ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Γόρτυνας…

neadimar1Με παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Νίκου Σχοιναράκη και της νέας Δημοτική Αρχής του Δήμου Γόρτυνας από το Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριο. Παρόντες οι βουλευτές κ.κ. Αυγενάκης, Σενετάκης και Δαμοβολίτης, οι νέοι Δήμαρχοι Λαμπρινός (Ηρακλείου), Αρμουτάκης (Φαιστού), Καλογεράκης (Μινώας), Μαστοράκης (Χερσονήσου), ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πιτσούλης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου κ. Χριστοφάκης, ο Δ. Σ. Ηράκλειου κ. Πασπάτης κ.α.

Μιλώντας στους παραβρισκόμενους μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο κ. Σχοιναράκης ευχαρίστησε αρχικά τους δημότες για την επανεκλογή του συνδυασμού του, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα.

– Με καθαρή τη συνείδησή μας και με γνώμονα πάντα το ήθος, την εντιμότητα και τη διαφάνεια, είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέους στόχους για την επόμενη δημοτική περίοδο και να χαράξουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές, που θα καθορίσουν το πλαίσιο των διεκδικήσεων μας, τόνισε χαρακτηριστικά!

neadimar5http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_191.html

…………………………………………

Ποιοι θα οριστούν νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ιεράπετρας

2479093a76e6fe1e410d869389b030e2_MΣτις 25 Αυγούστου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ιεράπετρας. Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες που επιθυμούν να παραστούν. Ο κ. Καλαντζάκης, όπως ανέφερε, «θα επιδιώξει να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό με στόχο, μέσα από πολλή δουλειά, την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου». Πρόκειται να τοποθετήσει πέντε αντιδημάρχους στις καίριες θέσεις, έχοντας ως συνοδοιπόρους σε αυτή τη νέα πορεία -όπως ήταν άλλωστε και η ονομασία του συνδυασμού- τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του. Ειδικότερα: – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θα είναι ο κ. Μανόλης Λουτσέτης, πολιτικός μηχανικός δομικών έργων. – Αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών αναλαμβάνει ο κ. Μανόλης Φραγκούλης εκπαιδευτικός – Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου αναλαμβάνει ο κ. Χάρης Κορνάρος, γεωπόνος – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο κ. Αργύρης Πανταζής, επιχειρηματίας αγρότης, καλλιέργεια και εμπορία ανθέων – Αντιδήμαρχος Αγροτικών θεμάτων με αρμοδιότητες και για τις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Ιεράπετρας και την Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού ο κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης , Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών Msc, Beng Οι θέσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του προέδρου της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ που αφορά μεταξύ άλλων σε κοινωνικές δομές και πολιτισμό είναι εκλέξιμες και θα εκλεγούν από το Δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Καλαντζάκης για τις θέσεις αυτές θα προτείνει τον κ. Γιάννη Τζιρβελάκη, γεωπόνο-επιχειρηματία ως πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και την κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, οικονομολόγο ως πρόεδρο της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ. Επίσης πρόεδρος για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προταθεί ο κ. Αντώνης Πετράς ιατρός Ω.Ρ.Λ.

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση