ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΘΕΝ… !!!

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10388634_1555831274651064_6152521952699892098_nΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΘΕΝ !!!!!!!

ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ Η΄ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ;
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ; ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΛΟΓΙΚΗ ) ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΕΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΕΤΗ, ΨΥΧΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ.
ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Η΄ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ( ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ) ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ (ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ) .

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛ. Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΜΑΓΩΝ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η΄ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΨΥΧΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ (ΞΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ) ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.

ΕΤΣΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ……

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση