27/8/2898/Ω:18.30 Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!!!

END ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

509001-505251-ENOSI EYERGETON ALL(2-2)Χριστίνα Παπαδά‎ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓ 2898, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΪΑΜΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙ-END ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΙΛΟΚΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ, ΑΠ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕND ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΙΑΤΟΥ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ 27\8\2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΪΑΜΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Η ΕΙ-END ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙ-END, ΑΝΤΩΝΗ ΦΙΛΟΚΛΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ. ΕΠΙΤΙΜΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩhttps://www.youtube.com/watch?v=XNpRlas4xWA
 ΕΠΙΣHΣ ΣΤΟ www.artfmradio.com 


ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣ www.radioaetos.com ΤΟ http://radionewfm.com/ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑhttp://www.e-radio.gr/Radio-Arta-1015-Arta-i2130/live ΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΦΜhttp://www.peirasmosfm.com/ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΕΥΣ http://azeus6.webnode.gr/ΤΑ ΔIΔYΜΑΚΙΑ http://www.shouthost.com/mobile/didimakiafm ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΕΙΖΕΡ http://laseradio1008.listen2myradio.com/ ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟhttp://dionios.listen2myradio.com/ ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ 5 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΠΙΣHΣ ΚΑΙ 4 ΤΣΑΤ ΓΚΡΟΥΠ
http://xat.com/AGRIMIA
http://xat.com/XARAMA
http://xat.com/HLIOVASILEMATA 
http://xat.com/Nyxtopoylia 

ΚΑΙ ΤΟ www.sorrasfm.com

END

Αφήστε μια απάντηση