ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΚΑΙ ΛΑΛΑ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙ END

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε4 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΛΑΛΑΣΜαίανδρος Διόνιος  Giannis Drimilis

ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙ END, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒ/ΚΟ!!!

ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΚΟΙΝΟ…………. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΟΡΕΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ……..

ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε………. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ -ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ- ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…………… ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΩΝ ΟΡΕΣΙΒΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟ Η’ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ… ΚΑΘΩΣ ΚΙ Ο ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ………………………… ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ!!!!!

ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Ο ”ΣΠΟΡΟΣ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ!!!

10675699_1636738403219737_1179381744000998585_n

ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ: ΠΑΡΟΤΙ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ !!!

ΜΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΠΡΩΤΗ” ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ… ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ……. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ 20/9/2898 (βίντεο)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 1

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 2unnamed

…………………………………………………………..

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση