ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β’)

END Α.ΣΩΡΡΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SORRASFM SORRASTV
19 Σεπ 2014  ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (διαβάστε εδώ το Πρώτο μέρος)

mn2602

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Προ ημερών άκουσα, να γίνει μια υπερομάδα Πελοποννήσου. Ποιός; Για να διοικήσετε τι; Αν οι Δήμοι δεν είναι ενωμένοι, οι Δήμοι της Πελοποννήσου ή της Κρήτης ή της Στερεάς Ελλάδας ή της Θεσσαλίας, εφόσον έχουν οργανωθεί θα ενωθούνε για να συντάξουνε, αν το θέλετε, τους αντιπροσώπους τους. Και οι αντιπρόσωποί τους καλύτερα να είναι και με κληρωτίδα, να μην νομίσει κάποιος ότι είναι δικός μας ή είναι δάκτυλος. Θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα αυτή τη φορά. Το φως είναι φως και η αλήθεια είναι αλήθεια. Δεν επιδέχεται η αλήθεια κανένα ψέμα. Αν μέσα στην αλήθεια ακόμα και το 1% είναι ψεύτικο, τότε είναι ψέμα και δεν είναι αλήθεια.
Θα γίνουν τα πράγματα ακριβώς Ελληνικά και Δημοκρατικά και πρέπει να ξεκινήστε όλοι γρήγορα.

Ζητάω από όλους τους συνέλληνες, σε όλους τους δήμους της χώρας, της Ελλάδας μας, γιατί εμείς έχουμε πεί: μέσα στο καταστατικό των Παγκόσμιων Ταμείων έτσι όπως το έχουνε στήσει, βλέπουμε και Δήμο Αστόρια σε λίγο, ας μην είναι δομημένο από την Αμερική. Σε ένα τεράστιο ελληνικό κομμάτι βλέπουμε και Δήμο Αυστραλίας, Σίδνεϊ, Γερμανίας, Γαλλίας. Βλέπουμε δήμους του εξωτερικού με ελληνικές κοινωνίες που θα αντιπροσωπεύσουν τη γνώμη, τη λογική, τη γνώση τους στο ελληνικό κοινό, το οποίο ας μένουν μακρυά, η πατρίδα τους είναι εδώ και έχουν δικαίωμα της γνώμης, της άποψης και της ψήφου αν θέλετε. Ας μένουνε εκεί, η μητέρα τους, η μάνα τους είναι εδώ, πονάνε για αυτή, τους θέλουμε δίπλα και θέλω όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης.

Αυτή τη φορά αν δεν ενωθούμε όλοι δεν θα πάρουμε την Ελλάδα μας, δεν θα πάρουμε το νταμάρι των θεών, θα τα χάσουμε όλα. Θυμηθείτε, μας σφίγγουνε κάθε μέρα, μας κλειδώνουνε λογαριασμούς, μας κυνηγάνε με δικαστήρια, με χαρτιά, με έγγραφα, κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες, ΣΔΟΕ, παντού, όλα. Κοιτάνε που θα σε βρουν να σε γονατίσουν. Θα περάσουμε το μεταίχμιο. Ελάτε γρήγορα μαζί μας. Γρήγορα να γίνει η ένωση των Ελλήνων σε όλους τους Δήμους. Να πάρει φωτιά η Ελλάδα όσων αφορά τους Δήμους. Να πάρει φωτιά εννοώ η καρδιά! Να καταλάβετε όλοι, όλη αυτή η φωτιά που έχετε μέσα σας να ξεχυθεί στο κορμί σας και να βγείτε και να πείτε: Τί κάνουμε μωρέ; Τι περιμένουμε άλλο; Δηλαδή να περιμένουμε πόσο; Δυο χρόνια μωρέ περιμένω και μαθαίνω. Έμαθα όλα όσα πρέπει, έμαθα αυτά που δεν ήξερα. Έμαθα ότι έχω λεφτά σε Παγκόσμιους Λογαριασμούς, έμαθα ότι αυτά τα ζώα μου τα κρύβουν.

Υπάρχει μια τεράστια παγκόσμια λεωφόρος η οποία είναι γεμάτη χρήματα και μου την κρύβουν με τις τράπεζές μου. Έμαθα ότι με κλέβουν οι τράπεζες, μου κλέβουν τα πάντα, την ψυχή, έμαθα ότι βγάλανε και αντιρατσιστικό νόμο. Αντιρατσιστικό νόμο στον Έλληνα; Αχ αν διαβάσετε τα πολιτειακά των Ελλήνων, ειδικά των φιλοσόφων μας, θα καταλάβετε τι σημαίνει ξένος. Ξένος! Ακόμα και για τον Έλληνα- που δεν θέλω να επεκταθώ- δεν είναι ο Πακιστανός, είναι ο ξένος που έρχεται από την Πάτρα και πάει στην Σπάρτη ή από τη Σπάρτη πάει στην Αθήνα. Όχι τώρα ο Πακιστανός, δεν το συζητάμε καν!

ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Εν πάσι περιπτώσει ας μην κάνουμε ανάλυση της ιστορίας, που σίγουρα η ιστορία έχει πολλά κομμάτια και θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση, αλλά δεν προλαβαίνουμε γιατί είμαστε στον πόλεμο. Και εγώ θα δεχτώ ότι κάποιοι μπορούνε είτε αν δεν ξέρουν την ιστορία, τουλάχιστον η ιστορία είναι γεμάτη κωδικούς και δεν μπορούμε να την αναλύσουμε τουλάχιστον με τις γνώσεις τις γραμματικές που μας έχουν απομείνει, που μας έχουν αφήσει οι επικυρίαρχοι. Ας την αφήσουμε λοιπόν παραπέρα. Αλλά θα θελα να σας πω ότι η ιστορία είναι γεμάτη κωδικούς, γεμάτη κώδικες, που κανένας όσο και να νομίζει ότι τους ξέρει. Δεν θα ήθελα ποτέ ένας καθηγητής να πει ότι αυτά που λέει είναι ευαγγέλιο. Δεν τον δέχομαι. Μπορώ να του πω ότι οι κωδικοί είναι έτσι όπως αυτός τους αντιλαμβάνεται. Θα υπάρχει και μια άλλη άποψη. Άλλωστε έτσι ήταν όλη η ελληνική -όχι ιστορία- πραγματικότητα. Υπάρχουν τεράστιοι κωδικοί σε όλους μας τους φιλόσοφους. Δεν είναι απλά οι φιλόσοφοι που γράψαν την Πολιτεία και κάποιοι αρχίζουν και αναλύουν πώς είναι- που καλά καλά το κάνουν- όμως υπάρχει και μια άλλη πιό βαθιά γνώση, την οποία σήμερα δεν θα μπορέσουν ούτε οι ιστορικοί γιατί και οι ιστορικοί από κάπου έμαθαν, άρα έρχεται η άποψή τους ή τουλάχιστον η επιστήμη, το δικό τους ερευνητικό κομμάτι να πούνε την άποψή τους.

Ο φουκαράς ο Εμπεδοκλής που είναι κάπου παρατημένος, που μπορεί να μην μας κάνει, έχει 555 πολύ εξειδικευμένους κώδικες συμπαντικούς. Πού τους είδατε όμως; Θέλω να καταλάβετε ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Θα ήθελα από κάποιους ούτε να πίνουν ούζα με το Δία, ούτε να χρησιμοποιούνε υπεροντότητες της Αθηνάς. Δηλαδή κάποια στιγμή ας μην κατεβάζουμε τέτοιες υπεροντότητες τόσο χαμηλά. Το κάνουν οι απέναντι, το κάνουν οι Χαζάροι, οι Ραβίνοι, οι ψευτοάνθρωποι, οι πληρωμένοι. Εμείς οι Έλληνες, έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουμε τα ιερά. Υπάρχει πολύ μεγάλη ιεροσύνη. Ας μην την κατεβάζουμε λες και κατεβάζουμε οτιδήποτε κάτω, σαν ένα είναι ένας φιλαράκος, είτε μια εικόνα. Ποτέ δεν μας δώσανε τέτοιες ευκαιρίες ή τουλάχιστον ποτέ δεν ζήτησαν τίποτα. Ας φερθούμε με πολύ μεγάλη ιεροσύνη σε πράγματα που είναι κυρίαρχα στον πλανήτη πριν από όλες τις θρησκείες! Και ας μην φερόμαστε λές και είναι φιλαράκια κάποιων, άλλος τη βλέπει, άλλος κοιμάται μαζί, άλλος πίνει ούζο. Ειδικά οι Έλληνες που έχουν ελληνικό αίσθημα, ας έρθει ένας τεράστιος σεβασμός και ας κάτσουμε στο κομμάτι το ανθρώπινο το δικό μας.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ξέρετε κάτι; Θα σας πω ένα παράδειγμα με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής δεν έγινε ημίθεος επειδή οι θεοί τον κάνανε και μετά θέωση. Ο Ηρακλής είμαστε εμείς οι ίδιοι. Είναι πολύ κωδικοποιημένο το κομμάτι του Ηρακλή. Οι θεοί- που εσείς τους είπατε- αυτοί δεν ήτανε, έδωσαν στον Ηρακλή, κατά την μυθολογία, τα όπλα. Του δώσαν όπλα. Του δώσαν τόξο, του δώσαν σπαθί, του δώσαν υπερόπλα. Όχι όπλο να καθαρίζει μήλο όπως το σπαθί, υπερόπλα! Για όποιους καταλαβαίνουν. Αυτός όμως δεν τα πήρε, γιατί αυτά τα όπλα ήταν πολύ εξειδικευμένα και δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει. Έτσι πήρε ένα δικό του όπλο, το ρόπαλο. Το ρόπαλο λοιπόν, όπως λέει και ο μύθος πήγε και το έκοψε μόνος του και το έφτιαξε. Ναι, δεν είναι ένα κομμάτι ξύλο το ρόπαλο. Το κομμάτι ξύλο αυτό είναι η γνώση, του Ηρακλή όμως, όχι των θεών. Τα όπλα των θεών δεν τα πήρε! Πήρε το δικό του όπλο, με τη δική του γνώση, με το δικό του μυαλό, με τη δική του νόηση και πήγε και έκανε τους άθλους. Τους άθλους που είμαστε εμείς οι ίδιοι!

heracles

Δεν θέλω στην Παλαιά Διαθήκη να μιλάνε για μήλα, γιατί τα μήλα είναι των Εσπερίδων και τα μήλα δεν τα πήρε ποτέ. Είναι πολλές οι παραδοχές που μπορεί να μιλήσει κάποιος για Ηρακλή αλλά κανείς δεν ξέρει! Είναι τεράστιοι οι κωδικοί που τρέχουν γύρω από έναν Ηρακλή, δηλαδή ΕΜΑΣ!

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να κατανοήσουμε λοιπόν τι λέμε και πώς μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να παραδειγματιστούμε, αλλά ακόμα και τα παραδείγματα είναι του Αντίνοου και πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι και προσεκτικοί!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

‘Ολοι μαζί σε έναν σκοπό και στόχο!
Αυτό είναι η συνένωση. Μόνο τότε όλοι μαζί σε αυτό το στόχο και το σκοπό μπορούμε να κάνουμε τη Συνέλευση. Την τεράστια συμπαντική αυτή λέξη, Συνέλευση: Έλευση πολλών ενωμένων ανθρώπων στον ίδιο στόχο.

Σας πληροφορώ και σας ορκίζομαι στην Συνέλευση των Ελλήνων που οι Έλληνες θα είναι ενωμένοι και συνενωμένοι, δεν μπορεί να κάτσει κανένας ούτε θεός ούτε άνθρωπος μπροστά τους! Το καταλαβαίνετε; Αυτό συμβαίνει στη Συνέλευση! Και αυτό θα γίνει μόνο όταν εσείς το θελήσετε! Μόνο όταν εσείς το θελήσετε, γιατί εγώ είμαι εδώ, το θέλω από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα! Δεν μπορώ να το κάνω αν δεν είστε και εσείς! Γιατί αυτό είναι Συνέλευση, αγαπητοί μου συνέλληνες.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ας έχουνε οι συνέλληνες το εγώ τους! Το συλλογικό κομμάτι είναι το εμείς! Όταν θα βρεθούνε μόνοι τους το ατομικό κομμάτι, το εγώ τους είναι εκεί. Να σας πω και κάτι; Σκοτωθείτε, σπάστε τα κεφάλια σας, κάντε ό,τι θέλετε, όταν είναι όμως για το σκοπό της Ελλάδος είμαστε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει κύριοι ότι αν ήμασταν σε ένα καφενείο, στο οποίο είμαστε 100 συνέλληνες και φωνάξουνε κάποιοι άλλης ράτσας ανθρώπων “ γαμώ τους Έλληνες”, τι θα γίνει εκείνη την ώρα ξέρετε; Τα έχουμε ξεχάσει όλα και φύγαμε όλοι σαν αδέλφια να πάμε εκεί. Δεν ξέρω λοιπόν τι δεν καταλαβαίνετε. Τα ζείτε όλοι μεταξύ σας, αλλά τελικά έχουμε διαφορά; Αυτό που λέγεται σκοπός της Ελλάδος, αυτό που λέγεται απελευθέρωση, αυτό που λέγεται συνένωση και αυτό που λέγεται συνέλευση, δεν με ενδιαφέρει να έχετε διαφορά. Εγώ προσωπικά έχει να κάνει το εξής. Πολλοί συνέλληνες, και θα έλεγα συνέλληνες, αλλά για κάποιους λόγους μπορεί να μην μ’αρέσουν τα μούτρα τους, μπορεί να μην αρέσουν τα δικά μου, ή μπορεί να έχουμε προβλήματα με οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά στο σκοπό, όποιος είναι σε αυτό τον σκοπό δεν θα έχω κανένα πρόβλημα- όχι να τον αγκαλιάσω- να πολεμήσω για αυτό, είναι θέμα σκοπού και δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Ας έχουν τα προβλήματά τους, ας έχουν τις διαφορές τους. Δεν μας πειράζει! Στο σκοπό, που πάμε για συνένωση για την Ελλάδα, για τον ελληνισμό, για την ιστορία μας, για την ύπαρξή μας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Δεν έχουμε χρόνο. Έπρεπε να έχουμε ενωθεί. Τώρα πρέπει να ενωθούνε γρήγορα όλοι οι δήμοι.

Να μην ξεχάσουν τις συνήθειές τους, να μην αφήσουν τις αναζητήσεις τους, να τα έχουνε πάντα, να τα νοιώθουν ή τουλάχιστον να τα αναλύουν για να γίνουν καλύτεροι. Καμία σχέση με τον πόλεμο.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ

Η Συνένωση είναι μεγάλη πολεμική, δεν είναι ειρηνική.
Όσον αφορά τα όπλα δεν το συζητάμε, είναι πολιτισμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πάντα έτοιμοι για το οτιδήποτε. στη ζωή μας είναι και ο Άρης και η Αθηνά. Εμείς δεν υπάρχει είμαστε αυτοί και γυρίστε το μάγουλο.

Οι Έλληνες δεν γυρίζουν το μάγουλο! Χτύπησες το μάγουλο; Θα σου σπάσω το κεφάλι! Τέλος, αυτά τα χριστιανο-χτύπα το μάγουλο και ο θεός θα τα βρει, και ο θεός θα τους τιμωρήσει. Σε παρακαλώ Γιώργο, ο θεός δεν τιμωρεί ούτε περιμένει να τιμωρήσει. Μάγουλο δεν υπάρχει. Παιδιά κοιτάξτε πρέπει να είναι θέμα δικαίου και άδικου όπως είπα. Τα δικά μας, δικά μας και δεν θέλω τίποτε άλλο. Μάγουλο Έλληνα δεν χτυπάς! Χτύπησες μάγουλο; Χτυπάω το κεφάλι και όπου θέλω! Τέλος! Ούτε γύρνα το άλλο μάγουλο και ο θεός θα τους τιμωρήσει, αυτά είναι των Καζάρων και όλων των θρησκειών για να μασάνε εσένα την ψυχή σου και όλο σου το είναι. Τέλος αυτά, δεν υπάρχουν αυτά…

Δεν θα φτάσει όμως ποτέ ο Έλληνας με την εξυπνάδα και την αυτή που έχει να χτυπήσει ποτέ το μάγουλο. Δεν χρειάζεται να σου χτυπήσει κανένας το μάγουλο, δεν θα δώσει κανένας το δικαίωμα γιατί από την αρχαιότητα οι Έλληνες ήταν ένας περήφανος λαός και ποτέ κανένας δεν τα έβαλε μαζί τους, υπάρχουν υποκινητές. Θα αναλύσουμε στην πορεία τις ιστορίες, την ιστορία μας και θα δούμε ακριβώς τι έχει γίνει. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς τον εχθρό και να τον μάθουνε και οι Έλληνες και οι σημερινοί και οι μετέπειτα. Και αυτά να μείνουν πολύ συγκεκριμένα. Σήμερα είμαστε σε έναν τεράστιο πόλεμο και πρέπει να γίνει.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Θα υπάρξει στρατηγική τις επόμενες μέρες που θα βάλουμε κάποιους υπεύθυνους από την END, όπου η END θα πάρει κάποιους υπεύθυνους από όλα τα τμήματα της Ελλάδος . Όσον αφορά την END δεν χρειάζεται να έχετε κάποιον άλλον, τίποτα. Θα ενημερώνεστε από την END, θα ενημερώνεστε από εμένα τον ίδιο τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Έχει να κάνει σημασία για να μην ξεφύγουμε από την κεντρική σκηνή της στρατηγικής, που θέλουμε να χτυπήσουμε το θηρίο στην καρδιά, το κτήνος, και θέλουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

Η κεντρική σκηνή θα έχει κάποιους υπεύθυνους, οι οποίοι θα μπορούνε να παίρνουν τηλέφωνα οι συνέλληνες από κάθε δήμο για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις ή αν το θέλετε για κάποια μηνύματα που θέλουμε να δώσουμε στο λαό για τις κινήσεις. Όλοι θα είναι οργανωμένοι με τα τηλέφωνά τους. Τις επόμενες μέρες, πιστεύουμε στα μέσα της άλλης εβδομάδας θα δώσουμε τηλέφωνα και επίσημα με κάθε δημοτικό διαμέρισμα υπευθύνων, που θα μπορούν να αποτανθούν είτε να ρωτήσουν σε κεντρικά μπλόκ πώς τα πάνε, πού, πώς στήνονται όλες, θα είναι μία οργανωμένη κατάσταση μέσα από εμένα και την END, χωρίς αρχηγούς, υπαρχηγούς, αφεντικά, εγώ είμαι, σου είπα, είπα, σου πα, μου πες. Δεν υπάρχουν αυτά. Εδώ είναι Ελλάδα. Όλοι οι δήμοι είναι ένα και όλοι οι δήμοι είναι η Ελλάδα! Δεν υπάρχει άλλο μήνυμα και άλλο σύνθημα. Όλοι στο δήμο τους! Ο κάθε δήμος θα οργανωθεί και θα μάθουν όλοι οι δημότες από τους πυρήνες των συνελλήνων μας τι έχει συμβεί, τί έχει γίνει. Κοντά κοντά ο κάθε δήμος. Δεν γίνεται τώρα να φεύγεις από τα Τρίκαλα και να πηγαίνεις να ενημερώνεις την Καλαμάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες εκδρομές μεταξύ συνελλήνων, να ανταλλάσσουν τηλέφωνα, να ανταλλάσσουν πληροφορίες, να ανταλλάσσουν σε επίπεδο πυρήνων, σε επίπεδο υπευθύνων, σε επίπεδο ομιλητών άμα το θέλετε.

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

Και παράκληση. Θέλω αύριο το πρωί όλη η Ελλάδα να μιλάει στα ραδιόφωνα, έχουμε 84 ραδιόφωνα . Συνέλληνές μου έχουμε πολλά ραδιόφωνα. Σας ενημερώνω ότι έχουμε πάνω από 50 περιφερειακά κανάλια. Δεν μας λείπουν ούτε τα τηλεοπτικά. Έχουμε τεράστια τηλεοπτική δυνατότητα, πάνω από 600 ομάδες, έχουμε 84 ραδιόφωνα και είναι και άλλα και δεν προλαβαίνω να τους πάρω. Πραγματικά εγώ δεν πρέπει να κάνω εκπομπή γιατί εγώ δεν είμαι το θέμα. Το θέμα είναι το θέμα! Κακώς βλέπετε εμένα σαν θέμα, δεν είμαι εγώ το θέμα! Εσείς είστε το θέμα και όλη η συνένωση είναι το θέμα. Άρα πρέπει να καταλάβετε μέχρι πού θα φτάσει. Έχουμε τόσα ραδιόφωνα, θέλω ομιλητές οι οποίοι να βγαίνουν και να μιλάνε με την ψυχή τους, να δοκιμάσουνε την τύχη τους σε όλα τα κανάλια. Αφήστε τώρα αν φοβάται ότι δεν είναι δημοσιογράφος, κανένας δεν είναι να φοβάται και να ντρέπεται. Βγαίνεις τώρα και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν τα λες με την καρδιά σου, αυτή τη στιγμή που βιώνουμε δεν θέλουμε ούτε ίματζ μέικερ, ούτε ειδικούς να σας πούνε. Πέστε μωρέ τα πράγματα με το όνομά τους και θα δείτε τι ακριβώς θα γίνει.

Θέλω ομιλητές από όλη την Ελλάδα, δεν θέλω μόνο απ το Γιώργο, θέλω σε όλα τα ραδιόφωνα να βγαίνουνε, θέλω να ενωθείτε. Όλα τα ραδιόφωνα Γιώργο αυτά και εσύ κάνεις ένα μεγάλο αγώνα. Ξέρω πολλούς συνέλληνες που είναι τιμή μου που είμαι μαζί τους σε αυτό τον αγώνα, και φυσικά δεν θα ξεχαστείτε ποτέ, ποτέ! Και ακριβώς πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε ενωμένοι ακόμα και αν παρεξηγηθείτε με κάποιον συνελληνά σας ή με κάποιο ραδιόφωνο για το καλό του αγώνα! Θα κάνεις τα μέγιστα, ακόμα θα σκύψεις και το κεφάλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είσαι Έλληνας, γιατί είσαι ανάμεσα σε Έλληνα.

ΔΡΑΣΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Δεν μιλάμε επί προσωπικών θεμάτων. Η μικροπαρεξήγηση είναι μία δράση και αντίδραση η οποία είναι υγεία. Γιατί αν θα πάτε μετά πιο πριν και πείτε: οκ πάμε να δούμε γιατί έχει γίνει έχει γίνει αυτή η παρεξήγηση; θα δείτε ότι δεν υπάρχει λόγος τουλάχιστον σοβαρός.
Εν πάσι περιπτώσει πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι αυτές οι παρεξηγήσεις είναι δράση και αντίδραση και δεν έχει να κάνει με ουσία. Κατ ουσίαν όταν γυρίσεις πίσω βλέπεις δεν υπάρχει πρόβλημα, άρα ξαναμπάινεις στον αγώνα.

Πρέπει να καταλάβουμε τώρα ότι πρέπει να αγωνιστούν οι Έλληνες σε όλους τους δήμους της Ελλάδας. Και πρέπει να γίνουν με ένα σύστημα – είπες πριν γραφεία και κεντρική επιτροπή- μισό λεπτό. Η πραγματική δημοκρατία του δήμου είναι στην κεντρική σκηνή της πόλης, της κάθε πόλης. Προσωπικά λέω σε όλους τους συνέλληνες σήμερα και από αύριο αν το κάνετε θα δείτε μια Ελλάδα ενωμένη η οποία θα παραμιλάει όλη. Σε όλες τις πόλεις υπάρχουν καφενεία και μέρη εστίασης, σωστά; Μπορείτε αύριο λοιπόν να πάτε σε ένα μέρος το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και να ξεκινήσετε να κάνετε το στέκι σας. Δεν καταλαβαίνω πηγαίνετε όλοι, όλες οι καφετέριες είναι γεμάτες. Μπορείτε να βρείτε μια καφετέρια ή ένα καφενείο, ή ένα χώρο εστίασης και να αρχίσετε να συνεδριάζετε εκεί, όπου εκεί, στο πιό κεντρικό σημείο, να ακούνε όλοι, γιατί εμείς δεν έχουμε κρύψει τίποτα, ούτε να κρύψουμε είναι. Απεναντίας θέλουμε να μάθουν όλοι. Έτσι λοιπόν σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν τόσα τεράστια σημεία που μπορούν αύριο οι συνέλληνες να δημιουργήσουν τόπο, εστία συγκέντρωσης δικό μας, με όλα τα οικονομικά εργαλεία, να απαιτήσουν, γιατί όταν σε ένα μαγαζί είναι 50,60 άτομα μπορούν να απαιτήσουν στο βίντεο της τηλεόρασής του να παίζουνε τις εκπομπές και να καλούνε κόσμο και να γίνεται μια τεράστια εστία – άλλη λέξη η εστία. Βεβαίως κύριοι φτιάξτε εστία! Έχουμε και τη θεά της Εστίας που δεν την ξέρει κανένας! Βάλτε λοιπόν την Εστία μπροστά να είναι πάντα εκεί να βλέπει και να ρυθμίζει τα πάντα!

Έτσι λοιπόν, αύριο το πρωί σε όλη την Ελλάδα μπορούν 5000 καταστήματα να φιλοξενήσουν 5000 ομάδες. Μπορεί ένας Νομός να έχει από γειτονιά σε γειτονιά το δικό του στέκι στο δικό του μαγαζί, στο δικό του κεντρικό σημείο, όπου να κουβεντιάζεται από άκρη σε άκρη τι έχει γίνει και πώς θα γίνει. Αλλά και πώς θα πάρουμε την απελευθέρωση και πώς θα συνενωθούμε με όλους τους συνέλληνες. Να μιλάνε με τα κινητά τους σε όλη την Ελλάδα. Να φουντώσει όλη η Ελλάδα. Να ξεπεταχτούν όλες οι ψυχές, οι καρδιές. Όλα τα παλικάρια μωρέ που έχει η Ελλάδα, τι καθόμαστε λοιπόν και περιμένουμε;

Θέλω να φουντώσει πολύ! Εάν αυτό γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπόσχομαι σε όλους μου τους συνέλληνες ότι θα κάνω απόβαση. Τότε θα είναι το μεγάλο το μήνυμα ότι μας δίνουν οι συνέλληνες να κάνουμε απόβαση.
Από εσάς εξαρτάται συνέλληνες πότε θα μας δώσετε το σύνθημα. Το σύνθημα το δικό σας περιμένουμε εμείς οι μηχανισμοί. Εσείς είστε το ποτάμι! Το έχω πεί από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα στο Πρέζιντεντ. Θυμηθείτε το!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

Περιμένουμε συνέλληνες το σύνθημά σας. Από εσάς εξαρτάται το πότε. Μην ξαναρωτήσει κανείς σας πότε. Από εσάς εξαρτάται. Δώστε μου το μήνυμα, είμαι έτοιμος. Όσο ζω είμαι έτοιμος να μου δώσετε το μήνυμα. Δώστε το μου και θα κάνω απόβαση από την αεροπορία, το πεζικό, το ναυτικό, από όλες τις πάντες. Θα κάνω επίθεση, ναι, περιμένω το σύνθημά σας.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης.

AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SORRASFM SORRASTV
19 Σεπ 2014  ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (διαβάστε εδώ το Πρώτο μέρος)
από 22:26 – τέλος

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

Tag:Mνημοσύνη

mn2602

Αφήστε μια απάντηση