ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ! ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΤΕ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ… ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ; !!! 

ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ…

Δήμαρχος Βιάννου: «Θα στείλω στο Φούχτελ μια λίστα, αυτή με τους 461 νεκρούς της Βιάννου»

……………………………………………………………………..

Η τρελή πρόταση του Φούχτελ στον Καμίνη

bc0dafff2a953777f6b7d4ce63e1f694_MΤα πολιτικά ανέκδοτα, όταν και όποτε έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πάντα δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο και φωτίζουν τις αθέατες πλευρές των πρωταγωνιστών. Αλήθεια, πόσες αθέατες πλευρές έχει ο αγαπημένος υπουργός της Μέρκελ, Χανς Γιόκιμ Φούχτερ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο εκρηκτικός γερμανός πολιτικός σε μια από τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, του πρότεινε να φορέσουν χλαμύδες, να πάνε στην Αρχαία Ολυμπία και έτσι να δείξουν πως συσφίγγονται οι σχέσεις των γερμανών και των ελλήνων στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:

«Η ιστορία που θα σας περιγράψω συνέβη πριν από καιρό σε μια δεξίωση του Δήμου Αθηναίων στην οποία ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης συνάντησε για πρώτη φορά τον εκλεκτό της κυρίας Μέρκελ στην Αθήνα Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Ηταν και η τελευταία φορά όμως που θέλησε να δει τον Γερμανό και θα δείτε γιατί. Ο κ. Φούχτελ εκείνο το απόγευμα φαινόταν εύχαρις, παρουσίασε στον δήμαρχο τα μέλη της ομάδας της ελληνογερμανικής συνεργασίας και σε κάποια στιγμή ρίχνει την πρόταση-βόμβα: πρότεινε με πολύ σοβαρό ύφος στον κ. Καμίνη να μαζέψει κι άλλους δημάρχους, να ντυθούν όλοι με… αρχαιοελληνικές χλαμύδες και να πάνε όλοι μαζί στην Αρχαία Ολυμπία για να συναντήσουν γερμανούς δημάρχους (να σημειώσω από τη δική του εκλογική περιφέρεια της Βάδης- Βιρτεμβέργης – γιατί όλο αυτούς φέρνει στην Ελλάδα) ώστε να ενισχυθεί η ελληνική συνεργασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Φανταστείτε τώρα τον (σοβαρό και αυστηρό) κ. Καμίνη να φοράει αρχαιοελληνική χλαμύδα και να συνομιλεί στην Αρχαία Ολυμπία με κάποιον γερμανό δήμαρχο, που δεν διευκρινίστηκε αν και αυτός θα φορούσε χλαμύδα (για να είναι ασορτί με τους δικούς μας ώστε να δοξάσει το αρχαιοελληνικό πνεύμα) ή τη δική του παραδοσιακή στολή».

Αφήστε μια απάντηση