ΤΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ! ΑΠΕΙΧΑΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ… 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΝΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

ΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΤΟΥΤΗ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΕ ΑΥΤΟΙ!!! 

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…

“Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ” ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600δις$ ΤΗΝ 28/9/2012 ΠΟΥ ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 100δις$ ΤΗΝ 15/5/2014 ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ… 

ΒΕΒΑΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΟΜΩΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…

……………………………………………………………………………………………………………….

71933_515313611866512_296990224_n

Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την προστασία χωρών από τη χρεοκοπία.

krisi-630x349Το ίδιο έπραξαν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες – μέλη του ΟΗΕ, εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που ψήφισαν κατά.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έλαβε χθες ο ΟΗΕ, η όποια διεθνής σύμβαση για την πτώχευση και την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την επόμενη Συνέλευση του Οργανισμού του χρόνου, οπότε και θα τεθεί σε ψηφοφορία.

Η απόφαση ελήφθη με 124 θετικές ψήφους, 11 αρνητικές και 41 αποχές.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την… πολύπαθη Αργεντινή.

«Πραγματικά σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Αργεντινούς. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι».

Με μια θριαμβευτική ανάρτηση στο facebook χαιρέτησε η Πρόεδρος της Αργεντινής την χθεσινοβραδινή απόφαση του ΟΗΕ.

«Για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν καθοριστική η συμβολή των G-77 και της Κίνας. Για περισσότερα από 10 χρόνια αυτή η ομάδα χωρών αγωνιζόταν να πετύχει αυτή τη συμφωνία, επιχειρηματολογώντας ότι είναι εφικτή και ζητώντας να μην επαναληφθεί αυτό που γίνεται με τα ληστρικά αμοιβαία κεφάλαια στην Αργεντινή. Δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι η Αργεντινή μας άνοιξε τα μάτια και γι” αυτό πιστεύω οτι δικαιούμαστε όλοι να είμαστε περήφανοι σήμερα» έγραψε η Κίρσνερ στο λογαριασμό της και υπογράμμισε την ιστορικότητα της απόφασης.

«Εκείνοι που ψήφισαν αρνητικά, πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε ένα πιο δίκαιο κόσμο στον οποίο πετούν περισσότερα περιστέρια και λιγότεροι γύπες σε όλους τους τομείς. Έναν πιο ισορροπημένο κόσμο, όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τις αντιπαραθέσεις» γράφει η Κίρχνερ, απευθυνόμενη στη διεθνή κοινότητα.

Η Πρόεδρος της Αργεντινής στέλνει ένα μήνυμα και στο εσωτερικό της χώρας της όμως, τη νεοφιλελεύθερη αντιπολίτευση που την κατηγορούν ότι απομόνωσε τη χώρα της. «Πώς είμαστε απομονωμένοι από τον κόσμο; Εκεί που εκπροσωπείται ο κόσμος, στα Ηνωμένα Έθνη μόλις κέρδισε μια θέση, που δεν είναι η θέση της Αργεντινής, αλλά η θέση των χωρών που έχουν αξιοπρέπεια και που θέλουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα λαών τους . Όλες οι χώρες που δεν θέλουν να εξαπατώνται» γράφει.

«Άνθρωποι διαφορετικού χρώματος, θρησκείας, πολιτισμών που ζουν σε διαφορετικά γεωγραφικά μήκη και έχουν διαφορετικές ιστορίες, όμως μοιράζονται την κοινή αντίληψη της δικαιοσύνης ψηφίζουν υπέρ της αξιοπρέπειας. Επειδή δεν μπορεί μια φούχτα δισεκατομμυριούχων να πνίγει μια χώρα και να εξοντώνει μια κοινωνία με την απειλή της χρεωκοπίας, βγάζοντας την από τον κόσμο» καταλήγει η Κίρχνερ.

kirxner_oie

* Ο πίνακας της ψηφοφορίας του ΟΗΕ είναι από το επίσημο προφίλ της προέδρου της Αργεντινής στο facebook.

http://www.tribune.gr/economy/news/article/69666/ellada-apiche-apo-psifoforia-tou-oie-gia-tin-prostasia-choron-apo-ti-chreokopia.html

Αφήστε μια απάντηση