ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ (μέρος πρώτο) EI END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10533385_1512846542282871_858723660612991833_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ DNA ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Δημοσιογράφος: Καλησπέρα σας κύριε Σώρρα.
Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους, στον Ρώσικο πληθυσμό. Πρέπει να ξέρετε ότι οι Ρώσοι συνάνθρωποί μας τους νιώθουμε και είναι εκ DNA Έλληνες Σπαρτιάτες. Είναι δεδομένο σε όλη την ιστορία όπως έχει εξελιχθεί ότι οι Ρώσοι είναι η φυλή των Ελλήνων που μεταπήδησαν στην Ρωσία έχοντας Ελληνικό DNA. Τους θεωρούμε Σπαρτιάτες, είναι και μπορούμε να το αποδείξουμε αυτό. Άρα νιώθουμε τους Ρώσους αδέρφια μας, είναι και πάντα ήταν. Σαφώς όμως το πρόβλημα στον πλανήτη δεν είναι το DNA, είναι το υποχθόνιο DNA που διοικεί και την Ρωσία και την Αμερική και την Ελλάδα. Ένα διαφορετικό DNA φέροντας προβλήματα τόσο κατά τόπους όσο και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Δημοσιογράφος: Όμως το μήνυμα που θέλετε τώρα να δώσετε στους Ρώσους είναι για το ότι έχουμε ίδιο DNA ή για κάποιο άλλο πράγμα και ποιο.

ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Η Ρωσία είναι ένα κλειδί στην παγκόσμια σκηνή και ιδιαίτερα τώρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Θα δώσω κάποια πληροφορία η οποία ίσως σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει. Ναι, η Ρωσία, η κυβέρνησή της ήτανε πάντα εβραϊκή, όπως άλλωστε ήτανε και της Αμερικής σιωνιστική και εβραϊκή, και τον κομμουνισμό ακόμη δεν τον ίδρυσαν οι Ρώσοι τον ίδρυσαν δύο εβραίοι ο Έλσιν και ο Μαρξ, οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν από την οικογένεια Rothschild. Έχουμε την επιταγή για την ίδρυση του κομμουνισμού, 20.000 λίρες, η οποία είναι στο μουσείο του Λονδίνου – την έχουμε και εμείς εάν θέλετε να σας την στείλουμε. Έτσι δημιουργήθηκε ο κομμουνισμός, είναι καθαρά εβραϊκός, όπως και ο ναζισμός όπως και τα όλα σε «ισμός». Έτσι έχουν κατακλύσει όλο τον κόσμο, όλους τους ανθρώπους, τους έχουν δυναστεύσει. Είδαμε τα δεινά που τράβηξε η Ρωσία, δεν είναι τίποτα ο σκοτωμός και οι δολοφονίες που έκανε ο Χίτλερ μπροστά στον Στάλιν. Αν δείτε στους παγκόσμιους ηγέτες ποιος έχει σκοτώσει περισσότερους τελευταίος είναι ο Χίτλερ, μετά είναι ο Στάλιν και μετά είναι ο Μάο Τσε Τουνγκ. Έχουνε πολύ αίμα στα χέρια τους και υπάρχουνε χώρες που έχουνε πολύ καρμικό. Αυτό το καρμικό είναι ένα χρέος που πρέπει να ξεχρεώσουν. Σε αντιθέσει με την Ελλάδα η οποία δεν έχει καρμικό έχει τελειώσει, δεν έχει πειράξει κανέναν. Θεωρώ λοιπόν ότι οι Ρώσοι οι αδερφοί μας, η Ρωσία είναι σε ένα μεταίχμιο αυτή τη στιγμή το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτεί, τουλάχιστον γεωπολιτικά όπως βλέπω και στην Ρωσία το πρόβλημά της είναι οι ιεροί πόλεμοι που θα διεξαχθούν από εδώ και πέρα. Δηλαδή υπάρχει ένας μουσουλμανισμός – ακούσατε τι είπα; ότι είναι σε «ισμός» είναι δικά τους δεν είναι δικά μας, ούτε Ρώσικα ούτε Ελληνικά είναι. Είναι καθαρά εβραϊσμοί – εβραϊσμός, ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, μουσουλμανισμός – είναι δικά τους καταπιστεύματα και αυτή είναι η αιχμή του δόρατος που πρέπει να κινηθούμε και να πολεμήσουμε, εάν θέλουμε την πραγματική μας ελευθερία. Οι Ρώσοι αδερφοί μας λοιπόν είναι στο μεταίχμιο μιας παγκόσμιας σκηνής, σε αντίθετη περίπτωση εάν επιτρέψουν στον μουσουλμανισμό – πάλι στο δικό τους κατάστημα – υπάρχει ένα τεράστιο τόξο που πιέζει την Ρωσία, η Ρωσία πρέπει να πάρει πολύ δραστικά μέτρα, αλλά αληθινά θέματα.

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ & Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Είχατε έναν – ακούστε τι θα σας πω – είχατε έναν μεγάλο ηγέτη τον Πούτιν, είχατε. Με πληροφορίες που έχω και ίσως αληθινές άλλωστε είναι η άποψή μου και ας την σεβαστεί κάποιος, ο πραγματικός Πούτιν δεν υπάρχει, υπάρχει ένας Πούτιν ο οποίος μοιάζει με τον παλιό, ξέρουμε λοιπόν το παρασκήνιο το πώς στήνεται και το πώς μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα, άρα λοιπόν θεωρώ ότι τον Πούτιν που έκλαψε στις εκλογές δεν είναι ο ίδιος ο Πούτιν, θεωρώ ότι κάνει χατήρια, όμως αυτόν έχετε και αυτός υπάρχει στην σκηνή. Ναι η Ρωσία πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, γράφει ιστορία και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τα άλλα της αδέρφια ή τουλάχιστον με το δικός της DNA. Περιμένουμε πολλά από τους Ρώσους όσον αφορά τα αντίθετα DNA που είναι οι χαζάροι, οι μογγόλοι και που αυτό είναι και το πρόβλημα στην Ρωσία. Το πρόβλημα είναι καθαρά ο εβραϊσμός και καθαρά ο χαζαρομογγολισμός που υφίσταται σε όλον τον πλανήτη.
Οι κινήσεις πρέπει να είναι κλειδιά, δεν με πείθουν εμένα κάποιες κινήσεις καλής θέλησης και ξέρετε ναι και είμαστε εδώ και λοιπά. Η Ρωσία πρέπει να διαβεί ένα μονοπάτι το οποίο κυρίαρχα να δείξει τα αληθινά κομμάτια, την αληθινή ιστορία, την αληθινή δύναμη και την θέληση που να ελευθερωθούν όλοι οι λαοί από έναν δυνάστη που τελικά όλοι οι λαοί στην γη χρωστούν. Τελικά δεν έχω δει ένα κράτος το οποίο να μην χρωστάει ή να είναι κάποιος που να μου δείξει ένα κράτος και να μου πει σαν αυτό πρέπει να γίνεις. Σας ρωτάω λοιπόν εάν θέλετε να μου πείτε και αναλογιστείτε όλοι σας, δείξτε μου ένα κράτος σε αυτό τον κόσμο, σε αυτό τον πλανήτη που τελικά βιώνει καλά, έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής και οικονομικά είναι αυτόνομο. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει κανένα, θα δείτε ότι όλα τα κράτη στην γη χρωστάνε, τελικά πού χρωστάνε όλα αυτά τα κράτη; Τελικά η Ρωσία με δάνεισε; Αφού τελικά χρωστάει η Ρωσία. Η Αμερική με δάνεισε; Πώς να με δανείσει η Αμερική αφού χρωστάει. Η Γαλλία, η Γερμανία; Θεωρημένα ότι η Ρωσία είναι κράτος, έχει σύνταγμα, η Αμερική αυτή τη στιγμή είναι πτωχευμένη από το 1934 και το έχουμε αποδείξει και όλες τις πληροφορίες τις έχουμε δηλώσει και είναι στα site μας και παντού. Η Γαλλία έχει καταδηλωθεί από το 1934, η Αγγλία, έχουμε χώρες που δεν έχουνε σύνταγμα, έχουμε την Γερμανία η οποία δεν είναι κράτος είναι μία εξόριστη κυβέρνηση στην ανατολική Γερμανία. Ακούτε, λέμε εξόριστη. Γι αυτό και η Γερμανία δεν έχει Κάιζερ ενώ παλιά είχε Κάιζερ όπως στην Ρωσία είχατε Τσάρο. Η Γερμανία τώρα έχει Καγκελάριο, δηλαδή; Είναι μια εξόριστη κυβέρνηση στην ανατολική Γερμανία, ένα κράτος το οποίο παραδόθηκε στους σιωνιστές, είναι ένα γραφείο των σιωνιστών, έχετε 6.000.000 νεκρούς αν δεν κάνω λάθος μόνο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο ΧΙΤΛΕΡ

Έναν πόλεμο στον οποίο πιστεύω η Ρωσία δεν ήταν στην διάθεση μέσα, έναν πόλεμο στον οποίο η Ρωσία, αν θέλετε, κατέστρεψε τον Χίτλερ. Αλλά ποιόν Χίτλερ, ποιόν ναζισμό, την στιγμή που ο ναζισμός είναι με τον σιωνισμό αγκαλιά. Είδαμε έναν Χίτλερ ο οποίος έχουμε όλα τα πρωτότυπα αρχεία ότι είναι ένας μπάσταρδος γιος του Rothschild από την υπηρέτρια της Βιέννης. Είδαμε έναν Χίτλερ, και έχουμε τις φωτογραφίες, όπου τελικά πέθανε το 2006 και δεν αυτοκτόνησε όπως όλα αυτά τα μυθεύματα που μας έλεγαν τα ΜΜΕ τα εβραϊκά. Έχουμε έναν Χίτλερ που τον έχουμε φωτογραφήσει με τα παιδιά του και με την γυναίκα του στην Βραζιλία – στο μεγάλο κράτος του Βατικανού, υπό προστασία του Βατικανού – έχουμε πράκτορα που τον έπιασε ότι είναι ο Χίτλερ και το ανακαλύψαμε και έχουμε όλα τα μυστικά αρχεία. Δηλαδή κύριοί μου πέστε μου κάτι, σκοτωθήκανε 6.000.000 Ρώσοι, εκτελέσανε 6.000 ανθρώπους στην Ελλάδα σε όλα τα χωριά για να κάνουνε κάποια ζώα πλάκα σε αυτόν το πλανήτη, ε; Κύριοι Ρώσοι έχετε 6.000.000 νεκρούς και κάνανε πλάκα μαζί σας τα σιωνόπαιδα της Αμερικής σε έναν πόλεμο παρωδία. Που σώνει και καλά η Αμερική πτωχευμένη από το κραχ του 1932 και 1934 βρήκε τα χρήματα τελικά να κτίσει 50.000 πλοία, να χτίσει έναν ολόκληρο στρατό; Ποιος τον χρηματοδότησε μέσα στην πτωχευμένη Αμερική που είχε παραδώσει τα βιβλία της από τότε;

Δημοσιογράφος: Ποιός;

Αρτέμης Σώρρας: Ποιος κύριοι, ξέρετε; Ένας ολόκληρος σιωνισμός, μία καινούρια τάξη πραγμάτων που έρχεται τώρα να μας πει ποια είναι και να διοικήσει τι; Την γελοιότητα, την παράνοια, την ανωμαλία;
Θέλω να πω ότι οι Ρώσοι είναι σε πολύ καλό μεταίχμιο να σκεφτούνε πολύ καλά γεωστρατηγικά και οικονομικά. Ξέρουνε οι αρχές και οι αξιωματούχοι σας, εγώ έχω πολύ μεγάλες ελπίδες για τους Ρώσους αξιωματούχους και δεν θέλω να ξεχάσετε ότι ο Αντρόποφ, ένας πολύ πετυχημένος πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος ήτανε Ελληνικής καταγωγής έφτιαξε ένα πολύ καλό σύστημα και το ονόμασε «ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ». Το «ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ» δεν σημαίνει το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και το τελευταίο, σημαίνει, άνοιξε ένα σύστημα στα παγκόσμια ταμεία τα οποία είναι «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ». Με μεγάλη κατανόηση λοιπόν, η Ρωσία έλεγχε όλα τα παγκόσμια ταμεία από τον Καύκασο και πέρα. Από τον Καύκασο και τη άλλη πλευρά του Ατλαντικού το έλεγχαν τα άλλα παιδιά, τα σιωνόπαιδα. Αυτό το δικαίωμα σχεδόν της Ρωσίας το πήραν. Αυτό το δικαίωμα το έκανε χρήση ο Πούτιν ο πραγματικός – ακούστε τι λέω, ο πραγματικός – όταν ήρθε στην εξουσία. Γιατί η Ρωσία έγινε χώρα μετά επί Πούτιν όταν ακούμπησε στα παγκόσμια ταμεία και πήρε 134 τρισεκατομμύρια μέσα από τους δήμους σας. Τώρα εάν έγινε καλή διαχείριση μέσα στην Ρωσία, είναι μία άλλη ιστορία. Η Ρωσία ξέρει και έχει και την δύναμη και είναι φύλακας των παγκόσμιων ταμείων, του παγκόσμιου πλούτου που μπορεί αύριο το πρωί να βάλει ένα βέτο να σταματήσουνε όλα αυτά τα χρέη των χωρών τα ψεύτικα και να μπει στην διαδικασία της φωτεινής διαδρομής, όπως άλλωστε διαδραματίζεται – ας έχετε και στην διαδικασία σας πάρα πολύ εβραϊσμό και σας πιέζουν πάρα πολλά πράγματα ακόμα και στην ηγεσία της Ρωσίας. Μπορεί λοιπόν αύριο να πάρει την διαδρομή, ξέρει πώς να το κάνει, ξέρει πώς να βοηθήσει και ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτός ο πλούτος είναι Ελληνικός, έχει τις ταυτοποιήσεις του, γνωρίζουν οι Ρώσοι τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει αυτή τη στιγμή να ασκηθεί ένα παγκόσμιο βέτο ειδικά για τα παγκόσμια ταμεία και τον παγκόσμιο πλούτο και να μοιραστούν τα χρήματα έτσι όπως έχει καταγραφεί από το πρωτόκολλο «ένα».

ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ – Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ

Δημοσιογράφος: Το πιστεύετε τώρα ότι άμα θα δει ο κόσμος αυτό το video που μιλάμε και εσείς λέτε για τον Πούτιν, για τον πραγματικό Πούτιν και για τον άλλον Πούτιν που είναι δεύτερος, ότι κάποιος δεν θα πάρει στα σοβαρά τα λόγια σας. Το καταλαβαίνετε;

Αρτέμης Σώρρας: Καταλαβαίνω μία αλήθεια η οποία θα πρέπει να επιβιώσει. Η αλήθεια θα πρέπει να επιβιώνει και όχι εάν θα πρέπει να την πάρει κάποιος στα σοβαρά. Εγώ δεν θέλω να με πάρεις στα σοβαρά ή εάν είμαι γραφικός. Θα πρέπει να καταλάβεις την αλήθεια. Εγώ λοιπόν για να πω κάτι τέτοιο, δεν είμαι τρελός. Και ιδιαίτερα δεν μπορώ να χαϊδέψω κάποιον με ψέματα, άλλωστε έχω πει ότι ζούμε τα αληθινά ψέματα. Σας είπα την άποψή μου για την Ρωσία και το τι πρέπει να κάνει. Σας είπα και ανθρώπους που ξέρουμε πάρα πολλούς στην Ρωσία, τους εκτιμάμε και είναι αδέρφια μας. Νιώθουμε τους Ρώσους αδέρφια μας, όχι όλους όμως. Ξέρουμε εκεί μέσα πως είναι κλειδωμένοι εχθροί και πως καραδοκούν να κάνουν τεράστιες ζημιές. Δεν θα κρίνω την πολιτική Πούτιν, σας είπα όμως μια αλήθεια. Αυτό είναι αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει και πως θα με κρίνετε. Είπα ο Πούτιν, αυτός που είναι τώρα, οι πληροφορίες μου είναι…Να σας πω και κάτι, υπάρχει ένα αποτύπωμα, το μεγαλύτερο αποτύπωμα εκτός από το αποτύπωμα του χεριού σου είναι το αυτί σου. Εγώ λοιπόν τον ηγέτη σου τον ήξερα και ξέρω το αυτί του. Πήρα του σημερινού σου ηγέτη το αυτί και δεν είναι ίδιο. Κάντε το και εσείς, σας προκαλώ. Να πάρετε παλιές φωτογραφίες από το αυτί του Πούτιν, που είναι το μοναδικό αποτύπωμα στον κόσμο, πάρτε το αυτί όποιο θέλετε και συγκρίνετέ το με το σημερινό. Θα δείτε λοιπόν ότι δεν είναι ίδιο. Άρα λοιπόν εγώ ξέρω τι λέω.
Δεν θέλω να χαλάσω κάποια χατήρια ή να κάνω κάποια χατήρια. Εγώ δεν πιστεύω στην διπλωματία αυτή που συμβαίνει σήμερα η οποία είναι καθαρά Αμερικάνικη, η οποία είναι μέσα των Αγγλικών που είναι μία γλώσσα η οποία δεν κατανοείς καν τι λες. Φτωχή σε λέξη και σε συνδυασμούς, γιατί η διπλωματία σήμερα γίνεται μέσα από τις λέξεις. Δεν το εννοούσα αυτό, ή το εννοούσα αλλιώς. Διπλωματία σημαίνει διπλή ματιά, που σημαίνει άλλο λέω και άλλο εννοώ. Όχι, η νόηση η δική μας ειδικά στην Ελληνική διαδικασία – και δεν θα πω Ελληνισμός γιατί για μας είναι Ελληνικότητα και όχι Ελληνισμός – σας δηλώνω ότι η διπλωματία είναι θέμα μυαλού, λόγου, λόγος ίσον νους. Αυτή είναι η διπλωματία και δεν μπορεί να είναι μόνο με διπλή ματιά, άλλα αν λέω και άλλα να λέω από πίσω. Μόνο έτσι θα επιβιώσει σε ένα καθεστωτικό πλανήτη όπου σήμερα ζήσατε όλοι τα αληθινά ψέματα, τα ζήσατε. Η Ρωσία έχει χαραγμένη στις μνήμες της όλη αυτή την αλητεία, την ψευτιά. Μια πάμπλουτη χώρα γεμάτη πετρέλαια, γεμάτη πράσινο.
Μη μου μιλάτε για Ρωσία γιατί η Ρωσία είναι γεμάτη δικά μας αρχαία που σήμερα ο Πούτιν ο προηγούμενος και ενδεχομένως και ο καινούριος – έτσι θα το λέω, συγνώμη αν διαφωνείτε αλλά έχω μια άποψη και αν το θέλετε πείστε με ότι έχω λάθος. Εγώ σας λέω πώς να ελέγξετε με φωτογραφίες του παλιού και του καινούριου, άρα εγώ σήμερα σας λέγω ότι αυτή είναι η άποψή μου και αν κάνω λάθος θα ζητήσω δημόσια συγνώμη αν και δεν θα έρθει κανείς να το θέσει αυτό το θέμα γιατί εκεί θα χάσει και θα κερδίσω εγώ όσον αφορά τις λέξεις μου. Σε μια Ρωσία πάμπλουτη, με τον Κάυκασο πάμπλουτο και έχει χαραγμένη στις μνήμες της πολύ αίμα. Και πολύ αίμα ακόμη και με τον κομμουνισμό σας, τεράστιο αίμα. Χάθηκαν αξίες, χάθηκαν ψυχές ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε μια τέλεια σύνδεση της τεχνολογίας, της τέχνης του λόγου δηλαδή του νου και όχι της τεχνοτροπίας ή της κάθε γελοιότητας που σήμερα στον πλανήτη συμβαίνει και για πολλά χρόνια. Δηλαδή σήμερα ζούμε σε έναν πλανήτη που μιλάμε για πολιτισμό, μιλάμε για τεράστια ποσά για ανθρωπιστική βοήθεια, άρα τελικά ο πλανήτης όλο πιέζεται, όλο πεινάει, όλο βιάζονται παιδάκια παντού. Τελικά για ποιον πολιτισμό μου μιλάτε;

ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

Ξέρετε ένας στρατηγός Ρώσος – και καλή του ώρα – που είναι πολύ θυμωμένος, μου έδωσε ένα video, έχει παιδάκια από 5 έως 8 ετών που τα σφάζουν ζωντανά για να τους πάρουν τα όργανα, χωρίς αναισθητικό. Καταλαβαίνετε σε ποιόν πλανήτη ζούμε; Καταλαβαίνετε ότι κάποιοι που έχουνε μεγάλες χώρες, μεγάλη διάνοια και πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό και να έρθουν κοντά, με αδερφούς σε όλο τον πλανήτη να πετάξουμε αυτό το καθεστώς το οποίο θα τα διαλύσει όλα; Τελικά είδατε που απέτυχαν όλα τα συστήματα; Είδατε τελικά που απέτυχε όλη η οικονομία; Είδες τελικά που απέτυχαν όλα; Απέτυχε ο κομμουνισμός ή πέτυχε; Απέτυχε. Απέτυχαν οι πολιτικές τους; Την δημοκρατία της δώσανε πολλά ονόματα, όπως την σοσιαλιστική δημοκρατία, υπάρχει σοσιαλιστική δημοκρατία; Μα η δημοκρατία είναι μία. Υπάρχει κομμουνιστική δημοκρατία; Μα δεν γίνεται να είναι κομμουνιστική και αριστερή και δεξιά. Ο φασισμός απέτυχε, οι αυλές δηλαδή οι βασιλείς, απέτυχαν. Γιατί σε όλον τον οικουμενισμό, πριν ακόμη η Ρωσία γίνει κυρίαρχο κράτος, η οικουμενικότητα ήταν η αυτοκρατορία της Ρωμανίας, την ξέρετε έτσι; Η αυτοκρατορία της Ρωμανίας είναι το Βυζάντιο που δεν το δέχονται το Βυζάντιο από έναν στρατηγό βγάλανε Βυζάντιο ολόκληρη αυτοκρατορία. Η αυτοκρατορία της Ρωμανίας ήταν μόνο Έλληνες και όλος ο πλανήτης τότε λοιπόν ήταν σε διαδικασία ότι όλοι ο βασιλιάδες εάν δεν έχουν Ελληνικό DNA δεν μπορούν να είναι βασιλιάδες. Γιατί ο πρώτος βασιλιάς αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, των Ελλήνων, ήταν μόνο ο Φίλιππος ο οποίος έγινε με εκλογές. Άρα πήγαμε για πράσινο αίμα, γαλάζιο αίμα δεν έχουν ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Εγγλέζοι, ούτε οι Κέλτες, ούτε οι Μογγόλοι. Έχουνε μόνο το Ελληνικό DNA που μετέπειτα είδαμε Έλληνες που ήταν στην Ρωσία που τους είπανε Ρώσους, βέβαια, ο Ελληνισμός είναι παντού. Εσείς είχατε Τσάρο, κανένας Τσάρος ποτέ εάν δεν ήταν Έλληνας δεν λεγόταν Τσάρος, το ξέρετε; Σας το λέω να το ξέρετε. Κοιτάξτε πληροφορίες που σας δίνω, απαγορευόταν πάντοτε ο Τσάρος να λεγόταν Τσάρος εάν δεν ήταν Έλληνας. Απαγορευόταν ο Καίσαρας να μην είναι Έλληνας, απαγορευότανε βασιλιάς να μην είναι Έλληνας. ΄

Δημοσιογράφος: Ποιος το απαγόρευσε;

Αρτέμης Σώρρας: Ο πλανήτης όπως ήταν δομημένος. Δεν υπήρχαν τότε όλα αυτά τα καθαρματάκια. Όταν φτιάξαμε τον οικουμενισμό, ο οικουμενισμός ήταν το Βυζάντιο, δηλαδή η αυτοκρατορία της Ρωμάνιας. Βασιλιάδες από εκεί παίρνατε, δεν υπήρχε άλλος κανείς. Τσάρος, εάν δεν ήταν ο Τσάρος Έλληνας δεν γινόταν Τσάρος. Σήμερα το 2014 υπάρχει νόμος, γιατί όλος ο πλανήτης ανήκει κάπου, σου δώσαμε λεφτά να τον φτιάξεις, σου δώσαμε την Αγγλία, την Γαλλία, την Ρωσία. Οι Ρωμανόφ τι ήταν, Έλληνες δεν ήτανε; Και η μισή Ρωσία Έλληνες είναι, μην κοιτάς που ήρθαν όλοι μετά και γίνατε πολλοί. Δηλαδή στην Ελλάδα που έχουν μαζευτεί όλοι οι εβραίοι και όλοι οι κερατάδες σημαίνει ότι είναι Έλληνες επειδή μιλάνε Ελληνικά; Ή όποιος μιλάει Ρωσικά είναι Ρώσος; Δηλαδή οι Κινέζοι που έχετε επάνω, όλα τα σχιστομάτικα τι είναι; Είναι Ρώσοι; Από πού; Δεν μου απαντάτε…
Δηλαδή οι Τσετσένοι; Χρειάζεται η Ρωσία την Τσετσενία; Πόσοι είναι οι Τσετσένοι ξέρετε;

Δημοσιογράφος: Στην σημερινή Ρωσία χρειάζεται.

ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ

Αρτέμης Σώρρας: Άρα λοιπόν μου λέτε ότι οι Τσετσένοι είναι μηχανισμός, αυτό μου λέτε έτσι; Δηλαδή οι Τσετσένοι πόσοι είναι; Γνωρίζετε κύριοι Ρώσοι αδερφοί μας; Όλοι οι Τσετσένοι δεν είναι 1.000.000.

Δημοσιογράφος: Δεν είναι Ρώσοι, είναι πολίτες της Ρωσίας.

Αρτέμης Σώρρας: Σωστά. Είναι 1.000.000 όμως δεν είναι παραπάνω. Είναι 300 χιλιόμετρα από την Σταυρούπoλη, κάνω λάθος;

Δημοσιογράφος: Ναι, σωστά.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι κοντά στην Χαζαρία. Θέλετε να μου πείτε ότι ολόκληρη Ρωσία με όλα τα υπεροπλικά συστήματα και αν το θέλετε και με την δύναμη της ψυχής σας, τους Τσετσένους τους αυτονομιστές, αυτούς που θεωρείτε ότι σας κάνουν κακό στο σύστημά σας, δεν θα τους είχατε λειώσει; Δεν θα τους είχατε σταματήσει; Δεν θα τους βάζατε φυλακή; Αλλά δεν τους πειράζετε, γιατί; Κάποιους εξυπηρετεί, νομίζω; Φαντάζεστε ότι στην Ελλάδα του σήμερα 10.000 άνθρωποι θα σκοτώνανε την Ελλάδα; Είναι δυνατόν να το πιστεύετε αυτό; Δεν υπάρχει. Δηλαδή είδαμε το κράτος να διαλύει τα πάντα, να διαλύει άλλες χώρες, είδαμε να διαλύουν τα πάντα, χώρες ολόκληρες, εκατομμύρια κόσμος, άδικα όμως ε; Αλλά εάν τους πείραζαν ποτέ οι Τσετσένοι δεν θα τους είχατε διαλύσει; Άρα για να μην τους πειράζουν καταλαβαίνετε τι μηχανισμός είναι; Άρα καταλαβαίνετε πόσο ψέμα τρώμε; Ναι, δεν πρέπει, από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε τα αληθινά πράγματα και το τι ακριβώς συμβαίνει. Και πρέπει να το κάνουμε γιατί αλλιώς θα ζούμε τα αληθινά ψέματα, δεν θα ζήσουμε τις αλήθειες μας.
Αυτό γίνεται στην Ελλάδα λοιπόν, αφού απέτυχαν όλα τα συστήματα τα πολιτικά, απέτυχαν τα δόγματα, απέτυχαν όλα. Τελικά είδαμε 6.500 θρησκείες σε όλον τον πλανήτη, ποιον εξυπηρετούν όλες αυτές οι θρησκείες; Είδαμε την χριστιανική εκκλησία την οποία την χρηματοδοτήσανε όλοι, Έλληνες, Ρώσοι, οι πάντες. Από εδώ είναι Εκκλησία της Ελλάδος, από εκεί είναι άλλα δόγματα, χιλιάδες δόγματα. Ποιον εξυπηρετούν όλα αυτά; Εμένα τον πολίτη; Σε τι; Άρα λοιπόν όλα αυτά μας διασπούν, όχι μόνο μας έχουν διασπάσει μας τρώνε την ψυχή, μας τσιμεντώνουν την υπόφυση. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να καταλάβουμε από τι είμαστε χτισμένοι, τι θέλουμε, που πάμε. Και αν το θέλετε, για μένα δεν υπάρχει φυλή ή άνθρωπος επάνω στον πλανήτη που δεν θέλει το ίδιο με μας. Τι θέλει; Το μέλλον του, την καταξίωσή του, την ασφάλειά του, την καλή του ζωή και κάποια στιγμή ας καταλάβουμε ότι είμαστε τρία συστατικά. Είμαστε το φυσικό σώμα που είμαστε τώρα, το οποίο εμείς το μορφοποιήσαμε. Και άκουσα και μια διάλεξη Ρώσου, έχω πολύ καλή σχέση με Ρώσους επιστήμονες, πραγματικά είναι φωτεινά μυαλά, έχουνε κάνει πολλές ανακαλύψεις, είναι πολύ κοντά στον Ελληνισμό και σαν μυαλά και σαν δεοντολογία. Ακόμα και ο τρόπος που εκφράζονται την στιγμή που θέλει να εκφραστεί είναι τίμιος, είναι εγκάθετος, είναι αυστηρός. Μέχρι εκεί που είναι η αλήθεια, δεν περνάει από εκεί, ασχέτως εάν τον σκοτώσουν ή αν πάει με το σύστημα. Δηλαδή Ρώσος από την στιγμή που περάσει το μεταίχμιο θα πει την αλήθεια του και πραγματικά είναι πολύ κοντά στους Έλληνες όσον αφορά το DNA μας και την μορφολογία μας.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δημοσιογράφος: Μπορούμε να μιλήσουμε λίγο για τις προθέσεις σας; Τι σχεδιάζετε να κάνετε, τι θέλετε να κάνετε, τι πρέπει να γίνει.

Αρτέμης Σώρρας : Αυτό το πρέπει να γίνει μου άρεσε πάρα πολύ, χωρίς να υπάρχει σχεδιασμός με την έννοια, ένας είναι ο σχεδιασμός, ο σχεδιασμός από την αρχή μέχρι το τέλος, άλλωστε αν θυμάστε τα οικονομικά εργαλεία που έθεσα στους Έλληνες και από την αρχή αν θέλετε πήγα στους κραταιούς, κραταιούς λέμε τους κυβερνήτες. Πρέπει να ξέρετε ότι όλες οι κυβερνήσεις είναι διαχειριστές, δεν είναι κάτι παραπάνω. Τα συντάγματα είναι των λαών, είναι των ανθρώπων. Ακόμα και η δικαιοσύνη είναι των ανθρώπων. Αυτοί είναι θεσμοί. Οι θεσμοί αυτοί λοιπόν ανήκουν σε όλο τον κόσμο, δεν γίνεται ένας διαχειριστής τρελός ανώμαλος κάτι οτιδήποτε, έπαθε κάτι ρε παιδί μου, πρέπει να διαλυθεί η Ρωσία να διαλυθεί η Ελλάδα να πουλήσει τον κόσμο, ε ; δεν γίνετε. Θα πρέπει να υπάρχει μία προστασία, άρα λοιπόν το σύνταγμα που είναι των ανθρώπων είναι πολύ συγκεκριμένο και έδωσα πολύ συγκεκριμένα οικονομικά εργαλεία. Έχει ωριμάσει και ο καιρός και έχει ωριμάσει και ο κόσμος. Άρα πως θα δείξω τον εχθρό, αν δεν τον δείξω στον λαό ; Σήμερα υπάρχουν πολλά κτήνη , κτηνώδη εχθροί οι οποίοι δεν φαίνονται, είναι με ένα καλό προσωπείο και δεν εμφανίζονται, καταλάβατε ; δηλαδή ένα καλό προσωπείο είναι οι Εβραίοι του ΚΙΣ στην Ελλάδα, μία μεγάλη εγκληματική οργάνωση που είναι στην Ελλάδα η οποία με παράνομους τρόπους μέσα στην κυβέρνησή μου, σ΄ ένα σύνταγμα δικό μου, το έχουν αλλοιώσει και το έχουν τρέξει σε μια διαδικασία, ώστε να σκοτώσουν τον Έλληνα την γλώσσα του, τον πολιτισμό του, τα πάντα. Προσπαθούνε να κάνουν την γλώσσα την Ελληνική 16 γράμματα, ενώ η Ρώσικη πόσα γράμματα έχει ;
Δημοσιογράφος : 33
Αρτέμης Σώρρας : Ακούστε να δείτε, εγώ είχα 27, τελικά μου τα κάναν οι Εβραίοι 24, εσείς τα κάνατε 33, και οι άλλοι πάνε να τα κάνουν 16. Ε, στο τέλος δεν θα έχουμε γράμματα, θα έχουμε ήχους Α, Ο, Ι, ΦΥΓΕ, ΠΗΓΕ, είναι δυνατόν καταλαβαίνετε λοιπόν για τι ζώα μιλάμε ; Αυτά τα ζώα λοιπόν να μου κάνουν την γλώσσα μου 14 ή 16 γράμματα. Εδώ μιλάμε τώρα για αιτία πολέμου παγκόσμια, γιατί σε όλα σας τα πανεπιστήμια στην Γαλλία στην Αμερική, παντού, αν θα μπείτε είναι παντού ο Ελληνισμός, είναι η Ελληνικότητα, πως θα το σκοτώσεις αυτό ρε παιδιά ε ; όλα τα μουσεία στον κόσμο δεν έχουνε μέσα Γερμανικά αγάλματα.
Δημοσιογράφος : Γιατί έχουνε τέτοιο σκοπό να διαλύσουνε το αλφάβητο ;
Αρτέμης Σώρρας : Μα το μοναδικό αντίπαλο δέος που όσο υπάρχουμε εμείς δεν αναγνωρίζονται αυτά τα ζώα, οι βοσκοί. Όλος αυτός ο σιωνισμός ο εγκληματικός που αν το θέλετε έχει καταδικαστεί στα Ηνωμένα Έθνη ο Σιωνισμός σαν την πλέον εγκληματική οργάνωση, και ρατσιστική οργάνωση στον πλανήτη. Όπως επίσης και η μασονία, επίσημα το καταθέτω έχει καταδικαστεί επίσημα ότι είναι η πλέον σατανιστική εγκληματική θρησκεία. Δεν τα λέω εγώ, είναι καταδικασμένη από τα Ηνωμένα Έθνη. Που τα Ηνωμένα Έθνη σας λέω είναι καθαρά σκεύασμα Καμπαλισμού. Φανταστείτε ακόμα και οι δικοί τους δεν τους αντέχουνε. Είναι καθαρά δηλαδή δογματισμένα τα Ηνωμένα Έθνη. Άρα στην περίπτωση την δικιά μας, στην Ελλάδα όταν χρειάστηκε βοήθεια, έχουμε πολύ υψηλά, και πολύ υψηλά με νόηση εργαλεία οικονομικά, τον τρόπο που συνθέτουμε την δόμηση των οικονομικών εργαλείων άσχετα αν το καθεστώς, γιατί το σύστημα είναι οι άνθρωποι, αυτό το καθεστώς δεν το αντέχει με όλα αυτά που έχουν κάνει στην Ελλάδα, με τρία μνημόνια αν το θέλετε.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Ξέρετε η Ελλάδα έχει πτωχεύσει 4 φορές πλασματικά, σήμερα την πηγαίνανε για 5η, δεν την αντέχει άλλο. Τέλος κύριοι, έπρεπε οι κλέφτες να κάνουν ένα κύκλο, οι κλέφτες οι παγκόσμιοι, και οι παγκόσμιες βρώμικες, ρυπαρά γένη, ελίτ οικογενειών όπως ο Rothschild, Rockefeller, και όλοι αυτοί αν και τα γονίδιά τους είναι γι’ αυτό θα πω ότι υπάρχουν και Έλληνες που είναι χειρότεροι βάρβαροι από οποιονδήποτε Χαζαρομογγόλο, είναι απέναντί μας και απέναντι στον Ελληνισμό. Αλλά θα σας πω ότι όλα αυτά τα χρηματο-οικονομικά εργαλεία που φέραμε αποκάλυψα όλη αυτήν την μάζα όλο αυτό το παιχνίδι της σκευωρίας που έχει γίνει. Δεν χρειαζόταν σώσιμο η Ελλάδα, όλα αυτά τα πλασματικά άλλωστε έχουν αποδειχτεί τα πάντα. Ήταν ψευδή τα στοιχεία για να μπούμε στο μνημόνιο, ήταν ψευδή τα στοιχεία του ΑΕΠ από την ΕΛΑΣΤΑΤ το οποίο έχει γίνει ολόκληρη ιστορία. Είναι δομημένη όπως είναι η δικαιοσύνη και βλέπουμε πόσο μασονισμό έχει εκεί μέσα και πόσο δογματισμένα παιδιά που εκτελούνε ένα συμβόλαιο θανάτου ή ένα συμβόλαιο εξ αίματος που το έχουν υπογράψει. Αλλά εδώ μιλάμε, δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να είναι δογματισμένοι και να είναι στα δικαστήρια μου, δεν γίνεται τώρα να έχω ένα δογματισμένο υπουργό, δεν γίνεται. Δηλαδή φαντάζεστε τώρα τον υπουργό Αμύνης τον δικό σας να είναι δογματισμένος Εβραίος ; Ε τελειώσαμε μετά από Ρωσία όπως έχει τελειώσει η Ελλάδα. Δεν γίνεται οι μυστικές μου υπηρεσίες μου να μην κοιτάνε τα συμφέροντα της Ελλάδος και να κοιτάνε του Ισραήλ, του Εβραίου ή του κάθε κερατά ή του κάθε ρυπαρού γένους, ε δεν γίνεται. Βλέπετε λοιπόν τώρα ότι αυτό το θέμα είναι καθαρά εθνικό το θέμα. Είναι εθνικό, προδοθήκανε όλοι οι Έλληνες. Προδοθήκανε και από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις η αν το θέλετε και από την Εβραϊκή, Σιωνιστική Γερμανία, από την Αγγλία, τελικά είδαμε ότι είναι όλοι απέναντι ; Είδαμε τελικά και την εκκλησία μας να μην έρχεται κοντά με το λαό παρά να έχει 5,5 τρις λογαριασμούς, να έχει την μισή Ελλάδα. Ξέρετε ότι η μισή Ελλάδα ανήκει στην εκκλησία ; τι να την κάνει ; ο Χριστός θέλει τα οικόπεδα ; Ξέρετε ότι αυτοί οι ρασοφόροι, οι μασόνοι ρασοφόροι, γιατί τελικά αποδείξαμε ότι όλοι οι μητροπολίτες είναι μασόνοι. Α τελικά δεν είναι χριστιανοί, είναι μασόνοι ; Δηλαδή συγνώμη τώρα γίνεται να είσαι και χριστιανός, και μουσουλμάνος και λίγο μασόνος ; πως γίνεται ρε παιδί μου ; Εξηγήστε μου τελικά, δηλαδή να ξέρουμε με ποιον πολεμάμε και ποιοι είναι μαζί μας, για αν ξέρουμε ποιοι είναι. Άρα λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά τα παιδιά ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά πως την βρήκαν αυτήν την περιουσία ; Ξέρετε ότι το δημόσιο πάει να πουλήσει, το Ελληνικό δημόσιο περιουσία, ε δηλαδή δεν γίνεται, το δημόσιο δεν θέλει να πουλήσει τίποτα αλλά τα παιδιά τα μασονόσπορα και τα σιονόσπορα πουλάνε την Ελληνική περιουσία σε Εβραϊκά λόμπι ; με τι δικαίωμα ; τι συμβόλαια έχει το Ελληνικό δημόσιο για την κάθε παραλία ; και που το βρήκε το συμβόλαιο ; δεν έχει. Ακόμα και η εκκλησία το ξέρετε ότι είναι με συμβόλαια των Τούρκων ; Ξέρετε ότι στην Ελλάδα ο Τούρκος ήταν 400 χρόνια κατακτητής, σωστά ; γίνεται μωρέ ποτέ να πουλάει ο Τούρκος στην εκκλησία την γη μου ; γίνεται ; γιατί δεν μιλάτε ρε παιδιά ; γιατί δεν μιλάει κανένας ; πως γίνεται ο κατακτητής, που έφυγε μετά να αφήνει συμβόλαια στην εκκλησία για την γη των Ελλήνων των προγόνων μου την ματωμένη γη ;

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΡΩΣΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ei-End Μνημοσυνη

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;

Αφήστε μια απάντηση