Η ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

56_bigΤο www.apokalypceis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την Πορισματική Αναφορά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, για τις «στενές» σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης με την δημοτική αρχή επί θητείας Μάκη Παρασκευόπουλου.

Στην Πορισματική Αναφορά που συνοδεύεται από Εκθεση Ελέγχου 752 σελίδων !  περιγράφεται με λεπτομέρειες η παράνομη δράση του κυκλώματος της εγκληματικής οργάνωσης , οι περίεργες διασυνδέσεις , με παράγοντες του δήμου Πύργου,  και οι κομπίνες που είχαν στηθεί με τα πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία μέσω ανύπαρκτων εταιρειών «σφραγίδων».  

Στο διαβιβαστικό του ΣΔΟΕ περιλαμβάνεται επίσης ως ελεγχόμενη και μη ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του ΣΔΟΕ , το όνομα της εταιρείας που πώλησε τον δεματοποιητή απορριμμάτων στον δήμο Πύργου την Παραμονή Χριστουγέννων του 2009 … έναντι 1.125.470 ευρώ.

Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται η ευθύνη υπηρεσιακών παραγόντων και η προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων από τον δήμο του Πύργου την περίοδο της θητείας του κ. Παρασκευόπουλου , η εικονική μεταφορά χιλιάδων τόνων απορριμμάτων στον δήμο του Πύργου την ιδια χρονική περίοδο  και η κομπίνα που είχε στηθεί με την δήθεν μεταφορά χιλιάδων τόνων σκουπιδιών στο Κορωπί και στον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου !

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

P11

P-21

P-3

P-4

P-5

P-6

P-7

 

http://apokalypseis.com/?p=4990

…………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση