTER για να καταλάβετε, σε εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή αρχίζει η τράπεζα να πουλάει στο το e-bay αλλά με στοιχεία που δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τι είναι γιατί τα πήρε από το e-bay. Κάποια στιγμή μου λέει ο Μανώλης Λαμπράκης ότι τον είχε καλέσει ο πρέσβης της Ελλάδος στην Αμερική και γνώρισε κάποιον κύριο από την Μυτιλήνη που η γιαγιά του – το ποίημα είναι συνεχόμενο γιαγιά, παππούς, θείος, εκεί ξέρετε στην Σμύρνη – τελικά να μην είναι κανείς από την Σμύρνη, πιστοποιητικά να μην υπάρχουνε, μετοχολόγια να μην υπάρχουνε κλπ. Και μου λέει είναι ένας κύριος εδώ, θέλει να μας δώσει γύρω στα 70 κομμάτια και ο πρέσβης και αυτό, τέλος πάντως έφαγα ένα πολύ μεγάλο ψέμα, εν τάξει το αντελήφθην. Και κάποια στιγμή μετά από αρκετό καιρό μου το αποκάλυψε και το είδα γιατί είδαν τι ακριβώς συμβαίνει, τότε ήταν και όλοι αυτοί που βρέθηκαν με μετοχές Ανατολής στον αέρα. Εγώ συναντούσα τότε θυμάμαι και στο γραφείο του Παπαδάκη ερχόντουσαν, μου έλεγε ο άλλος έχω 40 από την γιαγιά, 50 από την γιαγιά, 10 από την γιαγιά. Ήταν μία επίθεση της Εθνικής Τράπεζας η οποία επιτίθεται με μετοχές στον αέρα για να ακυρώσει την εργασία που έκανα. 

ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 

Σαφώς όμως η εργασία που είχαμε κάνει ήταν πάρα πολύ σοβαρή κερδίσαμε και τα δικαστήριά μας, κερδίσαμε τα πάντα. Κάποια στιγμή αν θέλετε να ξέρετε στο δικαστήριο που έκανα στην Εθνική Τράπεζα και κέρδισα την απόφαση αυτή, δεν ήμουνα μόνος μου, είχαν έρθει άλλοι 51 μέτοχοι. Όταν έγινε το δικαστήριο ο πρόεδρος είπε να καταθέσουμε όλα μας τα χαρτιά για να πιστοποιήσουμε ποιος είναι ο μέτοχος και από πού υπάρχουν οι μετοχές. Όλοι αυτοί πετάχτηκαν έξω και έμεινα μόνο εγώ. Και μην ξεχνάτε ότι οι δικές μου μετοχές είναι και σφραγισμένες και από την πρεσβεία της Γαλλίας και με πάρα πολλά στοιχεία πίσω. Τους προτείνω λοιπόν να πάνε όπου θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και να κάνουν ότι θέλουν και κάποια στιγμή βγαίνουνε κάποιοι άλλοι και δηλώνουν ότι έχουμε και εμείς. Όλοι έχουμε και εγώ δηλώνω ότι έχω 4.000 κομμάτια αγορασμένα από το e-bay, άλλοτε με 20 δολάρια, άλλοτε με 10 ή με 16, και σε έναν άλλον άνθρωπο που μίλησα ναι μου λέει από το e-bay τις έχω πάρει, τελικά όλες από το e-bay είναι, έξω από τα δικαστικά δρώμενα, έτσι όπως έχει στηθεί η διαδικασία της Ανατολής. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τώρα εκεί πίσω τι ακριβώς γίνεται και ποιος έρχεται να ακυρώσει την διαδικασία την στιγμή που έχει παίξει ένα παιχνίδι και που δεν πέρασε κάτι. Άρα λοιπόν όταν φτάσεις στο σημείο να δούμε αν η μετοχή που κρατάτε είναι κλεμμένη, αν η μετοχή που κρατάτε είναι από τις απολεσθέντες, αν είναι όντως μια διαδικασία να είναι δικιά σας, να είναι της γιαγιάς σας, να είναι κοινωνικό το δίκαιο κ.ο.κ. Είναι μια μεγάλη διαδικασία, οπότε κακώς τρελαίνουμε τον κόσμο και λέμε οτιδήποτε και δη άνθρωποι που ασχολήθηκαν και ήταν δίπλα μας σε πολλά θέματα με την Ανατολή.

Ο ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣ

Μετέπειτα βλέπουμε μια διαδικασία, εκτός από το δικαστήριο αυτό βγήκε και ένας φόρος που έβαλα της 4 μετοχές της Ανατολής, βγήκε ο φόρος των 27 δις, είναι πιστοποιημένος από το υπουργείο οικονομικών. Τώρα το ζήτημα είναι ότι μία άλλη ομάδα ανθρώπων, πάλι από την Εθνική – και αυτό το λέω για να ξεκαθαρίσει μία και έξω με την Εθνική γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ο Σώρρας λέει δεν ήρθε στο δικαστήριο, δεν πάει στο δικαστήριο, κάνει δικαστήρια. Για μένα τα δικαστήρια της Ανατολής έχουν τελειώσει, εγώ δεν θέλω κάτι άλλο από τα δικαστήρια για την Ανατολή. Τα δικαστήρια μού έχουνε δώσει το δικαίωμα ότι είμαι ο νόμιμος, μοναδικός, αδιαφιλονίκητος νομέας και κάτοχος των 40 μετοχών μου, ότι έχω τα ίδια δικαιώματα με την Εθνική Τράπεζα και ότι μπορώ να ζητήσω την εκκαθάριση ότι ώρα θέλω, γιατί δεν έχει γίνει εκκαθάριση και το δηλώνει η δικαστική απόφαση. Η δικαστική απόφαση δε, για τις δικές μου μετοχές, συνεχίζει και λέει ότι είναι χρεωστικά ομόλογα άρα πιστοποιείται ο τίτλος, το αξιόγραφο πια, και δεν μπορεί να κλονιστεί. Αφού τελείωσαν αυτά, αφού η βουλή μού έχει βγάλει την απόφαση πόσο κάνει η μετοχή μου, η μετοχή μου κάνει 756 δισεκατομμύρια ένα νούμερο το οποίο το έχουμε δηλώσει και στην εφορία, άρα έχει πιστοποιηθεί η αξία της μετοχής, έχουνε πιστοποιηθεί τα τεμάχια της μετοχής, έχουν πιστοποιηθεί τα πάντα, έχει πιστοποιήσει η εφορία, έχουν πιστοποιηθεί οι δωρεές, μένει μόνο να εισπραχθεί ο φόρος. Εγώ δεν αποζητώ κάτι να πάω σε ένα δικαστήριο να βάλω έναν δικαστή ή έναν πρόεδρο ενός δικαστηρίου πρωτοδίκου ή δευτεροβάθμιο να κάνω μία αγωγή και να πιέσω την τράπεζα ή να βάλω τον δικαστή αυτόν για να βγάλει απόφαση για τα 750 δις, δεν με ενδιαφέρει καν. Ξέρω πολύ καλά δρομολόγια, πώς θα αξιοποιήσω τα χαρτιά μου, πού θα τα αξιοποιήσω τα χαρτιά μου και πόσο πιέζεται όλο το σύστημα το πολιτικό, όχι μόνο από την μετοχή, είναι πολλά οπλικά συστήματα και πολλές κινήσεις στρατηγικές που κάνω. Άρα το τελευταίο δικαστήριο που πάω εγώ στα δικαστήρια και κάνω δεν είναι δίκη για την μετοχή της Ανατολής, έχει πιστοποιηθεί η αξία από τον έντοκο αλληλόχρεο λογαριασμό, ο οποίος είναι μετρητά μέσα στην τράπεζα την Εθνική και εκεί κλειδώνει και παγώνει όλη η κατάσταση. 

Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μία άλλη συγκεκριμένη αποστατική ομάδα που συνεργάζεται με τον Μανώλη Λαμπράκη, αυτό το λέω λόγω αποδείξεων που είδαμε από e-mail που συνεργάζεται με τον κύριο Ρήνο, δηλαδή μας κυνηγάει ο κύριος Ρήνος & ΣΙΑ, Γιαλτουρίδης και όλοι μία ομάδα συγκεκριμένων ανθρώπων η οποία είναι από την αρχή στην αποστολή του κυνηγιού, μέλη του καθεστώτος, παιδιά του καθεστώτος, βλέπουμε λοιπόν τον πρόεδρο Λαμπράκη να συνεργάζεται με αυτά τα παιδιά και πάρα πολύ καλά μάλιστα και να είναι και μαζί μας και να είναι και πρόεδρος και ένα κομμάτι νευραλγικό αν το θέλετε, διαφημισμένο στον Ελληνικό λαό της END. Αυτά είναι μετά λόγου γνώσεως και αποδείξεων και με e-mail και στο διαδίκτυο αλλά και άλλα που θα έρθουν, θα έρθουν περίεργα πράγματα της προδοσίας αυτής. Και βλέπεις ότι όλα αυτά τα παιδιά πηγαίνουν μαζί με την Εθνική να αποδείξουν μήπως μπορούνε να κατεβάσουν την αξία της μετοχής στο 1,5 δις κάτι το οποίο δεν θα το επιτρέψω εγώ ακόμα και αν βγάλουνε οποιαδήποτε στοιχεία. Έχω την δικιά μου στρατηγική, έχω τα δικά μου στοιχεία με τα οποία μπορώ να πολεμήσω χωρίς αυτά τα παιδιά τα οποία είναι του καθεστώτος το οποίο μόνο τρικλοποδιές μας βάζει. Έτσι εγώ δημιούργησα ένα άλλο δικαστήριο, ένα καινούριο δικαστήριο, μια εκούσια διαδικασία και προσπαθώ μέσω του δικαστηρίου να βάλω τους δικούς μου εκκαθαριστές, δηλαδή εφόσον δεν έχει γίνει η εκκαθάριση και υπάρχει δεδομένο στην απόφαση ότι δεν έχει γίνει η εκκαθάριση, εγώ λοιπόν προσπαθώ να βάλω τους δικούς μου εκκαθαριστές, να κάνω και να πιέσω εγώ την τράπεζα να κάνω εγώ εκκαθάριση με δικούς μου εκκαθαριστές. Σαφώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κερδίσω αυτό αλλά προσπαθώ, ουσιαστικά παίζω μαζί τους δηλαδή τους λέω Ο.Κ. δηλαδή αφού κέρδισα αυτό τώρα ωραία θα βάλω δικούς μου εκκαθαριστές και θα έρθω στην τράπεζά σας να δω τα υπόγειά σας, να δω τι θα μου πείτε εφόσον έχω και τα στοιχεία, έχω δηλώσει ότι τα έχω όλα τα στοιχεία. Έτσι με αυτό τον τρόπο είναι ένα παιχνίδι πίεσης και καθόλου ουσίας για μένα γιατί εν πάση περιπτώσει και να το χάσω αυτό το δικαστήριο πάλι δεν με πειράζει, δεν ενοχλείται η μετοχή. Αν ποτέ όμως το κερδίσω το δικαστήριο αυτό θα έχει έναν τεράστιο βραχνά η Εθνική Τράπεζα να έχει τρεις ανθρώπους, που έχω ορίσει ως εκκαθαριστές. 

ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ – Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Ποιους έχετε ορίσει ως εκκαθαριστές;

Αρτέμης Σώρρας: Εκκαθαριστές στο τελευταίο δικαστήριο ήταν ο Μανώλης Λαμπράκης, ο Νίκος ο Γεωργαντζάς και ο Κρις Κάρης. Βέβαια με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ φυσικά να έχω τον Λαμπράκη εκκαθαριστή σε ένα τέτοιο δικαστήριο. Και έχω ξαναπεί ότι η στάση του που έχει δείξει μέχρι τώρα… ίσως και για καλό έγινε όλο αυτό για να μπούμε σε μια διαδικασία και να ξανασκεφτώ και εγώ και εσείς. Φαντάζεστε τώρα να είχε βγει το δικαστήριο να το είχαμε κερδίσει και να ήτανε εκκαθαριστής ο Λαμπράκης; Με τέτοια μεγάλη προδοσία; Ή μπορείτε να φανταστείτε εάν τις 4 μετοχές της Ανατολής τις είχα δώσει στον Μανώλη Λαμπράκης να της φυλάει ο οργανισμός, ενώ τις έχω στα χέρια μου; Ναι αγαπητοί συνέλληνες στα χέρια μου τις έχω. Ο οργανισμός END δεν έχει τίποτα, εγώ τις έχω στα χέρια μου. Σήμερα λοιπόν αν τις είχανε στα χέρια τους, ο Λαμπράκης αυτές τις μετοχές, θα είχε κάνει πάρα πολλές συμφωνίες, όπως ήδη έχει κάνει από τον Μάη με το αντίπαλο δέος με το καθεστώς, αλλά σήμερα θα γέλαγαν όλοι στα κανάλια, θα ήταν όλοι στα κανάλια και θα λέγανε κερδίσαμε, νικήσαμε και δεν ξέρω ποια νίκη θα ήταν. Θα είχαν βγάλει μία αξία έτσι όπως την θέλουν αυτοί, θα είχαν βάλει μία ταφόπλακα στην μετοχή της Ανατολής και σε κάποιες ψυχές που πέθαναν και το είπανε κάποιοι «συνωστισμός» ενώ δεν είναι συνωστισμός, είναι γενοκτονία, είναι πραγματική γενοκτονία, είναι πολύ πιο μεγάλη από των εβραίων την γενοκτονία που αυτοί είπαν ότι είναι. Είναι τεράστια γενοκτονία και δεν μίλησε κανένας και είναι τεράστιος ο πλούτος που μας έκλεψαν και έγινε όλη αυτή η διαδικασία. Σήμερα λοιπόν θα έκαναν χιλιάδες συμφωνίες στην πλάτη του Ελληνικού λαού, στην πλάτη την δικιά μου, την δικιά σας και θα μας χάλαγαν όλη αυτή την διαδικασία. Είμαι πολύ υποψιασμένος γι αυτό δεν αφήνω τίποτα σε κανένα ξένο χέρι, στα δικά μου είναι πιο σίγουρο. Και σίγουρα έχω φροντίσει να υπάρχουνε διαχειριστές από πίσω αν και εγώ δεν είμαι αύριο εδώ, θα τους δείτε την ώρα που πρέπει. Άρα λοιπόν σήμερα θα πρέπει να ξαναβάλω εκκαθαριστές, να ξαναπαίξω το παιχνίδι με την Εθνική Τράπεζα που τόσο πολύ κόπτονται και ότι εκεί μέσα είναι το «μεγάλο μαγαζί», το μεγάλο μαγαζί των Rothschild, των επικυρίαρχων, αυτών που κάποτε ο Λαμπράκης πολεμούσε μαζί με τους ανθρώπους τους και σήμερα όχι μόνο είναι μαζί τους – δεν θα πω ότι είναι με τον Rothschild, είναι πολύ ψηλά ο Rothschild για να μιλήσει με τον Λαμπράκη – αλλά υπάρχουνε πάρα πολλοί καθεστωτικοί που έχουν υπογράψει μαζί του. Δεν άντεξε άλλο είτε γιατί βαρέθηκε είτε γιατί ήθελε να με προδώσει, αν και τα στοιχεία δείχνουν ότι από την αρχή ήτανε πάρα πολύ επιρρεπής, δεν ήθελα ποτέ να τα πιστέψω αλλά όμως έχουν έρθει στην δημοσιότητα πολλά στοιχεία που αποκαλύπτουν την συνεργασία του Μανώλη Λαμπράκη με πολλούς καθεστωτικούς και με πολλά παιδιά που μας κυνηγούσαν ή ίσως μας κυνηγούσαν και ο Λαμπράκης το ήξερε απλά το άφηνε και κοίταγαν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. 
Έτσι σας λέω λοιπόν ότι δεν κινδυνεύει η μετοχή της Ανατολής και προκαλώ όποιον θέλει από αυτούς που έχουνε να πάνε να κάνουνε ένα δικαστήριο σαν εκείνο, να πάνε να το ξαναβάλουνε στην εφορία, να κάνουν όλη αυτή την διαδικασία, να τεκμηριώσουν την τιμή, να πάρουν και κοινοβουλευτικό έλεγχο και ας αφήσουν τις φανφάρες τι θα κάνουνε και τι θα βάλουνε, ας πάνε λοιπόν, δεν μπορούν να ακυρώσουν τίποτα. Έτσι λοιπόν θα ξαναβάλω αυτό το δικαστήριο όποτε εγώ θέλω και θα το κάνω όσες φορές θέλω γιατί παίζω τώρα με την Εθνική και δεν είναι το δικαστήριο ουσίας. Είναι για να κάνω εκκαθάριση εγώ και να πιέζω την Εθνική, μαζί και το καθεστώς, μαζί και τους κυβερνώντες αλλά και κάποια άλλα μεγάλα παιδιά, με τον τρόπο που τους πιέζω με τα οικονομικά εργαλεία ή με τις στρατηγικές κινήσεις που κάνω. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο όσον αφορά την μετοχή της Ανατολής.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΛΩΝ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV 22/10/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

……………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» (ΜΕΡΟΣ Α’). ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ & Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση