ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ;

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

LAMBRAK-VALSAMAKΗ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΝ….. Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑΣΙΑΝ…. Η ΔΟΞΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΝ!!
ΝΑ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΓΧΥΣΕΙ!!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ!!!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ…ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!…… 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ!!
ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑΝ ΤΟΥΣ!!
ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΙΝ ΜΑΣ!!
ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΣΙΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ;;;;
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ «ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ»;;;!!!
Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΜΑΣ!!
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΒΗΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΩΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΙΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!
ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ. ΕΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ!!….
ΕΡΡΩΣΘΕ!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ Basilis Drosos
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση