ΠΟΥΤΙΝ – Οριστικό τέλος για τα Ελληνικά προιόντα στην Ρωσία !!! ΠΑΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑ…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ‘ΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΦΕΡΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΧΟΝΤΡΟ, ΘΗΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟ… 

ΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ;… “Δεν θα χαλάσουμε τις συμφωνίες μας για μερικα κιλά ροδάκινα”;…

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ;… “Στο θέμα της Ουκρανίας πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί”;…

10615963_375978025883575_3692541809236715607_n

ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΦΙ-ΑΛΩΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ…

Από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών οι αγροτικές αποζημιώσεις;

………………………………………………………………………………………………………………………..

ΠΟΥΤΙΝ – Οριστικό τέλος για τα Ελληνικά προιόντα στην Ρωσία !!! 

“ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ”
 
-Ανένδοτος ο Πούτιν στις κυρώσεις του κατά της Ελλάδας
 
-Καταστροφή των παραγωγών ! 
 
Κλείνει την πόρτα οριστικά και για πάντα στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα η Ρωσία, αφού πλέον η ρωσική αγορά θα εφοδιάζεται από αγορές κρατών που δεν συμμετείχαν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έστω και αν το εμπάργκο κάποια στιγμή τελειώσει.
 
 
 
Αυτό είναι το συμπέρασμα των όσων ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ρώσος πρόεδρο Β.Πούτιν:
 
“Δύσκολα θα επιστρέψουν οι εταιρείες, που θα βρεθούν εκτός ρωσικής αγοράς. Η Δύση θα έπρεπε να βλέπει ένα βήμα μπροστά. Κακώς πίστεψαν ότι δεν θα αντιδράσουμε στην «εξ επαφής» δολοφονία πολιτών στην ΝΑ Ουκρανία, η «κρατική δομή» της οποίας πρέπει να συζητηθεί για να υπάρξει λύση”.
 
“Οι εταιρείες τους θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν στη ρωσική αγορά. Αντιλαμβάνομαι ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες είναι απογοητευμένοι από τις αποφάσεις των πολιτικών τους για τη Ρωσία, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά”, παρατήρησε ο Β.Πούτιν, σημειώνοντας ότι η Μόσχα διευρύνει πλέον τις συνεργασίες της με ποικίλους παραγωγούς από διάφορες χώρες του εξωτερικού πέραν ΕΕ και ΗΠΑ προκειμένου να μην εξαρτάται από την ΕΕ σε οτι αφορά τα αγροτογεωργικά προϊόντα.
 
Στην βαρυσήμαντη συνέντευξή του, που θα μεταδοθεί αργότερα σήμερα από τη ρωσική τηλεόραση, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επικρίνει τις δυτικές ηγεσίες ότι θα έπρεπε να αναλογιστούν τις συνέπειες της πολιτικής τους και της επιρροής τους στην Ουκρανία και ότι κακώς υποτίμησαν τις αντιδράσεις της Ρωσίας στην εξολόθρευση ρωσόφωνων πολιτών στη ΝΑ Ουκρανία.
 
Έπρεπε να υπολογίσουν την αντίδραση της Ρωσίας. Έπρεπε να έχουν υπ’ όψη τους ότι η Ρωσία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη όταν πυροβολούν ανθρώπους σχεδόν εξ επαφής“, είπε ο Ρώσος ηγέτης επιτιθέμενος στις δυτικές ηγεσίες και υπονοώντας την εύλογη ανεπάρκειά τους:
 
“Η σχετική αντίδραση ήταν φυσικά αναπόφευκτη, διότι εκεί ζουν και συγγενείς και φίλοι και όλα είναι τόσο αλληλοσυνδεδεμένα, ώστε εκείνου, που σχεδιάζουν στη Δύση ή σε άλλες χώρες, πρέπει έστω ένα βήμα μπροστά να μετρούν τις συνέπειες όσων κάνουν. Τώρα είναι πλέον αργά για τις ευρωπαϊκές εταιρείες. Δύσκολα θα απιστρέψουν στην ρωσική αγορά. 
 Αντιλαμβάνομαι ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες είναι απογοητευμένοι από τις αποφάσεις των πολιτικών τους για τη Ρωσία, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά”.

Αφήστε μια απάντηση