ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ (ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10703733_1553959854838206_6949334820542890330_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ

ΑΡΕΤΗ – ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ – ΔΙΚΑΙΟ
Να μιλάμε τώρα με τόσο θράσος και να λέει τόσα ασύστολα ψέματα, να φτάνει και σε επίπεδο να λέει ότι έχουμε κάνει συμβούλιο και συμβούλιο δεν υπάρχει. Να μιλάμε και να συζητάμε τώρα για δημοκρατία, να μιλάμε για αρετή; Τι είναι η αρετή αγαπητοί μου; Φανταστήκατε ότι η αρετή είναι καμιά κοπέλα με χαμηλά παπουτσάκια, άβαφη με ένα ντρίλινο φόρεμα, χαμηλοβλεπούσα; Αυτή είναι η αρετή;! Αρετή έχουν μόνο οι πολεμιστές, αγαπητοί! Δεν έχουν λοιπόν οι άνθρωποι που δεν είναι πολεμιστές! Ο πολεμιστής πρέπει να έχει αρετή γιατί πολεμάει για το δίκαιο όλων! Αν δεν έχει αρετή πολεμιστής δεν υπάρχει, άρα λοιπόν τι να λέμε, τι την πάτε και την φέρνετε και δεν ξέρετε τι είναι η αρετή;! Μιλάμε για δημοκρατία και την πάμε και την φέρνουμε και συζητάμε τις οποιεσδήποτε δηλώσεις του Λαμπράκη. Ακούω σε γραμμένη σε εκπομπή ότι «η διακυβέρνηση δεν γίνεται από την δημοκρατία παρά γίνεται από τους επαΐοντες»; Ποιοι είναι οι «επαΐοντες» στην προκειμένη περίπτωση; Ο Βαλσαμάκης, Λαμπράκης και πέντε χαβαλέδες φίλοι και εγώ; Τι είναι αυτοί οι επαΐοντες; Είναι δυνατόν το 2014 μετά τη σφαλιάρα της δημοκρατίας 2.400 χρόνια να συζητάμε για «επαΐοντες»; Τέλος πάντων, δεν θέλω να επεκταθώ, οι συνέλληνες έχουν καλά μυαλά, θα μπούνε σε αυτή την διαδικασία, εγώ θα πω το εξής, ότι εμένα τον Αρτέμη τον Σώρρα, ο Μανώλης ο Λαμπράκης με πρόδωσε… έπεσε σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο, πάρα πολύ και με τους συνέλληνες όλους! Με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τεράστιος αγώνας και ο καθένας από το μετερίζι του κάνει τον αγώνα του. Ο Λαμπράκης αυτή την στιγμή δεν κάνει αγώνα για την Ελλάδα και τους συνέλληνες. Κοιτάει να κάνει μία διάσπαση και αυτό φαίνεται εδώ και έξι μήνες. Έχει κάνει μία τεράστια διάσπαση και μία τρύπα σε ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία των συνελλήνων και με μια δημοκρατική διαδικασία να εκλέξουμε και να δούμε ακριβώς, όπως πρέπει να είναι τα δημοκρατικά ιδεώδη, όπως τα έχουμε. Άρα, όχι να γίνεται έτσι ώστε από την μία εκπομπή στην άλλη, η δημοκρατία να αλλάζει πρόσωπα.

Η δικαιοσύνη άμα το θέλετε, έχει αλλάξει έννοια 27 φορές. Δεν γίνονται αυτά!

Όχι δεν μπορούμε να πορευτούμε, έχουμε πάρα πολύ αγώνα! Δεν μπορούμε να πετάξουμε όλον αυτόν τον αγώνα! Υπάρχουνε συνέλληνες που πραγματικά έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Λαμπράκη και από τον Βαλσαμάκη. Γιατί το να είσαι στο σπίτι σου και να περιμένεις να ντυθείς, να κάνεις λουστρίνι φαβορίτα και να βγεις στην εκπομπή σου 2 ώρες και τελικά να συζητάς, πώς θα φτιάξεις το image σου και πως θα γίνεις πιο καλό μοντέλο, δεν είναι εκπομπή και δη Ελληνική. Δεν γίνεται αγαπητοί μου. Είχαμε συγκεκριμένο αγώνα και έπρεπε να είναι στην γραμμή του αγώνα, την σΣυνένωση και την Συνέλευση των Ελλήνων και όχι να την αφορίζει.

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα, τι έχετε να πείτε σε όλους αυτούς τους συνέλληνες, οι οποίοι αποκαλούν τον κύριο Λαμπράκη «Δάσκαλο» και περιμένουν με πολύ αγάπη και ανυπομονησία να τον ακούσουν σε εκπομπές στα ραδιόφωνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ….

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ δεν θα πω σε καμία περίπτωση να σταματήσει ο Λαμπράκης να λέει ό,τι θέλει. Άλλωστε έχουμε ελεύθερη βούληση και ελεύθερη φωνή. Να τοποθετηθεί. Εγώ προσωπικά απαγορεύω στον Μανώλη τον Λαμπράκη – εγώ προσωπικά – να ξανά ασχοληθεί, έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί τα θέματα, με τα οικονομικά εργαλεία, γιατί τα έχει ήδη αφορίσει και να μην ξανά τοποθετηθεί ως EI-END. Για να ξανά τοποθετηθεί σαν EI-END από δω και στο εξής, θα πρέπει να πάμε σε Συμβούλιο και σε Γενική Συνέλευση.

Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει εκπομπή όποτε θέλει, σε οποιοδήποτε κανάλι έχει, όχι όμως να κρέμεται πίσω από έναν αγώνα που πραγματικά έχει κάνει η EI-END. Θα πρέπει να πάμε σε γενική συνέλευση και να πάμε σε αρχαιρεσίες, που πολύ θα το ήθελα και να πάμε σε νόμιμες διαδικασίες και αν βγει πρόεδρος, βγήκε.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ … Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ

Μπορεί να μιλάει σαν Μανώλης Λαμπράκης, όσοι τον ακούνε μπορούνε να τον ακούσουνε, εγώ δεν θα πω πως όλα αυτά που λέει δεν είναι όλα σωστά, θα πω ότι έχει πέσει σε ατοπήματα. Αλλά ξέρετε, δεν γίνεται ειδικά σε αυτό τον αγώνα, δεν γίνεται να είναι τα μισά είναι σωστά και τα μισά να μην είναι. Έχει διαφοροποιηθεί πάρα πολλές φορές και σήμερα έχει στοχεύσει πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Εγώ είμαι προδομένος που χωρίς να τον πειράξω, είπε ένα τόσο μεγάλο ατόπημα. Βεβαίως, εάν θέλει να κάνει μία ακαδημαϊκή διάλεξη ή να πει ο,τιδήποτε, ή για τον Ελληνισμό, έτσι όπως τον βλέπει από την άποψή του ο Μανώλης Λαμπράκης, η δικιά μου η άποψη δεν συνάδει! Εγώ δεν θα δεχθώ ποτέ ότι ο Αβραάμ είναι αδερφός με τον Δία και την Άρτεμις και τον Απόλλωνα. Είναι ύβρις να μου το κάνει αυτό και δη σε συνέλληνές μου.

Έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι πολύ ξεκάθαρος, είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται τίποτα! Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο! Προσβάλλονται πάρα πολλοί άνθρωποι και δη η Ελληνική κοσμοθέαση, η οποία προϋπάρχει πριν από οποιοδήποτε δόγμα! Δεν θα μπω στα τεράστια ατοπήματα που έχει πει κι αυτό δεν είναι κατόπιν έγκρισης διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού. Καταρχάς, μπορεί να συζητάει ο Λαμπράκης, πότε θα γίνουν εκλογές; Έχει έναν χρόνο τώρα που λέει “εκλογές θα γίνουν τότε, τον Μάρτη, τον Απρίλη, τον Μάη, τον Οκτώβρη….”! Δεν γίνονται αυτά. “Τον Ιούνιο γελάμε, τον Ιούλιο τρώμε, στρώνουμε τραπέζι, τον Αύγουστο παντρέψαμε την νύφη… ” Δεν είναι αυτά πράγματα, ούτε είναι στρατηγική του οργανισμού. Μόνος του έχει πάρει αυτές τις αποφάσεις, μόνος του τα λέει, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και του γνωστοποιώ ότι από δω και πέρα για να ξαναμιλήσει σαν οργανισμός END και να πει το οτιδήποτε θα πρέπει να πάρει συμβούλιο και θα πρέπει να ανακοινώνει τις αποφάσεις του οργανισμού END έτσι όπως το έχει βάλει, στην βάση των θεσμών! Ο Λαμπράκης έβαλε βάση θεσμών! Αυτοί είναι λέει οι θεσμοί και οι Έλληνες τους σέβονται, εσύ κύριε Λαμπράκη γιατί δεν τους σέβεσαι; Έχεις πάρει απόφαση διοικητικού συμβουλίου για να λες όλα αυτά που λες; Δηλαδή εγώ θα άφηνα τον πρόεδρό μου να λέει ότι θέλει στον αέρα; Δηλαδή γίνεται μες το φαγητό να βάζουμε και γλυκό και βρώμα και χόρτο και έτσι, γιατί; Δεν σου το επιτρέπω. Σου επιτρέπω να έχεις την άποψή σου. Έβγα λοιπόν σαν Μανώλης Λαμπράκης, πες ότι θέλεις, κάνε ότι θέλεις, τοποθετήσου, άλλωστε έχουμε πολλούς, έχουμε Πάλμο, έχουμε αυτό, έχουμε εκείνο, έχουμε χίλιους ανθρώπους που μιλάνε και λένε το ακαταλόγιστο, άλλοι σωστά άλλοι μη σωστά.

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ

Ο Λαμπράκης λοιπόν θα μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει, σίγουρα όμως δεν θα έχει τον σεβασμό γιατί σήμερα ο Λαμπράκης ο Μανώλης απολαμβάνει τον σεβασμό που εγώ του έδινα! Και ποτέ δεν είπα, και με εντολή μου μην πειράξετε ποτέ τον πρόεδρο. Μέχρι χθες τον προστάτευα και προσωπικά αλλά και από τους συνέλληνες. Από αύριο το πρωί δεν τον προστατεύω, είναι υπόλογος για αυτά που έχει πει. Δεν τον χτύπησε κανένας σε ότι έλεγε. Βγήκε ο Βαλσαμάκης τώρα, εκπρόσωπος τύπου, ο οποίος δεν είναι στην END και δεν είναι και εκπρόσωπος τύπου και λέει υπάρχει ένας δήμαρχος που έχει κατεβάσει τα χρήματα και θα τα αξιοποιήσει όπως θέλει αυτός. Τι είπες ρε Βαλσαμάκη; τι είναι αυτό, από πού προκύπτει; Τον παίρνω τηλέφωνο, βρε Βαλσαμάκη τι είπες; Ε τι να κάνω ρε Σώρρα μου λέει, τι να κάνω μου λέει αφού με πίεσε με ρώταγε. Και γιατί κάθεσαι να σου κάνουν ερωτήσεις ρε Αντώνη; Και απαντάς ότι θες στους συμπεθέρους; Δηλαδή εκπροσωπεί την Κύπρο 15 άτομα και κάθεσαι και απαντάς ότι να΄ναι; Έβγα μου λέει εσύ στον αέρα να με διαψεύσεις. Μα θα το κάνω ποτέ αυτό; Μα θα βγω να διαψεύσω τον δικό μου άνθρωπο; Το άφησα και πέρασε. Εγώ το άφησα και πέρασε, οι συνέλληνες τα θυμούνται όλα αυτά. Θυμούνται όλα αυτά τα πράγματα, τι είπες ρε Αντώνη τότε; Τι είναι αλήθεια τι είναι ψέματα; Γιατί τώρα λέτε τέτοια; Τελικά δεν μπορείτε να ισορροπήσετε κάπου; Τι πατίνια είναι αυτά; Έτσι θα πάμε για Ελλάδα;! Θα λες ότι γουστάρεις;! Θα είσαι εκπρόσωπος αλλά δεν είσαι;! Ποιος τα είπε αυτά να τα πεις; Δηλαδή ανοίγεις το ραδιόφωνο και μιλάς μόνος σου;! Τι παριστάνεις;!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ & ΑΝΤΙΝΟΟΙ

Τους αφήνω να κάνουν ότι θέλουν. Άλλωστε πήραν συγκεκριμένη θέση. Εγώ δεν είχα πάρει θέση, μέχρι σήμερα. Σήμερα που παίρνω θέση σας λέγω ότι έχουνε κάνει και 5-6 εκπομπές, έχουνε πει τα μύρια όσα, έχουνε ήδη τοποθετηθεί. Από εκεί και πέρα λοιπόν είναι θέμα συνελλήνων, τι αντιλαμβάνονται, τι δεν αντιλαμβάνονται. Εγώ δεν θα πω ποτέ μην ακούτε τίποτα. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και το εξής, ομάδες στο facebook που εγώ τις άνοιξα ή αν τις άνοιξαν κάποιοι τις άνοιξαν με το δικό μου όνομα και του EI-END. Σήμερα λοιπόν βλέπω, γιατί εγώ μπορούσα, ξέρετε οι δυνατότητές μου είναι τεράστιες, μπορούσα λοιπόν όταν βλέπω τέτοιες κακοτοπιές να πετάξω όλα τα παιδιά από εκεί, που δεν ξέρω ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι δεν είναι, σίγουρα σέρνουμε πράκτορες, σέρνουμε αντίνοους, σέρνουμε πολλά πράγματα, μπορούσα λοιπόν να τους πετάξω όλους και να μείνω διαχειριστής και να βάλω δικούς μου διαχειριστές. Δεν το έκανα, το άφησα και έχουνε πάρει κάποιες ομάδες. Μα δεν μου πήραν και τίποτα. Ο κόσμος θα πάει εκεί, δεν θα τον πιέσω, ποτέ δεν πίεσα κανέναν και ποτέ δεν θα έρθει κανένας χωρίς ελεύθερη βούληση. Αυτό να το θυμάστε όλοι! Δεν με ενδιαφέρει, δεν έχασα. Φωνάζανε, είμαστε σε πραξικόπημα, μας παίρνουνε τις ομάδες. Τίποτα δεν μας πήρανε, σε μια βδομάδα θα ανοίξω άλλες! Χάσανε αυτοί! Απλά βλέπουμε τώρα ποιοι είναι και τι κάνουν!
Διότι ήρθε και αυτή η πληροφορία, ότι εδώ και έξι μήνες ή τέσσερις, υπάρχει ένας Μανώλης Λαμπράκης ο οποίος κλαίγεται για τα όσα-όσα, αλλά βλέπουμε άτομα τα οποία μαθαίνουμε ότι κάνει προτάσεις σε ανθρώπους να τους πάρει με μισθό. Να τους πάρεις με μισθό; Και τόσο καιρό γιατί δεν έπαιρνες πέντε κοπέλες να μαζεύουν τα ψηφίσματα; Και τόσον καιρό γιατί δεν έκανες κάτι; Τώρα λοιπόν θέλεις να πάρεις κοπέλες με μισθό, ε; Είναι πολλές συνελληνίδες λοιπόν οι οποίες πληρώνονται, έτσι τουλάχιστον είναι οι πληροφορίες, έχουμε ορισμένες, θα δείξουν, αλλά και ραδιόφωνα που είδα. Θα παρακαλέσω όλα τα ραδιόφωνα τα οποία είναι μαζί μας από ψυχή, γιατί αυτή τη στιγμή μαζεύουμε τις πραγματικές ψυχές, τα άλλα θα τα βρούμε. Τα κρυφά χαρτιά είναι πάντα και δεν τα έχουμε δείξει σε κανέναν. Αν μη τη άλλο με στεναχωρεί και με θλίβει το γεγονός του Μανώλη Λαμπράκη που θα μπορούσε να απολαύσει και να έρθει μέχρι το τέλος, γιατί στο τέλος είναι η νίκη, και κάνει τεράστια αποστασία τώρα. Τεράστια και το κάνει με άσχημο τρόπο, θα μπορούσε να αποστατήσει, να φύγει και να πει παιδιά εγώ διαφοροποιώ την θέση μου και φεύγω. Αυτό που κάνει και με τον τρόπο που το κάνει είναι μια τεράστια αποστασία, αν και συνεχίζει να μιλάει πάλι γιατί δεν ξέρω αν την επόμενη μέρα που δεν θα μιλάει για μένα και τα εργαλεία μου και δεν είναι στημένο όπως είναι, τι ακριβώς θα λέει. Τον αφήνω όμως να το δούμε.

ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Για μένα το κεφάλαιο είναι κλειστό, ο Μανώλης ο Λαμπράκης με πρόδωσε, το αν πρόδωσε Ελλάδα ή συνέλληνες είναι ένα άλλο κομμάτι θα το δούμε στις επόμενες ημέρες ή θα το πούνε οι συνέλληνες. Εμένα πάντως με πρόδωσε και λέει τεράστια ψέματα. Λέει τεράστια ψέματα και λέει ότι θέλει. Φανταστείτε εμένα αύριο το πρωί λοιπόν να βγω σε ένα κανάλι και να λέω ότι ακριβώς θέλω, να μου χρωστάει ο Λαμπράκης 1-2 εκατομμύρια, να μου χρωστάει ο Αντώνης αυτό, μου κάνει αυτό, μου κάνει εκείνο, πόσο θράσος θα είχα, όσο αποστατική… και ξέρετε η προδοσία, δεν είναι ότι προδίδει εμένα μόνο, προδίδει την συνειδητότητά του, έχει προδώσει την συνειδητότητά του. Σε όλα τα ραδιόφωνα λοιπόν τα οποία έχουν έρθει πατριωτικά μαζί μας και έχουνε δείξει τα δείγματά τους, με ότι καλώς ή κακώς, πολλά λάθη έχουν γίνει και από τα ραδιόφωνα και από τους συνέλληνες, θα παρακαλέσω να δείξουν την ωριμότητα να μην μου ξαναπούνε… αν ξανακούσω την λέξη «εμείς σας κάναμε γνωστούς», τελικά ποιος με έκανε γνωστό; Έχω ξαναπεί λοιπόν ότι υπάρχουν μεγάλα θέματα και δεν υπάρχουν μεγάλες εφημερίδες ή ραδιόφωνα. Να μαζέψουν λοιπόν το στόμα τους και το μυαλό τους, να κάτσουν ακριβώς εκεί που είναι, γιατί τα διαδικτυακά ραδιόφωνα τα μεγαλώσαμε εμείς μέσα από τις ομάδες μας. Θα ήθελα λοιπόν να μην κάτσουν απέναντι σε ένα κομμάτι τόσο σοβαρό, να πάρουν τα μέτρα τους και τα σταθμά τους και αν τυχόν φύγουν, να φύγουν κύριοι και να μην τύχει να τους κυνηγήσω! Γιατί απαγορεύεται με ανθρώπους που μοιράστηκα πολλά να τύχει να τους κυνηγήσω! Έτσι λοιπόν εδώ δεν τίθεται το θέμα Λαμπρακικοί και Σωρρικοί, το θέμα είναι συνέλληνες και Έλληνες. Δεν έχει να κάνει ούτε με Λαμπράκη ούτε με Σώρρα. Τα ραδιόφωνα στην θέση τους, να αφήσουνε λοιπόν τις σπόντες και τις διαδικασίες, να μαζέψουν το μυαλό τους γιατί είναι πολλά ράμματα για την γούνα τους και αν κλείσω ποτέ τις σελίδες και τους κυνηγήσω θα περάσουν πολύ άσχημα! Εγώ δεν είπα σε κανέναν τι θα βγάλει, θα πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους ακριβώς, να κάτσουν στα ίσια τους, να βγάλουν τι πρέπει, από δω και πέρα αν θα βγάλουν Μανώλη Λαμπράκη βγάζουν Μανώλη Λαμπράκη δεν βγάζουν END, ούτε Μανώλη Λαμπράκη που θα μιλήσει για εργαλεία, τέλος! Βαλσαμάκης δεν θα ξαναβγεί σαν εκπρόσωπος, απαγορεύεται! Θα βγαίνει σαν Αντώνης Βαλσαμάκης, θα δηλώνει την ιδιότητά του και ας μιλάει για ότι θέλει. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης δεν θα ξαναμιλήσει σαν πρόεδρος του οργανισμού END. Απαγορεύεται! Θα πρέπει να πάρει συμβούλιο για να μιλήσει σαν πρόεδρος και θα βγάλουμε συμβούλιο τι πρέπει να λέει. Σαν Λαμπράκης όμως μπορεί να λέει ότι θέλει, να κάνει μία εκπομπή και να πει ότι θέλει. Έτσι λοιπόν τα ραδιόφωνα θα μαζευτούνε! Όχι ραδιόφωνα που εγώ τα μεγάλωσα! Και θα πω αυτό, τα ραδιόφωνα μεγάλωσαν μαζί μας, δεν μεγάλωσαν μόνα τους. Εάν ξανά ακούσω την κουβέντα ότι εμείς σε βγάλαμε και εμείς σε κάναμε, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα κύριε Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Θα πω αυτό, όλοι λοιπόν και ακούω αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο ότι ήρθε το χάος κλπ… τίποτα δεν ήρθε συνέλληνες, μια χαρά είμαστε. Αυτό ενδεχομένως να έπρεπε να γίνει και ίσως η Νέμεσις μας το έστειλε τώρα! Για να έχουμε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα, τι ακριβώς είμαστε, τι λέμε, τι μπορούμε να αποδείξουμε, ποιος λέει ψέματα, για ποιον λόγο, τι θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω τίποτα περισσότερο και λιγότερο από αυτά που έχω πει από την αρχή. Όμως ξέρετε, εδώ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, πάντα περιμένω πότε θα με προδώσουν. Όλοι μιλάνε για Ελληνισμό, όλοι μιλάνε για αγώνα, έτσι έχουμε δύο Έλληνες, τον νοήμονα Έλληνα και τον συναισθηματικό Έλληνα. Ο συναισθηματικός Έλληνας δεν ξέρει και γιατί είναι Έλληνας πολλές φορές, απλά είναι. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να μπούμε στην βάση γιατί έκανα ενεργούς πολίτες, εκεί βάσισα και όλη μας την δύναμη και η συνέλευση θα γίνει μέσα από ενεργούς πολίτες. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουν οι συνέλληνες, όλοι λίγο-πολύ. Ότι δεν μπορούνε να καταλάβουνε θα βασιστούνε στους άλλους που ξέρουν καλύτερα για να το καταλάβουν.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Εγώ λοιπόν από την αρχή μέχρι το τέλος, και αν πάρετε και τις εκπομπές μου, έχω πολύ συγκεκριμένη στρατηγική και γραμμή. Δεν έχω αλλάξει και δεν θα αλλάξω και μέχρι το τέλος. Έχω υποσχεθεί και έχω ορκιστεί. Ναι ξέρετε τώρα μιλάνε όλοι για όρκο ε; Όλοι για όρκο μιλάνε, μάλιστα. Ο Λαμπράκης ορκίστηκε λέει σε μένα ότι θα είναι μέχρι τον θάνατο μαζί μου. Λόγια, λόγια, λόγια… λόγια χωρίς λόγο, λόγος ίσον νους! Γεμάτες οι βιβλιοθήκες από λόγια, φτάνει. Έργα! Από αυτό που κάνουμε μας χαρακτηρίζει το τι είμαστε. Αυτό που κάνουμε μας χαρακτηρίζει και όχι όλα αυτά τα λόγια που γέμισαν σελίδες και εκπομπές, άρα τελικά χαθήκαμε στα λόγια, άρα τελικά χτυπάμε παλαμάκια, άρα τελικά δεν ξέρουμε τι είπε, άρα τελικά τα είπε καλά.
Από δω και πέρα αγαπητοί μου συνέλληνες έχουμε έναν καινούριο Καρυώτη κατά την άποψή μου. Ο Μανώλης ο Λαμπράκης διαχώρισε την θέση του μαζί μου και εγώ σήμερα το κάνω ότι την διαχωρίζω μαζί του. Δεν άλλαξε τίποτα για μας. Η συνέλευση των Ελλήνων είναι παρόν και θα είναι η συνέχεια. Αυτό που γίνεται τώρα, αυτή η προδοσία η τεράστια όσον αφορά τον Λαμπράκη και κάποιους συνεργάτες του – που τους αφήσαμε να το κάνουν – και θα το ξανακάνουν άμα τους ξανά αφήσουμε, είναι μία εκπαίδευση για σας, να εκπαιδευτείτε καλά για να δείτε ότι πρέπει να περάσετε και να καταλάβετε ποια είναι η προδοσία και ποιος είναι ο αντίνοος, γιατί ο Αντίνοος ζει μέσα στο παλάτι, ζει μέσα μας. Τελικά τους εχθρούς μας τους ξέρουμε, οι δικοί μας που είναι; Και τι κάνανε οι δικοί μας; Και είναι δικοί μας; Και μέχρι χθες και μέχρι σήμερα και τι θέλουν;

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Από αύριο το πρωί, σε όλους τους δήμους, όπως έχω πει, δεν σταματάει τίποτα! Όλοι λοιπόν στις επάλξεις! Σε όλη την Ελλάδα! Σε όλους τους δήμους! Φτιάχνουμε ομάδες, φτιάχνουμε πυρήνες με όλα αυτά τα προβλήματα και όλες τις αντιστάσεις που δεχόμαστε! Ο Λαμπράκης μπορεί να κάνει ότι θέλει, τον αφήνουμε στην άκρη. Για μένα δεν υπάρχει Λαμπράκης, τελείωσε! Στην Κρήτη λένε «όπου φτύνεις δεν γλύφεις» αυτό το κάνω εγώ. Ο Λαμπράκης το έχει κάνει, εκεί που έχει φτύσει ξαναγλύφει και δεν ξέρω γιατί το κάνει. Με έμαθε ένα ρητό ότι υπάρχουν άνθρωποι από την Κρήτη και οι Κρητικοί. Του λέω ότι είναι από την Κρήτη. Και για του λόγου το αληθές θα πω και αυτό σήμερα, επειδή έχω πει σε μία εκπομπή μου και ότι έχω πει θυμηθείτε τα λόγια μου, το Ελληνικό DNA δεν μπορεί να προδώσει ποτέ την φυλή του! Ο Λαμπράκης το΄κανε.

DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

Αυτοί επειδή λένε ότι έχει χαλάσει πολλά λεφτά η END, ενώ δεν έχει χαλάσει τίποτα αλλά δεν πειράζει, αυτή την φορά θα του βάλω εγώ τα χρήματα, προκαλώ και προσκαλώ τον Λαμπράκη και όλους τους επιτελικούς να κάνουν DNA καταγωγής στην Αθήνα, έχουμε ένα κέντρο που θα κάνουμε. Και από δω και πέρα ίσως θεσπίσουμε για άτομα τα οποία είναι πάρα πολύ κοντά, ομιλητές, στελέχη μας, να κάνουν ένα DNA. Δεν είναι κακό, κάποτε θα γινότανε, ας το κάνουμε. Μανώλη Λαμπράκη σε προσκαλώ να κάνεις ένα DNA και όλοι οι επιτελικοί σας! Για να καταλάβουμε πια τι έχει γίνει. Γιατί έχω πει το Ελληνικό DNA δεν προδίδει. Εγώ είμαι πάντα εδώ. Σε ήθελα μέχρι το τέλος, δεν θέλεις να κάτσεις μέχρι το τέλος. Έχει χαράξει την δικιά σου πορεία, θα τα πούμε στην πορεία.
Ωστόσο όμως, επειδή δεν αντέχουμε άλλη προδοσία αγαπητοί μου συνέλληνες, το πρόβλημα ήτανε παντού όρκοι, όρκοι, ορκίστηκα στον Σώρρα, ορκίστηκα εδώ, ορκίστηκα εκεί… Αυτός ο αγώνας είναι ιερός όπως είπα και όλοι μας έχουμε τις ευθύνες μας. Τελευταία προδοσία είναι αυτή! Από δω και πέρα θα πορευτούμε μόνο αυτοί που μπορούμε και αυτοί που ξέρουμε και νιώθουμε τι πρέπει να κάνουμε. Και αυτό το παιχνίδι που είναι ομαδικό θα το κάνουν όλοι οι συνέλληνες. Σε όλους τους δήμους θα ανοίξουμε βάσεις, ομάδες, πυρήνες. Δεν θα μας ενοχλήσει τίποτα, δεν θα σας πτοήσει τίποτα. Ωστόσο πρέπει να προστατεύσουμε όλη την διαδικασία.
Κάποτε είπα του Λαμπράκη του Μανώλη σε μια μεγάλη μυστική υπηρεσία η οποία γεννιέται τώρα, είναι εγκεκριμένη από τον Ο.Η.Ε., έχω χρηματοδοτήσει με ένα ομόλογο και είμαι και στέλεχος εκεί, ότι το πρωτόκολλο 1 θα είναι ο όρκος. Από δω και πέρα σε όλον τον πλανήτη ορκίζονται, γιατροί, δικηγόροι, ιεράρχες, τα πάντα. Αν πάρετε έναν όρκο θα δείτε ότι δεν υπάρχει όρκος γιατί δεν λέει τι θα πάθεις ή δεν λέει τι θα απογίνεις ή σε τι ορκίζεσαι ή τι πρέπει να κάνεις. Και όλα είναι ή στον χριστιανισμό ή στο κοράνι ή οπουδήποτε. Είναι δυνατόν να ορκίζεσαι στην θρησκεία; Αφού να φανταστείτε ακόμα και ο γιαχβέ ορκίζεται στο όνομά του. Ορκίζομαι λέει σε μένα, α να ορκιστώ και εγώ σε μένα. Είναι γελοία τα πράγματα των όρκων. Οι πραγματικές οντότητες ακόμα και οι θεϊκές ορίζονται τι θα πάθουν ακόμα και αν δεν κάνουν αυτό που λένε! Από δω και πέρα λοιπόν θα πορευτούμε και θα υπάρξει ένας όρκος, ο οποίος είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν έχει να κάνει με θρησκεία, έχει να κάνει με την ύπαρξη, με συνειδητότητα, με την πραγματικότητα. Ούτε με ψέματα, ούτε με δόγματα, ούτε με τίποτα. Πριν από τον όρκο υπάρχει ένας Μαίανδρος Λόγος. Υπάρχουν ορκισμένοι πολεμιστές και από δω και πέρα από άκρη σε άκρη της Ελλάδος, ακόμα και στην Αμερική, όπου υπάρχουν Έλληνες θα δώσουμε τον όρκο να ορκιστούνε. Με αυτόν τον όρκο δεν θα μπορείς να ξανακάνεις τίποτα, δεν θα μπορείς να κάνεις αυτά που κάνεις κύριε Λαμπράκη! Ή δεν θα μπορεί να ορκίζεται η κυβέρνηση, να ορκίζεται όλη η βουλή και τελικά να κάνει όλα αυτά που κάνει τις προδοσίες. Θα δείτε.

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ

Επικαλούμαι σε έναν Ζευς τον μέγιστο θεό των ουρανών, ότι καλό και να ζητήσω για το καλό του ανθρώπου πρέπει να γίνει. Κατέστησε με ανίκητο, ακαταμάχητο και ακατάβλητο διότι με το όνομά σου στην καρδιά μου τίποτα δεν θα μπορέσει να με καταβάλει, ούτε άνθρωπος ούτε πνεύμα ούτε σκοτεινός δαίμων. Θεέ μέγιστε επικαλούμαι τις δυνάμεις σου.

Αυτός είναι ο Μαίανδρος Λόγος, δεν το διάβασε, δεν τον είπε κανένας. Όταν είπα του Λαμπράκη να φτιάξουμε έναν όρκο για το πρωτόκολλο 1 για την (μυστική) παγκόσμια αστυνομία, άνοιξε τον υπολογιστή του, το διαδίκτυο. Στο διαδίκτυο πας;
Ο λόγος πρέπει να είναι εμψυχωμένος. Και αυτή την στιγμή έχουμε ανάγκη από εμψυχωμένο λόγο, όχι από λόγια. Ούτε των άλλων, πρέπει να είναι δικά μας.

Ο όρκος του πολεμιστή και δη του Έλληνα. Αγαπητοί συνέλληνες, από αύριο το πρωί όποιος νιώθει έτοιμος για την πατρίδα του, για να μην μπορέσει κανείς να τον ξαναπροδώσει και στις μέρες των Ελλήνων ο αξιωματούχος ή ο άνθρωπος ο οποίος έχει αξίωμα θα πρέπει να έχει τον όρκο τον πραγματικό. Γιατρός να μην έχει όρκο; Ορκίζομαι λέει να κάνω καλά τους ανθρώπους, και; Ο δικηγόρος; Δεν φοβούνται τίποτα. Γι αυτό δεν υπάρχει κανένας όρκος πουθενά στον πλανήτη. Ελέγξτε το να δείτε δεν υπάρχει κανένας όρκος στον πλανήτη. Και στον στρατό τι λέμε; Να υπερασπίζομαι τα σύνορα κλπ… ναι, και αν δεν το κάνεις τι θα γίνει; Κανένας όρκος δεν είναι σοβαρός! Κανένας δεν φοβάται, όλοι ορκίζονται και δεν φοβούνται τίποτα. Ακούστε έναν όρκο που από δω και πέρα οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα μας και δίπλα στην Ελλάδα και στους συνέλληνες θα πρέπει να έχουν ορκιστεί! Και θα καταλάβετε τι σημαίνει όρκος και τι σημαίνει εμψυχωμένος λόγος!

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

«Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγο της ενότητας του πανάγαθου άρχοντα του φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς. Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ. Ορκίζομαι ως πολεμιστής ταγμένος στον ιερό σκοπό της ελευθερίας της Ελλάδος, του Ελληνισμού και της Ελληνικότητα απανταχού της Γαίας. Να υπηρετώ πάντα την αλήθεια, το δίκαιο, την αρμονία, την αρετή, την αφθονία. Με ανιδιοτέλεια ορκίζομαι να προστατεύω τους συνέλληνές μου. Ορκίζομαι και τάσσομαι ολόψυχα στην εγκαθίδρυση του Ελληνισμού, του σκοπού και των αξιών του, όπου μου ζητηθεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόστος. Ορκίζομαι να θέτω το συμφέρον του Ελληνισμού πάνω από κάθε προσωπική μου ή οικογενειακή μου επιθυμία. Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι με κάθε δύναμή μου τα δίκαια του Ελληνισμού. Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι, να συμπαραστέκομαι και να προφυλάσσω του συμπολεμιστές μου και κάθε Έλληνα, όπου υπάρχει ανάγκη. Ορκίζομαι να πράττω πάντα σύμφωνα με το Ελληνικό αξιακό σύστημα και να επιζητώ πάντα νόηση φωτός. Ορίζομαι να είμαι ένα σώμα και ένας νους και ένα ενεργό με τους συμπολεμιστές μου, ομόνοα ως σφαίρα πυρός που στο πέρασμά της κατακαίει κάθε αποστατική ενέργεια και την μετουσιώνει με δύναμη φωτός. Ορκίζομαι στον απόλυτο σεβασμό των εντολών του Ζευς του Διός, υγεία, κάλλος, πλούτος, ισχύς, φρόνηση, σωφροσύνη, δικαιοσύνη, ανδρεία. Ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Ο παραπάνω Όρκος του Πολεμιστή σφραγίζεται ενώπιον της συμπαντικής μνήμης του ενεργού ύδατος το οποίο δέχεται να πιεί ενώπιον συννημόνων, Θεών και ανθρώπων. Πίνω το ύδωρ τούτο και σφραγίζω τον όρκο στην συνείδησή μου, στην ύπαρξή μου, στην οντότητά μου, στην ψυχή μου και κρυσταλλώνω τον λόγο που έδωσα στον όρκο αυτόν. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί σε χώμα και λάσπη από όπου προέρχεται.»

Αγαπητοί Έλληνες δεν είναι θρησκευτικός ο όρκος. Είναι ένας όρκος ο οποίος πρέπει όλοι οι Έλληνες, αυτοί που νιώθουν Έλληνες και θα είναι μπροστά στον αγώνα. Να μην ξαναυπάρξει τίποτα τέτοιο. Αυτός ο όρκος, ο όρκος ο οποίος είναι ενεργοποιημένος και κρυσταλλοποιημένος τον κάνουν όλοι οι αξιωματούχοι και την ίδια ώρα που δεν θα κάνει όλα αυτά για το Ελληνικό γένος και γι αυτό που έχει ταχθεί, έχει σκοτωθεί μόνος του, δεν χρειάζεται να τον τιμωρήσει κανένα δικαστήριο, καμία ποινή. Ανάμεσα Θεών και ανθρώπων κρυστάλλωσε τον λόγο. Δεν θα είχαμε προδότες, από δω και πέρα οι προδότες δεν θα υπάρχουν μεταξύ μας. Έτσι θα πορευθούμε.
Αγαπητοί μου συνέλληνες, δεν σταμάτησε τίποτα και δεν θα σταματήσει τίποτα, ίσα-ίσα γίνεται δυνατότερο. Γίνεται πιο δυνατό, θα πάει όπως πρέπει μέχρι το τέλος γιατί δεν έχουμε άλλη λύση. Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από τα δίκαια και τα δικά μου! Και δεν θα αφήσω κανέναν στο δρόμο μου να κάνει όχι κακό μόνον στην Ελλάδα μου την ιερή – εγώ θα την λέω Ελλάδα μου! Γιατί για κάποιους δεν είναι Ελλάδα τους, μιλάνε για Ελλάδα και είναι μισαλλόδοξοι, είναι φιλόδοξοι και δεν ξέρω τι άλλο. Εγώ προδόθηκα από τον Μανώλη τον Λαμπράκη, έχω κι άλλες προδοσίες, έχω και τις μυστικές μου προδοσίες. Δεν πρόκειται κανένας να περάσει. Εδώ είναι Ελλάδα και αυτός ο σκοπός είναι πολλά χρόνια που στρατηγοποιείται για να γίνει!
Συνέλληνες όλοι στις θέσεις τους! Από την άλλη μέρα ξεκινάμε, σε όλη την Ελλάδα, αφήστε τους πίσω. Αφήστε τους πίσω και ας κάνουν ότι θέλουν, δεν μας ενδιαφέρει! Πάμε για Ελλάδα, πάμε για την συνένωση, πάμε για την εθνοσυνέλευση! Και αυτή είναι δικιά μας, δεν θα μου την στερήσει κανένας! Θα αποφασίσουμε εμείς πως θα ζήσουμε και τι θα κάνουμε. Και το μέλλον μας και την ανάπτυξή μας και την ιερή γη μας δεν θα την ξανά ακουμπήσει κανένας!
Αγαπητοί συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV
ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ – ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
………………………………………..
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση