ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Η ΕΥΘΥΝΗ & ΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Χωρίς κατηγορία

ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 9-9-14

sevi-lambraki

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Καλησπέρα και από μένα. Είναι δική μας η τιμή που είμαστε εδώ, ευχαριστούμε για το κάλεσμα. Δεν είναι καθόλου κόπος, ούτε η απόσταση υπολογίζεται όταν έχουμε αναλάβει το χρέος και την ευθύνη να ταξιδέψουμε μία πρόταση ελευθερίας όπου υπάρχει Ελληνική ψυχή, όπου υπάρχει ένας Έλληνας που σκέπτεται, αισθάνεται και λειτουργεί Ελληνικά και αυτή η ευθύνη και το χρέος είναι τόσο μεγάλη και τόσο δυνατή που δεν υπολογίζεται ούτε απόσταση ούτε χρόνος.

Φίλοι μου αγαπημένοι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή σας χώρα και σαν Ελληνισμός. Και εάν αυτή την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα κομβικό ιστορικό σημείο δεν αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια ελευθερίας, έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, μάλλον δεν είναι σταυροδρόμι είναι διχάλα, όπου οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε αυτή την χρονική στιγμή είναι δύο, όχι περισσότερες από δύο. Η μία επιλογή που έχουμε να κάνουμε οδηγεί σε μία φασιστική παγκόσμια δικτατορία και η δεύτερη επιλογή που έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε είναι ελευθερία και το φως. Εάν μπείτε στην διαδικασία να ελέγξετε, να ασχοληθείτε, να διασταυρώσετε ότι στοιχείο πέφτει στην αντίληψή σας σε σχέση με την προσπάθεια που γίνεται εμφανώς τα τελευταία δύο χρόνια θα αντιληφθείτε το μέγεθος της επιβολής, το μέγεθος της κατακτητικής πρακτικής των επικυρίαρχων σε όλους τους λαούς και όχι μόνον στη χώρα μας και τον Ελληνισμό. Χρέος και ευθύνη του καθενός μας, του κάθε έναν που αισθάνεται Ελληνικά, που αισθάνεται Έλληνας, είναι να αναλάβει την ευθύνη της πληροφόρησης, του ελέγχου και κατ΄επέκταση της γνώσης. Μόνον η γνώση του τι συμβαίνει γύρω μας, τι έχει συμβεί στη ζωή μας, ποιοι είναι οι μηχανισμοί που μας οδήγησαν σε αυτή την απαξίωση, μόνον η γνώση μπορεί να μας οδηγήσει και να μας συμπεριλάβει στο τέλος – γιατί θα φτάσουμε σε αυτό το ποθούμενο, το επιθυμητό τέλος, θα φτάσουμε σε αυτό – θα συμπεριλάβει όλους στο πάνελ των ενεργών Ελλήνων που συμμετείχαν στην διαδρομή αυτή.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε, δημοσιοποιημένα, πριν από δύο ακριβώς χρόνια. 28 Σεπτεμβρίου του 2012 δημοσιοποιήθηκε η πρόταση της κατάθεσης των 600 δισεκατομμυρίων. Πριν από αυτό θα πρέπει να πω για τους καινούριους φίλους, για τους ανθρώπους που πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με αυτή την πληροφορία, θα πρέπει να σας πω για τους πρωτεργάτες, για τους ανθρώπους που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια και είναι ο οργανισμός EI-END ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός του οποίου ο βασικός κορμός αποτελείται από δώδεκα μέλη με πρόεδρο τον Μανώλη Λαμπράκη τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος είναι αυτόχθων Έλληνας από την Πάτρα και το αίμα του είναι μόνον Ελληνικό. Αντί για αίμα ρέει Ελλάδα στις φλέβες του.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με οικονομικά εργαλεία τέτοια που υπάρχει η δυνατότητα, η αντικειμενική δυνατότητα, να απελευθερωθεί, να ανακουφιστεί η Ελληνική υπόθεση σε απόλυτο βαθμό και όχι μόνον. Μέσα στο χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνονται οικονομικά εργαλεία είτε προσωπικά είτε εργαλεία των οποίων είναι διαχειριστής ή ανέγκλητος πληρεξούσιος.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

tta

Το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε είναι οι μετοχές της Ανατολής από την Τράπεζα της Ανατολής που θεωρώ ότι όλοι γνωρίζουμε από εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου στην τηλεόραση. Η Τράπεζα Ανατολής δημιουργήθηκε, γεννήθηκε από τους Ρότσιλντ το 1904 με έναν στόχο, έναν σκοπό, να βάλουν χέρι στον πλούτο, στον χρυσό των Ελλήνων της διασποράς οι οποίοι Έλληνες εκείνη την περίοδο ήκμαζαν. Σκεφτείτε Οδησσό, Αίγυπτο, Σμύρνη, παράλια, ήταν απίστευτος ο πλούτος και η οικονομική επιφάνεια των Ελλήνων εκείνη την περίοδο. Αφού λοιπόν στοχοποιήθηκε ο πλούτος τους, ίδρυσαν την Τράπεζα της Ανατολής το 1904, οι Έλληνες θεώρησαν ότι επρόκειτο για Ελληνική τράπεζα γιατί ήταν θυγατρική της Εθνικής και έτσι εμπιστεύτηκαν τον ιδρώτα της ζωής τους σε αυτή την τράπεζα. Αφού επετεύχθη ο σκοπός, δημιούργησαν την καταστροφή της Σμύρνης με τα 4.000.000 σφραγισθέντες και εκπατρισθέντες Έλληνες.

Το 1932 η Εθνική Τράπεζα δηλώνει ότι συγχωνεύει την Τράπεζα Ανατολής και το 1936 δηλώνει εκκαθάριση. Μέχρι αυτή την στιγμή πρακτικά αυτών των πράξεων δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένα παραστατικό, κανένα τεκμήριο που να δηλώνει αυτές τις πράξεις και δεν υπάρχει γιατί ουδέποτε έγιναν. Ουδέποτε συγχωνεύτηκε και ουδέποτε εκκαθαρίστηκε η Τράπεζα της Ανατολής. Αυτή είναι η δήλωση της Εθνικής Τράπεζας. Το 1951 εμφανίζεται μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής να παίζει στο χρηματιστήριο της Αθήνας. Μία κλειστή εκκαθαρισμένη τράπεζα παρουσιάζεται με μία μετοχή το χρηματιστήριο της Αθήνας. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας σήμερα δηλώνουν ότι η Τράπεζα της Ανατολής εξακολουθεί να υφίσταται και να λειτουργεί σε κάποιο όροφο του κέντρου της Αθήνας στην Εθνική Τράπεζα, με 28 υπαλλήλους, με τους ίδιους κωδικούς με τους οποίους ιδρύθηκε το 1904, ως επενδυτική τράπεζα πλέον.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο Αρτέμης ο Σώρρας διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό μετοχών ως κληρονομικό στοιχείο. Οκτώ από αυτές τις μετοχές προσφέρθηκαν στην Ελληνική δημοκρατία για την ανακούφιση του χρέους και το υπόλοιπο ποσόν για ανάπτυξη. Η πρώτη κίνηση ήταν να εκτιμηθούν οι μετοχές, να αξιολογηθούν και αυτό συνέβη από έγκριτους οικονομολόγους στην Αμερική, Αμερικανικά πανεπιστήμια και το ύψος κάθε μετοχής φτάνει σε ασύλληπτο επίπεδο των 674 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανά μετοχή. Το γεγονός ότι αυτά είναι ασύλληπτα νούμερα τα οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί η δική μας αντίληψη γιατί η αντιληπτική μας δυνατότητα φτάνει μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο που μας έχουν επιτρέψει να αντιλαμβανόμαστε και να διαχειριζόμαστε τα νούμερα, δεν σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτα. Αντίθετα θα πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να ελέγξουμε τα στοιχεία που πέφτουν στην αντίληψή μας, που έρχονται στα χέρια μας και μόνον όταν διαπιστώσουμε την αναλήθεια, τότε να είμαστε απέναντι σε όποιο άκουσμα φτάνει στα αυτιά μας. 674 δις είναι το ύψος κάθε μετοχής επειδή το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ανατολής όταν ιδρύθηκε έγινε σε χρυσά γαλλικά φράγκα με την εγγύηση της Γαλλικής κυβέρνησης.

Από 1-1-1932 το αποθεματικό της τράπεζας τοκίζεται με 7,25% σε αντιστοιχία χρυσού γιατί το μετοχικό κεφάλαιο είναι σε χρυσά γαλλικά φράγκα. Κάθε μετοχή είναι 125 χρυσά γαλλικά φράγκα και κάθε φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια. Μπορείτε να υπολογίσετε το βάρος κάθε μετοχής. Αυτός είναι ο λόγος που η κάθε μετοχή έχει αυτό το ασύλληπτο ύψος. Αφού λοιπόν εκτιμάται η αξία των μετοχών, οδηγείται στην Γαλλική πρεσβεία της Αθήνας όπου διαπιστώνεται ότι είναι έγκυρες και εν ισχύ, κατευθύνονται στο Υπουργείο Οικονομικών, επί υπουργίας Βενιζέλου και υφυπουργίας Σαχινίδη, γίνονται αποδεκτές, σφραγίζονται και οδηγούνται στην Δ.Ο.Υ. Πατρών όπου υπολογίζεται ο φόρος δωρεάς 0,5% και ανεβάζει τον φόρο στα 27 δις. Η Δ.Ο.Υ. Πατρών αρνείται να εισπράξει τον φόρο ως αναρμόδια και παραπέμπει στον Σώρρα στο Υπουργείο Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών δηλώνει αναρμοδιότητα γιατί δεν είναι φοροεισπράκτορας, οι εφορίες εισπράττουν τους φόρους, και γίνεται μία διαδικασία τέτοιας ανταλλαγής για κάποιο διάστημα μέχρι που μηνύεται το Σ.Δ.Ο.Ε. για μη είσπραξη φόρου. Πιστεύω ότι ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι ο μοναδικός πολίτης του πλανήτη που μηνύει την εφορία του γιατί δεν εισπράττει τον φόρο που εκείνοι έχουν εκδώσει. Παράλληλα μηνύεται και η Εθνική Τράπεζα και πρωτόδικα επιβάλλονται ασφαλιστικά μέτρα στην τράπεζα να εμφανίσει τα στοιχεία που διαθέτει συγχώνευσης και εκκαθάρισης. Η Εθνική Τράπεζα εξαντλεί το νομικό της δικαίωμα στις επόμενες δικάσιμες, πέντε αναβολές, μέχρι στις 31 Μαρτίου 2014 που ήταν η τελευταία δικάσιμη αλλά εκείνη την χρονική στιγμή από την πλευρά του οργανισμού και του Σώρρα θεωρήθηκε ότι εξ αιτίας νέων στοιχείων ότι έπρεπε να γίνει αναβολή από την δική τους την πλευρά και αυτό τον μήνα είναι το δικαστήριο κατά της Εθνικής. Πρωτόδικα πρέπει να σας πως ότι μετατράπηκαν οι μετοχές της Ανατολής σε χρεωστικά ομόλογα, έχουν θέση ομολόγου πλέον.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (600 ΔΙΣ)

Αφού λοιπόν έχουν πάει στο πλάι αυτές οι μετοχές, έχουν παρκαριστεί κάπου, το δεύτερο εργαλείο το οποίο εκμεταλλεύεται ο οργανισμός και ο Αρτέμης Σώρρας είναι τα ομόλογα, τα χρεόγραφα Αμερικής 3Α. Ομόλογα Αμερικανικού δημοσίου 3Α και γνωρίζουμε όλοι ότι το 3Α είναι η υψηλότερη διαβάθμιση αξιοπιστίας ομολόγων ενός κράτους. Παρά το γεγονός ότι η Αμερική έχει απίστευτα ύψη, δυσθεώρητα ύψη εξωτερικού χρέους, πάνω από 17 τρις είναι δηλωμένο αλλά είναι πολύ περισσότερα, παρά ταύτα έχει 3Α ομόλογα και διακινεί. Ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι ανέγκλητος πληρεξούσιος αυτών των ομολόγων των οποίων το ύψος είναι 2,8 τρις. Αυτά τα ομόλογα έληγαν το 2009, η Αμερική δεν είχε δυνατότητα να ανταποκριθεί σε αυτή την υποχρέωση την στιγμή εκείνη και έτσι ανανεώθηκε η λήξη τους για τον Αύγουστο του 2014, δηλαδή για τον περασμένο μήνα. Αφού αποφασίζει ο Σώρρας και ο οργανισμός να εκμεταλλευτούν τα ομόλογα, έπρεπε να γίνει νέα συμφωνία αφού η λήξη τους ήταν τον Αύγουστο του 2014 ώστε να είναι διαθέσιμα νωρίτερα από την λήξη τους. Αυτή η συμφωνία, τα νέα συμβόλαια έγιναν τον χειμώνα του 2012 (απο τον Φεβρουάριο) ώστε να είναι έτοιμα 28 Σεπτεμβρίου 2012 να δημοσιοποιηθεί η κατάθεση 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε καταπιστευματικό κηδεμονευόμενο λογαριασμό στην Montreal Bank στον Καναδά και 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν αντίστοιχο λογαριασμό υπέρ της Κυπριακής δημοκρατίας.

Όταν αγαπημένοι μου φίλοι λέμε Ελληνική δημοκρατία και Κυπριακή δημοκρατία εννοούμε τους πολίτες των κρατών, δηλαδή στο όνομα, στην δικαιοδοσία του κάθε πολίτη υπάρχει η αναλογία των 600 δισεκατομμυρίων. Και δεν εννοώ ότι θα σταματήσει κάποιος στο σύνταγμα να μοιράζει την αναλογία κατά κεφαλήν, εννοώ όμως ότι είναι ένα δικό μας περιουσιακό στοιχείο του οποίου ο Σώρρας πλέον δεν είναι κύριος γιατί το έχει καταθέσει στην Ελληνική δημοκρατία, δεν μπορεί να το πάρει πίσω, μόνο μέσω της κυβέρνησης να πιστωθεί στον λογαριασμό και να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον λαό. 600 δισεκατομμύρια για δύο χρόνια τώρα, στις 28 Σεπτεμβρίου κλείνουμε δύο χρόνια, είναι παρκαρισμένα σε έναν λογαριασμό, έτοιμα προς πίστωση, διαθέσιμα και συνέλληνες, συνάνθρωποι, συμπατριώτες μας εξακολουθούν να αυτοκτονούν. Τα κοινωνικά συσσίτια, τα κοινωνικά παντοπωλεία εξακολουθούν να ανθούν. Άστεγοι κοιμούνται κάτω από σκάλες, από παγκάκια, παιδιά εξακολουθούν να λιποθυμούν στα σχολεία και 600 δισεκατομμύρια εξακολουθούν να είναι έτοιμα προς πίστωση σε όλους και για όλους τους πολίτες.

Τον Νοέμβριο του 2012 αναγκάστηκε ο Αρτέμης ο Σώρρας και ο οργανισμός να μηνύσει την Ελληνική κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία, για παράβαση καθήκοντος, για κατάχρηση εξουσίας, αφού προηγουμένως είχε εξαντλήσει την προσπάθεια επικοινωνίας και κάποιας υποτυπώδους συμφωνίας. Η δημοσιοποίηση της κατάθεσης έγινε στο ξενοδοχείο PRESIDENT 28 Σεπτεμβρίου 2012. Τρεις μέρες αργότερα ο σύλλογος Ελλήνων Ευεργετών στην Ακαδημία Αθηνών βραβεύει τον οργανισμό και τον Σώρρα ως εθνικούς ευεργέτες. Αυτό δεν ακούστηκε πουθενά σαφώς, κανένας δεν έγινε μάρτυρας αυτών των πράξεων.

4

Φάκελο με την πρόταση έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλοι οι αρχηγοί όλων των κομμάτων αντιπολίτευσης, ο Παπούλιας, ο Προβόπουλος τότε, ο Άρειος Πάγος, Μπαρόζο, Ντράγκι, Λαγκάρντ, όλοι έχουν φάκελο με την πρόταση. Όλοι είναι γνώστες, η απόλυτη σιωπή είναι ένοχη. Εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην πρόταση θα έπρεπε οι πρωτεργάτες αυτής της πρότασης να βρίσκονται στην φυλακή. Δεν είναι όμως έτσι.

Η ΜΥΝΗΣΗ & Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

Αφού γίνεται η μήνυση για εσχάτη προδοσία η κυβέρνηση μέσω του Άδωνι Γεωργιάδη μηνύει τον Σώρρα και Λαμπράκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για αναστάτωση του λαού, κατάλυση του πολιτεύματος και αλλαγή του συντάγματος. Αυτή η μήνυση εκδικάστηκε 28 Ιουνίου του 2013 και η απόφαση είναι σαφώς αθωωτική, είναι καταπέλτης απόφαση και όχι μόνον είναι αθωωτική και αποδεικνύει μέσω των αποδεικτικών στοιχείων, μέσω των καταθετηρίων, μέσω των καταθέσεων των δύο τραπεζιτών που ήρθαν από τον Καναδά για αυτήν την δίκη ότι τα 600 δις σε 6 χρεόγραφα των 100 δις το καθένα είναι κατατεθειμένα από τότε στην Montreal Bank στον Καναδά, όχι μόνον αθωώνονται αλλά θα μου επιτρέψετε χωρίς να σας κουράσω να σας διαβάσω τον επίλογο της αθωωτικής απόφασης η οποία λέει το εξής – η απόφαση είναι η 67650/13 και όποιος θέλει να έχει την απόφαση στα χέρια του, μπορεί – στο τέλος λοιπόν η απόφαση καταλήγει: «Επειδή ωστόσο από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία κατά το άρθρο 38 του ποινικού κώδικα να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων». Δηλαδή διαπιστώθηκε από την έδρα, από τον εισαγγελέα της έδρας, δημιουργήθηκαν μάλλον υπόνοιες στον εισαγγελέα ότι μπορεί να υπάρχουν αδικήματα, υπόνοια αδικήματος γιατί ο φάκελος αυτός, η πρόταση αυτή δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής. Το Υπουργείο Οικονομικών, ο Στουρνάρας τότε, υποτίθεται, αυτό είναι επίσημο έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών, έστειλε την πρόταση αυτή σε τρεις υπηρεσίες, το Λογιστήριο του Κράτους, την Επιτροπή Διαφάνειας στον Μαστρόκαλο και στην Τράπεζα της Ελλάδος στον Προβόπουλο για διερεύνηση λέει. Δύο χρόνια αργότερα εξακολουθούμε να περιμένουμε το πόρισμα, την γνωμάτευση της διερεύνησης. Αυτή η σιωπή δηλώνει ενοχή. Πως είναι δυνατόν, αγαπημένοι μου φίλοι, να εξακολουθούν να είναι κατατεθειμένα 600 δισεκατομμύρια και εμείς, ο Έλληνας να εξακολουθεί να βιώνει αυτή την απαξίωση. Πως είναι δυνατόν να το επιτρέπουμε εμείς οι ίδιοι.

ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ

Η υπόθεση της κρίσης που δεν είναι καθόλου οικονομική και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός το διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο, η κρίση που βιώνουμε είναι κρίση αξιών. Αφήνουμε την λύση των προβλημάτων στον διπλανό μας. Θεωρούμε ότι εμείς δεν είμαστε κοινωνία αυτής της διαδικασίας. Ασχολούμαστε κυρίως με τον εαυτό μας, με το πρόβλημα που αναλογεί ή έχει ο καθένας από μας και είναι ανθρώπινο. Εκείνο που η προσπάθεια αυτή ευαγγελίζεται είναι να αλλάξει την ατομική συνειδητότητα σε συλλογική συνειδητότητα. Αυτή η κρίση ανήκει σε όλους, δεν ανήκει σε έναν. Εάν δεν δούμε αυτή την κρίση σαν σύνολο δεν θα βγούμε ποτέ από αυτή την κρίση. Εάν δεν διαπιστώσουμε ότι ο καθένας από μας μπορεί να οδηγήσει στην λύση της κρίσης δεν θα βγούμε ποτέ από αυτή την κρίση. Ο καθένας από μας είναι υποψήφιος να λύσει την κρίση αυτή. Εάν δούμε την δύναμη που κουβαλάει ο καθένας μας τότε μόνον θα διαπιστώσουμε ότι δίνοντας το χέρι στον διπλανό μας και ο διπλανός μας στον διπλανό του και αυτή η αλυσίδα, η ενεργειακή αλυσίδα, μεγαλώνει κάθε μέρα θα γίνουμε μία σφαίρα ενεργειακή, μία μπάλα φωτός να πέσει αυτόματα αυτό το καθεστώς που μας ταλανίζει για αιώνες τώρα, δεν είναι υπόθεση των τελευταίων ετών είναι υπόθεση των τελευταίων αιώνων. Είμαστε αυτή την στιγμή απέναντι σε μία ιστορική περίοδο, συμμετέχουμε σε αυτήν, είμαστε πρωταγωνιστές, η Ελλάδα είναι το μοντέλο αυτής της κρίσης, μέσα από την Ελλάδα προσπαθούν να δημιουργήσουν μία κατάσταση η οποία επιβάλλεται σε όλους τους λαούς και είναι μόνο στο χέρι μας να την αλλάξουμε αρκεί να αντιληφθούμε την δύναμη που κουβαλούμε σαν άνθρωποι.

Το Ψήφισμα Ελλήνων που κυκλοφορεί, και κυκλοφορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν λέει τίποτε άλλο από το να διεκδικεί ο κάθε πολίτης το δικαίωμά του να πιστωθεί ο λογαριασμός για να απολαύσει τα αγαθά της πίστωσης του λογαριασμού. Μόνο με μία υπογραφή συμμετέχουμε με αυτό τον τρόπο στην πίεση που θέλουμε να ασκήσουμε στο καθεστώς εξουσίας ώστε να ελέγξει και να πιστώσει τον Ελληνικό λογαριασμό με αυτά τα χρήματα που μας αναλογούν. Στο χέρι μας είναι να δούμε αυτή την πρόταση η οποία θεωρούμε ότι είναι πρόταση ελευθερίας.

ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 9-9-14

http://new.livestream.com/accounts/595079/events/3363515

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
Tag:Mνημοσύνη
 
mn17911

Αφήστε μια απάντηση