ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ
Είναι τελείως διαφορετικό να σφραγίζεις τον λόγο σου με όρκο στο σύμπαν σε μυσταγωγίες , σε διάφορες τελετές αδελφοτήτων , στοών και κομμάτων από τον όρκο που δίνεται από ανθρώπους με αγαθή πρόθεση, πολεμιστές για την ιερή ένωση, που σκοπό έχει την ενεργοποίηση και αφύπνιση της νοημοσύνης για την ελευθερία.
Οι διάφοροι -ισμοί ανήκουν σε μυστική συμφωνία που πράττουν μεταξύ τους οι αποστάτες και οι μαυροφορεμένες ρόμπες με τα επιβλητικά τους κλεμμένα και παραποιημένα σκήπτρα, έχοντας κλέψει όλη την γνώση των αρχαίων σοφών διδασκάλων μας και την οποία χρησιμοποιούν για τη χειραγώγηση της συνείδησης και της βούλησης των ανθρώπων με σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον και όφελος. Δηλαδή τη δύναμη και την εξουσία να καταδυναστεύουν, να εξαναγκάζουν την ανθρωπότητα και το χειρότερο από όλα να ναρκώνουν τη θέληση και να υπνωτίζουν την νοημοσύνη των ανθρώπων. Επίσης οι διάφοροι θρησκευτικοί όρκοι παράγουν δόνηση φόβου, εκβιασμού, παρουσιάζοντας τον Θεό τιμωρό και τον άνθρωπο έρμαιο των θρησκευτικοψυχαναγκαστικών ψευδαισθήσεων . Τα παραπάνω έχουν σκοπό μόνο τον φανατισμό, δηλαδή την ακύρωση του νου και συνάμα της λογικής , άρα την ακύρωση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης βούλησης.
Τα ελαττώματα που εισπράττει ο άνθρωπος και γίνονται εμφύτευμα στη συνείδηση του είναι εγωιστική και ζηλότυπη αγάπη, υπερβολική εξάρτηση στους άλλους, μεροληψία, αυταπάτη , μισαλλοδοξία, προληπτικότητα και προκατάληψη. Το άτομο έχει πάντα έναν προσωπικό Θεό, κάτι για να λατρεύει. Δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση όλα αυτά με τη συνέλευση ανθρώπων με αγαθή πρόθεση να υπερασπίσουν και να τιμήσουν τα ιδανικά της πατρίδας τους. Η ατμόσφαιρα ηχούσε τη φωνή της συνείδησης πολεμιστών ψυχών συντονισμένοι όλοι με τη δύναμη της θέλησής τους στο υπέρτατο αγαθό, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ. Δεν έγινε καμία τελετή,αντιθέτως υπήρξε ΕΡΩΤΑΣ, δηλαδή η ενέργεια που παράγεται από τον συντονισμό της βούλησης ελεύθερων ανθρώπων που ως μονάδα φωτός με το ιερό όπλο που τους έχει δώσει το σύμπαν τον λόγο και την ιερή ουσία της συνείδησης το ύδωρ, σφράγισαν την αφοσίωση τους στην υπηρεσία του Θείου σχεδίου.
Όταν βρέθηκαν οι Θεοί να αντιμετωπίσουν μία τεράστια αποστατική δύναμη ορκίστηκαν στα νερά της Στυγός. Έτσι και εμείς σήμερα πράξαμε το ίδιο.
“ΒΛΕΠΕΤΕ,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ”. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ